Ευχαριστώ πολύ Dr.Maroulita:)
Printable View
Ευχαριστώ πολύ Dr.Maroulita:)
28/7/1981 , 08:10 πμ, brasov ρουμανια
26/9/1977, 04:30 πμ, θεσ/νικη
συναστρια ?
καλημερα σας!!!!!χαιρομαι που υπαρχει αυτο το site και ανηκω κι εγω στην παρεα σας!!!!!εχω λιγο καιρο που ασχολουμαι με τον γενεθλιο χαρτη μου και θα ηθελα μια βοηθεια,αν γινεται.....Εχω γεννηθει 29/3/1971 στις 9+30 το πρωι επιθυμω να μαθω τους δεσμους της Σεληνης μου....(βορειο,νοτιο)....εχω μπερδευτει.....ευχαριστω για το χρονο σας!
Αν και ασχολούμαι καιρό με την ανάλυση του χάρτη μου, δεν έχω βρεί 2 σημεία. Θα μπορούσατε να μου βρείτε το Vertex και το Eq Escandant;;; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!:embarrest Η ημερομηνία είναι 21-11-1987 και ώρα 2 το μεσημέρι, Πειραιάς!
Καλημέρα. Θα ήθελα τη συναστρία 10-01-81 07:00 Αθήνα με 03-12-74 14:30 επίσης Αθήνα.Ευχαριστώ
καλησπέρα,
έχω γεννηθεί στη σπάρτη 03/08/1983 και ώρα 13.30
ευχαριστώ.
καλησπέρα,
έχω γεννηθεί στη σπάρτη 03/08/1983 και ώρα 13.10
ευχαριστώ.
Αρχικά Δημοσιευμένο απο Toksotaki
Σε ευχαριστω πολυ!!θελω να σε ρωτησω καρι σχετικα με οψη στην συναστρια που μου εδωσες,οι δικοι μοι οι πλανητες ειναι καθετα η οριζοντια?επισης μεταξυ Δια και ερμη(καθετα)εχουμε πενταγωνο η ενναμιση τετραγωνο?Επισης γινεται να κανεις συναστρια οσο αναφορα μια ημερα?σου δινω την ημ/νια 6 Αυγου/07 θεσσ/νικη 11:00-12:00...ευχαριστω εκ των προτερων και σορυ για τον βομβαρδισμο!Καλως μας ηρθατε
επισης θα ηθελα εναν χαρτι συανστριας για αυτε ςτις ημ/νιες,
21 12 78 θεσσ/νικη 4:30 και 11 11 72 θεσσ/νικη 3:00 ευχαριστω εκ των προτερων
...επισης εναν για 17 12 90 ΑΘηνα 20:40(ω ναι παλι εγω!) με 25 4 89 θεσσ/νικη ωρα αγνωστη!
Δεν καταλαβαίνω την ερώτηση σου.
Φιλικά
Ιουλία
Προφανώς της έχει δοθεί πίνακας όψεων Ιουλία μου. Οριζόντια στον πίνακα βρίσκονται οι όψεις πλανητών του ενός με του άλλου ατόμου και κάθετα το αντίθετο.
Τoksotaki εάν αναφέρεσαι σε αυτόν το χάρτη, τότε οι δικοί σου πλανήτες είναι οριζόντια και του άλλου ατόμου κάθετα.
add Επίσης μεταξύ Δία και Ερμή (κάθετα) σχηματίζεται όψη ενάμιση τετραγώνου.
εγινε μπερδεμα η DR.maroulitsa μου ειχε απαντησει ηδη στο συγκεκριμενο ποστ,ειχα υποβαλλει και αλλες ερωτησεις,ηθελα να της συμπυκνωσω για να μην ειναι διασπαρτες(εμ,οι αποριες μου ερχονταν σιγα-σιγα!) και εκανα λαθος ποστ αντιγραφη και επικολληση,ειχε απαντηθει ηδη.αυτες ειναι οι αναπαντητες ερωτησεις μου...
μεσα στην συναστρια γινεται αντιθεση μεταξυ Αρη και πλουτωνα του αλλου ατομου και δεν υπαρχει στις οψεις,μηπως το προγραμμα για τον υπολογισμο τους εχει μικροτερη ανοχη για αντιθεση σε συναστρια?επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξεχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?3-3-92 θεσσ.νικη η 10:30 η 11:30?εαν μπορεις μου δινεις για _17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις γιατι οσο και να το παλεψα ...!!τον πινακα οψεων με το συγκεκριμενο ατομο με ολες τις δευτερευουσες?αληθεια η προοδευτικη συναστρια θα ηταν ευκολο να γινει για 6 αυγου 07 θεσσ/νικη 11:30,μεταξυ εμενα και της ημ/νιας παραπανω?θα ηθελα εναν χαρτη συναστριας για αυτες τις ημ/νιες,
21 12 78 θεσσ/νικη 4:30 και 11 11 72 θεσσ/νικη 3:00 ευχαριστω εκ των προτερων!
Αγαπητή aida26,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός με ημερομηνία 28/7/81, εξωτερικός με ημερομηνία 26/9/77)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός με ημερομηνία 26/9/77, εξωτερικός με ημερομηνία 28/7/81)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Αγαπητή Daphnaki,
σημείωσέ μου και τόπο γέννησης για να γίνει ο υπολογισμός!
Αγαπητή zeta1987,
αν ήδη σου έχω δώσει χάρτη, τα σημεία που ζητάς πρέπει να είναι μέσα. Αν τυχόν δεν τα έχεις παρατηρήσει, σου τα παραθέτω εδώ:
Vx στις 25 μοίρες και 31 λεπτά της Παρθένου και στον 7ο οίκο.
Eq στις 23 μοίρες και 01 λεπτά των Ιχθύων και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή set777777,
σου παραθέτω τα εξής:
χάρτης συναστρίας 01 (εσωτερικός με ημερομηνία 10/1/81, εξωτερικός με ημερομηνία 3/12/74)
χάρτης συναστρίας 02 (εσωτερικός με ημερομηνία 3/12/74, εξωτερικός με ημερομηνία 10/1/81)
Αγαπητή see,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
θα μπορουσατε να μου κανετε μια συναστρια με προοδους?με τα εξης στοιχεια:17 12 90 Αθηνα 20:40,3 3 92 θεσσ/νικη ωρα 10:30 με 11:30?ευχαριστω εκ των προτερων
Τοξοτακι μας τοσες ερωτησεις σου εχει απαντησει η Dr.Maroulita μας και της αλλαξες ονομα....:love:Χαιρομαστε που εχεις τοσο ενδιαφερον και ασχολεισαι τοσο πολυ.Συνεχισε ετσι.Νομιζω ομως οτι αν διαβασεις τα αρθρα εδω θα ενημερωθεις καλυτερα και οι αποριες σου θα λυνονται ευκολοτερα.Αν δεν κανεις και εσυ χαρτες δεν θα εξασκηθεις!
Και επανω σε αυτους και με πιο γενικα ερωτηματα σε θεματα οψεων η πλανητων πλεον θα διαφωτιστεις πολυ πολυ καλυτερα νομιζω.
Φιλικα emmalene :bigsmile:
:offtopic:
Αγαπητά μέλη, κάποια από τα ποστ σας μεταφέρθηκαν στη σωστή ενότητα και μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτησή σας εδώ
Λοιπόν, αγαπητό μου Toksotaki... ήρθε η ώρα σου...
Διπλός χάρτης με τις διελεύσεις της μέρας που ζητάς
Πίνακας με όψεις που σχηματίζονται με τον γενέθλιό σου
διπλός χάρτης 01
διπλός χάρτης 02
πίνακας με όψεις συναστρίας (χωρίς ώρα γέννησης δεν μπορώ να φτιάξω γενέθλιο, άρα θα κοιτάξεις μόνο τί όψεις σχηματίζονται)
γενέθλιος χάρτης με τη μία ώρα
γενέθλιος χάρτης με την άλλη ώρα
πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις που έχουν καταγραφεί στο αστρολογικό στερέωμα, μη σου πω και στο σύμπαν ολόκληρο. Δεν υπάρχουν άλλες, ορκίζομαι στον Τουτάτη.
πίνακας με ΟΛΕΣ τις όψεις από τον γενέθλιο του ατόμου
προοδευτικός χάρτης δικός σου (1 μοίρα - ένας χρόνος)
προοδευτικός χάρτης δικος του (1 μοίρα - ένας χρόνος)
προοδευτική συναστρία 01
προοδευτική συναστρία 02
πίνακας με όψεις προοδευτικής συναστρίας
Θα παρακαλούσα, ωστόσο, να μη συμβεί αυτό το πράγμα ξανά. Σου παραθέτω 15 χάρτες ουσιαστικά, ήδη έχω φάει μία ώρα για να τους φτιάξω στα 2 προγράμματα, να τους αποθηκεύσω και να τους ανεβάσω... Καλή είναι η γνώση και η μελέτη, αλλά τέτοιος καταιγισμός δεν έχει ξαναγίνει... Χωρίς παρεξήγηση...
ΗΜΕΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 22.4.1980
ΚΑΙ ΩΡΑ 23.30
ΤΟ ΓΕΝΕΘΛΙΟ ΧΑΡΤΗ
Αποφάσισα να ασχοληθώ περισσότερο με το γενέθλιο χάρτη μου και προσπάθησα να τον εκτυπώσω έτσι όπως μου τον έχεις βγάλει σελ.159 αλλά έβγαλα τα μάτια μου :wacko: Δυστυχώς δεν μπορώ να τον μεγενθύνω. Μήπως είναι εύκολο να μου τον μεγαλώσεις λίγο ή να μου πεις τον τρόπο; Σε ευχαριστώ:cheesy:
Όταν πατήσεις την ένδειξη "εδώ" που σε οδηγεί στον χάρτη σου, πατάς δεξί κλικ, αποθήκευση ως, και μετά άνοιξε τον με άνοιγμα προβολής εικόνων και φαξ των windows και μπορείς να ζουμάρεις όσο θες. Όταν πατήσεις εκτύπωση απο εκεί, θα πρέπει να επιλέξεις εκτύπωση "φωτογραφία πλήρους σελίδας: ξακρισμένο και περιστραμένο". Και θα σου εκτυπωθεί όσο μια σελίδα Α4.
Ελπίζω να βοήθησα :bigsmile:
kia μου σε ευχαριστώ για τη βοήθεια αλλά όπως και να το εκτυπώσω οι πίνακες οι μικροί στα δεξιά βγαίνουν πολύ θολοί και δεν ξεχωρίζω τα σύμβολα :blink: Αν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος.........:unsure:
Καλημέρα!!
Γράφτηκα πριν λίγο καιρό και ομολογώ ότι είμαι ενθουσιασμένη με τη σελίδα σας!
Βέβαια, οφείλω να παραδεχτώ ότι οι γνώσεις μου για τα θέματά σας είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχω διάθεση να διαβάσω και να μάθω.
Σκεφτόμουν να αρχίσω με τα βασικά. Γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να μου στείλετε τον γενέθλιο χάρτη μου.
Έχω γεννηθεί στην Αθήνα, στις 05/10/1975 και ώρα 02:00 π.μ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μπορεί κάποιος να μου πει πώς να βρω την προοδευτική μου Σελήνη? 30.1.79 7:10μμ Λευκωσία, Κύπρος. Ευχαριστώ! :cheesy:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ 15/8/1963 ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΩΡΑ ΓΕΝΝΗΣΗΣ 8.20 Π.Μ.
Dr maroulita θα μπορουσατε να μου κανετε εναν χαρτη 17 12 90 Αθηνα 20:40 με ολες τις δευτερευουσες οψεις?επισης ποση ειναι η ανοχη αντιθεσης στην συναστρια συμφωνα με το προγραμμα σας?ευχαριστω πολυ!
Αγαπητή sofa,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητή melinam,
σύμφωνα με τον προοδευτικό χάρτη που έφτιαξα, η Σελήνη βρίσκεται στις 13 μοίρες και 29 λεπτά του Κριού, στον 7ο οίκο.
Αγαπητή NOBI,
ο χάρτης σου είναι αυτός.
Ισχύουν οι ανοχές που ισχύουν (όσο μπορούν να ισχύουν) και στους γενέθλιους χάρτες. Μπορείς να συμβουλευτείς το γνωστό άρθρο του retrograde για τις πλανητικές ανοχές.
Σου έχω δώσει τον πινακα με ΟΛΕΣ τις όψεις... στον χάρτη δεν θα φαίνεται τίποτα.
Γειά σας !
Μήπως θα μπορούσατε να μου στείλετε το χάρτη συναστρίας για τις κάτωθι ημερομηνίες
01/10/1984 ώρα 17:45 Αθήνα (Γυναίκα)
28/12/1982 ώρα άγνωστη Αθήνα (¶νδρας)
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
:love: :bigsmile:
Dr.maroulita θα μπορουσες να μου δωσεις και μια προοδευτικη συναστρια για 26 Οκτωμβριου?λες μια μοιρα ανα χρονος αρα φανταζομαι δεν χρειαζεται να κανεις καθε μηνα η καθε μισο χρονο για να δεις διαφορες,σωστα?
Και είχα αρχίσει να ανησηχώ...
Σ' ευχαριστώ DrMaroulita! :cheesy: Αν γίνεται δεν μου λες και πού είναι η προοδευτική σελήνη για 14/7/72, 9:30πμ, Λευκωσία, Κύπρος? Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ! :love:
ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΑΙ ΤΟΣΟ?ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΛΑΝΗΤΩΝ ΜΟΥ?28.07.1981,ΜΠΡΑΣΟΒ ΡΟΥΜΑΝΙΑ,8:10 ΠΜ
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΣΥΝΑΣΤΡΙΑ ΜΕ 26.09.1977,ΘΕΣ/ΝΙΚΗ 4:30 ΠΜ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!
Προς kia & Συνεργάτες:
Καλημέρα σε όλους! Μήπως ξέρει κανένας κάποιο τρόπο να μεγαλώσω τους μικρούς πίνακες στα δεξιά του χάρτη που μας δίνετε για να φαίνονται πιο καθαρά τα σύμβολα;:weird::weird:
αγαπητη DrMaroulita,ειμαι η Χριστινα. κατοπιν παραινεσεως του αγαπητου DellPierro ΘΑ ΣΕ ΕΝΟΧΛΗΣΩ για μια ερωτηση. :bigsmile: ελπιζω να ειμαι στο σωστο τοπικ επειδη ειμαι λιγο στον κοσμο μου- τοξοτης γαρ!!!!!!!!!!!!!!!!! ξερεις εσυ... κ ειμαστε κ του ιδιου επαγγελματος (φιλολογος ,του κλασικου μεν.) Στο μεταξυ, μπορει καποιος να μου πει τι βλακεια εχω κανει κ δεν εμφανιζεται το ζωδιο μου στα στοιχεια;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;:bigsmile: :bigsmile:
λοιποον:εγω 28-11-'73 (τοξοτης με τοξοτη) κ αυτος 27-12-'60 (αιγοκερως με ιχθυ).δεν εχουμε σχεση αλλα ολο το γυροφερνουμε.μια ο ενας προσπαθει,μια ο αλλος. γνωριζομαστε αρκετα χρονια κ βλεπομαστε συχνα.πιο παλια ειμασταν στον ιδιο επαγγελματικο χωρο. τον τελευταιο χρονο βλεπομαστε πιο αραια.
προοπτικη υπαρχει;(....η να τον δειρω που με τυρανναει;;; μπορει να γινει κατι;; ευχαριστωωωωω
ααααα, ξεχασα!!!!!!!! κ οι 2 ειμαστε γεννημενοι στην Αθηνα. το λεω για τον γενεθλιο χαρτη....
Εγώ απλά να σας παραπέμψω στην πρώτη σελίδα αυτού του θρεντ:
Ευχαρίστως να σας δώσω τους γενέθλιους χάρτες ή ο,τι άλλο ζητάτε, πρόβλεψη, εξήγηση όμως δεν κάνω...Quote:
Αν σας ενδιαφέρει ο ακριβής υπολογισμός (όχι η εξήγηση) των Θέσεων των πλανητών, των πλανητοειδών, των Δεσμών της Σελήνης, ή των σημείων όπως η Κορυφή (Vertex) στο γενέθλιο χάρτη σας από τους συνεργάτες Αστρολόγους του Myhoroscope για να μπορείτε να διαβάζετε με περισσότερη ευκολία τα άρθρα ή τους οδηγούς που έχουν γραφτεί στα forums, πατήστε το κουμπάκι ΑΠΑΝΤΗΣΗ και συμπληρώστε τα εξής στοιχεία:
1. Έτος, Μήνα και Ημέρα της γέννησής σας.
2. Ώρα της γέννησής σας. Προσδιορίστε επίσης αν είναι πρωινή ή βραδυνή.
3. Χώρα και πόλη της γέννησής σας.
4. Προσδιορίστε τι ακριβώς σας ενδιαφέρει να μάθετε.
Φιλικά