-
Re: Ώρα να συστηθούμε (3)
Quote:
Originally Posted by
MAKY
Γεια σου ΕΦΗ, θα το βρω....
Δέσποινα, πού κάνετε τις συζητήσεις; Πού να πάω να βρω κάποιο θέμα;
Γεια σου.
Θα κλικαρεις επανω στο φορουμ.
1.Θα βρεις του κοσμου τις επιλογες απο αρθρα και πληροφοριες για διαβασμα.
2.Αφου κλικαρεις στο φορουμ θ αναζητησεις <συζητησεις>. Παλι αλλα τοσα θεματα για συζητηση.
Αν ομως μου επιτρεπεις την γνωμη μου, θα σου προτεινα να ξεκινησεις απο μερικα βασικα αρθρα της αστρολογιας για να συμμετεχεις πιο ανετα στις συζητησεις.
Καλη πλοηγηση
-
Γεια χαρα σε ολους!!!Με λενε Μανο και θελω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα για την αστρολογια....
-
Quote:
Originally Posted by
Manolo513
Γεια χαρα σε ολους!!!Με λενε Μανο και θελω να μαθω οσο το δυνατον περισσοτερα πραγματα για την αστρολογια....
καλως ορισες Μανο:bigsmile:
εισαι στον καταλληλο ιστοτοπο
στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ
καλη συνεχεια λοιπον!:bigsmile:
-
Καλημέρα σας! Μόλις πριν λιγο έκανα εγγραφή και ευχαριστώ για την άμεση αποδοχή! :bigsmile:
-
-
Kαλησπέρα σε ολους!
Είναι το πρώτο μου μήνυμα!
Ευχαριστώ!
-
Quote:
Originally Posted by
donal
Kαλησπέρα σε ολους!
Ευχαριστώ!
καλως ορισες
καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
donal
Kαλησπέρα σε ολους!
Ευχαριστώ!
Καλησπερα σου.Καλως ηρθες κοντα μας.
Σου ευχομαι να τα χιλιασεις:bigsmile:
-
καλημέρα σε όλους !!:bigsmile::bigsmile:
-
αυτό είναι το πρώωωτο μου μήνυμα!! ελπίζω κάτι να μάθω γιατί έχω πολλές απορίες και ψάχνω πολλές απαντήσεις!!
-
hellow guys me lene stavro kai eimai neo melos tou my horoskope prin ena xrono arxisa na asxoloume me thn astrologia eixe poly plaka kai einai poly endiaferon na 3ereis ti exoun grapsei ta astra gia esena xeromai poly pou eimai melos!!!!!!!
-
Alexroubi και Venedikte καλωσήρθατε,σίγουρα θα μάθετε πολλά,και μεις όσο διαβάζουμε,τόσο μαθαίνουμε.Να γράφετε στα Ελληνικά,και ετοιμαστείτε να εκπλαγείτε από τον μαγικό κόσμο της αστρολογίας!:bigsmile:
-
Καλησπέρα!
Το ονομά μου ειναι Νάνσυ και ειναι η πρώτη φορά που γράφω -
παρόλο που τρυγυρνάω εδω γύρω αρκετό καιρό...... :embarrest
Καλώς σας βρήκα.. :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
nancy_S
Καλησπέρα!
Το ονομά μου ειναι Νάνσυ και ειναι η πρώτη φορά που γράφω -
παρόλο που τρυγυρνάω εδω γύρω αρκετό καιρό...... :embarrest
Καλώς σας βρήκα.. :bigsmile:
Γεια σου Νανσουλα.:bigsmile:
Καιρος λοιπον να......εγκατασταθεις κοντα μας.
Καλως ηρθες
-
-
Γειά σου αβέβαιε,και καλωσήρθες στο πιο ενημερωμένο site που υπάρχει.Να είσαι βέβαιος,ότι έκανες καλά που επέλεξες αυτήν την παρέα!
-
καλό σας απόγευμα και καλό κουράγιο στους διαχειριστές μίας όμορφης σελίδας!!!
-
Quote:
Originally Posted by
phainia
καλό σας απόγευμα και καλό κουράγιο στους διαχειριστές μίας όμορφης σελίδας!!!
καλως ηρθες στο μεγαλυτερο
και καλυτερο αστρολογικο σαιτ!!
καλη περιηγηση λοιπον!!:bigsmile:
-
Καλησπερα-καλησπερα !!! Ειμαι καινουργια και αμαθη...καλως σας βρισκω λοιπον!!!
Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βρω τη Λιλιθ μου ??:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
Merenta
Καλησπερα-καλησπερα !!! Ειμαι καινουργια και αμαθη...καλως σας βρισκω λοιπον!!!
Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να βρω τη Λιλιθ μου ??:wacko:
καλως ορισες!!
στο Δωρεαν Ωροσκοπιο
θα βαλεις τα στοιχεια σου
και θα κανεις τον χαρτη σου
εκει θα βρεις πολλα πραγματα που ισως σε ενδιαφερουν περισσοτερο
οπως και την λιλιθ φυσικα.
-
Ευχαριστω πολυ !!! :bigsmile:
-
-
Quote:
Originally Posted by
moitonia
Γεια σας!!!! :cheesy:
Καλως την!
καλη συνεχεια!:bigsmile:
-
-
Καλως ηρθες Τζωρτζινο. Κι εμεις βρισκουμε το site μοναδικο.
Καλη περιηγηση:laugh::laugh::laugh:
-
kalhspera!!!!euxaristw pou me dexthkate!!!!!!xreiazomai th voh8eia sas!!!!exw gennh8ei 1/1 kai wra 1:11to meshmeri.. 8a mporousa na xw mia analush gia planthtes kai o,ti 8a mporouse na me voh8hsei??????kai pali sas euxaristw para pl!!!!
-
Kαλωσόρισες!Πάνω πάνω εκεί που λέει"δωρεάν ωροσκόπιο"θα βρεις "οι χάρτες σας"και θα περάσεις τα στοιχεία γέννησης σου,για να διαβάσεις δωρεάν την ανάλυση του γενέθλιου χάρτη σου.Επίσης μπορείς να αποθηκεύσεις και να μελετήσεις και ωροσκόπια άλλων,αφού μπορείς να καταχωρήσεις μέχρι και 50!Να γράφεις στα Ελληνικά,και καλές μελέτες!!:bigsmile:
-
Καλημέρα σας, φορτωμένη με την απειρία μου στους Η/Υ καθώς επίσης και με τον ιό της γρίπης,σας βρήκα σερφάροντας πρωί πρωί και αποφάσισα να γίνω μέλος στην ιστοσελίδα σας. Είμαι κριός με ωροσκόπο ταύρο και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία αρκετά χρόνια τώρα. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ψυχολογική και φιλοσοφική της διάσταση και λιγότερο οι προβλέψεις.
Cassius
-
Quote:
Originally Posted by
cassius
Καλημέρα σας, φορτωμένη με την απειρία μου στους Η/Υ καθώς επίσης και με τον ιό της γρίπης,σας βρήκα σερφάροντας πρωί πρωί και αποφάσισα να γίνω μέλος στην ιστοσελίδα σας. Είμαι κριός με ωροσκόπο ταύρο και ασχολούμαι ερασιτεχνικά με την αστρολογία αρκετά χρόνια τώρα. Με ενδιαφέρει περισσότερο η ψυχολογική και φιλοσοφική της διάσταση και λιγότερο οι προβλέψεις.
Cassius
Καλως ορισες στο myhoroscope:bigsmile:
Y.Γ
φιλουθκια φιλοι μου
απο την πανεμορφη Κυπρο!!!
κουκι:love:
-
Καλή μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους ερωτοχτυπημένους. Είμαι νέο μέλος και τα θέματα που συζητάτε με ενδιαφέρουν πολύ. Έχω διαβάσει αρκετά σε σχέση με την αστρολογία και βρίσκω τη σελίδα σας πολύ κατατοπιστική πάνω σε διάφορα θέματα για τα οποία δύσκολα μπορείς να ενημερωθείς. Θεωρώ ότι μέσα από την παρέα σας θα μάθω ακόμα περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα συμβάλλουν στην προσωπική μου εξέλιξη.
-
Quote:
Originally Posted by
NATALIA1
Καλή μέρα, καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους ερωτοχτυπημένους. Είμαι νέο μέλος και τα θέματα που συζητάτε με ενδιαφέρουν πολύ. Έχω διαβάσει αρκετά σε σχέση με την αστρολογία και βρίσκω τη σελίδα σας πολύ κατατοπιστική πάνω σε διάφορα θέματα για τα οποία δύσκολα μπορείς να ενημερωθείς. Θεωρώ ότι μέσα από την παρέα σας θα μάθω ακόμα περισσότερα χρήσιμα και ενδιαφέροντα πράγματα που θα συμβάλλουν στην προσωπική μου εξέλιξη.
Καλως μας ορισες λοιον!
καλη περιηγηση σου ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο φορουμ!!
-
γειά σε όλους!!:bigsmile:
-
Καλως ηρθες κοντα μας!!
Καλη συνεχεια ευχομαι στο καλυτερο αστρολογικο σαιτ...
-
Καλημερα σε ολους. Χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας. Με λενε Κατερινα ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο και μεσουρανημα στον Λεοντα. Να γιατι ουτε εγω μπορω να με καταλαβω μερικες φορες......
Καλη συνεχεια σε ολους
-
Quote:
Originally Posted by
ioannakaterina
Καλημερα σε ολους. Χαιρομαι που βρηκα την παρεα σας. Με λενε Κατερινα ειμαι Υδροχοος με ωροσκοπο Σκορπιο και μεσουρανημα στον Λεοντα. Να γιατι ουτε εγω μπορω να με καταλαβω μερικες φορες......
Καλη συνεχεια σε ολους
Γειασ σου Κατερινουλα. Καλως ηρθες κι ευχομαι να καταλαβεις πολλα μεσα απο τα αρθρα.
Καλη περιηγηση
-
Hello everybody!!!!!!!Να μπω στην παρέα σας;:pleasantry:
-
Quote:
Originally Posted by
Tarmad
Hello everybody!!!!!!!Να μπω στην παρέα σας;:pleasantry:
και δεν μπαινεις!!!:laugh::cheesy:
καλως ορισες λοιπον!
καλη συνεχεια σου ευχομαι!!!
-
γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος από τη Κύπρο. Χαίρομαι που βρίσκομαι και εγώ στη παρέα σας για πρώτη φορά. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπό σας έχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την αστρολογία. Πάντα με ενδιέφερε η αστρολογία και ως γνήσια ιχθύς πάντα το ψάχνω.
-
Quote:
Originally Posted by
GSAVVA
γεια σας, είμαι καινούργιο μέλος από τη Κύπρο. Χαίρομαι που βρίσκομαι και εγώ στη παρέα σας για πρώτη φορά. Συγχαρητήρια για τον ιστότοπό σας έχει αρκετές πληροφορίες σχετικά με την αστρολογία. Πάντα με ενδιέφερε η αστρολογία και ως γνήσια ιχθύς πάντα το ψάχνω.
καλως μας ορισες!!
ευχομαι καλη συνεχεια!:bigsmile:
-