ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!
Printable View
ΜΗ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ παρακαλώ γίνεται μια προσπάθεια εκμάθησης και μη χαλάτε το τόπικ.
Αν είστε μάγκες ελάτε εδώ http://www.myhoroscope.gr/showthread.php?t=2201 που υπάρχει ντοκτορά!!!!!!!
maraki exw ena parapono ....gia mena den ekanes kanena sxoliasmo......tespa....ok....:sad:
Αγαπητέ Δ.Μ. κ Ξέρξη,
κρατήστε όλο το φώς για εσάς... εμείς μπορούμε και στα σκοτάδια.
Και δεν θυμάμαι κάπου να ζητήσαμε από κανένα να ασπαστεί αυτό που κάνουμε.
Εφ΄όσον το θέμα αυτό διατηρείται, θα συμμετέχει όποιος θέλει.
Σταματώ, δεν είναι ανάγκη να βγω off-topic για ένα τέτοιο θέμα..
γεια σας είμαι αρχάρια διάβασα αυτα που έχει γράψει το μαράκι αλλα έχω μια απορία η αμφιβολία θα έλεγα...
στο 1ο στάδιο στο 1ορίξιμο όταν τέλειωσαν τα χαρτιά μου έμεινε το4σπαθι αυτο δε το κρατάω ετσι?για το 2οριξιμο?το βάζω στα φύλλα που πέταξα..?!!!!
εγώ ακόμα δεν κατανοώ το πρώτο στάδιο
Γειά σου!!
το αν θα κρατήσεις το 4 σπαθί, εξαρτάται από το αν έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο/η. Μόνο σε περίπτωση που έχεις ρίξει τα χαρτιά για σπαθάτο, κρατάς το 4 σπαθί, ακόμα κ αν είναι τελευταίο χαρτι. Εχει κ αυτό τη σημασία του, αν μείνει μόνο του στο τέλος. Αν ρίχνεις για κουπάτο/η, καράτο/η ή μπαστουνάτο/η τότε το 4 σπαθί δεν έχει κανένα λόγο να μείνει στα άλλα σου χαρτιά που έχεις ήδη κάτω στρώσει κ το πετάς έξω.
Ποιο εννοείς "2ο ρίξιμο" ακριβώς?? Το σταυρό ή τη 2η φάση του 1ου σταδίου?? Δεν κατάλαβα τι ακριβώς ρωτάς.
Μαράκι, ελπίζω να μη σε πειράζει που έκανα τη διευκρίνηση αντ' εσού!! Είπα να σε χαλαρώσω λίγο!!
Καλημέρα!!!
ειλικρινά κ εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα μα τίποτα στην αρχή!! Αν έχεις όμως υπομονή κ ήρεμο μυαλό κ διαβάσεις προσεκτικά όλες τις ανακοινώσεις κ τα παραδείγματα, θα μπεις στο πνεύμα αρκετά εύκολα. Το Μαρακι έχει κάνει πολύ καλή δουλειά κ τα γράφει υπέροχα! Έτσι έκανα κ εγώ!!
Καλή προσπάθεια!!
Καλησπέρα ανακάλυψα πρόσφατα τη σελίδα και εντυπωσιάστηκα με τη μέθοδο που παρουσιάζει το Maraki. Περιμένω με αγωνία την συνέχεια ...
γειά σου!!!!:bigsmile: το πρώτο σταδιο το κάνεις 3 φορές πριν το σταυρό.ο σταυρος είναι το 2 στάδιο?εμένα μου έμεινε το 4σπαθι στη 3 φορά... σορύ που τα μπέρδεψα:sad: