Εχω γεννηθεί στην Αθήνα στις 09:31am την 1η 10ου του 1987 (εκτος από τους υποθετικούς πλανήτες της Ουράνιας αστρολογιας γίνεται να μου βρείτε και το vertex?)
Σας ευχαριστώ πολύ!
Printable View
Καλησπερα σας,
εχω γεννηθει στις 30 Αυγουστου το 1977
ωρα 03.00π.μ ,στον Πειραια,και θα ηθελα να μαθω ποια ειναι η Ηρα μου.
Ευχαριστω εκ των προτερων
Γειά σας
΄Εχω γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3 το πρωί.
Επίσης ο γιός μου έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3και 10 το πρω'ι.
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την ακριβή θέση των πλανητών και για τους δυο μας καθώς επίσης και που έχουμε τον Χείρωνα και το Βερτεξ
Σας ευχαριστώ
Γειά σας
΄Εχω γεννηθεί στις 6 Ιανουαρίου του 1958 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3 το πρωί.
Επίσης ο γιός μου έχει γεννηθεί στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα - Ελλάδα στις 3και 10 το πρω'ι.
Θα μπορούσατε να με ενημερώσετε για την ακριβή θέση των πλανητών και για τους δυο μας καθώς και για τη θέση του Χείρωνα και του βερτεξ.
Σας ευχαριστώ
καλησπερα σε ολους!!
Εχω γεννηθει 25/02/77 στις 10.25 το πρωι....μπορει καποιος να μου πει σας παρακαλω
σε ποιο ζωδιο ειναι το vertex διοτι δεν μπορεσα μονη μου να το βρω.
σας ευχαριστω πολυ!
γεννηθικα στην Ρόδο στις 14/03/81 κ ωρα 22:10 θα ηθελα να μαθω που βρισκονται η πλανητες μου... κ αν γινετε τα αρνητικα στοιχεια μου που πρεπει να προσεξω ευχαριστω :cheesy:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ...ΕΙΜΑΙ Η ΤΣΑΧΠΙΝΟΥΛΑ...ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ 9 ΟΚΤΩΒΡΗ 1975 ΣΤΟ ΖΩΔΙΟ ΤΟΥ ΖΥΓΟΥ ΚΑΙ ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 18.ΟΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΚΡΙΟ , ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΘΕΝΟ...ΔΕ ΞΕΡΩ ΤΗ ΛΙΛΙΘ ΜΟΥ...ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ..ΚΑΘΩς ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ
καλησπερα..
εχω σκασει δεν μπορω με τιποτα να βρω το vertex στο γενεθλειο χαρτη μου..σας παρακαλω βοηθηστε με...
25/02/1977 στης 10.25 το πρωι στην καστορια
σας ευχαριστω!
Καλημέρα σας
είμαι γενημμένη στις 6.1.1958 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 η ώρα το πρωί και ο γιός μου στις 4 Φεβρουαρίου 1990 στην Αθήνα Ελλάδα στις 3 και 10 το πρωϊ και θα ήθελα να μου πείτε που έχουμε VERTEX.
Σας ευχαριστώ πολύ
1. Αναζητήστε την σωστή ενότητα για θα θέτετε τα ερωτήματά σας :toung:
2. Στο επάνω μέρος της σελίδας υπάρχει ένας σύνδεσμος (link) που λέει Θέματα που παρακολουθώ. Πατήστε εκεί και διαγράψτε όσα μόνη σας ορίσατε να παρακολουθείτε. Αν δεν το δείτε πατήστε εδώ
3. Καλές γιορτές
Καλησπέρα! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω πού βρίσκεται Ο Equal Ascendant μου.
Ευχαριστώ πολύ!!
Καλησπέρα! Θα ήθελα σας παρακαλώ να μάθω πού βρίσκεται Ο Equal Ascendant μου. Είμαι γενημμένη 2-1-1987 ώρα 16:40μμ Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ πολύ!!
18/06/1982
14.30
Αλεξανδρούπολη
Καλησπέρα! Γεννήθηκα 17-10-1983 στον Πειραια 21.15 με 21.45
Ευχαριστω
γειά σας, γεννήθηκα στις 25/09/88 ώρα 01,30 στην Αθήνα και ενδιαφέρομαι να μάθω την θέση της Σελήνης, του ¶ρη, της Λίλιθ και του Χείρων, αν μπορείτε! Καλές γιορτές!
Καλησπερα θα ηθελα να μαθω που εχω την Ηρα ,βερτεξ κ τις θεσεις των υπολιπων πλανητοειδων.14/03/81 στην Ροδο στις 22:10. Σας ευχαριστω πολυ κ καλες γιορτες σε ολους :bigsmile:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ ΚΑΙ VERTEX ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ, 21/02/1960 08 ΚΑΙ 30 ΤΟ ΠΡΩΙ
1)3/4/1988 2)04:15 ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ 3)ΛΑΜΙΑ,ΕΛΛΑΔΑ 4)ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ τον Equal Ascendant μου,
Ηρα ,βερτεξ κ τις θεσεις των υπολιπων πλανητοειδων.
καλησπέρα ξανα!!
θα μπορούσα να έχω το χάρτη μου με τις ερμηνείεσ και τις θέσεις στα ελληνικά???
04/11/76 20:10 Αθήνα
ευχαριστώ ξανά...
καλησπέρα ξανα!!
θα μπορούσα να έχω το χάρτη μου με τις ερμηνείες και τις θέσεις στα ελληνικά???
04/11/76 20:10 Αθήνα
ευχαριστώ ξανά...
Καλησπερα και Χρόνια Πολλά
Θα ήθελα να μάθω που βρισκεται το Βέρτεξ μου που έχω γεννηθεί στις 6.1.1958 στις 3 το ΄πρωι στην Αθήνα Ελλάδα και του γιού μου που έχει γεννηθεί στις 4.2.1990 στις 3 και 10 το πρωή στην Αθήνα Ελλάδα
Σας ευχαριστώ και Καλή Χρονιά
ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ 8 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1972 ΜΠΡΟΝΞ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ 2345 ΩΡΑ
ΚΑΙ Η ΑΔΕΛΦΗ ΜΟΥ ΩΡΑ 2245 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ
ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ
Γεια σας και Χρόνια Πολλά,εχω γεννηθει στις 21.09.1981 ωρα 21.20,θα μπορουσατε να μου πειτε που εχω τους πλανήτες μου και σε τι οικους?????ευχαριστω.....
:Santa1: Αγαπητή Έλενα,
θα πρέπει σιγά σιγά να βλέπεις τα διάφορα στοιχεία. Π.χ. μπορείς πρώτα να δεις το ηλιακό σου ζώδιο, τον ωροσκόπο και τη θέση της Σελήνης. Μετά θα δεις τα στοιχεία και τις ποιότητες που επικρατούν στον χάρτη σου, καθώς επίσης και τις θέσεις και την οικοθεσία των πλανητών. Σημαντικές επίσης είναι οι όψεις που σχηματίζονται ανάμεσα στους πλανήτες και τα διάφορα άλλα σημεία και σώματα. Μην αναλωθείς πρώτα σε λεπτομέρειες, όπως είναι οι δεσμοί της Σελήνης. Μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα στα διάφορα φόρουμς του myHoroscope για να τα συνθέσεις αυτά σιγά σιγά.
:Santa1: Αγαπητή lnikol2001,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Σ' αυτόν περιλαμβάνονται οι πλανήτες και τα βασικά σημεία. Εδώ ωστόσο μπορείς να δεις τις θέσεις των υποθετικών πλανητών. Τη θέση του Βέρτεξ μπορείς να την δεις και στους 2 χάρτες που σου παρέθεσα.
:Santa1: Αγαπητή mtheo,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
:rolleyes: Αγαπητή pritsss1,
η Ηρα βρίσκεται στις 20 μοίρες και 21 λεπτά του Σκορπιού και στον 5ο οίκο.
:rolleyes: Αγαπητή GIOL,
ο δικός σου χάρτης είναι αυτός, ενώ του γιου σου αυτός. Περιέχονται τόσο ο Χείρων όσο και το Βέρτεξ.
:rolleyes: Αγαπητή tsardouba,
αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα, το βέρτεξ βρίσκεται στις 24 μοίρες και 29 λεπτά του Ζυγού και στον 6ο οίκο. Αν τυχόν έχεις γεννηθεί αλλού πες μου το για να υπολογίσω ξανά.
:rolleyes: Αγαπητή Delja,
μπορείς να δεις τον γενέθλιο χάρτη σου εδώ. Περιλαμβάνονται και όσα ζήτησες σε επόμενο ποστ που έκανες!
:rolleyes: Αγαπητή TSAXPINOULA,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Περιλαμβάνεται και η θέση της Λίλιθ.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή katerina2,
ο EQ βρίσκεται στις 15 μοίρες και 51 λεπτά των Διδύμων και στον 12ο οίκο.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή larita,
:xmas-smiley-018: Αγαπητή nasia-1783,
:xmas-smiley-018: Αγαπητή lilly88,
η Σελήνη βρίσκεται στις 19 μοίρες και 54 λεπτά των Ιχθύων και στον 9ο οίκο,
ο Αρης βρίσκεται στις 6 μοίρες και 10 λεπτά του Κριού και στον 10 οίκο,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 14 μοίρες και 52 λεπτά της Παρθένου και στον 3ο οίκο και
ο Χείρων βρίσκεται στις 6 μοίρες και 52 λεπτά του Καρκίνου και στον 12ο οίκο.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή VICKIE,
θα πρέπει να μου δώσεις και τόπο γέννησης για να μπορέσω να υπολογίσω τον χαρτη.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή katia2,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ, όπου και περιλαμβάνονται -μεταξύ άλλων- όσα ζητάς.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή magikal,
ο χάρτης σου είναι αυτός. Αυτή η σελίδα θα σε βοηθήσει για την μετάφραση των όρων.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή GIOL,
σου έχω απαντήσει σε προηγούμενο ποστ που έκανα.
:xmas-smiley-018: Αγαπητή poka,
αν μπορείς δώσε μου και τόπο γέννησης για να μπορέσω να κάνω τον υπολογισμό στο πρόγραμμα.
:):)Καλησπέρα και χρόνια πολλά.
Ευχαριστώ πολύ για αυτά που μου έγραψες και έχεις δίκιο πιστεύω.Εάν γίνεται μπορείς να μου στείλεις τον χάρτη μου με κάποια σχόλια;Εχω μια απορία.Η αφροδίτη παίζει πολύ σημαντικό ρόλο;Είμαι κριός με ωροσκόπο παρθένο και σελήνη στον τοξότη.Η αφροδίτη μου είναι στον κριό.:icon_biggrin:
Συγνωμη το ξεχασα,εχω γεννηθει στην Ρόδο(21.09.1981 ωρα 21.20)ευχαριστώ!!!!!
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙς 12:29 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ...ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΜΟΥ ????????
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους!!!
εχω γεννηθει στην καστορια στις 25/02/1977 στις 10.25 το πρωι.
θα παρακαλουσα να μου πειτε που βρισκετε η λιλιθ και το vertex!
σας ευχαριστω!
καλησπερα !!!
ευχαριστώ πολύ πολύ για την απάντηση!!!!
θα τον μελετήσω οσο μπορώ το χάρτη΄
καλή πρωτοχρονιά σε όλους,
να περάσετε πολύ ομορφα με τους ανθρώπους σας!!!
;);)
:Holly2: Aγαπητή Έλενα,
αν έχεις γεννηθεί στην Αθήνα, ο χάρτης σου είναι αυτός.
Για την Αφροδίτη, μπορείς να βρεις πολλά ενδιαφέροντα άρθρα στην ενότητα Πλανήτες και Πλανητοειδείς, καθώς επίσης και στην ενότητα Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις.
:Holly2: Αγαπητή poka,
:Holly2: Αγαπητή tsardouba,
σου παραθέτω τον χάρτη σου, όπου περιέχονται τόσο η Λίλιθ όσο και το Βέρτεξ!
:Holly2: Καλή χρονιά και σε σένα magikal! :)
Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και πολλές όμορφες στιγμές! :new_year:
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Κ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ VERTEX.
27/12/1983.ΩΡΑ ¨8:30 ΤΟ ΠΡΩΙ. ΤΟΠΟΣ ΓΕΝΝΗΣΗΣ:ΑΘΗΝΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:)
Χρόνια Πολλά σε όλους και καλή χρονιά :bigsmile:
Θα ήθελα τις θέσεις των πλανητών καθώς και τις όψεις για
ΗΛ 12/01/1979, Λάρισα ώρα γέννησης 21:35 βράδυ!
Ευχαριστώ
Γεια σας είμαι το golfaki84 και θα ήθελα να μαθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στις 11/6/1984 στις 2:20 το βράδυ στην Αθήνα.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
θΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ,ΕΧΩ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΣΤΙΣ 8-5-1968
ΑΠΟ 11.45 ΕΩΣ 12.00 Π.Μ.
ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΜΕ ΑΠΟΘΑΡΡΥΝΕ ΕΝΤΕΛΩΣ,3.000 ΕΩΣ 4.000 ΕΥΡΩ, ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΡΕΠΤΙΚΟ,ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΛΩΝ,ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΟΜΩΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!
καλησπερα ξανα και καλή χρονιά και στα νεα μέλη..θα ΄θελα κάποιος να με βοηθήσει αν γίνεται , στο εξής : εδώ και 1 χρόνο περίπου , εχω επικοινωνία με ένα άτομο ( 04/10/71, ημ. γεν.) το οποίο εχει φοβερή επιρροή στη ζωή μου, χωρίς να είναι συντροφός μου.. κάτι ανεξήγητο θα μπορούσα να πω, πράγμα τελικά αμφίδρομο... βάσει χαρτών, μπορείτε να κάνετε κάποιο σχόλιο?? προσπαθώ πραγματικά!! ( η δική μου ημ. γεν.:04/11/76)
Σας ευχαριστώ πολυ!!!:cheesy::cheesy::cheesy: