Αααα με συγχωρείς ξέχασα. Και τι σημαίνουν τα σύμβολα!
Printable View
Αααα με συγχωρείς ξέχασα. Και τι σημαίνουν τα σύμβολα!
Κάτι τελευταίο γίνεται; Μια μικρή αναλυσούλα για όλους;;;
Φταιω εγω, που ειμαι φιλοτιμη!:cheesy: :bigsmile:
Αγγελικη καλησπερα.
Εψαξα το θεμα εξ αρχης μπας και εβρισκα καποιον γεννημενο ιδια περιοδο με το συντροφο μου, εστω για θεσεις πλανητων, για να μη σε βαζω σε κοπο...Δεν βρηκα τιποτα. Αν και οταν εισαι διαθεσιμη...19/05/78, 20΄05 μ.μ., Θεσσαλονικη.
Ευχαριστω πολυ
tirania
Ο χαρτης του φιλου σου ειναι αυτος.
Αγγελικη εισαι πολυ καλη! Σ ευχαριστω!
Quote:
Originally Posted by Αγγελικη
:bigsmile: Αγγελική έκανα ένα λάθος στην ώρα για το χάρτη Λίνα...ίδια ημερομηνία αλλά η ώρα είναι 15:43 το μεσημέρι. :smile1: :bigsmile:
Δεν πειραζει evitaZ!
Αστην να μεγαλωσει λιγο κι οταν θ΄αρχισει να ενδιαφερεται για τα αισθηματικα της θα της καταστρωσουμε το χαρτη!
Γεια σας και πάλι. Διαβάζοντας για τις θέσεις των πλανητών είδα ότι πολλοί θέλουν να μάθουν για το που βρίσκεται η Ήρα στον γενέθλιο χάρτη τους. Εγώ δεν ήξερα ότι υπάρχει και η Ήρα.:sad: Μπορείτε να μου πείτε για κάποιο αφιέρωμα για την Ήρα που μπορώ να διαβάσω για να μάθω τι είναι? Επίσης θα ήθελα να μου πείτε που είναι και η δικιά μου Ήρα. Έχω γεννηθεί στις 27/01/82 στις 12:55μμ στην Κύπρο.Ευχαριστώ!
Καταπληκτικό το θέμα με την κορυφή αλλά λιγακι πολύπλοκο για μένα που δεν ασχολούμαι με εξειδικευμένα θέματα αστρολογίας παρά μόνο ερασιτεχνικά. Όπως και να΄χει θα ξαναδιαβάσω το θέμα γιατί έχει ενδιαφέρον. Μπορείτε να μου πείτε σε ποιο ζώδιο και οίκο βρίσκεται η κορυφή μου? Έχω γεννηθεί στις 27/01/82 στις 12:55μμ στην Κύπρο.