-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
καλως μας ηρθες λοιπον γλυκο και μοναχικο ψαρακι!!!
ευχομαι να βρεις εδω πραγματα και ανθρωπους που σε εκφραζουν!!!
και πανω απ ολα να σου πηγαινουν ολα κατ ευχην!!! και να εχεις αυτοπεποιθηση, απο ενα ποστ και μονο καταφερες να γινεις συμπαθης (σε μενα και στους υπολοιπους φανταζομαι) !!!!
:love:
-
να'στε καλα...ευχαριστω για τις ευχες σου...
-να καποιος- που απαντα.. και δειχνει την ενεργεια του σαιτ...χαιρομαι!!!
νομιζω βρηκα φιλους και φιλες..
ο γιος μου μπαινει στο σαιτ σαν επισκεπτης, και μου'λεγε συνεχως να γραφτω...τελικα ειχε δικιο
παιδια ευχαριστω....τα λεμε
-
Quote:
Originally Posted by
riana 57
Καλησπερα και καλως σας βρηκα
μολις γραφτηκα, και βλεπω οτι ειναι ενα -ενεργο- σαιτ...αυτο μ'αρεσει πολυ...γιαυτο εδω θα μεινω..επειδη οι ανθρωποι επικοινωνουν κι'ανταποκρινοντε..
Ομως, 2 λογια για μενα καλο θα ηταν..
ειμαι -ενα μεγαλο παιδι- με ψαρισιο χαρακτηρα...πολυ κλειστη, στην απομονωση θα ελεγα, (και λογω υγειας) γι'αυτο προτιμω την επικοινωνια και την παρεα του υπολογιστη μου...
με την αστρολογια ασχολουμαι 20 χρονια, ομως το οτι ειμαι ψαρι, αυτο τα λεει ολα..
δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον εαυτο μου..και δεν μπορω να ερμηνευσω αυτα που λεει ο χαρτης μου...δηλαδη, εχω παντα αμφιβολια αν το ειδα σωστα η οχι...
Ομως, εδω...θα ειναι...σαν να ρωταω τον γιατρο για μια δευτερη γνωμη...
κατα τα αλλα, χαιρομαι να επικοινωνω με τους ανθρωπους..κυριως απο τον υπολογιστη μου...γιατι ειναι μια σιωπηλη επικοινωνια..και η σιωπη με εκφραζει..
Καλως σας βρηκα λοιπον, και ....χρειαζομαι....την παρεα σας
Γεια σου ψαρακι. Νομιζω θα βρεις πολλους να ταυτιστεις μαζι τους για σιωπηλη..η μη παρεα,
Στην διαθεση σου για οτι θελεις.
Η μεγαλη πλειοψηφια ειμαστε ερασιτεχνες, οποτε ουδεν προβλημα:bigsmile:
-
καλησπερα!
θελω να ρωτησω Οι πλανήτες και οι αστρολοφγικές όψεις τους αυτή τη στιγμή που εμφανιζονται
στο δωρεαν ωροσκοπιο αν ειναι γενικα για ολα τα ζωδια ,αν ναι πως μπορω να εχω ειδικα για το δικο μου ωροσκοπιο
-
[QUOTE=fot06;123743]καλησπερα!
-
παρακαλώ πως μπορώ να γινω συνδρομιτης;
-
[QUOTE=fot06;123744]
Quote:
Originally Posted by
fot06
καλησπερα!
Καλησπερα, καλως ηρθες.
Θα κλικαρεις δεωρεαν ωροσκοπιο. Μετα γεμεθλιο ωροσκοπιο. Εκει θα δωσεις τα στοιχεια της γεννησης σου και θα εχεις το πρωσοπικο σου ωροσκοπιο.
Ειναι πολυ ευκολο αν διαβασεις τις οδηγιες.
-
-
Quote:
Originally Posted by
ioessa
Καλημερα σας
Καλημερα σου
Κλαως ορισες και καλη πλοηγηση
-
ειπα να πω μια καλησπερα....φιλοι φιλες..να'στε καλα....και καλες επιρροες στα αστρα σας
-
Quote:
Originally Posted by
riana 57
ειπα να πω μια καλησπερα....φιλοι φιλες..να'στε καλα....και καλες επιρροες στα αστρα σας
σε ευχαριστουμε πολυ!!!
να σαι πάντα καλα :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
και σε σένα :love::love::love:
και επι τη ευκαιρια καλως ορισαν και τα νεα μελη :cheesy:
-
και......βρε παιδια....δεν ξεκολαω απο το σαιτ....ενω ξερω πολλα απο αστρα, θελω να διαβαζω εδω ευκολα..οπως παραδειγμα διαβασα για τον σεισμο της Ιαπωνιας..εβγαλα και γω χαρτη, αλλα στις 2.46 τοπικη ωρα..
παντως ειναι ενας τοπος εδω..που καλυπτει τη θεληση μας να........μαθουμε....αλλα να μαθουμε σωστα..
μπραβο στους συντελεστες...
και ας λενε καποιοι -εγω δεν πιστευω στ'αστρα- ολο και καποιες επισκεψεις κρυφες θα κανουν προς τα εδω..
-
Γεια σας!...Πολυ λεπτομερειακό σαιτ!Συγχαρητήρια για την δουλεια που κανετε!
-
kalhspera!!!
uperoxo site!!!
-
Καλημερα ειμαι ο Ακης ειμαι νεο μελος στην ομορφη κοινωτητα σας!!Πραγματικά ειναι μια πολυ αξιόλογη δουλειά που έχετε κάνει όλοι εδω μέσα, και θα είναι χαρά μου να αποτελέσω και εγω μέλος εδώ!!
-
Quote:
Originally Posted by
dawn27
Γεια σας!...Πολυ λεπτομερειακό σαιτ!Συγχαρητήρια για την δουλεια που κανετε!
Quote:
Originally Posted by
elvelon
kalhspera!!!
uperoxo site!!!
Quote:
Originally Posted by
SNAKEYES
Καλημερα ειμαι ο Ακης ειμαι νεο μελος στην ομορφη κοινωτητα σας!!Πραγματικά ειναι μια πολυ αξιόλογη δουλειά που έχετε κάνει όλοι εδω μέσα, και θα είναι χαρά μου να αποτελέσω και εγω μέλος εδώ!!
καλως ηρθατε στο μεγαλυτερο
και πιο εγκυρο αστρολογικο σαιτ!!
καλη πλοηγηση στο :horoscope:ευχομαι!
-
γεια σας ειμαι νεο μελος και ακομα προσπαθω να μαθω το site. Μεχρι τωρα το βρεισκω πολυ καλο.
-
δεν επιθυμω την παρακολουθηση του θέματος στο ε μαιλ μου ευχαριστώ :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
voutakas
γεια σας ειμαι νεο μελος και ακομα προσπαθω να μαθω το site. Μεχρι τωρα το βρεισκω πολυ καλο.
Καλησπερα.
καλως μας ηρθες. Νομιζω οτι αφου μας συστηθηκες τα πας μια χαρα.
Καλη πλοηγηση:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
nikol22
δεν επιθυμω την παρακολουθηση του θέματος στο ε μαιλ μου ευχαριστώ :bigsmile:
Γεια σου.
Θα κανεις την ρυθμιση αφου μπεις στο προφιλ σου.:bigsmile:
http://www.myhoroscope.gr/subscription.php
-
γεια σας νεοι εραστες της αστρολογιας....νεα και γω εδω...αλλα ομοιοπαθης...και βλεπω οτι..για να διαβασω οοολα τα αρθρα του σαιτ, θα κανω ισως ενα χρονο...
Τοσα πολλα αρθρα βρισκει κανεις εδω...δηλαδη, εχουμε μια αστρολογικη εγκυκλοπαιδια στο σπιτι μας... τουλαχιστον εκδηλωθηκαμε...ΝΑΙ αγαπουμε τον ουρανο με τ'αστρα...πιστευει καποιος οταν ερχετε σε επαφη με τον γεννεθλιο χαρτη του, και νοιωθη την αληθεια που λεει.....
γι'αυτο γραφτηκα και γω....αφου τακτικα ημουν επισκεπτης..γιατι να μην γραφτω;....
Εσεις ομως που ερχεστε σαν επισκεπτες, και ακομα αμφιβαλετε για την αστρολογια, γραφτητε, και καντε μια εξερευνηση εδω......θα ανακαλυψετε........πραγματικα ......τον ουρανο με τ'αστρα... διαφορετικα.. χανετε
ειμαι νεο μελος... και εδω διαβαζω απεριοριστα...οοοοοοχι...δεν προσπαθω να μαθω την μοιρα μου.... ΦΟΒΑΜΑΙ να μαθω για το παρακατω της ζωης μου.. ομως θα ηθελα να ξερω τα -γιατι- και βρηκα αυτον τον τοπο...για να μπορεσω να βρω απαντησεις για τον εαυτο μου...και μονο εδω μπορω να μαθω...... πουθενα αλλου....εδω λοιπον....
συγνωμη αν εγραψα πολλα...αλλα ειμαι -γκρινιαρικο ψαρι, με ωροσκοπο αιγοκερω-
-
Καλημερα
Με λενε Σοφία. Ξέρω πολύ λίγα πραγματα για την αστρολογία και θα μ' ενδιέφερε να μάθω.
-
Quote:
Originally Posted by
SOFIT
Καλημερα
Με λενε Σοφία. Ξέρω πολύ λίγα πραγματα για την αστρολογία και θα μ' ενδιέφερε να μάθω.
καλημερα Σοφια:bigsmile:
καλως ορισες στην παρεα μας!
-
Quote:
Originally Posted by
riana 57
γεια σας νεοι εραστες της αστρολογιας....νεα και γω εδω...αλλα ομοιοπαθης...και βλεπω οτι..για να διαβασω οοολα τα αρθρα του σαιτ, θα κανω ισως ενα χρονο...
Τοσα πολλα αρθρα βρισκει κανεις εδω...δηλαδη, εχουμε μια αστρολογικη εγκυκλοπαιδια στο σπιτι μας... τουλαχιστον εκδηλωθηκαμε...ΝΑΙ αγαπουμε τον ουρανο με τ'αστρα...πιστευει καποιος οταν ερχετε σε επαφη με τον γεννεθλιο χαρτη του, και νοιωθη την αληθεια που λεει.....
γι'αυτο γραφτηκα και γω....αφου τακτικα ημουν επισκεπτης..γιατι να μην γραφτω;....
Εσεις ομως που ερχεστε σαν επισκεπτες, και ακομα αμφιβαλετε για την αστρολογια, γραφτητε, και καντε μια εξερευνηση εδω......θα ανακαλυψετε........πραγματικα ......τον ουρανο με τ'αστρα... διαφορετικα.. χανετε
ειμαι νεο μελος... και εδω διαβαζω απεριοριστα...οοοοοοχι...δεν προσπαθω να μαθω την μοιρα μου.... ΦΟΒΑΜΑΙ να μαθω για το παρακατω της ζωης μου.. ομως θα ηθελα να ξερω τα -γιατι- και βρηκα αυτον τον τοπο...για να μπορεσω να βρω απαντησεις για τον εαυτο μου...και μονο εδω μπορω να μαθω...... πουθενα αλλου....εδω λοιπον....
συγνωμη αν εγραψα πολλα...αλλα ειμαι -γκρινιαρικο ψαρι, με ωροσκοπο αιγοκερω-
Συμφωνώ μαζί σου!!! και ας είμαι Ταυρίνα με ωροσκόπο Παρθένο.
-
Αχ...καλη μου Ταυρινα.....σας φοβαμαι εσας τους Ταυρους..επισης τους Λεοντες, και Υδροχοους...
εχετε εναν αερα ανωτεροτητας.. σαν να ειστε για μενα -εξουσια- εχετε τολμη, αποφασιστικοτητα, ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, ακομα και να πονατε, δεν θα το δειξετε, εμεις τα δειλα ψαρια, σκυβουμε το κεφαλι στην υπεροχη σας....θα θελαμε ισως να εχουμε τη δυναμη σας, αλλα....η φυση μας δεν μας κανει τη χαρη..
γιαυτο...επειδη δεν μπορω να τα βγαλω περα με τα ζωδια αυτα...εχω τον φοβο ενος παιδιου, που το μαλωνει ενας γιγαντας... αυτο ομως δεν σημαινει οτι δεν εχω γνωστους και φιλους στα ζωδια αυτα...το ξερω οτι δεν -δαγκωνετε- αλλα παντα για μενα θα ειστε οι τολμηροι, οι δυνατοι, και οι ανωτεροι......σαν να λεμε .....εσεις το αφεντικο, και γω ο εργατης....
εισε λοιπον μια τυχερη Ταυρινα φιλη μου καλη.... και μ'αυτο το δωρο, σου ευχομαι να φτασης την κορυφη....
-
Γεια σας,
θέλω να μάυω τον ωροσκόπο και το ζώδιο μου.
γεννήθηκα 17/6/1984, κυριακή, 4 η ώρα το πρωι
-
Quote:
Originally Posted by
antonas
Γεια σας,
θέλω να μάυω τον ωροσκόπο και το ζώδιο μου.
γεννήθηκα 17/6/1984, κυριακή, 4 η ώρα το πρωι
καλως ορισες στο:horoscope:
ακριβως πανω στην σελιδα λεει Δωρεαν Ωροσκοπιο
καλη συνεχεια σου ευχομαι!
παντως Διδυμος εισαι:bigsmile:
τα υπολοιπα θα τα βρεις πολυ ευκολα μονος σου!
-
Καλησπέρα σε όλους!!!
Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησα να ενδιαφέρομαι έντονα για την αστρολογία και είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πολύ καλό site θα μάθω πολλά και θα απολαύσω τις συζητήσεις μας!!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Ksanthiatoxotina
Καλησπέρα σε όλους!!!
Εδώ και λίγους μήνες ξεκίνησα να ενδιαφέρομαι έντονα για την αστρολογία και είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πολύ καλό site θα μάθω πολλά και θα απολαύσω τις συζητήσεις μας!!:laugh:
Γεια σου ξανθοτοξοτινα.
καλως ηρθες.
Σιγουρα θα καλυψεις ολες τις αναζητησεις σου εδω:bigsmile:
-
γεια σας, τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας για ζωδιακούς χάρτες και τη σημασία τους στη ζωή μας ,την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας!
-
Quote:
Originally Posted by
ρενα παπαδοπουλου
γεια σας, τυχαία μπήκα στην ιστοσελίδα ψάχνοντας για ζωδιακούς χάρτες και τη σημασία τους στη ζωή μας ,την καθημερινότητα μας και το μέλλον μας!
καλως μας ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!!:bigsmile:
-
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
-
Quote:
Originally Posted by
didimos24
γεια σας!πολυ ωραια η σελιδα σας!!μου αρεσει η αστρολογια κ νομιζω η σελίδα αυτή θα μου μάθει αρκέτα!καλή συνέχεια!!!
Γεια σου και σενα.
Καλως ηρθες. Ειναι αληθεια, οτι εχεις να ενημερωθεις για πολλα μεσα απο το:horoscope:
Οποτε σου ευχομαστε καλο διαβασμα............
-
καλημερα και καλη πλοηγηση σε ολα τα καινουρια μελη !να ευχηθουμε και καλη αστρολογικη πρωτοχρονια..με την εισοδο του ηλιου στον κριο,χρονια πολλα στα κριαρακια!:bigsmile::love:
-
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
-
Quote:
Originally Posted by
OIRANA5
Γεια σας. Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην παρεα σας.Απο πολυ μικρη ειχα την ταση να ασχολουμε με την αστρολογια καθοδηγουμενη απο ενα ενστικτο!Τα τελευταια χρινια αρχισα να διαβαζω αστρολογιαακαι να καταλαβαινω παρα πολλα πραγματα που παλαιοτερα μου φαινονταν δυσνοητα οσο και αν μου τα εξηγουσαν.Ισωσ να ηρθε η ωρα1Ο ΟΥΡΑΝΟΣ στο γεννεθλιο χαρτη μου ειναι στισ0,14 μοιρες του λεοντα στο 10 οικοκαι κανει ακριβεσ τριγωνο με τον διελαυνοντα Ουρανο.θελω να μαθαινω αστρολογικα νεα,αρθρα ,μαθηματα κλπ.μολις μπηκα στο site και δεν σας εχω ακομη γνωρισει καλα.ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΞΕΛΙΞΗ ΜΑΣ ΣΑΝ ΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!
Καλως ηρθες λοιπον. Θα δεις οτι εδω θα βρεις τα πιο ενδιαφεροντα αρθρα.
Καλο διαβασμα λοιπον και μακαρι οι ευχες σου να εισακουσθουν για ολους μας.:bigsmile:
-
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ
-
Quote:
Originally Posted by
YANIS
ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ .ΠΕΣ ΤΕ ΜΟΥ
καλως ορισες στην παρεα μας:bigsmile:
Σιγα-σιγα διαβαζοντας θα μαθεις αρκετα πραγματα!!!!
-
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα
-
Quote:
Originally Posted by
Λακοβίνα
Γεια σας ειμαι η Λακοβινα και χάρηκα που μπήκα στην παρέα σας επειδη μ' ενδιαφερι η αστρολογια
και θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα
Καλησπέρα Λακοβίνα!:bigsmile:
:welcome:...Καλή ανάγνωση!
xoxo:love: