-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
joannaleon
hi. how are you today
κοιτα θα σε καλως ορισω εγω
που δεν ξερω αγγλικα
και δεν ξερω τι λες στο ποστ σου..
υποθετω ομως οτι μας συστηνεσαι ε;
η'' κατι τετοιο ..
καλως μας ηρθες λοιπον!
και καλη πλοηγηση!
Υ.Γ
και επισης ειναι ορος του σαιτ που μας φιλοξενει
να γραφουμε μονο ελληνικα:bigsmile:
αν εχεις την καλωσυνη γυρισε το πληκτρολογιο σου.
-
Το site σας γίνεται όλο και καλύτερο!!
-
Καλησπέρα κ από μένα...
Απλά θερμά συγχαρητήρια....το αξίζετε...είμαι fun σας χρόνια...!;)
-
Quote:
Originally Posted by
february
Το site σας γίνεται όλο και καλύτερο!!
Nα εισαι παντα καλα. Καλως ηρθες στην παρεα.
Σου απαντησα και χθες, αλλα καπου πηγε το ποστ μου:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
niaoux82
Καλησπέρα κ από μένα...
Απλά θερμά συγχαρητήρια....το αξίζετε...είμαι fun σας χρόνια...!;)
Σ ευχαριστουμε πολυ για τα λογια σου
Καλη συνεχεια λοιπον στη πλοηγηση:bigsmile:
-
γειά σας, καλώς σας βρίσκω,ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας
-
Γειας σας ονομαζομαι αλεξανδρα και ειμαι νεο μελος,θα ηθελα να μαθω πολλα για την αστρολογια γιατι μου αρεσει πολυ!!προσπαθω να μαθω καποια πραγματα μονη μου αλλα θα ηθελα και την βοηθεια σας!!
-
Quote:
Originally Posted by
udro
Γειας σας ονομαζομαι αλεξανδρα και ειμαι νεο μελος,θα ηθελα να μαθω πολλα για την αστρολογια γιατι μου αρεσει πολυ!!προσπαθω να μαθω καποια πραγματα μονη μου αλλα θα ηθελα και την βοηθεια σας!!
Γεια σου Αλεξανδρα.
Ειναι πολυ ευκολο να κανεις τα πρωτα βηματα ,για να παρακολουθεις μετα τις συζητησεις.
Πρωτα απ ολα θα κλικαρεις στα αρθρα.
Θα μελετησεις με τη σειρα τα ζωδια, τους οικους. τις οψεις.
Μετα τα βασικα, ολα ειναι πιο ευκολα.
Καλο διαβασμα και καλως ηρθες:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
sadsong
γειά σας, καλώς σας βρίσκω,ευχαριστώ για τη φιλοξενία σας
καλως μας ορισες!!!
καλη συνεχεια να εχεις!!:bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
alsaas
kalhspera..
καλως ορισες:bigsmile:
-
Μία μεγάλη καλησπέρα και ένα θερμό καλώς σας βρήκα από ένα νέο ψαράκι στο φόρουμ!
Ονομάζομαι Νανά και εδώ και κάποιο διάστημα προσπαθώ να επεκτείνω τις γνώσεις μου στην αστρολογία! Εϊμαι βέβαιη ότι θα αποκομίσω πολλά από την εγγραφή μου στο φόρουμ σας και με τη σειρά μου ό,τι μπορώ να δώσω!
Καλή συνέχεια σε όλους!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Ψαρίνα:)
Μία μεγάλη καλησπέρα και ένα θερμό καλώς σας βρήκα από ένα νέο ψαράκι στο φόρουμ!
Ονομάζομαι Νανά και εδώ και κάποιο διάστημα προσπαθώ να επεκτείνω τις γνώσεις μου στην αστρολογία! Εϊμαι βέβαιη ότι θα αποκομίσω πολλά από την εγγραφή μου στο φόρουμ σας και με τη σειρά μου ό,τι μπορώ να δώσω!
Καλή συνέχεια σε όλους!:bigsmile:
Γεια σου ψαρινα Νανα!
Καλο αστροδιαβασμα...
-
-
-
Quote:
Originally Posted by
koykla
γεια σας !!!
Καλως την koykla :bigsmile::bigsmile:
Καλως ηρθες.
-
καλησπέρα με λένε γεωργία ασχολούμαι καιρό με την αστρολογία αλλά όχι αρκετα συχνά. Υπάρχει ένα θέμα με τον ωροσκόπο μου γιατί είμαι στην αλλαγή μεταξύ καρκίνου και διδύμων. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό θα ήμουν ευγνώμων. Έχω ώρα γέννησης ληξιαρχείου 14.00 αλλά αστρολόγος που είχα επισκεφτεί μου έκανε διόρθωση στις 13.47 και έγινα δίδυμος ωροσκόπος. Δεν έχω πεισθεί όμως και δεν μπορώ να βγάλω με βεβαιότητα προβλέψεις. Πρώτη φορά μπαίνω σε κάποιο φόρουμ. ¶κουσα από φίλη για τον κο Παίζη και επειδή συνεργάζεται εδώ είπα να δοκιμάσω. Καλώς σας βρήκα
-
Καλησπερα σαςςςςς.....
Με λενε Ναντια και μολις μπηκα στην παρεα σας.... Εχετε κανει πολυ καλη δουλεια, μπραβο!!! Εχω πολλες πολλες αποριες αλλα και πολυ πολυ ενδιαφερον.... Καλως με δεχτηκατε.... ;)
-
Quote:
Originally Posted by
μικρη σκορπινα
Καλησπερα σαςςςςς.....
Με λενε Ναντια και μολις μπηκα στην παρεα σας.... Εχετε κανει πολυ καλη δουλεια, μπραβο!!! Εχω πολλες πολλες αποριες αλλα και πολυ πολυ ενδιαφερον.... Καλως με δεχτηκατε.... ;)
Ε, λοιπον κι εσυ καλως μας βρηκες μικρη σκορπινα.:bigsmile:
Ολες τις αποριες σου μπορεις να τις λυσεις εδω. Ξεκινησε το διαβασμα και καλη συνεχεια.
-
:horoscope:
Quote:
Originally Posted by
georgina65
καλησπέρα με λένε γεωργία ασχολούμαι καιρό με την αστρολογία αλλά όχι αρκετα συχνά. Υπάρχει ένα θέμα με τον ωροσκόπο μου γιατί είμαι στην αλλαγή μεταξύ καρκίνου και διδύμων. Αν μπορείτε να με βοηθήσετε σε αυτό θα ήμουν ευγνώμων. Έχω ώρα γέννησης ληξιαρχείου 14.00 αλλά αστρολόγος που είχα επισκεφτεί μου έκανε διόρθωση στις 13.47 και έγινα δίδυμος ωροσκόπος. Δεν έχω πεισθεί όμως και δεν μπορώ να βγάλω με βεβαιότητα προβλέψεις. Πρώτη φορά μπαίνω σε κάποιο φόρουμ. ¶κουσα από φίλη για τον κο Παίζη και επειδή συνεργάζεται εδώ είπα να δοκιμάσω. Καλώς σας βρήκα
Καλως ηρθες στο :horoscope:
-
καλησπερα σας!!!!!Για να δουμε τι θα μαθουμε....?
-
Quote:
Originally Posted by
nina-
Ειναι και ο μηνας μας,για εμας τα ψαρακια....!
-
Quote:
Originally Posted by
nina-
καλως μας ηρθες!
καλη περιηγηση στο:horoscope:
ευχομαι!
-
γεια σας και απο μενα!!!!!!!!!!!!
χαιρομαι πολυ που ειμαι σε μια τοσο δεμενη και "ψαγμενη" παρεα!!!!
ασχολουμαι μ την αστρολογια απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου!!!ισως πριν μαθω να διαβαζω..μεσω της μητερας μου που την αγαπα εξ ισου!!!! εστι να μαι κ εγω εδω!!!καλως σας βρηκα...καλη συνεχεια...κ αγαπη κ τυχη σε ολους!!!!!!!!!! :bigsmile: :bigsmile: :bigsmile:
-
Εσύ είσαι γεμάτη καλοσύνη!Καλωσήρθες λοιπόν και καλές περιηγήσεις!Κι αυτό με την επιρροή της μαμάς σου και την αστρολογία,κάπου θα φαίνεται στο χάρτη σου(χε χε χε).Αλλά εδώ λέμε μόνο καλωσόρισες!!:toung::bigsmile:
-
ευχαριστω πολυ να σαι καλα (κατ ευθειαν ενικο... δεν νομιζω να ειναι προωλημα... ;) ) !!!!!!
ε αλιμονο κ εγω παρομοιο σχολιο θα εκανα.... προσωπικα ασχολουμαι μονο με την αναλυση και οχι τοσο με την προβλεψη...η μητερα μου προσπαθει να ασχολειται πιο πολυ με τα τρεχοντα ...ετσι τα εχουμε μοιρασει ....χεεχεεχ......και αυτο που παντα με εντυπωσιαζει...(κ το κανω σαν παιχνιδι πολλες φορες!) ειναι το ποσο μαγικο ειναι να βυθιζεσαι τστην ψυχη καποιου χωρις να τον ξερεις...!!! :laugh:
θα τα λεμε συχνα νομιζω!!!!! :love:
-
Καλησπέρα σας
Συγχαρητήρια για τον τρόπο που προσεγγίζετε τον τόσο ευαίσθητο χώρο της αστρολογίας ,και για την πλούσια ενημέρωση που παρέχετε μέσα από τα άρθρα σας.Προσωπικά είμαι δάσκαλος του Ρέικι και ασχολούμαι πολλά χρόνια με την αστρολογία, αλλά πρώτη φορά βρίσκω τόσες πολλές χρήσιμες πληροφορίες σε ένα site.
Σας ευχαριστώ θερμά και σας εύχομαι καλή συνέχεια!
-
:welcome:
Eίσαι στο πιο σωστό site που θα μπορούσες να βρεις!
-
καλησπερα σε ολους σας !!!!!!!!!!!! πολυ ωραιο site!!!!!!!!!!!!!!!! θα ηθελα να σας παρακαλεσω καποιος:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsm ile::bigsmile: που γνωριζει απο χαρτες να μου ερμηνευσει τον δικο μου σας θερμοπαρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Αστρολογία για όλους
-
Quote:
Originally Posted by
ΝΙΝΑ 23
καλησπερα σε ολους σας !!!!!!!!!!!! πολυ ωραιο site!!!!!!!!!!!!!!!! θα ηθελα να σας παρακαλεσω καποιος:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsm ile::bigsmile: που γνωριζει απο χαρτες να μου ερμηνευσει τον δικο μου σας θερμοπαρακαλω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αστρολογία για όλους
καλως μας ορισες !!
αυτο που ζητας δεν γινεται αγαπητη ΝΙΝΑ
την εξηγηση του χαρτη σου μπορεις να την δεις στο Δωρεαν γενεθλειο
που εχει το myhoroscope !
και οπως ισως εχεις δει με μια μεγαλη αναλυση!!!!!!
καλη περιηγηση σου ευχομαι!:bigsmile:
-
Γεια σου καλως ηρθες.
Δεν νομιζω να ερμηνευσει καποιος τον χαρτη σου, γιατι δεν ερμηνευονται χαρτες.
Σκοπος του ιστοτοπου ειναι να δωσει τα πρωτα βηματα, για ερμηνευσεις τον χαρτη μονη σου.
Οταν διαβασεις αρκετα απο τα βασικα αρθρα <ζωδια-πλανητες-οικοι-οψεις>.
τοτε θα μπορεις ανετα να συμμετεχεις στις συζητησεις και να λυσεις καποιες αποριες
σχετικα με τον χαρτη σου.
Καλο διαβασμα:bigsmile:
-
...καλημέρα!...νέο μέλος στην παρέα!...που επιθυμώ να στηρίξω και να με στηρίξει σε μια εποχή που ξέρει και επιθυμεί μόνο να γκρεμίζει!...χαίρομαι που σας βρήκα!...και αφού διάβασα κάποια δικά σας άρθρα αποφάσισα να γίνω...και εγώ...μέλος σας ενεργό!...όσο μπορώ!...Να είστε όλοι καλά...και πάντα...αγαπημένοι!
-
Quote:
Originally Posted by
elenifou
...καλημέρα!...νέο μέλος στην παρέα!...που επιθυμώ να στηρίξω και να με στηρίξει σε μια εποχή που ξέρει και επιθυμεί μόνο να γκρεμίζει!...χαίρομαι που σας βρήκα!...και αφού διάβασα κάποια δικά σας άρθρα αποφάσισα να γίνω...και εγώ...μέλος σας ενεργό!...όσο μπορώ!...Να είστε όλοι καλά...και πάντα...αγαπημένοι!
Καλημερα Ελενιτσα, Εισαι τοσο γλυκο κοριτσακι.
καλως ηρθες στην παρεα.:bigsmile:
-
Γεια σας! Μπηκα τυχαια στο site σας και μου αρεσε πολυ το ολο στυλ με τα forums κτλ.Με λενε Βικη και ειμαι Τοξοτης με ωροσκοπο Κριο.Εχω διαβασει σε ενα αλλο site τις λεπτομερειες του συνδιασμου μου ζωδιο-ωροσκοπο αλλα επειδη δεν μου αρεσαν και πολυ :toung: ειπα να τσεκαρω και εδω μηπως διαβασω τιποτα καλο για μενα.Μηπως μπορειτε να με παραπεμψετε σε καποιο link ?Ευχαριστω!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Sinderella
Γεια σας! Μπηκα τυχαια στο site σας και μου αρεσε πολυ το ολο στυλ με τα forums κτλ.Με λενε Βικη και ειμαι Τοξοτης με ωροσκοπο Κριο.Εχω διαβασει σε ενα αλλο site τις λεπτομερειες του συνδιασμου μου ζωδιο-ωροσκοπο αλλα επειδη δεν μου αρεσαν και πολυ :toung: ειπα να τσεκαρω και εδω μηπως διαβασω τιποτα καλο για μενα.Μηπως μπορειτε να με παραπεμψετε σε καποιο link ?Ευχαριστω!:bigsmile:
Γεια σου Βικη
και
καλωσορισες στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ!
καλη πλοηγηση σου ευχομαι
για να βρεις οτι σε ενδιαφερει:bigsmile:
Επισης κανε και τον χαρτη σου στο Δωρεαν γενεθλειο
εχει μια πολυ μεγαλη αναλυση που ισως σε καλυψει σε αρκετα:bigsmile:
-
Γεια σας και απο μενα! ειμαι ξετρελαμενη με την ιστιοσελιδα σας! Σας εθχομαι παδα επιτυχιες
-
Quote:
Originally Posted by
penyp
Γεια σας και απο μενα! ειμαι ξετρελαμενη με την ιστιοσελιδα σας! Σας εθχομαι παδα επιτυχιες
καλως μας ορισες!!!!:bigsmile:
-
Καλώς μας δεχτήκατε, έχουμε πολλές απορίες αλλά μου φαίνεται λίγο λαβύρινθος το όλο website. Ελπίζω να βρω τις πληροφορίες μέσω του γενέθλιου χάρτη μου. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δανείσει τα φώτα του...ως προς την ερμηνεία τουλάχιστον του χάρτη μου;:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Elde
Καλώς μας δεχτήκατε, έχουμε πολλές απορίες αλλά μου φαίνεται λίγο λαβύρινθος το όλο website. Ελπίζω να βρω τις πληροφορίες μέσω του γενέθλιου χάρτη μου. Αλήθεια, υπάρχει κάποιος που θα μπορούσε να μου δανείσει τα φώτα του...ως προς την ερμηνεία τουλάχιστον του χάρτη μου;:toung:
Εχει αναλυση με ερμηνεια του χαρτη σου
και μαλιστα πολυ μεγαλη στο Δωρεαν γενεθλειο.
Αν εχεις καποια απορια ομως
κανε μια αναζητηση στο φορουμ,
μπορεις επισης στην καταλληλη ενοτητα
να θεσεις την απορια σου
και αν μπορει καποιος να σε βοηθησει.
Εδω σε αυτο το φορουμ που γραφεις
γινονται μονο οι συστασεις των νεων μελων
φιλικα:bigsmile:
-
Τα άστρα και τα ζώδια , μου φέρανε εμπόδια