-
Re: Στατιστικά - Σε ποιον οίκο βρίσκεται ο Ήλιος σας;
ναι αλλα πρεπει να υπαρξει και συσχετισμος με την αλλη ψηφοφορια με τα ζωδια...γιατι διδυμους εχουμε αρκετους....
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Ο δωδέκατος και ο όγδοος πάλι "σκίζουν" στο αστρολογικό σάιτ!Όλοι οι αποκρυφιστές-ιδεαλιστές-μυστικιστές εδώ μαζευτήκατε!Αλλά ο 3ος με τις τηλεπικοινωνίες πολύ χαμηλά...όλοι παραδοσιακοί μας βγήκατε!:nuts:
Τι να τον κανεις τον 8ο οταν εχεις Ουρανο και Πλουτωνα και Ηλιο αγκαλια στον 3ο??:bigsmile::bigsmile: Και τον 12ο οταν εχεις Πσειδωνα με Σεληνη αγκαλιτσα στον Σκορπιο??:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Εγω παρατηρώ οτι το χαμηλότερο ποσοστό έχουν ως τώρα τα σπίτια του Ερμή και του Ουρανου..............μήπως αυτοι προτιμούν την πιο άμεση επικοινωνία τελικά ?
Μπλα-μπλα οι πρωτοι για να προλαβαίνουν να πουν και περισσότερα :cheesy: και ουσιαστικότερη επαφη με φίλους οι δευτεροι, που κατα τ' αλλα πρεπει να τα πηγαίνουν και καλα με την τεχνολογία και την Αστρολογία πιθανόν? :unsure:
Εχω ηλιο στον τριτο,αλλα καθολου μα καθολου δεν ειμαι του ''μπλα-μπλα''.Αναρωτιεμαι μηπως κανει λαθος το ληξιαρχειο και εχει δικιο η μητερα μου(μιαμιση ωρα αργοτερα΄δευτερος οικος΄)
-
Quote:
Originally Posted by
Marianina
Εχω ηλιο στον τριτο,αλλα καθολου μα καθολου δεν ειμαι του ''μπλα-μπλα''.Αναρωτιεμαι μηπως κανει λαθος το ληξιαρχειο και εχει δικιο η μητερα μου(μιαμιση ωρα αργοτερα΄δευτερος οικος΄)
Καλημέρα :)!
Πρώτα απ'όλα το σχόλιο μου ηταν πολύ γενικευμένο μιας και η στατιστική αφορά μόνο την οικοθεσία του Ηλιου. Σ'εναν χάρτη τα κοιτάμε όλα. Πχ μπορει να εχουμε Ηλιο στον 3ο αλλα μπορεί να εχουμε πολλους πλανήτες σε άφωνα ζώδια (προτιμουν να ακουν παρα να μιλούν και δρουν παρασκηνιακά) ή να εχουμε δισαρμονική Αφροδίτης με Ερμή ή Δια. Όμως αφου το λέει η μητέρα σου δεν αποκλείεται και να έχει δίκιο.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Καλημέρα :)!
Πρώτα απ'όλα το σχόλιο μου ηταν πολύ γενικευμένο μιας και η στατιστική αφορά μόνο την οικοθεσία του Ηλιου. Σ'εναν χάρτη τα κοιτάμε όλα. Πχ μπορει να εχουμε Ηλιο στον 3ο αλλα μπορεί να εχουμε πολλους πλανήτες σε άφωνα ζώδια (προτιμουν να ακουν παρα να μιλούν και δρουν παρασκηνιακά) ή να εχουμε δισαρμονική Αφροδίτης με Ερμή ή Δια. Όμως αφου το λέει η μητέρα σου δεν αποκλείεται και να έχει δίκιο.:bigsmile:
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση.Με βαζεις σε σκεψεις...Εχω τριγωνο αναδρομης Αφροδιτης(3ος)με Δια.Στον 3ο ειναι και ο Κρονος....
-
Και μονο η παρουσια του κρονου εκει τα μαζευει τα του 3ου....
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Και μονο η παρουσια του κρονου εκει τα μαζευει τα του 3ου....
Ευχαριστω πολυ.Ολα αυτα δεν τα ειχα σκεφτει.Ομως παλι,ενταξει,το οτι ειμαι φιλολογος μπορει να εχει καποια σχεση με τον τριτο οικο....αλλα με την αδελφη μου ποτε δεν ειχα ιδιαιτερα στενες σχεσεις...
-
καλημερα σε ολα τα παιδια
-
Αχ παιδιά δεν ξέρω, ιδέα δεν εχω. Θα θελα όμως να μάθω
-
Καλησπέρα... Ήλιο στον 8ο και εγώ.. :)
Να ρωτήσω κάτι... Ο οίκος στον οποίο βρίσκεται ο ήλιος μας (ή και κάθε πλανήτης) σημαίνει ότι δεχόμαστε επιρροές από το ζώδιο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον οίκο? Π.χ. με ήλιο στον 8ο, μπορεί να έχουμε και επιρροές από Σκορπιό?
-
Quote:
Originally Posted by
ed77
Καλησπέρα... Ήλιο στον 8ο και εγώ.. :)
Να ρωτήσω κάτι... Ο οίκος στον οποίο βρίσκεται ο ήλιος μας (ή και κάθε πλανήτης) σημαίνει ότι δεχόμαστε επιρροές από το ζώδιο που αντιστοιχεί σε αυτόν τον οίκο? Π.χ. με ήλιο στον 8ο, μπορεί να έχουμε και επιρροές από Σκορπιό?
Ναι, οι ιδιότητες του Σκορπιού "χρωματίζουν" τον Ήλιο σου.
Στην 1η σελίδα και στις εφαρμογές "Δωρεάν ωροσκόπιο", αν επιλέξεις την επιλογή "γενέθλιος χάρτης" και βάλεις τα στοιχεία σου, θα σου δοθεί μια αρκετά επεξηγηματική ανάλυση και για τον Ήλιο σου αναφορικά με το ζώδιο αλλά και σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται, όπως και για όλους τους βασικούς πλανήτες και τις όψεις που κάνουν :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
golfaki84
Αχ παιδιά δεν ξέρω, ιδέα δεν εχω. Θα θελα όμως να μάθω
Για να μάθεις, κάνε ό,τι είπα και στην ed77, στο προηγούμενο ποστ :bigsmile:
-
-
λιγο καθυστερημενα ...ηλιος στον 12 οικο ...let the visions come closer !!
-
-
Λίγο καθυστερημένα... Ήλιος στον 5ο οίκο.
-
Τελικά είμαστε αρκετοί όσοι έχουμε Ήλιο στον 12ο από όσο βλέπω!!!
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Τελικά είμαστε αρκετοί όσοι έχουμε Ήλιο στον 12ο από όσο βλέπω!!!
Αυτό από μόνο του έχει την αξία του. Όπως και το γεγονός ότι ο 3ος είναι μακράν σε απόσταση από τους άλλους (πού είπαμε ότι αντιστοιχεί; :cheesy: )
-
Όντως ξέμεινε λίιιιιιιγο πίσω ο τρίτος....
Δεν είναι μάλλον τόσο επικοινωνιακοί όσο αναμενόταν και μας σνομπάρουν... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αυτό από μόνο του έχει την αξία του. Όπως και το γεγονός ότι ο 3ος είναι μακράν σε απόσταση από τους άλλους (πού είπαμε ότι αντιστοιχεί; :cheesy: )
Μπορει να μην αρεσκονται στην ιντερνετικη επικοινωνια αλλα στην face to face!
Και ο δικος μου ο οικος σε μειοψηφια ειναι (6ος)
-
Οπότε μας βγήκαν επιλεκτικοί ως προς τον τρόπο επικοινωνίας!!!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ναι, οι ιδιότητες του Σκορπιού "χρωματίζουν" τον Ήλιο σου.
Στην 1η σελίδα και στις εφαρμογές "Δωρεάν ωροσκόπιο", αν επιλέξεις την επιλογή "γενέθλιος χάρτης" και βάλεις τα στοιχεία σου, θα σου δοθεί μια αρκετά επεξηγηματική ανάλυση και για τον Ήλιο σου αναφορικά με το ζώδιο αλλά και σε σχέση με τον οίκο που βρίσκεται, όπως και για όλους τους βασικούς πλανήτες και τις όψεις που κάνουν :bigsmile:
Πρέπει όντως να είναι έτσι. Εγώ είμαι Καρκίνος και έχω ήλιο στον 11ο (Υδροχόος). Μόνο Καρκίνος δεν είμαι, πολύ αντισυμβατική, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη φιλία και ιδιαίτερα ανεξάρτητη και προοδευτική καθώς λένε. Κρυφο- Υδροχόος δηλαδή. Το ζώδιο είναι απλά η κάλυψή μου.:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Οπότε μας βγήκαν επιλεκτικοί ως προς τον τρόπο επικοινωνίας!!!:toung:
Κατι αλλο πρεπει να "φταιει"!! Τα Διδυμακια [3ος] τυποις, ειναι πολυ επικοινωνιακα. Αυτο σημαινει εκτος τωνς αλλων οτι ειναι ειναι ανοιχτοι σε πολλους και διαφορετικους τυπους ανθρωπων αλλα και τυπους επικοινωνιας.... Τι να φταιει, τι να φταιει??? [απ το παλιο τραγουδακι της Μαρινελλας...:cheesy:]
**Παντως, εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τις μειοψηφιες σε γενικες γραμμες!!! "Χωραω" μια χαρα!!!:cheesy::bigsmile:
-
Μα το "τις πταίει" αναζητώ και εγώ!
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αγγελικη βρες το γρηγορα γιατι μ εχει πιασει η περιεργεια!!!:bigsmile::embarrest
[Μηπως εχουν φοβηθει βλεποντας τοσο 8ο και 12ο?? Μηπως ειναι η "σιωπηλη" πλεοψηφια στην πραγματικοτητα? Μηπως γυρισανε τα πραγματα αναποδα και ενω εκτιθενται οι οικοι του νερου, κρυβονται οι οικοι του αερα?:blink:
-
Quote:
Originally Posted by
runaway
Πρέπει όντως να είναι έτσι. Εγώ είμαι Καρκίνος και έχω ήλιο στον 11ο (Υδροχόος). Μόνο Καρκίνος δεν είμαι, πολύ αντισυμβατική, δίνω πολύ μεγάλη σημασία στη φιλία και ιδιαίτερα ανεξάρτητη και προοδευτική καθώς λένε. Κρυφο- Υδροχόος δηλαδή. Το ζώδιο είναι απλά η κάλυψή μου.:cheesy:
και εγώ καρκίνος είμαι με ήλιο στον 11ο(υδροχόο) αλλά μάλλον απέχω απο αυτό που περιγράφεις.:weird:
εγώ είμαι και φαίνομαι καρκινάκι:love:
-
Ηλιος στον 9ο οικο. Την καλησπέρα μου σε όλους. :)
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αγγελικη βρες το γρηγορα γιατι μ εχει πιασει η περιεργεια!!!:bigsmile::embarrest
[Μηπως εχουν φοβηθει βλεποντας τοσο 8ο και 12ο?? Μηπως ειναι η "σιωπηλη" πλεοψηφια στην πραγματικοτητα? Μηπως γυρισανε τα πραγματα αναποδα και ενω εκτιθενται οι οικοι του νερου, κρυβονται οι οικοι του αερα?:blink:
Κανείς δεν φταίει. Σκεφτείτε την διδυμίσια φύση του 3ου και όλα εξηγούνται. :bigsmile:
-
καλημερα. και εγω ηλιο στον 8ο οικο!!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Κανείς δεν φταίει. Σκεφτείτε την διδυμίσια φύση του 3ου και όλα εξηγούνται. :bigsmile:
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι για την διδυμισια φυση του 3ου, η απαντηση στο ερωτημα του θεματος δεν ενεχει καμια [διανοητικη] προκληση. Αρα, απαξιουν......
:cheesy::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω, ειναι οτι για την διδυμισια φυση του 3ου, η απαντηση στο ερωτημα του θεματος δεν ενεχει καμια [διανοητικη] προκληση. Αρα, απαξιουν......
:cheesy::cheesy:
Δεν απαξιώνουν. Για να απαξιώσουν πρέπει να κατανοήσουν :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν απαξιώνουν. Για να απαξιώσουν πρέπει να κατανοήσουν :cheesy:
Αχ! Με μπερδευεις Μητσακο!! Δεν ξερω τι κανουν οι πολλοι [του 3ου], εγω παντως απαντησα .. κι ας μην καταλαβαινω....:cheesy:
-
To θέμα μπορεί να συνεχίσει στο μπλογκάκι του φαρμακοτρίφτη :love:
Λυπάμαι που θα το στερηθούν τα μέλη μας, αλλά η επιμονή να κάνουμε τα θέματα μπάχαλο είτε με τον έναν είτε με τον άλλο τρόπο ΠΑΝΤΑ σταματάει.