καλως ηρθες λοιπον!!:bigsmile:
Printable View
]γεια σας!
Καλησπέρα,
μόλις ολοκλήρωσα την εγγραφή μου και θέλω να σας ευχαριστήσω, και να σας συγχαρώ για την σελίδα.Ξεκίνησα σαν απλή επισκέπτρια και στην συνέχεια, ο προσεγμένος τρόπος προσέγγισης και ανάλυσης των αστρολογικών θεμάτων με οδήγησε να μπώ στην ομάδα. Πρέπει να σας πω ότι λίγα πράγματα γνωρίζω από αστρολογία, με ενδειαφέρει όμως πάρα πολύ, θέλω να μάθω, θέλω να γνωρίσω...
Σας ευχαριστώ, και στέλνω μια θερμή αγκαλιά τους ανθρώπους της σελίδας μας και στους νέους μου φίλους..
καλημερα και απο εμενα. Πρωτη φορα ειναι που γραφω αν και ειμαι καιρο μελος.Με λενε Κωνσταντινα και ειμαι Λεων ( 16/08/81). Θα μπορουσε καποιος με την ευκαιρια να μου πει αν ταιριαζω με Διδυμο? ( 21/5/68). Ειχα μια τετοια σχεση για 2 χρονια και ακομα με παιδευει μεσα μου.
Ευχαριστω!
καλημερα στην ομορφη παρεα..μια ερωτηση γενικης φυσεως..πιο παλια στο σαιτ στους χαρτες..υπηρχε μια επιλογη "διαγραφης μιας καταχωρησης στοιχειων" τωρα δεν υπαρχει πια..πως μπορουμε να σβησουμε μια καταχωρηση??:bigsmile:
καλημέρααα...!!!:cheesy:
Πολύ καλημέρα σας :bigsmile:
stellamou, μπορείτε να αντικαταστήσετε τα στοιχεία του παλιού χάρτη, με νέα, κάνοντας edit στο id του χάρτη..
καλως σας βρηκα..:bigsmile:!! ναι αυτο το γνωριζω αλλα εχω γεμισει ημερομηνιες και οπως καταλαβαινετε δεν ειναι εφικτο να κανω σε ολα αντικατασταση..γιαυτο ρωτησα για διαγραφη..η εστω αν υπαρχει τροπος να κανεις τον χαρτη καποιου χωρισ να χρειαζεται καταχωρηση στοιχειων..??:love:
θα μπορούσες να το κάνεις από την επιλογή Χάρτης για όποια μέρα, όπου δεν αποθηκεύονται τα στοιχεία..:bigsmile:
ευχαριστω χρυσα μου...και μια ακομα απορια τι ακριβως βγαζει ο συγκεκριμενος χαρτης??μολισ υπεπεσε στην αντιληψη μου??
http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php
Για ποιον συγκεκριμένο χάρτη με ρωτάς; Αν εννοείς για το link που παραθέτεις, δεν μπορώ να το δω, καθώς αφορά αποκλειστικά την προσωπική σου βάση δεδομένων.. Αν εννοείς το link που σε παρέπεμψα προηγουμένως, μπορείς να υπολογίσεις όποιο χάρτη θες, συμπληρώνοντας τη φόρμα, χωρίς να γίνεται αποθήκευση.. Όμως καλύτερα να μην μονοπωλούμε το θέμα των συστάσεων.. Αν χρειάζεσαι κάτι άλλο, μπορείς να μου στείλεις πμ..
γεια σας,καλως σας βρηκα..ειμαι καινουρια εδω.
...καλωστα τα παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλως σας βρηκα...καλη συνεχεια...ΠΑΝΤΑ με υγεια και χαμογελο σε ολους!!!
Kαλωσήρθες και καλά να περάσεις μαζί μας!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Καλησπέρα,
είμαι η Τζένη και παρακολουθώ το site ανελλιπώς! Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα χρήσιμα άρθρα, τους χάρτες, μ' έχουν βοηθήσει πολύ να καταλάβω (ελπίζω αρκετά) την αστρολογία αλλά και τον εαυτό μου.
γεια σου τζενη..καλως ηρθες στον κοσμο της αστρολογιας.. και στην παρεα μας..καλη συνεχεια...:bigsmile:
Καλησπέρα παιδια!!!
Γειά σου stallitsa, καλώς μας ήρθες!!! Κάνε μια βόλτα στο σαιτ, σίγουρα θα βρεις πολλά! Καλή συνέχεια...
κι εγω μολις εγινα μελος......και επισης προσπαθω να μαθω καποια πραγματα περισσοτερο εξειδικευμενα:bigsmile:
Θα ΄θελα να μάθω σχετικά με την ηλιακή επιστροφή.Γεννηθηκα 01/11/74 στις 10 45 το πρωί.Επίσης ποιες από τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μου είναι αυτές που πρέπει να προσέξω γιατί είναι οι πιο δύσκολες.
για την ηλιακη επιστροφη μπορεις να διαβασεις σχετικα στο παρακατω αρθρο
http://www.myhoroscope.gr/22-%F3%F5%...ar-return.html
ηλιακη επιστροφη για το 2010 - 2011 στα γενεθλια σου εχεις 01/11/2010 στις 03:45
και για το 2011-2012 για τα γενεθλια σου εχεις 01/11/2011 στις 09:45
δεν εχω καταλαβει σε ποιο απ τα δυο αναφερεσαι συνεπως δεν μπορω να σου πω για οψεις.
παντως μελετησε το και μονη σου πρωτα και μετα το κουβεντιαζουμε ξανα :bigsmile:
Μιλενα και Σασσουλα, εδω ποσταρουμε μονο για να συστηθουμε.
Για συζητησεις υπαρχουν αλλα σημεια στο φορουμ.:bigsmile:
:love: σωστη εφη!!!! :love:
αλλα ειπα καινουρια σαν εμενα μη την αφησω ετσι :bigsmile:
λοιπον μιλενα ανοιξε ενα νεο θεμα και τα ξαναλεμε απ εκει!!!
καλησπερα ενδιαφερομαι για υπνωτισμο κ ειπα να γινς μελος κ γενικα εχς κ γς πολλες αποριες!
χαιρετω λοιπον!
Καλημέρα !
Νέο αίμα στην παρέα - χε,χε,χε
Μόλις μπήκα, με αρκετή περιέργεια για το τι θα βρώ...
Ακόμα δεν έχω καλομάθει πως να "ανεβάζω" ένα σχόλιο.
Καλη συνέχεια σε όλους.
Καλησπερα ειμαι πολυ καινουργια στην παρεα.Μου αρεσει πολυ η αστρολογια και θελω να μαθω κι αλλα πραγματα σχετικα μ αυτη.Ευχαριστω που με δεχτηκατε στην ομορφη παρεουλα σας!
καλησπερα!ειμαι η αναστασια και ειμαι καινουργιο μελος και βρισκω τοσο ενδιαφερον το site που δεν εχω ξεκολλησει.
γεια σε ολους καλη διαμονη...:bigsmile:
Καλησπερα και καλως σας βρηκα
μολις γραφτηκα, και βλεπω οτι ειναι ενα -ενεργο- σαιτ...αυτο μ'αρεσει πολυ...γιαυτο εδω θα μεινω..επειδη οι ανθρωποι επικοινωνουν κι'ανταποκρινοντε..
Ομως, 2 λογια για μενα καλο θα ηταν..
ειμαι -ενα μεγαλο παιδι- με ψαρισιο χαρακτηρα...πολυ κλειστη, στην απομονωση θα ελεγα, (και λογω υγειας) γι'αυτο προτιμω την επικοινωνια και την παρεα του υπολογιστη μου...
με την αστρολογια ασχολουμαι 20 χρονια, ομως το οτι ειμαι ψαρι, αυτο τα λεει ολα..
δεν εχω καμια εμπιστοσυνη στον εαυτο μου..και δεν μπορω να ερμηνευσω αυτα που λεει ο χαρτης μου...δηλαδη, εχω παντα αμφιβολια αν το ειδα σωστα η οχι...
Ομως, εδω...θα ειναι...σαν να ρωταω τον γιατρο για μια δευτερη γνωμη...
κατα τα αλλα, χαιρομαι να επικοινωνω με τους ανθρωπους..κυριως απο τον υπολογιστη μου...γιατι ειναι μια σιωπηλη επικοινωνια..και η σιωπη με εκφραζει..
Καλως σας βρηκα λοιπον, και ....χρειαζομαι....την παρεα σας