-
Re: Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Exω δει μια αναλογη κατασταση αγαπητα μελη πριν χρονια οταν δουλευα σε ενα εργοστασιο ηταν μια συναδελφος 42 ετων παντρεμενη με 4 παιδια γνωρισε ενα φανταρακι 20 ετων και καψουρευτηκαν, η αλλη τα τιναξε ολα στον αερα χωρισε και ανοιξαν σπιτι οι δυο τους [οι γονεις του παιδιου μονο που δεν πηγαν στο τρελλαδικο]
Τα πρωτα 2 χρονια ηταν καλα για τους δυο τους μετα αρχισε η ζηλεια της και τα προβληματα προσπαθουσε να κρατησει ενα νεαρο παιδι και εφτανε στα ακρα για αυτον...[αποπειρες αυτοκτονιας ]
Δεν μπορουσε να διανοηθει οτι επρεπε να τον αφησει να φυγει οτι μεχρι εκει ηταν ....και ποσο μεγαλο σφαλμα και κακο εκανε στα 4 συνομηλικα με τον συντροφο παιδια της και φυσικα στον εαυτο της .....
Πιστευω οταν εισαι σε μια τετοια κατασταση με μεγαλη διαφορα ηλικιας ιδιως αν εισαι γυναικα πρεπει να φυγεις καποια στιγμη γιατι η προσπαθεια που κανει ςνα διατηρηθεις νεα,ομορφη,και γεματη ενεργεια για να σταθεις διπλα σε εναν 20αρη και να συμβαδισεις μαζι του ειναι τρομερα δυσκολο και πολλες φορες καταστροφικο .
με εκτιμηση
-
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
...Και όχι μόνο τα φαινόμενα! :bigsmile::nuts:
Στο θέμα μααααας! :love: Όταν ένα ζευγάρι λοιπόν ξεκινήσει με μια διαφορά 20-25 ετών (π.χ. 22 ο ένας 45 ο άλλος) και περάσουν τα πρώτα κρίσιμα χρόνια, σε μια (πιστή) δεκαπενταετία που το ζευγάρι θα είναι 37 και 60 και η γυναίκα θα αρχίσει να συνειδητοποιεί ότι η ζωή της περνάει και δεν την έχει ζήσει//χαρεί//χορτάσει σε αντίθεση με τον άντρα της, τί σενάρια μπορεί να παίξουν? :) Πόσο κοντά θα είναι τότε η απιστία ή//και η εγκατάλειψη? Για το αντίθετο, 37-ρης με 60-ρα χμ δεν είμαι και πολύ οπτιμιστής ότι μία σχέση εύκολα θα έχει κρατήσει τόσο μακρυά όποια και να είναι τα αίτια της αρχικής ένωσης.
Κάπου θέλω να καταλήξω εδώ, οι απόψεις σας θα με βοηθήσουν.
Θα διαφωνήσω ως προς το εξής Δειμων μου:bigsmile:
Θεωρώ ότι παίζει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο τελικά, πόσο έχει ζήσει ο καθένας την ζωή του και σε ποιά ηλικία αποφασίζει να δεσμευτεί. Αλλο να ειναι 2Οαρα σε σχέση με ενα 50αρη αλλο να ναι 30αρα με 50αρη και φυσικά αλλο να ναι 40αρα με έναν 5Ο αρη. Πάντα υπάρχει διαφορά ηλικίας ωστόσο απο κάποια ηλικία και μετά οι άνθρωποι και δη οι γυναίκες εχουν κατασταλάξει και συνηθως έχουν ζησει και όσα θέλουν να ζησουν πολλάκις:cheesy: Ενα 20χρονο άτομο σαφώς και δεν έχει ζήσει πολλά πράγματα και συμφωνώ αργά ή γρήγορα ίσως επαναστατήσει. Στα τριάντα αλίμονο αν δεν έχει ζήσει.Και φυσικά στα 40 αλίμονο αν θέλει να ζεί τα ίδια με όσα ζουσε στα 20;).
Ομως κακά τα ψέμματα παιδιά, η επανάσταση του "δεν εχω ζήσει τιποτα "δεν εχει να κάνει με την ηλικία του συντρόφου μας αλλά με το πόσο νεαροί είμασταν σε ηλικία όταν δεσμευθήκαμε σε μόνιμη σχέση, με ένα σύντροφο οποιασδήποτε ηλικίας.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα σε αυτό που λέω είναι οι κρίσεις και οι δυσκολίες που παρουσιάζονται σε ζευγάρια που είναι μαζί απο πολύ τρυφερές ηλικίες , ουσιαστικά μεγαλώνουν μαζί και φυσικά κάποια στιγμή θέλουν να ζησουν και κάτι άλλο.
Σχετικά τώρα με την αντίθετη περίπτωση, δλδ της μεγαλυτερης γυναίκας με νεαρότερο άντρα, σπάνια θα καταφέρουν και οι δύο να χαλαρώσουν και να ζήσουν μια μόνιμη σχέση γιατί αναπόφευκτα θα επηρεαζονται απο τον κοινωνικό περίγυρο, τα κατεστημένα των σχέσεων και τα πολιτικά ορθά.:sick:
Σχετικά με την εμφανισιακή εντυπωση των ζευγαριών με διαφορά ηλικίας τώρα, σαν ανθρωπος δεν κοιτάω κάτι που δεν με αφορά. Περνάει ας πούμε απαρατήρητο. Παρατηρώ μόνο αν βρεθώ στην ίδια παρέα με φίλους ή γνωστά μου ζευγάρια και ετσι εχω τον χρόνο να επεξεργαστώ τις προθέσεις των ατόμων μεταξύ τους. Για να το ολοκληρώσω και κλείσω, δεν κρίνω γενικώς κανέναν και πολύ περισσότερο δεν κρίνω απο την εμφάνιση.
:bigsmile:
-
Bρε Φωτεινούλι μου το ίδιο λέμε :love:
Quote:
Όταν ένα ζευγάρι λοιπόν ξεκινήσει με μια διαφορά 20-25 ετών (π.χ. 22 ο ένας 45 ο άλλος)
Αν πάλι κάτι δεν κατάλαβα καλα λίγο κουράγιο από Πέμπτη που σωγυρνάει ο Ερμής θα στρώσω! :bigsmile: Είδες όμως, (πλησιάζουμε στο προκείμενο που θέλω) όταν μιλάμε για σχέσεις με διαφορά ηλικίας περιορίζουμε τους πρωταγωνιστές κάτω από τα 50 τους χρόνια. Ή τουλάχιστον ότι τότε θα τις ξεκινήσουν. Η ζωή όμως δεν τελειώνει ούτε στα 50, ούτε στα 55 - πότε παίρνουμε σύνταξη είπαμε? :toung: Μήπως από εκεί και πάνω αρχίζουμε να σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά?
Στο άλλο, τις σχέσεις δέσμευσης (γάμος) που αρχίζουν πολύ νωρίς, συμφωνούμε απόλυτα. Στην Αθήνα τουλάχιστον ή στις μεγαλουπόλεις που είναι γεμάτες με ερεθίσματα και ανωνυμία τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα. Όχι πως στην επαρχία είναι καλύτερα, αλλά να, υπάρχει ο κοινωνικός φόβος του κλειστού περιβάλλοντος και οι ευκαιρίες -τουλάχιστον- είναι λιγότερες. Πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερα μεν, αλλά πιο σοβαρά «επεισόδια».
-
Φίλτατε :love:
Πανω κάτω τα ίδια λέμε, απλά ήθελα να τονισω τον ρόλο που παίζει η ηλικία ενός ατόμου όταν αποφασίζει την σύναψη μιας μόνιμης σχέσης.Θεωρώ πως τελικά εκεί θα κριθεί ή έστω θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η επιτυχία της σχέσης αυτής.:bigsmile:
Τυχαία ήταν η επιλογη της ηλικίας που έβαλα πάντως:laugh:
(Βασικά ΔΕΝ παίρνουμε σύνταξη έτσι οπως πάει το πράγμα εκτός αν γίνουμε Μαθουσάλες:laugh: )
Quote:
Originally Posted by
Δείμων
Bρε Φωτεινούλι μου το ίδιο λέμε :love:
Αν πάλι κάτι δεν κατάλαβα καλα λίγο κουράγιο από Πέμπτη που σωγυρνάει ο Ερμής θα στρώσω! :bigsmile: Είδες όμως, (πλησιάζουμε στο προκείμενο που θέλω) όταν μιλάμε για σχέσεις με διαφορά ηλικίας περιορίζουμε τους πρωταγωνιστές κάτω από τα 50 τους χρόνια. Ή τουλάχιστον ότι τότε θα τις ξεκινήσουν. Η ζωή όμως δεν τελειώνει ούτε στα 50, ούτε στα 55 - πότε παίρνουμε σύνταξη είπαμε? :toung: Μήπως από εκεί και πάνω αρχίζουμε να σκεφτόμαστε εντελώς διαφορετικά?
Στο άλλο, τις σχέσεις δέσμευσης (γάμος) που αρχίζουν πολύ νωρίς, συμφωνούμε απόλυτα. Στην Αθήνα τουλάχιστον ή στις μεγαλουπόλεις που είναι γεμάτες με ερεθίσματα και ανωνυμία τα πράγματα είναι πολύ δυσοίωνα. Όχι πως στην επαρχία είναι καλύτερα, αλλά να, υπάρχει ο κοινωνικός φόβος του κλειστού περιβάλλοντος και οι ευκαιρίες -τουλάχιστον- είναι λιγότερες. Πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε λιγότερα μεν, αλλά πιο σοβαρά «επεισόδια».
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
(Βασικά ΔΕΝ παίρνουμε σύνταξη έτσι οπως πάει το πράγμα εκτός αν γίνουμε Μαθουσάλες :laugh: )
YouTube - ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ- Ο Συνταξιούχος και ο διαβολοs :bigsmile: (Έχει λίγη επιθεωρησιακή βρωμολογία μέσα)
Τυχαία την έβαλες την ηλικία, αλλά έχει βάση...!
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
(Βασικά ΔΕΝ παίρνουμε σύνταξη έτσι οπως πάει το πράγμα εκτός αν γίνουμε Μαθουσάλες:laugh: )
ΝΑ χωθώ;:toung:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλά δε θα χωθώ:toung:
:offtopic:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
ΝΑ χωθώ;:toung:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Καλά δε θα χωθώ:toung:
:offtopic:
Χώσου, χώσου :nuts: Από κοντά κι εγώ θα σιγοντάρω μέχρι να μας μπανάρουν :nuts: Παίζει Σελήνη σε τετράγωνο με τον ¶ρη μου τώρα ακριβώς :w00t:
-
ΕΛΑΑΑ επιστροφήηηηηη στο θέμαααα δεν μπανΙαρουμε σημερα κλείσαμε:toung:
-
Τι 30 τι 40 τι 50...:nuts::laugh: (καποια ταινια, νομιζω Κωνστανταρας? Βοηθα leoma...:bigsmile:)
Αμα σου κατσει η λαχειο θα ειναι η TO Απολυτο χαος..
Ετσι οπως εχουμε γινει....ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ....
Δεν το χουμε εμεις (οχι ολοι).....μας χαλαει να βλεπουμε ευτυχισμενα ζευγαρια ,αρχιζουμε τον πηρε για τα λεφτα..την πηρε για την πολυκατοικια...
Μα ειναι χοντρος,ειναι κουκλαρα...λες και η κουκλαρα αν δεν πλενει τα δοντια της θα παραμενει κουκλαρα..και ο χοντρος παιζει σε αλλη κατηγορια αν το φυσαει..:nuts:
Γιατι αν ειναι χοντρος και αφραγκος βασει τα σημερινα δεδομενα,κοτερο.εξοχικο(οχ το ψητο,το αλλο που τρωγεται διαφορετικα:σφύριγμα) μαλλον το φυσαει και δεν κρυωνει..:wink2:
Το τραγικο ειναι ο,τι πολλοι βγαινουν παγανια,με ενα σκοπο...
Ο πλουσιος-πλουσια,ο ωριμος και τα γνωστα,που θα μας εξασφαλισει...και...
θα ξυπναμε το πρωι θα τρωμε πρωινο στην Β ανατολικη πτερυγα,ολοι χαρουμενοι και τρις ευτυχισμενοι..
Αρε ζημια που κανουν οι διαφημισεις του Βιταμ..:toung::laugh:
Και επειδη κατα βαθος ειμαι καλος ανθρωπος...:weird:
Θα το υποστηριζω...Ο ερως χρονια δεν κοιτα κ ουτε πορτοφολια...
:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
xry45
Τι 30 τι 40 τι 50...:nuts::laugh: ......
...................................
Θα το υποστηριζω...Ο ερως χρονια δεν κοιτα κ ουτε πορτοφολια...
:love::love:
Στην αρχή, σίιιιγουρα. Μετά όμως; :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Στην αρχή, σίιιιγουρα. Μετά όμως; :toung:
Μιλας για πολυ μετα?:nuts:
Μαλλον τοτε δεν θα βλεπεις...η δεν θα θες να τον βλεπεις...:toung::laugh:
Ας μη χαλασουμε και αυτη την φαντασιωση,που μας καλλιεργησαν οι γιαγιαδες μας..Στο φτωχο τσαρδακι με ελια και παξιμαδακι...ο ερωτας ζει και βασιλευει..
Αυτο ειχε τοτε σημασια η Αγαπη..:wacko::love:
Και εξακολουθει να αναρωτιεται γιατι δεν εχω παντρευετει ακομα
μα παραμυθια ηταν αυτα που μου ελεγε?:toung:
Που να βρω φτωχο,τιμιο και με παξιμαδι?:laugh::laugh:
-
Χρύσα μου στο τι 30 τι 40 τι 50 συμφωνώ απόλυτα. Εδώ όμως μιλάμε για... τι 20 τι 40 τι 60!!
YouTube - Κάτι κουρασμένα παλικάρια - Τη χούφτωσες; χούφτωσ' την!
Το πρόβλημά σου δεν έγκειται στο φτωχός και τίμιος πάντως. Τα παξιμάδια είναι που έχουν έλλειψη τελευταία!! :laugh::love:
-
Εγώ πάντως μόλις τσάκισα τραχανά με 2 ντάκους...διότι ο έρως εκτός του ότι χρόνια δεν κοιτά ,περνά και από το στομάχι:toung::toung::toung:
-
Αυτο ειχε τοτε σημασια η Αγαπη..:wacko::love:
OI αγάπες χάνονται ..σβήνουν σαν τ αστέρια..φεύγουν σαν τα καλοκαίριαααα:love:
Και να σε δώ μετά που θα σου μείνει το παξιμαδάκι ,ενώ σαφώς θα προτιμούσες ένα προφιτερόλ:toung:
-
Σίγουρα παίζει ρόλο ο ψυχολογικός παράγοντας όταν κάποιος επιλέγει συχνά μεγαλύτερους ηλικιακά συντρόφους.Όπως επίσης κι όταν επιλέγει δεσμευμένους ή παντρεμένους ή "οικονομημένους".Αυτές είναι ειδικές περιπτώσεις όμως κ για τους ειδικούς.Όσον αφορά στο θέμα του έρωτα τώρα..
Η διαφορά ηλικίας μέχρι και 3-4 χρονάκια δεν πιστεύω οτι δημιουργεί ιδιαίτερο πρόβλημα στη σχέση..'ισα ίσα μπορεί κ να είναι ιδιαίτερα αναζωγοονητική:love:
Αν πάμε στα 7 ...:σφύριγμα
Τετραγωνίζουν οι Κρόνοι κ πιστέψτε με δεν είναι κ οτι καλύτερο:nuts:
Διαφορά δεκαετίας κ πάνω όμως, κατα τη γνώμη μου πάντα,θα ξεκινήσει με πολλά μικρά κ ασήμαντα προβλήματάκια,που με τον καιρό θα γίνουν αξεπέραστα:wacko:
Ειδικά όταν η γυναίκα είναι μεγαλύτερη,κ λόγω του ότι ωριμάζει πολύ πριν απο τον άνδρα ,θα έχει απαιτήσεις που θα είναι φυσιολογικές για την ηλικία της,ενώ στα μάτια του άνδρα θα φαντάζουν παράλογες κ εξωπραγματικές.Στην περίπτωση δε που παίζει γάμος κ παιδί:wacko:δεν το συζητάμε καθόλου..Φαύλος κύκλος μιας κ ο άνδρας που κατά κάποιο τρόπο βλέπει τη γυναίκα του και σαν"προέκταση" της μαμάς του,θα ΄χασει κ τον πρώτο ρόλο φροντίδας στοργής κ προδέρμ..γιατί εννοείται πως θα τον έχει το παιδί:love:Και σ αυτό έχουν πρόβλημα όλοι οι άνδρες,(πολλές φορές έχουν κ δίκιο) απλά στην περίπτωση που είναι κάπως ώριμος ,αυτό μεταφράζεται ώς ένα παράπονο που μπορεί να ειπωθεί,μπορεί κ όχι.Αν όμως είναι πιο παιδί κι απ το παιδί...........:unsure:τότε ή θα την κάνει με "ελαφρά",ή θα το παίξει Κινέζος κ ξαφνικά θα αρχίσουν οι υπερωρίες στη δουλειά,οι έξοδοι με τους φίλους απ το στρατό ,τα επαγγελματικά ταξίδια...
Κάποια στιγμή θα έρθει κ το τέλος που μπορεί να είναι απο επίπονο εώς λυτρωτικό για τη γυναίκα,αλλά σίγουρα τραυματικό για το παιδί::sorry:
Τώρα στην περίπτωση που είναι ο άνδρας μεγαλύτερος,πιστεύω πως το όριο ανεβαίνει στα 15 χρόνια κ πάνω.Και τα προβλήματα θα εμφανιστούν σταδιακά,με την παροδο του... χρόνου:toung:
Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν πολλές παραλαγές..
Και στις δυο περιπτώσεις υπάρχουν εξαιρέσεις,αλλά δεν παύουν να είναι εξαιρέσεις:wink2:
-
H αγάπη είναι ούτος ή άλλως από την φύση της ευαίσθητη
Μπορεί να πληγεί πολύ εύκολα και ανά πάσα στιγμή ….. από το σωληνάριο της οδοντόκρεμας .. μέχρι τα πόσα χρόνια σε/με περνάω .. κλπ
Η διαφορά ηλικίας είναι ένας λόγος που σε κάποια ζευγάρια θα μπορούσε και να αποτελέσει ένα πρόβλημα ..
το πρόβλημα σε κάθε ζευγάρι που αποτελείτε από ανώριμους
και
σε μια σχέση που παρουσιάζει μεγάλα κενά σε αγάπη και εκτίμηση μπορεί να είναι το οτιδήποτε μικρό ή μεγάλο..!!
….. και μήπως γιατί είναι ανάγκη να έχεις τον μεγαλύτερο για να τον απατήσεις με τον μικρότερο ?!!
……μπορεί να έχεις τον πλούσιο …. Και να βρεις τον πλουσιότερο .. δεν παίζει ??
….. μπορεί να έχεις τον κούκλο ….. και να βρεις τον ωραιότερο …… δεν παίζει ??
……μπορεί .. μπορεί .. μπορεί …μπορεί απλά να θες να αλλάξεις τον αέρα σου !! ναι αμέ γιατί όχι ποιος θα μου πει πως θα ζήσω
¶ρα η ηλικία είναι μια αιτία δεν είναι όμως η μόνη ..
Φιλικά πάντα !
-
Η ηλικία είναι από τα πρώτα πράγματα όμως που μαθαίνεις από τον άλλο. ¶ρα θεωρητικά κατα κάποιο τρόπο ξέρεις τι μπορεί να σε περιμένει... Αρα αυτό βγαίνει από τις αιτίες. Αυτά που μας αφήνουν προ εκπλήξεως είναι τα μικρα πραγματάκια της καθημερινότητας που είναι λογικό να είναι διαφορετικά από αυτά που έχεις συνηθίσει εσύ και μερικά νομίζω ανέφερες. Το θέμα είναι μέσα σου να είσαι ήρεμη με αυτόν τον άνθρωπο, γεμάτη συναισθηματικά, να γελάς και να μην φοβάσαι ότι θα σε κράψει αν κάνεις κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλει, να είσαι ο εαυτός σου, επιπλέον είναι ορισμένα πράγματα που τα βάζουμε σε όρους από την αρχή της σχέσης και ένα από αυτά είναι ο σεβασμός: ο λεκτικός, δε βρίζουμε τον άλλο, δε μειώνουμε τον άλλο του τύπου είμαι μεγαλύτερος και ξέρω γιατί αυτά μου φαίνονται εντελώς βλακείες και έλλειψη επιχειρημάτων και πάνω από όλα ξεκαθαρίζουμε μέσα μας ορισμένα πραγματάκια του τύπου :αυτά που με ενοχλούν σε αυτόν τον άνθρωπο τα διαγραφω εντελως και δε με επηρεάζουν καθόλου και είτε πλέον τα έχει ή δεν τα έχει είναι πια ένα και το αυτό και εγώ είμαι χαρούμενη με αυτόν τον άνθρωπο ή κάνω υπομονή μπας και αλλάξει , άντε να τα αποδεχτώ και τα ελαττώματα με ένα βάρος στο στομάχι? Τελικά η διαφορά ηλικίας σχετίζεται με ότι διάβασα παραπάνω καθαρα με πράγματα πότε θα γίνω μάνα και οικονομικής ανεξαρτησίας.
Αν υπάρχουν κενά αγάπης και εκτίμησης και αν έχεις κάνει προσπάθειες για να γεμίσεις αυτά τα κενά και παρ'όλα αυτά αυτά υπάρχουν τότε γιατί μένεις σε μια σχέση που σε προβληματίζει? και η αγάπη για τον σύντροφο δεν είναι επαρκής λόγος γιατί υπάρχει η παραμέτρος "αγαπάω και τον εαυτό μου"
-
Σε μια σχέση με διαφορά ηλικίας (είτε είναι μεγαλύτερος ο άνδρας είτε η γυναίκα) αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη σχέση δύο είναι τα βασικά πράγματα (για μένα τουλάχιστον...:bigsmile:):ελικρίνεια και επικοινωνία. Αν υπάρχουν αυτά η ηλικία είναι δευτερεύουσας σημασίας. Και το λέω αυτό γιατί, όταν σχετιζόμαστε με κάποιον μεγαλύτερο ή μικρότερο πρέπει να είμαστε απόλυτα σίγουροι για το τί θέλουμε και τί ζητάμε από το άλλο άτομο (και αυτό να το δείχνουμε και να το λέμε, όχι να το εννοούμε...μόνο και ο άλλος να πρέπει να μυρίσει τα νύχια του...:nuts::blink:) καθώς είναι πολύ εύκολο να μπερδευτούν οι ρόλοι... :wacko:Π.χ. μπορεί να αρχίσω εγώ να το παίζω μαμά στο μικρότερο σύντροφο ή αντίστοιχα ο άντρας να το παίζει μέντορας μιας πιτσιρίκας. Όπως και αντίστροφα, να το δούν λάθος οι μικρότεροι.
Γενικότερα, είναι αρκετά δύσκολη σχέση και απαιτεί ωριμότερη και πιο προσγειωμένη συμπεριφορά απ' ότι μια άλλη σχέση. Ο/η μεγαλύτερος/η έχει ζήσει τη ζωή του, έχει ανοίξει και κλείσει αρκετούς κύκλους. Από την άλλη, ο/η μικρότερος/η αναζητά εμπειρίες και ενδιαφέρεται για το παρόν και μόνο ενώ το μέλλον φαίνεται ακόμα μακρινό :embarrest. Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι πως σε τέτοιες περιπτώσεις, αν οι άνθρωποι νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και το σύντροφό τους, με ξεκαθαρισμένους σκοπούς που είναι αμοιβαία αποδεκτοί, τότε όλα μια χαρά.:cheesy:
Αυτά από μένα... :love::love::love:
-
Εν μέρει εκτός θέματος, αλλά μια και το λένε και το ξαναλένε μερικοί, θα το ξαναπώ: Μου αρέσει πάντως που οι γυναίκες γινόμαστε θηρία με τα διάφορα στερεότυπα που μας σέρνουν, του τύπου "οι γυναίκες δεν οδηγούν καλά","οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τα μαθηματικά τόσο καλά", "οι άντρες έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου" και διάφορες άλλες ανοησίες, στο πονηρό και ύπουλο "οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα" το καταπίνουμε αμάσητο και με σαφή ικανοποίηση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι αποδεικτικό ώριμης αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Ε ρε καλά μας κάνουν...
-
Τίποτα για οιστρογόνα, τεστοστερόνες, δεξί και αριστερό μέρος του εγκεφάλου κλπ. δεν έχεις διαβάσει? :)
-
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Εν μέρει εκτός θέματος, αλλά μια και το λένε και το ξαναλένε μερικοί, θα το ξαναπώ: Μου αρέσει πάντως που οι γυναίκες γινόμαστε θηρία με τα διάφορα στερεότυπα που μας σέρνουν, του τύπου "οι γυναίκες δεν οδηγούν καλά","οι γυναίκες δεν καταλαβαίνουν τα μαθηματικά τόσο καλά", "οι άντρες έχουν καλύτερη αντίληψη του χώρου" και διάφορες άλλες ανοησίες, στο πονηρό και ύπουλο "οι γυναίκες ωριμάζουν γρηγορότερα" το καταπίνουμε αμάσητο και με σαφή ικανοποίηση. Δύο μέτρα και δύο σταθμά. Κι αυτό σίγουρα δεν είναι αποδεικτικό ώριμης αντιμετώπισης των πραγμάτων.
Ε ρε καλά μας κάνουν...
μην ξεχνάμε οτι αυτά εμεις οι γυναίκες τα περνάμε στα παιδιά μας
είμαστε υπεύθηνες
και οι χειρότερες στην κρητική άλλων γυναικών
-
Kαι τώρα ένα αληθινό περιστατικό ..
λόγο δουλειάς έψαξα έναν μεταφορέα (προσφατα) και το τηλ το σήκωσε η μητέρα του και απλά μου απάντησε ότι ο γιος τους τους παράτησε λέει για μια γυναίκα ..
που το κακό της λέω δώσε και την ευχή σου όποια και αν είναι διαφορετικά χάνεις το παιδί σου αφού την αγαπάει .. τι σε νοιάζει ποια είναι ..
και μου είπε πως ο γιός μου κορίτσι μου κλείνει τον Οκτώβριο τα 41 και αυτή είναι 67 στην ηλικία μου τι ευχή να δώσω .. γιατί θα του κάνει παιδιά μου λέει .. κια το δάκρυ κορόμηλο η κυρία
... μήπως της λέω έχει πολλά λεφτα η κυρία και βολεύεται ο γιός σου ?? θα περάσει .. μην στεναχωριέσε ..!
τι λεφτά κορίτσι μου .. του στέλνουμε πριν 6 μήνες 3000 μετρητά για να πληρώσει το τσα (ταμειο αυτοκινητιστών) και πάλι μας ήρθε ειδοποιήση ότι είναι απλήρωτο ..
είμαι υπέρ του να κάνει κανείς ότι θέλει τι λόγος μας πέφτει εξάλου αλλά πόσο σεξουαλικός θεωρείτε ένας άνθρωπος άντρας ή γυναίκα στα 67 .. οκ δεν έχω αντίρρηση αλλά από τους συνομιλικούς του .. θα έλεγα
παιδιά είναι πραγματικό γεγονός
σημ. συγγνώμη αν δεν κάνει να αναφέρουμε περιστατικά δεν το ξανακάνω ας μου πει κάποιος παλίος :wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Kαι τώρα ένα αληθεινό περιστατικό ..
λόγο δουλειάς έψαξα έναν μεταφορέα (προσφατα) και το τηλ το σήκωσε η μητέρα του και απλά μου απάντησε ότι ο γιος τους τους παράτησε λέει για μια γυναίκα ..
που το κακό της λέω δώσε και την ευχή σου όποια και αν είναι διαφορετικά χάνεις το παιδί σου αφού την αγαπάει .. τι σε νοιάζει ποια είναι ..
και μου είπε πως ο γιός μου κορίτσι μου κλείνει τον Οκτώβριο τα 41 και αυτή είναι 67 στην ηλικία μου τι ευχή να δώσω .. γιατί θα του κάνει παιδιά μου λέει .. κια το δάκρυ κορόμηλο η κυρία
... μήπως της λέω έχει πολλά λεφτα η κυρία και βολεύεται ο γιός σου ?? θα περάσει .. μην στεναχωριέσε ..!
τι λεφτά κορίτσι μου .. του στέλνουμε πριν 6 μήνες 3000 μετρητά για να πληρώσει το τσα (ταμειο αυτοκινητιστών) και πάλι μας ήρθε ειδοποιήση ότι είναι απλήρωτο ..
είμαι υπέρ του να κάνει κανείς ότι θέλει τι λόγος μας πέφτει εξάλου αλλά πόσο σεξουαλικός θεωρείτε ένας άνθρωπος άντρας ή γυναίκα στα 67 .. οκ δεν έχω αντίρρηση αλλά από τους συνομιλικούς του .. θα έλεγα
παιδιά είναι πραγματικό γεγονός
σημ. συγγνώμη αν δεν κάνει να αναφέρουμε περιστατικά δεν το ξανακάνω ας μου πει κάποιος παλίος :wacko:
Ο τύπος τρώει αντίθεση Ουρανού :laugh:
-
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Ο τύπος τρώει αντίθεση Ουρανού :laugh:
αντίθεση ουρανού με αφροδίτη εννοείς ??
φιλικά πάντα !
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
αντίθεση ουρανού με αφροδίτη εννοείς ??
φιλικά πάντα !
Με Πλούτωνα και Ουρανό...:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
leoma
Με Πλούτωνα και Ουρανό...:bigsmile:
πως είναι δηλαδή το φαινόμενο ? στον γεννέθλιο χάρτη
Πλούτωνας σε τετράγωνο ή αντίθεση με ουρανό ? σύνοδο ?
??
φιλικά πάντα !
-
και ποσειδωνας ισως παιζει και δεν βλεπει μπροστα του ,ολα ειναι θολα .....για τον μεταφορεα!!
-
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
και ποσειδωνας ισως παιζει και δεν βλεπει μπροστα του ,ολα ειναι θολα .....για τον μεταφορεα!!
πως είναι το φαινόμενο αστρολογικά ουρανός σε τη όψη με ποιούς πλανήτες ??
φιλικά πάντα !!
-
Σε σχέση με το αληθινό περιστατικό τώρα...Πείτε μου σας παρακαλώ,ποιός άνθρωπος θα δεχόταν αυτή τη σχέση:nuts:Τί έρωτες και κουραφέξαλα..
Βαγγελίστρα μου :wacko:Κι έχω και γιό!!!!
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
??
φιλικά πάντα !
Το πιο λογικό είναι να έχει γενέθλια σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο και τώρα να τρώει την αντίθεση του διελ. Ουρανού από τα Ψάρια. Γενικά όμως και με δεδομένο ότι ο Ουρανός για να ολοκληρώσει ένα κύκλο θέλει καμια 80άρα χρόνια, στα 40 περίπου γίνεται αντίθεση διελ. Ουρανού με γενέθλιο και εκεί το άτομο αρχίζει να μην νιώθει και τόσο καλά με τα όσα βλέπει πίσω του και θέλει να τα αλλάξει. Και όταν τα αλλάζει, τα αλλάζει με ...ουράνιο τρόπο.
Ένας από τους λόγους που χαρακτηρίζονται από κάποιους ...μοιραία τα ωροσκόπια όσων έχουν γεννηθεί πριν από 40 χρόνια περίπου είναι και αυτή η σύνοδος που σου γράφω πιο πάνω. Μπορεί να γίνεται από πλανήτες που αφορούν μια ολόκληρη γενιά, αλλά τα άτομα αυτής της γενιάς μεμονωμένα θα υποστούν στην προσωπική τους ζωή ουσιαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να έχουμε και κοινωνικές αλλαγές...
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Το πιο λογικό είναι να έχει γενέθλια σύνοδο Πλούτωνα-Ουρανού στην Παρθένο και τώρα να τρώει την αντίθεση του διελ. Ουρανού από τα Ψάρια. Γενικά όμως και με δεδομένο ότι ο Ουρανός για να ολοκληρώσει ένα κύκλο θέλει καμια 80άρα χρόνια, στα 40 περίπου γίνεται αντίθεση διελ. Ουρανού με γενέθλιο και εκεί το άτομο αρχίζει να μην νιώθει και τόσο καλά με τα όσα βλέπει πίσω του και θέλει να τα αλλάξει. Και όταν τα αλλάζει, τα αλλάζει με ...ουράνιο τρόπο.
Ένας από τους λόγους που χαρακτηρίζονται από κάποιους ...μοιραία τα ωροσκόπια όσων έχουν γεννηθεί πριν από 40 χρόνια περίπου είναι και αυτή η σύνοδος που σου γράφω πιο πάνω. Μπορεί να γίνεται από πλανήτες που αφορούν μια ολόκληρη γενιά, αλλά τα άτομα αυτής της γενιάς μεμονωμένα θα υποστούν στην προσωπική τους ζωή ουσιαστικές αλλαγές, με αποτέλεσμα να έχουμε και κοινωνικές αλλαγές...
Eιλικρινά ευχαριστώ !
αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν την επιστροφή του κρόνου .. ?? δηλαδή στα 40μας ολοι παθαίνουμε την κρισάρα μας ??
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
Eιλικρινά ευχαριστώ !
αν κατάλαβα καλά είναι κάτι σαν την επιστροφή του κρόνου .. ?? δηλαδή στα 40μας ολοι παθαίνουμε την κρισάρα μας ??
Ναι. Και εσύ θα την πάθεις. Εγώ το πέρασα και το αντιμετώπισα γιατί είμαι ανώτερη ενσάρκωση. Τώρα περιμένω την αντίθεση του Ποσειδώνα (θέλει λίγα χρονάκια ακόμα, βέβαια), αλλά θα την αντιμετωπίσω και αυτήν :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Σε σχέση με το αληθινό περιστατικό τώρα...Πείτε μου σας παρακαλώ,ποιός άνθρωπος θα δεχόταν αυτή τη σχέση:nuts:Τί έρωτες και κουραφέξαλα..
Βαγγελίστρα μου :wacko:Κι έχω και γιό!!!!
Προφανώς ο μεταφορέας! :cheesy:
Κωνσταντίνα μου αν ο γιός σου είχε στα 65 του σχέση με μια 40-ρα θα είχες το ίδιο πρόβλημα και την ίδια αντίδραση? Όπως γενικά αν μάθαινες την οποιαδήποτε σχέση 65-ρηδων με 40-ρες? Αν η 40-ρα ήταν κόρη σου? Αν είχες κόρη στα 20 και μάθαινες ότι είχε σχέση με 45-ρη? Ενδιαφέροντα ερωτήματα προκύπτουν, ε? :bigsmile:
Ο Μητσάκος προφανώς εννοεί ότι πριν 40 περίπου χρόνια έγινε σύνοδος Πλούτωνα - Ουρανού. Επειδή οι πλανήτες είναι αργοί η σύνοδος κράτησε πολύ και «καταγράφηκε» στα γεννέθλια ωροσκόπια μιας μεγάλης ομάδας ανθρώπων. Αυτοί οι άνθρωποι που την έχουν στα ωροσκόπιά τους, δηλαδή η σημερινή γενιά των 40-ρηδων, τώρα έρχονται αντιμέτωποι με την ενεργοποίησή της από τον Ουρανό που περνάει απέναντί τους.
Ή κατάλαβα λάθος? :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
WHITE.HORSE
??
φιλικά πάντα !
Quote:
Originally Posted by
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΟΥΚΙ
Να'μαι κι εγώ... (όχι ο μεταφορέας, αλλά συνομήλική του):toung:
Ωσάν γέννημα της εποχής των λουλουδιών με τη σύνοδο Ουρανού-Πλούτωνα στην Παρθένο που εξαγωνίζει τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό, σας ενημερώσω ότι περνάω --μαζί με το μεταφορέα-- αυτήν την αντίθεση του διελαύνοντος Ουρανού προς την παραπάνω σύνοδο (ο οποίος πηγαινοέρχεται λόγω ανάδρομου). Επιπλέον, παίζει και το πρώτο τετράγωνο του διελαύνοντος Ποσειδώνα προς το γενέθλιο. Και σαν κερασάκι στην τούρτα, καταφθάνει και ο μέγας δάσκαλος Κρόνος να κάτσει πάνω στην παραπάνω σύνοδο.
Είναι αυτό που λένε "midlife crisis" ή αλλιώς κρίση της μέσης ηλικίας...:cry: (εγώ βέβαια είμαι ακόμα σε αναπαραγωγική φάση:bigsmile:)
-
[QUOTE=Δείμων;67193]Προφανώς ο μεταφορέας! :cheesy:
Κωνσταντίνα μου αν ο γιός σου είχε στα 65 του σχέση με μια 40-ρα θα είχες το ίδιο πρόβλημα και την ίδια αντίδραση? Όπως γενικά αν μάθαινες την οποιαδήποτε σχέση 65-ρηδων με 40-ρες? Αν η 40-ρα ήταν κόρη σου? Αν είχες κόρη στα 20 και μάθαινες ότι είχε σχέση με 45-ρη? Ενδιαφέροντα ερωτήματα προκύπτουν, ε? :bigsmile:
Κοίτα ..:bigsmile:Ομολογώ πως οι πρώτες αντιδράσεις μου είναι πάντα υπερβολικές..Πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω τι θα έκανα,αλλά το σίγουρο είναι πως θα με ξένιζε αρκετά το όλο θέμα..πιστεύω πως όπως παντού ,έτσι κ σ αυτή τη περίπτωση,πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια.Γι αυτό ανέφερα σε παραπάνω πόστ μου τα 10 χρόνια :unsure:
Σε γενικές γραμμές ..πιστεύω πως απο εκεί κ πάνω πάμε σε ...ψυχολογικούς παράγοντες να το πώ??
Πάντως δεν νομίζω πως θα το υποστήριζα αν κ ειμαι αρκετά "ανοιχτό"άτομο ,φίλε μου Δείμων:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by leoma;67201 ([SIZE=2
Είναι αυτό που λένε "midlife crisis" ή αλλιώς κρίση της μέσης ηλικίας...:cry:
Ολοι θα το περασουμε αυτο δυστυχως, με τον ενα ή αλλο τροπο, αργα ή γρηγορα, κι ο Θεος βοηθος!!χε χε@!
Quote:
Originally Posted by leoma;67201 ([SIZE=1
εγώ βέβαια είμαι ακόμα σε αναπαραγωγική φάση[/size]:bigsmile:)
Εσυ θα το περασεις καλυτερα απ ολους μη φοβασαι τιποτα:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Κοίτα ..:bigsmile:Ομολογώ πως οι πρώτες αντιδράσεις μου είναι πάντα υπερβολικές..Πραγματικά δεν ξέρω να σου απαντήσω τι θα έκανα,αλλά το σίγουρο είναι πως θα με ξένιζε αρκετά το όλο θέμα..πιστεύω πως όπως παντού ,έτσι κ σ αυτή τη περίπτωση,πρέπει να υπάρχουν κάποια όρια.Γι αυτό ανέφερα σε παραπάνω πόστ μου τα 10 χρόνια :unsure:
Σε γενικές γραμμές ..πιστεύω πως απο εκεί κ πάνω πάμε σε ...ψυχολογικούς παράγοντες να το πώ??
Πάντως δεν νομίζω πως θα το υποστήριζα αν κ ειμαι αρκετά "ανοιχτό"άτομο ,φίλε μου Δείμων:bigsmile:
ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ...:crazy:
Αυτο τα λεει ολα..
Θα μεταναστευσει η νυφη..για να σωθει...αρχικα..καλα ο γαμπρος..αστο..:scared:
μετα επειδη οντως εισαι ανοιχτο ατομο,θα ζησουν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα!!!
Αλλα τι συζηταμε Ντινα μου..εμεις θα κανουμε εκδρομες με τα καπη τοτε..
Τι παρισια.. τι λονδινα...τι αμστερνταμ..θα παιρνουμε μαζι και την νυφη σου :nuts::nuts:...τι χολοσκας..
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
xry45
....
Τελικά εσύ τι ηλικία έχεις;:love:
-
Σαγηνευτικές σχέσεις με διαφορά ηλικίας
Πολύ ενδιαφέρον άρθρο... Υπάρχει περίπτωση να γίνονται τα δύο ταυτοχρονα; Δηλαδή και ο μικρός σε ηλικία να αναζητά το γονεϊκό πρότυπο, αλλά και να παίζει το ρόλο του "ώριμου" κα κατασταλαγμένου ατόμου στη σχέση;