-
Re: Οι θέσεις των πλανητών σας
Καλημέρα,
Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε το χάρτη συναστρίας με τα εξής στοιχεία;
01/10/1984 17:45 Αθήνα (γυναίκα)
28/12/1982 08:00 Αθήνα (άνδρας)
Σας ευχαριστώ πολύ :love:
-
Ημερομηνια γεννησης 18 Οκτωβρίου 1984
Ωρα 14.00 μεσημερι
Τοπος Μαρουσι Αττικής
Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου
-
Γεννήθηκα στις 04/01/73 στις 3:30 π.μ. (πρωί) στην Κοζάνη κι είμαι γυναίκα. Ενδιαφέρομαι για τα αισθηματικά μου, σας ευχαριστώ
-
Θα παρακαλούσα να λάβω και το χάρτη της συναστρίας μου με τα στοιχεία:
04/01/73 Κοζάνη (3:30 πρωί)
24/10/82 Κοζάνη (10:00 πρωί)
-
καλημέρα,
γεννήθηκα 29/4/1978 19:50
Ηράκλειο Κρήτης
θα ήθελα να μάθω για τις σχέσεις μου
Εθχαριστώ!
-
Γεια σας!! Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείτε που έχω τον equal ascendant?? Η μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να το βρώ μόνη μου?? Έχω γεννηθει στις 8/9/1984 στις 7:45 το πρωί στην Αθήνα!!!
-
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1972
13:30 MM
ΚΑΒΑΛΑ , ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ,ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ,
ΔΕΣΜΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Quote:
Originally Posted by
aerostato
γειά σας θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου είμαι γεννημένη στη Στουτγκάρδη Γερμανία στις9 Φεβρουαρίου 1970 μέρα Δευτέρα ώρα 10 το πρωί δεν ξέρω αν η ώρα είναι ώρα Γερμανίας ή Ελλάδας ελπίζοντας ότι αυτό δε θα μου στερήσει την γνώση των θέσεων περιμένω απαντησή σας
ευχαριστώ και καληνυχτώ
Αγαπητή aerostato,
σου έχω επισυνάψει εδώ τον χάρτη σου (μαζί με τις όψεις και κάποιες άλλες λεπτομέρειες) για να πάρεις μία ιδέα! Καλή μελέτη!! :)
Quote:
Originally Posted by
FOTI
Καλημέρα,
Είμαι γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1971 στις 02.50 τα ξημερώματα,
στον Πειραιά. Αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε θα με βοηθούσε
πολύ, ένεκα του ότι έχω ήδη βρει τους πλανήτες μου αλλά θέλω να κάνω
σύγκριση με τα δικά σας. Για να διευκολύνω την απάντηση παραθέτω αυτά
που έχω βρει:
Ηλιος - Τοξότης
Σελήνη - Αιγόκερως
Ερμής - Τοξότης
Αφροδίτη - Αιγόκερως
Αρης - Ιχθύς
Δίας - Τοξότης
Κρόνος - Δίδυμοι
Ποσειδώνας - Τοξότης
Ευχαριστώ
Αγαπητή foti,
εδώ μπορείς να δεις τον γενέθλιό σου, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που τον αφορούν. Ετσι θα μπορέσει να κάνεις τη σύγκριση που θες. :)
Quote:
Originally Posted by
libraD
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκεται ο δικός μου Εύρηκα;
Γεννήθηκα 1 Οκτωβρίου 1984 στις 17:45 στην Αθήνα
Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων
libraD
Αγαπητή libraD,
επειδή στο υπολογιστικό πρόγραμμα που έχω υπάρχει ο Εύρηκα, θα μπορούσες μήπως να ρωτήσεις στην ενότητα "Ο αστρολόγος σπίτι σας"; Η κα Σίμου θα σου απαντήσει αμέσως!
Quote:
Originally Posted by
skorpinoula
Καλησπέρα !!.
Είναι εύκολο να μου βρείτε που βρίσκεται η Λίλιθ στον χάρτη μου ??
Είμαι γεννημένη στις 09/11/1979 στην Αθήνα .
Σας ευχαριστώ πολύ !!!!!! .
Αγαπητή skorpinoula,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 33 λεπτά της Παρθένου. Επειδή δεν μου δίνεις ώρα γέννησης, δεν μπορώ να σου πω σε ποιον οίκο βρίσκεται. Αν τυχόν ξέρεις ώρα γέννησης, πες μου για να σου δώσω και την ακριβή την θέση.
Quote:
Originally Posted by
Aries&Libra
Γεια σας,
Επειδη τον χαρτη μου τον εχω φτιαξει μεσω προγραμματος το οποιο δεν περιλαμβανει κληρο της τυχης, ηρα κτλ και εγω μονη μου δεν δυναμαι θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει; γεννημενη 14/04/70 Μελβουρνη Αυστραλιας ( 144Ε58 37S49) ωρα 18:00
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!!
Αγαπητή Aries&Libra,
ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 19 μοίρες και 53 λεπτά του Καρκίνου και στον 10ο οίκο.
η Ηρα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 38 λεπτά των Ιχθύων και στον 6ο οίκο.
Σου παραθέτω και τον γενέθλιο χάρτη σου για να τα έχεις όλα μαζεμένα. Μπορείς να δεις εδώ.
Quote:
Originally Posted by
apolonia
Kalimera....eimai genimeni 13.3.1952 /19.30 stin poli plovdiv bulgaria...ta itela na mato pou vriskete i ira sto genetlio mou xarti.Sas eyxaristo poli gia ta indiaferoun temata pou exo tin tixi na diavaso mesa apo to said.
Αγαπητή apolonia,
η Ηρα βρίσκεται στις 02 μοίρες και 40 λεπτά του Υδροχόου και στον 4ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
awake
Καλημέρα. Έχω γεννηθεί στις 11/10/1976 στην Αθήνα στις 08:00-08:30 το πρωί.
Καθώς δεν είμαι και πολύ σχετική με την αστρολογία, θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, καθώς και τη σημασία τους. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο στο χάρτη μου που θα πρέπει να αναλύσω περαιτέρω.
Αγαπητή awake,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. Σου δίνει όλα εκείνα τα βασικά για να ξεκινήσεις τη μελέτη. Μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις με το ποια στοιχεία και ποιες ποιότητες επικρατούν στον χάρτη σου, μετά να δεις τις θέσεις των πλανητών και σιγά σιγά τις όψεις που σχηματίζουν. Καλή μελέτη!! :)
Quote:
Originally Posted by
miss_atsel
τα δικά μου στοιχεια είναι:
1. 02/02/1986
2. 06.30 π.μ.
3. εδεσσα ελλαδα
4. θελω να μαθω ποσο ταιριαζω με καποιον που ειναι γεννημενος
28/01/1988
08.00 π.μ.
αθηνα ελλαδα..
ευχαριστώ προκαταβολικά
Αγαπητή miss_atsel,
αν θες τη συναστρία σας, είμαι οκ. Η ενότητα δεν κάνει ανάλυση, ερμηνεία και πρόβλεψη.
Quote:
Originally Posted by
ΦΩΤΕΙΝΗ.
Καλημερα σας...σας ευχαριστω για την πληθορα ενδιαφεροντων αρθρων και πληροφοριων που απλοχερα μας προσφερετε.....εχω γεννηθει στις 8/8 1958...ωρα 00 10....δηλ.λιγο μετα τα μεσανυχτα της 7ης αυγουστου..προς 8....θα ηθελα την θεση των πλανητων κ λοιπων σημειων, αστεροειδων..βερτεξ κλπ..σας ευχαριστω θερμα....καλημερα σας
Αγαπητή ΦΩΤΕΙΝΗ,
αν μπορείς δώσε μου και τόπο γέννησης για να σου βγάλω τον χάρτη! :)
-
Quote:
Originally Posted by
libraD
Καλημέρα,
Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε το χάρτη συναστρίας με τα εξής στοιχεία;
01/10/1984 17:45 Αθήνα (γυναίκα)
28/12/1982 08:00 Αθήνα (άνδρας)
Σας ευχαριστώ πολύ :love:
Αγαπητη libraD,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός 1984, εξωτερικός 1982)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός 1982, εξωτερικος 1984)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
eve_libra
Ημερομηνια γεννησης 18 Οκτωβρίου 1984
Ωρα 14.00 μεσημερι
Τοπος Μαρουσι Αττικής
Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου
Αγαπητή eve_libra,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Quote:
Originally Posted by
diavolaki100
Θα παρακαλούσα να λάβω και το χάρτη της συναστρίας μου με τα στοιχεία:
04/01/73 Κοζάνη (3:30 πρωί)
24/10/82 Κοζάνη (10:00 πρωί)
Αγαπητή diavolaki100,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός 1973, εξωτερικός 1982)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός 1982, εξωτερικός 1973)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Quote:
Originally Posted by
tzinna
καλημέρα,
γεννήθηκα 29/4/1978 19:50
Ηράκλειο Κρήτης
θα ήθελα να μάθω για τις σχέσεις μου
Ευχαριστώ!
Αγαπητή tzinna,
σ' αυτό δεν μπορώ να σε βοηθήσω...
Quote:
Originally Posted by
maer8
Γεια σας!! Μήπως θα ήταν εύκολο να μου πείτε που έχω τον equal ascendant?? Η μήπως υπάρχει κάποιος τρόπος που μπορώ να το βρώ μόνη μου?? Έχω γεννηθει στις 8/9/1984 στις 7:45 το πρωί στην Αθήνα!!!
Αγαπητή maer8,
ο Eq βρίσκεται στις 21 μοίρες και 44 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
SOTIA
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
27 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1972
13:30 MM
ΚΑΒΑΛΑ , ΕΛΛΑΔΑ
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ,ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΟΕΙΔΩΝ,
ΔΕΣΜΩΝ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟΥ ΜΟΥ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητή SOTIA,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
-
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 16/03/1975
ΩΡΑ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
θα ηθελα τον γεννεθλιο χαρτη μου .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
ok δεν πειράζει :)
Μπορειτε να μου βγάλετε τον αστρολογικο μου χάρτη?Verneigung
-
Quote:
Originally Posted by
tzinna
ok δεν πειράζει :)
Μπορειτε να μου βγάλετε τον αστρολογικο μου χάρτη?Verneigung
Σαφώς! Μπορείς να δεις τον αστρολογικό σου χάρτη εδώ.
Καλή μελέτη! :)
-
Quote:
Originally Posted by
pesci
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ 16/03/1975
ΩΡΑ 22:00 ΤΟ ΒΡΑΔΥ
θα ηθελα τον γεννεθλιο χαρτη μου .
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητή Pesci,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ. :)
-
θα ηθελα να μαθω που βρεισκεται ο Χειρων και η Ηρα στον Γεννεθλιο χαρτη μου. Επισης αν μπορειτε να μου πειτε και τον τροπο που το βρεισκουμε?
Γεννηθηκα 25/08/1976
Στις 23:00 βραδυ
Στην Stuttgart Germany
Ευχαριστω
-
Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την προηγούμενη απάντησή σας!! Κατα δεύετον..είναι εύκολο να μου πείτε που βρίσκεται ο equal ascendant ενός ατόμου που έχει γεννηθεί 7/7/1984 στις 11:45 το μεσημέρι στη θεσσαλονίκη και είναι αντρας! Διαβάζοντας το αρθρο είδα πααααρα πολλές ομοιότητες και μάλλον τρομακτικές και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να το μάθω!! (ελπίζω μόνο να μημ είναι στον καρκίνο...:weird:) ευχαριστώ και παλι..
-
παρακαλώ μπορώ να μαθω για το Ν.Δεσμο?
βασιλικη 7/2/1968 ηρακλειο κρητησ ώρα περίπου 12 μεσημερι
γεωργιοσ 4/2/1961 ηρακλειο
ευχαριστω πολυ
-
γεννήθικα το 1979 στις 9 του Σεπτεμβρη
η ώρα ήταν 21:09 στην Πάτρα και φυσικά στιν Ελλαδα.
Αυτο που θέλω να μάθω είναι τις θέσεις των πλανητών μου καθώς και τη θέση του αστεροειδή εστια.
ευχαριστώ
-
Καλημέρα,
έχω γεννηθεί 1 Μαρτίου 1975 στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τον προσωπικό αστρολογικό μου χάρτη και πώς μπορώ να τον ερμηνεύω?
Ευχαριστώ
-
συναστρία
Καλημέρα,
θέλω να μάθω την συναστρία ανάμεσα σε γυναίκα γεννημεένη 1 Μαρτίου 1975 ώρα 1 μεσημέρι στην Αθήνα και άνδρα γεννημένο 14 Δεκεμβρίου 1975 γεννημένο στην Αθήνα ώρα άγνωστη.
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
Καταρχάς ευχαριστώ πάρα πολύ για την προηγούμενη απάντησή σας!! Κατα δεύετον..είναι εύκολο να μου πείτε που βρίσκεται ο equal ascendant ενός ατόμου που έχει γεννηθεί 7/7/1984 στις 11:45 το μεσημέρι στη θεσσαλονίκη και είναι αντρας! Διαβάζοντας το αρθρο είδα πααααρα πολλές ομοιότητες και μάλλον τρομακτικές και ειλικρινά θα ήθελα πολύ να το μάθω!! (ελπίζω μόνο να μημ είναι στον καρκίνο...:weird:) ευχαριστώ και παλι..
Αγαπητή maer8,
ο Eq βρίσκεται στις 18 μοίρες και 47 λεπτά της Παρθένου και στον 12ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
FILIP
θα ηθελα να μαθω που βρεισκεται ο Χειρων και η Ηρα στον Γεννεθλιο χαρτη μου. Επισης αν μπορειτε να μου πειτε και τον τροπο που το βρεισκουμε?
Γεννηθηκα 25/08/1976
Στις 23:00 βραδυ
Στην Stuttgart Germany
Ευχαριστω
Αγαπητή FILIP,
ο Χείρων βρίσκεται στην πρώτη μοίρα και 43 λεπτά του Ταύρου (ανάδρομος), στον 12ο οίκο.
η Ήρα βρίσκεται στις 3 μοιρες και 59 λεπτά του Ζυγού και στον 5ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
ilav
παρακαλώ μπορώ να μαθω για το Ν.Δεσμο?
βασιλικη 7/2/1968 ηρακλειο κρητησ ώρα περίπου 12 μεσημερι
γεωργιοσ 4/2/1961 ηρακλειο
ευχαριστω πολυ
Αγαπητή ilav,
ο Ν.Δ. για τη Βασιλική είναι στις 20 μοίρες και 59 λεπτά του Ζυγού και στον 6ο οίκο (ο Β.Δ. βρίσκεται στις 20 μοίρες και 59 λεπτά του Κριού και στον 12ο οίκο).
ο Ν.Δ. για τον Γεώργιο βρίσκεται στις 6 μοίρες και 15 λεπτά των Ιχθύων (ο Β.Δ. στις 6 μοίρες και 15 λεπτά της Παρθένου).
Quote:
Originally Posted by
konstantza
γεννήθικα το 1979 στις 9 του Σεπτεμβρη
η ώρα ήταν 21:09 στην Πάτρα και φυσικά στιν Ελλαδα.
Αυτο που θέλω να μάθω είναι τις θέσεις των πλανητών μου καθώς και τη θέση του αστεροειδή εστια.
ευχαριστώ
Αγαπητή konstantza,
τόσο τη θέση της Εστίας, αλλά και τις υπόλοιπες θέσεις των πλανητών μπορείς να τις δεις στον γενέθλιο χάρτη σου που στον παραθέτω εδώ.
Quote:
Originally Posted by
MAROULITA2
Καλημέρα,
έχω γεννηθεί 1 Μαρτίου 1975 στη 1 το μεσημέρι στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω τον προσωπικό αστρολογικό μου χάρτη και πώς μπορώ να τον ερμηνεύω?
Ευχαριστώ
Quote:
Originally Posted by
MAROULITA2
Καλημέρα,
θέλω να μάθω την συναστρία ανάμεσα σε γυναίκα γεννημεένη 1 Μαρτίου 1975 ώρα 1 μεσημέρι στην Αθήνα και άνδρα γεννημένο 14 Δεκεμβρίου 1975 γεννημένο στην Αθήνα ώρα άγνωστη.
Αγαπητή MAROULITA2,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου.
Όσο για τη συναστρία, επειδή ακριβώς δεν έχουμε ώρα για τον άνδρα, το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι τον πίνακα με τις όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες από τους γενέθλιους χάρτες σας. Μπορείς να δεις εδώ.
-
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΙς 29/03/1974. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina-Ntina
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΒΡΑΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΤΑΙΡΙΑΖΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΡΙΟ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟ ΣΤΙς 29/03/1974. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Μπορώ ν' ανταποκριθώ στο γενικό αίτημά σου, αγαπητή konstantina-Ntina, που αφορά τον ακριβή υπολογισμό της θέσης των πλανητών σου. Θα πρέπει, ωστόσο, να μου αναφέρεις και ακριβή ώρα γέννησης, γιατί δεν μπορεί αλλιώς να γίνει ο υπολογισμός. Για τα υπόλοιπα γενικά και ειδικά αιτήματά σου, δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι στη συγκεκριμένη ενότητα παραθέτουμε μόνο θέσεις πλανητών, δεν κάνουμε δηλ. ερμηνεία ή πρόβλεψη. :bigsmile:
-
Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα πώς επεξηγούμε τον γενέθλιο χλαρτη και την ερωτικήν συναστρία.
-
Quote:
Originally Posted by
MAROULITA2
Ευχαριστώ πολύ. Μπορείτε να μου δώσετε ένα παράδειγμα πώς επεξηγούμε τον γενέθλιο χαρτη και την ερωτικήν συναστρία.
Στη συγκεκριμένη ενότητα δεν μπορώ να σου δώσω τέτοιες πληροφορίες. Μπορώ όμως να σε παραπέμψω σε ορισμένα άρθρα του σάιτ για να πάρεις μία ιδέα. Γενικότερα σ' έναν γενέθλιο χάρτη, θα κοιτάξεις τη ζωδιακή θέση των πλανητών, τον οίκο που βρίσκονται, τις όψεις που σχηματίζουν μεταξύ τους.
Θα σε βοηθήσουν οι εξής εφαρμογές που έχουμε:
Ο ωροσκόπος στα ζώδια
Πλανήτες στα ζώδια
Σχέση Ήλιου-Ωροσκόπου
Για τη συναστρία, μπορείς να πάρεις μία ιδέα μ' αυτήν την εφαρμογή:
Ερωτική συναστρία.
Σε παραπέμπω επίσης στο φόρουμ με υποδείγματα αναλύσεων και αφιερώματα που έχουν γίνει κατά καιρούς για διάφορα γνωστά προσωπα.
Για τη συναστρία, μπορείς να διαβάσεις κάποια άρθρα από το φόρουμ: Αστρολογία και ερωτικές σχέσεις.
-
Γεία σας! Η ημερομηνία γεννησής μου είναι 18/12/1985 και ώρα 17:35 το απόγευμα.Γεννήθηκα στο Καζαχστάν ( Ουράλσκ). Βασικά ξέρω τον χάρτη μου αλλα θα θελα να μάθω παραπάνω πράγματα όσον αφορά τημ ερμηνεία...και επίσης θα θελα να μάθω..την ερωτική συναστρία με έναν λέωντα με ωροσκόπο πάλι λεωντα και αφροδίτη στον παρθενο...:P (σιγουρα δεν αρκει αλλα δεν ξερω την ώρα της γεννησής του). Please ότι μπορείτε να μου πείτε, πείτε μου... Ευχαριτώ πολύ!!!
-
Quote:
Originally Posted by
CatRinna*
Γεία σας! Η ημερομηνία γεννησής μου είναι 18/12/1985 και ώρα 17:35 το απόγευμα.Γεννήθηκα στο Καζαχστάν ( Ουράλσκ). Βασικά ξέρω τον χάρτη μου αλλα θα θελα να μάθω παραπάνω πράγματα όσον αφορά τημ ερμηνεία...και επίσης θα θελα να μάθω..την ερωτική συναστρία με έναν λέωντα με ωροσκόπο πάλι λεωντα και αφροδίτη στον παρθενο...:P (σιγουρα δεν αρκει αλλα δεν ξερω την ώρα της γεννησής του). Please ότι μπορείτε να μου πείτε, πείτε μου... Ευχαριτώ πολύ!!!
Το θέμα είναι, αγαπητή CatRinna*, ότι στη συγκεκριμένη ενότητα δίνουμε χάρτες, αυτό δηλ. που ήδη έχεις. Δεν κάνουμε ερμηνεία ούτε αναλύσεις...
-
να ρωτησω κατι αν μπροστα απο τον Βορειο Δεσμο δεν υπαρχει r σημαινει οτι ειναι ορθοδρομος ή απλα δεν το βαζουν το r επειδη θεωρειται δεδομενο οτι θα ειναι αναδρομος?
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
να ρωτησω κατι αν μπροστα απο τον Βορειο Δεσμο δεν υπαρχει r σημαινει οτι ειναι ορθοδρομος ή απλα δεν το βαζουν το r επειδη θεωρειται δεδομενο οτι θα ειναι αναδρομος?
Αν λείπει το Rx (κάπως έτσι τέλος πάντων είναι το σύμβολο του ανάδρομου) σημαίνει ότι δεν είναι ανάδρομος. Αυτό όμως σημαίνει ότι και ο Νότιος Δεσμός δεν είναι. Πολύ σπάνια, απ' ό,τι ξέρω μπορεί οι δεσμοί της Σελήνης να είναι ορθόδρομοι.
-
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που βρίσκεται η υλονόμη στο χάρτη μου? Και πως συμβολίζεται γιατί δεν τη βρίσκω στο πρόγραμμα που έχω? Σας ευχαριστώ! (31/8/1982) αθήνα
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Μπορώ ν' ανταποκριθώ στο γενικό αίτημά σου, αγαπητή konstantina-Ntina, που αφορά τον ακριβή υπολογισμό της θέσης των πλανητών σου. Θα πρέπει, ωστόσο, να μου αναφέρεις και ακριβή ώρα γέννησης, γιατί δεν μπορεί αλλιώς να γίνει ο υπολογισμός. Για τα υπόλοιπα γενικά και ειδικά αιτήματά σου, δεν μπορώ να βοηθήσω, διότι στη συγκεκριμένη ενότητα παραθέτουμε μόνο θέσεις πλανητών, δεν κάνουμε δηλ. ερμηνεία ή πρόβλεψη. :bigsmile:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΣΤΙΣ 23:00, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ.
-
8/7/1969
23.30
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΧΕΙΡΩΝΑΣ
-
Είμαι γεννημένη στις 8 Ιουλίου 1969, στις 23.30 μ.μ, στην Αθήνα, στην Ελλάδα.
Θα ήθελα να μάθω που είναι ο Χείρωνας στο ωροσκόπιο μου.
-
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ;
-
Γεννήθηκα στις 11/8/1974 στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ήθελα να μάθω την θέση των πλανητων μου, του Vertex και της Εστίας..
-
Re: Καρμικές σχέσεις. Πώς να τις διακρίνουμε
Πώς μπορώ να μάθω πού έχω τον Βόρειο Δεσμό;
-
εχω γεννηθει στις 30-12-1964 στις 01.00 τα μεσανυχτα στη λαμια
και ο φίλος μου εχει γεννηθει στις 21-05-1964 στις 10.00 το βραδι στην αθηνα.
θα ημουν ευγνωμων αν μου προσδιορίζατε τη θέση που εχει ο πλουτωνας στον γενεθλιο χάρτη και των δυο μας.
ευχαριστω.
konstantina_z
-
διαβάζοντας για τον Ευρηκα μου γεννήθηκε η απορία πως θα τον βρω στο χαρτη μου . Ειμαι γεννημενη 16/3/1975 στην Αθηνα και ωρα 10 το βραδυ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
Καλημέρα,
Γεννήθηκα στην Αίγινα, μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Αγαπητή
aerostato,
σου έχω επισυνάψει
εδώ τον χάρτη σου (μαζί με τις όψεις και κάποιες άλλες λεπτομέρειες) για να πάρεις μία ιδέα! Καλή μελέτη!! :)
Αγαπητή
foti,
εδώ μπορείς να δεις τον γενέθλιό σου, καθώς και άλλες λεπτομέρειες που τον αφορούν. Ετσι θα μπορέσει να κάνεις τη σύγκριση που θες. :)
Αγαπητή
libraD,
επειδή στο υπολογιστικό πρόγραμμα που έχω υπάρχει ο Εύρηκα, θα μπορούσες μήπως να ρωτήσεις στην ενότητα "Ο αστρολόγος σπίτι σας"; Η κα Σίμου θα σου απαντήσει αμέσως!
Αγαπητή
skorpinoula,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 13 μοίρες και 33 λεπτά της Παρθένου. Επειδή δεν μου δίνεις ώρα γέννησης, δεν μπορώ να σου πω σε ποιον οίκο βρίσκεται. Αν τυχόν ξέρεις ώρα γέννησης, πες μου για να σου δώσω και την ακριβή την θέση.
Αγαπητή
Aries&Libra,
ο Κλήρος της Τύχης βρίσκεται στις 19 μοίρες και 53 λεπτά του Καρκίνου και στον 10ο οίκο.
η Ηρα βρίσκεται στις 21 μοίρες και 38 λεπτά των Ιχθύων και στον 6ο οίκο.
Σου παραθέτω και τον γενέθλιο χάρτη σου για να τα έχεις όλα μαζεμένα. Μπορείς να δεις
εδώ.
Αγαπητή
apolonia,
η Ηρα βρίσκεται στις 02 μοίρες και 40 λεπτά του Υδροχόου και στον 4ο οίκο.
Αγαπητή
awake,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου
εδώ. Σου δίνει όλα εκείνα τα βασικά για να ξεκινήσεις τη μελέτη. Μπορείς δηλαδή να ξεκινήσεις με το ποια στοιχεία και ποιες ποιότητες επικρατούν στον χάρτη σου, μετά να δεις τις θέσεις των πλανητών και σιγά σιγά τις όψεις που σχηματίζουν. Καλή μελέτη!! :)
Αγαπητή
miss_atsel,
αν θες τη συναστρία σας, είμαι οκ. Η ενότητα δεν κάνει ανάλυση, ερμηνεία και πρόβλεψη.
Αγαπητή
ΦΩΤΕΙΝΗ,
αν μπορείς δώσε μου και τόπο γέννησης για να σου βγάλω τον χάρτη! :)
καλημερα σας ζητησατε το τοπο γεννησης μου..συγνωμην που τον παρελειψα...ειναι η Γραβια μεταξυ Λαμιας -Αμφισσας..η αποσταση ειναι ιδια.....ευχαριστω θερμα
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Μήπως θα μπορούσατε να μου πείτε που βρίσκεται η υλονόμη στο χάρτη μου? Και πως συμβολίζεται γιατί δεν τη βρίσκω στο πρόγραμμα που έχω? Σας ευχαριστώ! (31/8/1982) αθήνα
Αγαπητή colibri,
και στο δικό μου πρόγραμμα δεν περιλαμβάνονται σώματα όπως η Υλονόμη. Μπορείς να πας στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας και να υποβάλεις εκεί το ερώτημά σου, το οποίο θ' απαντηθεί.
Quote:
Originally Posted by
konstantina-Ntina
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΟ ΚΙΑΤΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΣΤΙς 18/03/1979 ΣΤΙΣ 23:00, ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΚΡΙΒΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ.
Αγαπητή konstantina-Ntina,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου.
Quote:
Originally Posted by
palitsa
8/7/1969
23.30
ΑΘΗΝΑ, ΕΛΛΑΔΑ
ΧΕΙΡΩΝΑΣ
Αγαπητή palitsa,
ο Χείρων βρίσκεται στις 06 μοίρες και 53 λεπτά του Κριού και στον 1ο οίκο, σε σύνοδο με τον Ωροσκόπο σου.
Quote:
Originally Posted by
BABIKA
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 1980 ΣΤΙΣ 12.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ.ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΜΟΥ;
Αγαπητή ΒΑΒΙΚΑ,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται όσα ζητάς.
Quote:
Originally Posted by
lele
Γεννήθηκα στις 11/8/1974 στην Αθήνα στις 12:00 το μεσημέρι. Θα ήθελα να μάθω την θέση των πλανητων μου, του Vertex και της Εστίας..
Αγαπητή lele,
μπορείς να δεις εδώ τον γενέθλιο χάρτη σου, όπου περιλαμβάνονται όσα ζητάς.
Quote:
Originally Posted by
aluos
Πώς μπορώ να μάθω πού έχω τον Βόρειο Δεσμό;
Αγαπητή aluos,
εννοείται πως μπορείς. Πρέπει όμως να μου δώσεις και τα απαραίτητα στοιχεία (ημερομηνία, ώρα και τόπος γέννησης) για να μπορέσει να γίνει ο υπολογισμός...
Quote:
Originally Posted by
konstantina_Z
εχω γεννηθει στις 30-12-1964 στις 01.00 τα μεσανυχτα στη λαμια
και ο φίλος μου εχει γεννηθει στις 21-05-1964 στις 10.00 το βραδι στην αθηνα.
θα ημουν ευγνωμων αν μου προσδιορίζατε τη θέση που εχει ο πλουτωνας στον γενεθλιο χάρτη και των δυο μας.
ευχαριστω.
konstantina_z
Αγαπητή konstantina_Z,
σοτ δικό σου ωροσκόπιο, ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 12 μοίρες και 18 λεπτά της Παρθένου (ανάδρομος) και στον 11ο οίκο.
στο ωροσκόπιο του φίλου σου, ο Πλούτωνας βρίσκεται στις 11 μοίρες και 35 λεπτά της Παρθένου (ανάδρομος) και στον 8ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
pesci
διαβάζοντας για τον Ευρηκα μου γεννήθηκε η απορία πως θα τον βρω στο χαρτη μου . Ειμαι γεννημενη 16/3/1975 στην Αθηνα και ωρα 10 το βραδυ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Αγαπητή pesci,
επειδή το πρόγραμμα που χρησιμοποιώ δεν περιλαμβάνει τη θέση του Εύρηκα, μπορείς να πας στην ενότητα Ο αστρολόγος σπίτι σας και να θέσεις εκεί το ερώτημά σου, όπου και θα σου δοθεί η απάντηση.
Quote:
Originally Posted by
gold21
Καλημέρα,
Γεννήθηκα στην Αίγινα, μεταξύ 6 και 7 το απόγευμα
Αγαπητή gold21,
θα πρέπει να μου δώσεις και ημερομηνία γέννησης, καθώς επίσης και να μου πεις τί ακριβώς θες (κάποια συγκεκριμένη θέση ή τον χάρτη σου). Αν ξέρεις μάλιστα και μία πιο ακριβή ώρα γέννησης θα ήταν το ιδανικό...