καλημέρα.....ονομάζομαι μαρία γεννήθηκα στην αθήνα 01/12/1978 στις 03:30. ενδιαφέρομαι να μάθω σε ποιους οίκους είναι ο βόρειος και νότιος δεσμός. ευχαριστώ
Printable View
καλημέρα.....ονομάζομαι μαρία γεννήθηκα στην αθήνα 01/12/1978 στις 03:30. ενδιαφέρομαι να μάθω σε ποιους οίκους είναι ο βόρειος και νότιος δεσμός. ευχαριστώ
Καλημέρα! Έχω έναν πολύ ωραίο χάρτη που μου είχε στείλει η κ.Σίμου απαντώντας σε σχετική ερώτησή μου αλλά θα ήθελα να μάθω και για τις θέσεις των ( υποθετικών; σωστά το λέω;) πλανητών ¶δη, Μίδα και Έρωτα, γιατί δεν τις βρίσκω στο χάρτη.
Γεννήθηκα 08/07/1976, 09:25 π.μ., Καλαμαριά Θεσ/νίκης.
Ευχαριστώ πολύ, να' στε καλά!
Έχω γεννηθεί στις 19 Μαϊου 1973, στιε 21:10. Μπορείτε να μου πείτε που βρίσκεται η Λίλιθ στον Αστρολογικό μου χάρτη, καθώς επίσης το Ζενίθ και το Ναδίρ μου;
Και σε ποιούς οίκους αυτά βρίσκονται;
Ευχαριστώ.
DrMaroulita θα μπορούσες να μου βρεις και την προοδευτική σελήνη για 14/7/72, 9:30πμ, Λευκωσία, Κύπρος? Ευχαριστώ πολύ! :love:
Θα ήθελα την ερωτική συναστρία για:
ΕΕΕ 20/01/1981, ΛΑΡΙΣΑ, 5:00 πρωί
και
ΗΗΗ 12/01/1979, ΛΑΡΙΣΑ, 22:30 βράδυ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Να σας ρωτησω κατι σχετικα με τα νεφελωματα?γινεται νεφελωμα μεταξυ Ηλιου,σεληνης και Αφροδιτης μου?17 12 1990 Αθηνα 20:40
Να σας ρωτησω κατι σχετικα με τα νεφελωματα?γινεται νεφελωμα μεταξυ Ηλιου,σεληνης και Αφροδιτης μου?17 12 1990 Αθηνα 20:40 επισης θα μπορουσατε να μου πειτε αν σας ειναι ευκολο τι οψεις κανουν οι ακμες των οικων μου?Μια προοδευτικη συναστρια με εμενα και 3 3 92 θεσσ/νικη 10:30-11:30 για 1 νοεμβριου θα ηταν ευκολο?εχω ηδη μια που μου δωσατε για αυγουστο δεν ξερω αν αυτα πραγματα αλλαζουν κατα πολυ....επισης μια συναστρια με εμενα και 25 4 89 θεσσ/νικη 11 πρωι(μου εχετε κανει ηδη πινακα οψεων τους χαρτες δεν εχω γιατι δεν ηξερα ωροσκοπ του ατομου)με αυτην την ημ/νια θα ηθελα μια συναστρια με προοδους για 1 νοεμβρη..αυτα!!αυτην την φορα ημουν πιο συντομη!!
27-02-1980 ΩΡΑ 17,00
ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Αγαπητή libraD,
επειδή δεν γνωρίζουμε ώρα στον χάρτη του άνδρα, το μόνο που μπορώ να σου δώσω είναι τον πίνακα με τις όψεις της συναστρίας.
Δεν αλλάζει κάτι.
Αγαπητή melinam,
η προοδευτική Σελήνη βρίσκεται στις 11 μοίρες και 21 λεπτά του Ζυγού.
Αγαπητή vanhalia,
ο Βόρειος Δεσμός βρίσκεται στις 23 μοίρες και 37 λεπτά της Παρθένου και στον 11ο οίκο και ο Νότιος Δεσμός στις 23 μοίρες και 37 λεπτά των Ιχθύων και στον 5ο οίκο.
Αγαπητή pvassilia,
ο υποθετικός πλανήτης ¶δης βρίσκεται στις 25 μοίρες και 46 λεπτά του Ταύρου και στον 10ο οίκο, ο αστεροειδής Μίδας στις 28 μοίρες και 13 λεπτά του Ταύρου και ο αστεροειδής Έρως στις 4 μοίρες και 32 λεπτά των Διδύμων.
Και τα 3 σώματα βρίσκονται στον 10ο οίκο.
Αγαπητή ΛΟΛΑ,
η Λίλιθ βρίσκεται στις 20 μοίρες και 17 λεπτά του Τοξότη και στον 1ο οίκο, το Ζενίθ/ Μεσουράνημα είναι στις 9 μοίρες και 17 λεπτά του Ζυγού και το Ναδίρ/ ακμή 4ου οίκου στις 9 μοίρες και 17 λεπτά του Κριού.
Αγαπητή profitis,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός χάρτης ΕΕΕ, εξωτερικός χάρτης ΗΗΗ)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός χάρτης ΗΗΗ, εξωτερικός χάρτης ΗΗΗ)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Καλησπερα,
εχω γεννηθει στις 25.06.1978 στο μανχαιμ της γερμανιας και ωρα 4. θα ηθελα να μαθω τι εχω στους οικους μου και την θεση της ηρας.
σας ευχαριστω πολυ
Μπορώ να μάθω που βρίσκεται η Ήρα μου παρακαλώ; Ημ/νία γέννησης 19/5/1972, 04:00π.μ. στο Ηράκλειο Κρήτης. Ευχαριστώ :bigsmile:
Είμαι γεννημένη στις 19 Μαϊου 1973, στις 21:10. Θα μπορούσατε να μου πείτε τι όψεις κάνει η Μαύρη Σελήνη μου (Λίλιθ) με τους άλλους πλανήτες;
Ευχαριστώ εκ' των προτέρων.
Αγαπητη nicol78,
σου παραθέτω τον χάρτη σου (μαζί με τις όψεις). Στον χάρτη μπορείς να βρεις τις ακμές των οίκων, τη θέση της Ηρας που ζητάς, αλλά και τις θέσεις όλων των άλλων σωμάτων.
Αγαπητή omo,
η Ηρα βρίσκεται στις 4 μοίρες και 2 λεπτά του Ζυγού (ανάδρομη) στον 6ο οίκο.
Αγαπητή ΛΟΛΑ,
η Μαύρη Σελήνη σχηματίζει τις εξής όψεις:
- σύνοδο με τη Σελήνη, την Ηρα, τη Δήμητρα και τον Ωροσκόπο σου
- αντίθεση με τον Κρόνο σου
- εξάγωνο με τον Ποσειδώνα
- τρίγωνο με τον Χείρωνα και
- χιαστί με τον Κλήρο της τύχης
dear δοκτορεσα, θα ηθελα να εχω μια προοδευτικη συναστρια καθως και πινακα των οψεων της για τις εξης ημερομηνιες: 19/12 1954, ωρα 3.30 π.μ. Δραμα και 1/9 1965 ωρα 1.26 π.μ. Στουτγαρδη Γερμανιας; Ευχαριστω!
10 /07/1974 ωρα 05.30 ΑΘΗΝΑ
Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών,των δεσμών,της μαύρης σελήνης,και της κορυφής,κ τέλος των οίκων μου
Κυριακή μου,
σου παραθέτω τα εξής:
προοδευτικός χάρτης δικός σου
προοδευτικός χάρτης δικός του
χάρτης προοδευτικής συναστρίας (εσωτερικός δικός σου, εξωτερικός δικός του)
χάρτης προοδευτικής συναστρίας (εσωτερικός δικός του, εξωτερικός δικός σου)
πίνακας με όψεις προοδευτικής συναστρίας
Υ.Γ. ¶ργησα λίγο... :embarrest
Αγαπητή konstantina318,
σου παραθέτω τον γενέθλιο χάρτη σου για να δεις όλα όσα ζητάς.
Κάλλιο αργά παρά ποτέ! :toung::toung:
Σ ευχαριστώ πολύ Maroulita. :love:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 3/7/1983 ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
Έχω γεννηθεί στις 3/7/1983 στην Πάτρα στις 11 το πρωί με ενδιαφέρει η πορεία της σχέσης μου γιατί έχω ταλαιπωρηθεί πολύ φαίνεται αυτό από την θέση των πλανητών? Είναι κοντά η λύτρωση? Η ταλαιπωρία προέρχεται από τους γονείς μου
Επισης, θα ηθελα χαρτη συναστριας καθως και τον πινακα των οψεων της για τις ιδιες ημερομηνιες: 19/12 1954, ωρα 3.30 π.μ. Δραμα και 1/9 1965 ωρα 1.26 π.μ. Στουτγαρδη Γερμανιας!
[Ειπα να μη τα ζητησω ολα μαζεμενα αλλα σε δοσεις! :embarrest]
Ξανα ευχαριστω! :bigsmile:
Αλλά και γω πάλι;;; Μ' έπιασε η προκοπή μου! Γρήγορα ΝΑΙ, πρόχειρα ΟΧΙ! :toung:
Στο προκείμενο τώρα! Σου παραθέτω τα εξής:
- χάρτη συναστρίας (εσωτερικός δικός σου, εξωτερικός δικός του)
- χάρτη συναστρίας (εσωτερικός δικός του, εξωτερικός δικός σου)
- πίνακα με όψεις
Εξαιρετικα ... γοητευμενη απο την ταχυτητα και την ποιοτητα σας κυρια μου!!
:bigsmile::love:
θα μπορουσατε να μου πειτε τι οψεις κανουν οι ακμες των οικων μου?17 12 1990 ΑΘηνα 20:40
Νομίζω ότι σου έχουν δοθεί πολλοί χάρτες για μελέτη. Από θέσεις πλανητών μέχρι μεσοδιαστήματα, πρόοδοι κ.ά. Οι γωνιακές αποστάσεις είναι συγκεκριμένες και χρειάζονται απλή πρόσθεση.
Νομίζω ότι σαν παιδί του Δία που είσαι μπορείς να μετρήσεις από το 1 έως 180 ή το 360 και σίγουρα γνωρίζεις ότι
Θα είναι ίσως η καλύτερη εξάσκηση. Δεν φαντάζομαι τέλος να δυσκολεύεσαι (όταν σε έχω δει πολλές φορές μέσα στο φόρουμ να αναλύεις όψεις και να βοηθάς αρχάρια με την αστρολογία μέλη μας), να κατανοήσεις ότι από τον Τοξότη μέχρι τον Αιγόκερω μεσολαβούν μόλις 30 μοίρες.
Με αντιλαμβάνεσαι ελπίζω...
Σας ευχαριστω πολυ για την υπενθυμηση,οτι δηλαδη απο τοξοτη εως Αιγοκαιρω μεσολαβουν 30 μοιρες...το να εξηγω τις οψεις,η εστω καποιες συγκεκριμενες που γνωριζω δεν εχει καμια σχεση με το να βρισκω τις οψεις...μπορω να διακρινω τις αντιθεσεις και συνοδους αλλα για περαιτερω οσο χαζο και αν σας ακουστει μπερδευομαι...σαν παιδι του Δια σας αντιλαμβανομαι:toung:!!!
γειά σας θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου είμαι γεννημένη στη Στουτγκάρδη Γερμανία στις9 Φεβρουαρίου 1970 μέρα Δευτέρα ώρα 10 το πρωί δεν ξέρω αν η ώρα είναι ώρα Γερμανίας ή Ελλάδας ελπίζοντας ότι αυτό δε θα μου στερήσει την γνώση των θέσεων περιμένω απαντησή σας
ευχαριστώ και καληνυχτώ
Καλημέρα,
Είμαι γεννημένη στις 19 Δεκεμβρίου 1971 στις 02.50 τα ξημερώματα,
στον Πειραιά. Αν έχετε την καλοσύνη να μου απαντήσετε θα με βοηθούσε
πολύ, ένεκα του ότι έχω ήδη βρει τους πλανήτες μου αλλά θέλω να κάνω
σύγκριση με τα δικά σας. Για να διευκολύνω την απάντηση παραθέτω αυτά
που έχω βρει:
Ηλιος - Τοξότης
Σελήνη - Αιγόκερως
Ερμής - Τοξότης
Αφροδίτη - Αιγόκερως
Αρης - Ιχθύς
Δίας - Τοξότης
Κρόνος - Δίδυμοι
Ποσειδώνας - Τοξότης
Ευχαριστώ
Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκεται ο δικός μου Εύρηκα;
Γεννήθηκα 1 Οκτωβρίου 1984 στις 17:45 στην Αθήνα
Σας ευχαριστώ εκ τω προτέρων
libraD
Καλησπέρα !!.
Είναι εύκολο να μου βρείτε που βρίσκεται η Λίλιθ στον χάρτη μου ??
Είμαι γεννημένη στις 09/11/1979 στην Αθήνα .
Σας ευχαριστώ πολύ !!!!!! .
Γεια σας,
Επειδη τον χαρτη μου τον εχω φτιαξει μεσω προγραμματος το οποιο δεν περιλαμβανει κληρο της τυχης, ηρα κτλ και εγω μονη μου δεν δυναμαι θα μπορουσε καποιος να με βοηθησει; γεννημενη 14/04/70 Μελβουρνη Αυστραλιας ( 144Ε58 37S49) ωρα 18:00
Ευχαριστω προκαταβολικα!!!!!!!!!!
Kalimera....eimai genimeni 13.3.1952 /19.30 stin poli plovdiv bulgaria...ta itela na mato pou vriskete i ira sto genetlio mou xarti.Sas eyxaristo poli gia ta indiaferoun temata pou exo tin tixi na diavaso mesa apo to said.
Καλημέρα. Έχω γεννηθεί στις 11/10/1976 στην Αθήνα στις 08:00-08:30 το πρωί.
Καθώς δεν είμαι και πολύ σχετική με την αστρολογία, θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών μου, καθώς και τη σημασία τους. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιο στοιχείο στο χάρτη μου που θα πρέπει να αναλύσω περαιτέρω.
τα δικά μου στοιχεια είναι:
1. 02/02/1986
2. 06.30 π.μ.
3. εδεσσα ελλαδα
4. θελω να μαθω ποσο ταιριαζω με καποιον που ειναι γεννημενος
28/01/1988
08.00 π.μ.
αθηνα ελλαδα..
ευχαριστώ προκαταβολικά
Καλημερα σας...σας ευχαριστω για την πληθορα ενδιαφεροντων αρθρων και πληροφοριων που απλοχερα μας προσφερετε.....εχω γεννηθει στις 8/8 1958...ωρα 00 10....δηλ.λιγο μετα τα μεσανυχτα της 7ης αυγουστου..προς 8....θα ηθελα την θεση των πλανητων κ λοιπων σημειων, αστεροειδων..βερτεξ κλπ..σας ευχαριστω θερμα....καλημερα σας