Γεια σας!!Γεννήθηκα στις 19/7/1977 στις Σέρρες, ώρα 14.30. Αντιμετωπίζω δυσκολίες γενικότερα.
Printable View
Γεια σας!!Γεννήθηκα στις 19/7/1977 στις Σέρρες, ώρα 14.30. Αντιμετωπίζω δυσκολίες γενικότερα.
ΓΕΝΝΗΜΕΝΗ 10/8/1972 17.45ΜΜ ΑΘΗΝΑ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΜΟΥ...
καλησπέρα σας. είμαι γεννημένη στις 19/9/1980 και ώρα 03:15 το πρωι στην αθήνα.θα ήθελα να μου πείτε που έχω την ήρα μου. σας ευχαριστώ πολύ.
Εγώ ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση και την καλή διάθεση. Χαίρομαι που βοήθησα λιγάκι :)
Έχω γεννηθεί στις 23 / 9 / 1980 στην Αθήνα και ώρα 20:20 . Θα ήθελα τις θέσεις πλανητών, πλανητοειδών και άλλων σημείων μου.. Ευχαριστώ!!:banana
Θα ήθελα την ερωτική συναστρία για
ΕΕΕ 20/01/1981, 5 ξημερώματα, Λάρισα
ΒΒΒ 25/05/1975, 3 ξημερώματα, ¶ρτα
Ευχαριστώ
Αγαπητέ kapoios1111,
Σου παραθέτω εδώ τον χάρτη σου και τον πίνακα με τις όψεις.
Λάβε υπόψη σου μόνο τις θέσεις των πλανητών (σε ποιο ζώδιο είναι) και τις όψεις που σχηματίζονται. :)
Ευχαριστώ πολύ!:)
Καλησπέρα, θα ήθελα τις όψεις παραλληλίας κ αντιπαραλληλίας.
28/1/83, 10:30 πρωί,Νίκαια Αττικής
Ευχαριστώ:)
Γειά σας! Θα ήθελα να μου πείτε που βρίσκετε ο equal ascendant και η Λιλιθ, καθώς κ η μαύρη σελήνη!
13 Ιουλίου 1979, 0830 πρωί, Ηράκλειο Κρήτης.
Ευχαριστώ πολύ!
14/4/68 0.10 Αθήνα εγώ και 6/5/70 ωροσκόπος Λέων Αθήνα Αυτός... Μπορουμε να δούμε τη προοδευτική συναστρία μας? για το αν θα προχωρήσει και πως?
Αν δεν μπορείτε για συναστρία θα μπορούσατε να δείτε μόνο στο δικό μου στο τομέα των επαγγελματικών μου (βρίσκομαι σε μία μεταβατική φάση για αλλαγή εργασίας - από μισθωτή σε αυτό του ελεύθερου επαγγελματία και δεν ξέρω πότε είναι κατάλληλη περίοδος) και επίσης στον τομέα της οικογένειας - παιδιών....
Ευχαριστώ.
Έχω γεννηθεί 20-08-1990 στις 12.45 το μεσημέρι,στην πόλη της Κέρκυρας και με ενδιαφέρει να μάθω που έχω Αφροδίτη.
Καλησπέρα έχω γεννηθεί στις 08 Ιουλίου 1971 στις 21:00 το βράδυ στην Αθήνα.
Θα με ενδιέφερε να μάθω που βρίσκεται η Ηρα μου.
Ευχαριστώ
Γεια σας,έχω γεννηθεί στις 28-09-1986 και ώρα 12:15 το μεσημέρι στην Αθήνα και θα ήθελα να μάθω για τον Equal Ascendant μου!!!!! :suspiciou:bigsmile:
Καλησπέρα,
Έχω γεννηθεί 01 Οκτωβρίου 1984 στις 17:45 στην Αθήνα κι εκτός από όλα τα αλλά θα ήθελα να μάθω πού είναι ο ¶δης μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
libraD :love::embarrest:bigsmile:
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 4/2/1979, ΣΤΙΣ 9:30 π.μ., ΣΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΛΕΣΒΟΥ.
Αγαπητή IPOLITH,
αν μπορείς, δώσε μου και τόπο γέννησης.
Αγαπητή august-10,
μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητή olga19,
η Ηρα σου είναι στις 25 μοίρες και 08 λεπτά της Παρθένου και στον 2ο οίκο.
Αγαπητή Baileys,
Αγαπητή evitaZ,
σου παραθέτω τα εξής:
συναστριακός χάρτης 01
συναστριακός χάρτης 02
πίνακας με όψεις.
Αγαπητή hatmir,
σου παραθέτω τον πίνακα με τις όψεις εδώ. Οι όψεις παραλληλίας και αντιπαραλληλίας είναι στο πάνω μέρος του πίνακα.
Σχετικά με τις κρίσιμες μοίρες, μπορείς να δεις τις ανάλογες συζητήσεις που έχουν γίνει στο φόρουμ, καθώς επίσης και τα σχετικά άρθρα με το θέμα που ζητάς και μελετώντας τον χάρτη που σου έχω δώσει, θα μπορέσεις να δεις αν έχεις κάποιον πλανήτη ή άλλο σημείο, ακμή κλπ σε κρίσιμη μοίρα!!
Αγαπητή mariamilo,
ο Eq βρίσκεται στις 05 μοίρες και 47 λεπτά του Λέοντα και στον 12ο οίκο
και η Μαύρη Σελήνη στη μηδενική μοίρα και 24 λεπτά της Παρθένου και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή mimita,
η Αφροδίτη βρίσκεται στις 7 μοίρες και 56 λεπτά του Λέοντα και στον 9ο οίκο.
Σου παραθέτω βέβαια και το σύνολο του γενέθλιου χάρτη σου για να δεις και τις θέσεις των υπολοίπων πλανητών. Μπορείς να δεις εδώ.
Αγαπητή chr1st1ne95,
η Ηρα βρίσκεται στις 06 μοίρες και 51 λεπτά του Λέοντα και στον 6ο οίκο.
Αγαπητή katelin,
ο Eq βρίσκεται στις 04 μοίρες και 00 λεπτά του Αιγόκερω και στον 1ο οίκο.
Αγαπητή libraD,
σου παραθέτω τον χάρτη σου (στον οποίο περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων και η θέση του Αδη) εδώ.
Αγαπητή vibra,
Η ενότητα "Θέσεις πλανητών και ωροσκόπου" θα κλείσει για ένα διάστημα, λόγω καλοκαιριού.
Θα επανέλθουμε τον Σεπτέμβρη πάλι!
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση σε όλους! :bigsmile::love:
θα ηθελα εναν χαρτη συναστριας εδω ειναι τα στοιχεια....17/12/90 Αθηνα 20:40
και 3/3/92 θεσ/νικη 11:15 ευχαριστω εκ των προτερων!
Είμαι γεννημένη 5 Μαρτίου 1980, ώρα 21:20, στην Αθήνα
Ευχαριστώ προκαταβολικά για την απάντηση
Γειά σας, έχω γεννηθεί 25/06/1980 στη Λαμία Φθιώτιδος στις 14:00 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ
Έχω ένα πρόβλημα! Στο παρελθόν έχω φτιάξει και μόνη μου τον αστρολογικό μου χάρτη με βάση φυσικά κάποιο βιβλίο και έχω βρει τον ωροσκόπο μου στους ιχθύς. Όπως επίσης και σε κάποια site μου βγαίνει το ίδιο. Όταν τον υπολόγησα εδώ μου βγαίνει στον Υδροχόο! Και όμως τα χαρακτηριστικά μου ταιρίαζουν καλύτερα στον Ιχθύ. Είμαι σε σύγχυση. Γεννήθηκα στις 18/7/1981 22:20 στο Αγρίνιο. Για 6 λεπτά από ότι είδα φαίνεται ότι είμαι Υδροχόος. Σε άλλους πίνακες που έχω βρει είμαι κανονικά μέσα στα όρια του Ιχθύ. Τι γίνεται;:wacko:
Καλημέρα. Έχω γεννηθεί στις 3-12-1974 στις 14:30 στην Αθήνα και θά 'θελα να δώ το γενέθλιο χάρτη μου. Ευχαριστώ
Επιστροφή στις επάλξεις....
Αγαπητό Toksotaki,
επανήλθες δυναμικά...! Λοιπόν... σου παραθέτω τα εξής γιατί είναι και μπόλικα...
συναστριακός χάρτης 01 - ώρα γέννησης 11:15 π.μ. (εσωτερικός δικός σου, εξωτερικός δικό του)
συναστριακός χάρτης 02 - ώρα γέννησης 11:15 π.μ. (εσωτερικός δικός του, εξωτερικός δικό σου)
συναστριακός χάρτης 03 - ώρα γέννησης 10:10 π.μ. (εσωτερικός δικός σου, εξωτερικός δικό του)
συναστριακός χάρτης 04 - ώρα γέννησης 10:10 π.μ. (εσωτερικός δικός του, εξωτερικός δικό σου)
πίνακας με όψεις συναστρίας
Αγαπητή Milagross,
σου παραθέτω τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητή zhsethzwh,
σου παραθέτω τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητή ΤΣΑΚΙ,
σύμφωνα με την ώρα που μου δίνεις, ο ωροσκόπος σου βρίσκεται στον Υδροχόο. Για ν' αρθούν οι αμφιβολίες σου σχετικά με τον ωροσκόπο, θα πρέπει να εξακριβώσεις την ώρα γέννησής σου. Αν όντως αυτή είναι η ακριβής (όσο βέβαια μπορούμε να 'μαστε ακριβείς για την ώρα γέννησής μας), τότε αυτός είναι ο ωροσκόπος σου. Μπορείς να δεις τον χάρτη σου εδώ.
Αγαπητέ set777777,
ο γενέθλιος χάρτης σου είναι αυτός.
Σε ευχαριστω πολυ!!θελω να σε ρωτησω καρι σχετικα με οψη στην συναστρια που μου εδωσες,οι δικοι μοι οι πλανητες ειναι καθετα η οριζοντια?επισης μεταξυ Δια και ερμη(καθετα)εχουμε πενταγωνο η ενναμιση τετραγωνο?Επισης γινεται να κανεις συναστρια οσο αναφορα μια ημερα?σου δινω την ημ/νια 6 Αυγου/07 θεσσ/νικη 11:00-12:00...ευχαριστω εκ των προτερων και σορυ για τον βομβαρδισμο:embarrest!Καλως μας ηρθατε:bigsmile:
Σε ευχαριστω παρα πολυ,εισαι θεα!...τελευταιο το πενταγωνο και γενικα οι μετριες γωνιες φαινονται μεσα στον γενεθλιο?
Όχι, συγκεκριμένα στους χάρτες που δίνω βάζω τις βασικές όψεις που σχηματίζονται, γιατί είναι πάρα πολλές στον κατάλογο και δεν θα είναι ευανάγνωστος ο χάρτης. Μπορείς όμως και μόνη σου, για πρακτική -εγώ πχ το είχα κάνει στις αρχές- να υπολογίζεις τις γωνιακές σχέσεις που σχηματίζουν οι πλανήτες στον γενέθλιό σου. Είναι ενδιαφέρον για πρακτική, αν και θέλει μπόλικο μέτρημα! :)
Σε ευχαριστώ πολύ DrMaroulita! θα το ξανατσεκάρω να δω τί θυμάται αυτή η μάνα! Πάντως να έχω γεννηθεί αργότερα για να βγει ο ωροσκόπος Ιχθύς και εκείνη να μου λέει 22:20 χλωμό το κόβω... έχω όμως μία απορία γιατί σε κάποιους χάρτες που βρίσκεις τον ωροσκόπο σου γράφει από π.χ. από 21-23 Ιχθύς; Μπες σε παρακαλώ στο site της κ. Καντούνη και δες στον Ωροσκόπο τον συγκεκριμένο πίνακα www.olympiakantouni.gr
Τέτοιου είδους πίνακες που μπορεί να βρει κανείς σε σάιτς και περιοδικά, αστρολογικά και ποικίλης ύλης πολλές φορές, δίνουν τον ωροσκόπο κατά προσέγγιση και θα σου πρότεινα να μην δινεις τόσο βάση. Στη συγκεκριμένη ενότητα, χρησιμοποιούμε αστρολογικά προγράμματα που χρησιμοποιούν επαγγελματίες αστρολόγοι (Solar fire 6 και Kepler 7), συνεπώς η ακρίβεια των δεδομένων είναι δεδομένη. Το ίδιο ισχύει και για την εφαρμογή που έχουμε, την οποία και χρησιμοποίησες και σου βγάζει ωροσκόπο Υδροχόο.
πες με τεμπελα η χαζη αλλα μια φορα προσπαθησα να υπολογισω,μονο συνοδους και αντιθεσεις βρηκα!!μπορεις να μου ξαναδωσεις τον δικο μου και με τις δευτερευουσες αν σου ειναι ευκολο?επισης γινεται να κανεις συναστρια και για μια ημερα?εχω ακουσει οτι γινεται...
Και τόσα χρόνια νόμιζα ότι ήμουν Ιχθύς :mad: ανάθεμα τους πίνακες...:evil:Thanks
μπορει να σου φανει χαζη η απορια μου αλλα μεσα στον χαρτη γινεται αντιθεση μεταξυ Αρη και πλουτωνα του αλλου ατομου και δεν υπαρχει στις οψεις συναστριας...μηπως κατι δεν υπολογισα σωστα?επισης θα μπορουσες να μου δωσεις ξςχωριστα τον χαρτη του συγκεκριμενου ατομου?σε βομβαρδισα με τις αποριες μου:embarrest