Τις καλύτερες ευχές μου σε όλη την οικογένεια σου Ταυρίνα μου,απ'τα βάθη της καρδιάς μου!Μην ξεχνάς ότι μαζί με σένα,περίμενε πολύς κόσμος να γεννηθεί το μπουμπουκάκι σου εδώ μέσα,ε?:love::love::love::love:
Printable View
Τις καλύτερες ευχές μου σε όλη την οικογένεια σου Ταυρίνα μου,απ'τα βάθη της καρδιάς μου!Μην ξεχνάς ότι μαζί με σένα,περίμενε πολύς κόσμος να γεννηθεί το μπουμπουκάκι σου εδώ μέσα,ε?:love::love::love::love:
Ψαχνω ψαχνω για σχολια γι αυτη την οψη αλλα δεν βρισκω τιποτα...:(
Πφφφφφ....αχρηστα Ψαρια:wacko:
Δεν θες να σου απαντήσω και το ξέρεις! :lol:
Πάντως, ο Πλούτωνας πάνω στον Άρη, δεν το λες επιτυχία , αλλά οκ γιατί δεν κυβερνάει τον ωροσκόπο σου εσένα όπως εμένα. Ωστόσο το έχουμε τετράγωνο από γενέθλια θέση, που θα πει ότι η σύνοδος ενεργοποιεί το τετράγωνο αυτό. Εσένα ενεργοποιεί θέματα 3ου οίκου. Αδέλφια κλπ. Κατάλαβες...:confused:
Μηπως επειδη εχω τον Αρη natal στον 11 θα εχω θεματα με φιλους κλπ κλπ??:rolleyes:
Ε τι σου κάπνισε και σένα βραδιάτικα ο Αρης με τον Πλούτωνα ρε Σπύρο?Αμα μπω εγώ σ'αυτή τη διαδικασία,την έβαψα..
Καιρό έχουμε να μαζευτούμε,τι κάνετε?Νοσταλγώ τα παλιά μας ξενύχτια..το μαγαζάκι με τα καλύτερα τραγούδια,που στην πραγματικη ζωή δεν υπάρχει..
Χωρίς πλάκα, δεν θα είναι αυτό που νομίζεις, κάτι σαν καταστροφή κτλ. Η σύνοδος του τράνζιτ Πλούτωνα με τον γενέθλιο Άρη, μπορεί να είναι μία ιδιαίτερα εποικοδομητική όψη. Θα επηρεάσει σίγουρα τον 11ο αλλά και τον 3ο που κυβερνά ο Άρης , αλλά το σημαντικό είναι η ίδια η φύση της όψης. Πίστεψέ με, είναι πολύ νωρίς για μπορέσεις να μιλήσεις και να καταλάβεις όλα όσα έχει να σου δώσει αυτή η διέλευση. Οι αλλαγές γίνονται σε ένα τόσο βαθύ επίπεδο και οι παρόρμηση των ενστίκτων έχει τόση σφοδρότητα που δεν έχεις συναίσθηση των ενστικτωδών αντιδράσεών σου.
Πρόσεχε με την μηχανή, τα νεύρα σου και κάθε είδους εμμονές. Επίσης πρόσεχε την επιθετικότητά σου και την επιθετικότητα των άλλων.
Με ώριμους χειρισμούς, μόνο κερδισμένος θα βγεις.
Με ώριμους χειρισμούς, μόνο κερδισμένος θα βγεις.
Κρατω μονο αυτο...:cool:
Ελπιζω να με βοηθησει και ο Διας στον 12ο στην μηδενικη μοιρα....:rolleyes: