Originally Posted by
Σαλώμη
Αθηνούλα ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρθηκες και μου απάντησες τόσο εμπεριστατομένα.
Όντως είμαι πολύ πεισματάρα ίσως του ζωδίου μου να είναι, γιατί Ταύρο έχω μόνο στον Χείρωνα στον10ο και πουθενά αλλού, γενικα΄έχω ελλειψη γης.. (αλλο πρόβλημα και αυτό)
Όντως ασχολούμε με το θέατρο επαγγελματικά, για αυτό και έχω χάλια οικονο0μικά , αλλά πάντοτε βρίσκω κάποια λύση - ελπίζω και τώρα.., και ξανθούλα είμαι, όπως το πες..
Ηλιο έχω στον 12ο οίκο που εδρέυει ο Καρκίνος , αλλά και η Αφροδίτη στον Καρκίνο στον 12ο οίκο.Την αναφέρω , γιατι ξέρω ότι και η Αφροδίτη έχει να κάνει με τα οικονόμικα, το ότι κάνω οικονομία ώρες -ώρες , μάλλον οφείλεται σε αυτη.
Όντως για την εριστικότητα ισχύει, τουλαχιστον στην τέχνη και στον χαρακτήρα μου :blink:, όσον αφορά τα οικονομικά είμαι πολυ large καποιες φορές και κερνάω ακόμα και να μην έχω μετα να περάσω:wacko: Ο ουρανός τώρα είναι και ο κυβερνήτης πλανητης του 7ου και 8ου οίκου μου.Παίζει ρόλο αυτό?
Ο Ηλιος μου κάνει τετραγωνο με την Σελήνη στον ζυγό στον 4ο , τον Αρη στον Ζυγό στον 4ο και τον Δία στον Σκορπιό στον 4ο και αυτός..
Βλέπω τόσα τετραγωνα και ανρωτιέμαι τι γίνεται? :dizzy:Και αφορούν και τον 1ο οίκο μου(Λέων 4η μοιρα) , αλλά και τον δέυτερο (Λέων 25η μοίρα) .
Ευχαριστω και πάλι