-
Re: Θέσεις πλανητών - part 2
πως διορθώνουμε τη θερινή ώρα για κάποιον που έχει γεννηθεί εκτος ευρώπης?το ρωτάω γιατι προσπαθω να κάνω το χαρτη της συναστρίας και ο σύντροφος μου είναι γεννημένος στην Τουρκία..
Ευχαριστω...!
-
Kαλησπέρα!!!Εγώ γεννήθηκα 25 Νοεμβρίου 1986 , στο Βόλο και 13¨45 ,(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το φύλο,γυναίκα είμαι,) μόνο που η μηρερα μου δεν είναι πολύ σιγουρη για τα λεπτά , μπορεί μοθ λεει και στισ 13¨30 αλλά είναι πιο σίγουρη για το πρώτο , αλλάζει τίποτα η είναι το ίδιο??? αν αλλάζει κάτι τότε θα ήθελα να μου πείτε το χάρτη μου και τον ωρόσκόπο μου , την αφπίδίτη και τον άρη και όλα τα σχετικά που χρείάζεται να ξέρω , Ευχαριστώ πολύ..
-
Θα ήταν ευκολο να μου πείτε που τοποθετείται ο Equal Ascendand στο χάρτη μου ???κα
Γεννήθηκα 6-11-1978 , Αθήνα......
Ευχαριστώ....!!!!!!
-
geia sas prwspathw na symplirwsw thn erwtikh synastria alla olo kati mou leei oti kanw lathos kai den katalavainw ti..pws symplirwnete?den yparxei kanena paradeigma
-
Ποιο είναι το μήνυμα σφάλματος; Δηλαδή αυτά τα κόκκινα γράμματα που εμφανίζονται και σας λένε τι δεν κάνετε σωστά;
Quote:
Originally Posted by
neraida20
geia sas prwspathw na symplirwsw thn erwtikh synastria alla olo kati mou leei oti kanw lathos kai den katalavainw ti..pws symplirwnete?den yparxei kanena paradeigma
-
γειά σας,
θα ήθελα να μάθω παρακαλώ τις θέσεις του βέρτεξ και αντιβέρτεξ στο ωροσκόπιό μου καθώς και τις θέσεις των απλανών αστέρων. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 7/3/1969 5.45 το πρωί. ευχαριστώ.
-
den kserw ti einai auto to mhkos kai platos pou leei..ti na grapsw?
-
Quote:
Originally Posted by
neraida20
den kserw ti einai auto to mhkos kai platos pou leei..ti na grapsw?
δεν το συμπληρωνεις εσυ. συμπληρωνεται μονο του μολις βαλεις την πολη!:cheesy:
(γραφε σε ελληνικα:love:)
-
Ποιες είναι οι πόλεις γέννησης;
Και γυρίστε παρακαλώ το πληκτρολόγιο στα ελληνικά
-
αλησπέρα,είμαι η τζίλντα! έχω γεννηθεί 19 οκτωβρίου 1980, ώρα 00.45 στην Αθήνα.Θα ήθελα τον γενέθλιο χάρτη μου καθώς και μια μικρή ανάλυση της προσωπικότητάς μου βάσει των πλανητών μου!Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!1:cheesy:
-
απορια για τον ωροσκόπο
γειά σας
εχω μια απορία και αν μπορείτε μου την λύνετε
μέχρι τώρα ήξερα ότι ωροσκόπος μου είναι ο ζυγός
χθες πήρα μια γενέθλια ανάλυση και μου βγάζει ωροσκόπο σκορπιό 16° 20'
είναι λάθος;
20/5/1960 16:30 θεσσαλονίκη:wacko::wacko:
-
Re: απορια για τον ωροσκόπο
Quote:
Originally Posted by
SELZI
γειά σας
εχω μια απορία και αν μπορείτε μου την λύνετε
μέχρι τώρα ήξερα ότι ωροσκόπος μου είναι ο ζυγός
χθες πήρα μια γενέθλια ανάλυση και μου βγάζει ωροσκόπο σκορπιό 16° 20'
είναι λάθος;
20/5/1960 16:30 θεσσαλονίκη:wacko::wacko:
Ζυγό και εγώ στον έχω βγάλει, με συγχωρείς αλλά δε θυμάμαι τις μοίρες γιατί τον έσβησα.
-
Quote:
Originally Posted by
Marianina
Γεια σας! θα ηθελα να ξερω που εχω τον Equatorial Ascendant.Ευχαριστω.(9/11/1954,1.30π.μ,Θεσ/νικη).
Αγαπητή Marianina,
Ο Eq βρίσκεται στην πρώτη μοίρα της Παρθένου και στον 12ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
maraki6
Kαλησπέρα!!!Εγώ γεννήθηκα 25 Νοεμβρίου 1986 , στο Βόλο και 13¨45 ,(δεν ξέρω αν παίζει κάποιο ρόλο το φύλο,γυναίκα είμαι,) μόνο που η μηρερα μου δεν είναι πολύ σιγουρη για τα λεπτά , μπορεί μοθ λεει και στισ 13¨30 αλλά είναι πιο σίγουρη για το πρώτο , αλλάζει τίποτα η είναι το ίδιο??? αν αλλάζει κάτι τότε θα ήθελα να μου πείτε το χάρτη μου και τον ωρόσκόπο μου , την αφπίδίτη και τον άρη και όλα τα σχετικά που χρείάζεται να ξέρω , Ευχαριστώ πολύ..
Αγαπητή maraki6,
μπορείς να πας εδώ και να υπολογίσεις μόνη σου τον χάρτη σου, δοκιμάζοντας και τις δύο ώρες που έχεις. Ετσι θα κάνεις και λίγο πρακτική!
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Θα ήταν ευκολο να μου πείτε που τοποθετείται ο Equal Ascendand στο χάρτη μου ???κα
Γεννήθηκα 6-11-1978 , Αθήνα......
Ευχαριστώ....!!!!!!
Αγαπητή ryssa,
αν μπορείς πες μου και ώρα γέννησης...
Quote:
Originally Posted by
georgia238
γειά σας,
θα ήθελα να μάθω παρακαλώ τις θέσεις του βέρτεξ και αντιβέρτεξ στο ωροσκόπιό μου καθώς και τις θέσεις των απλανών αστέρων. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 7/3/1969 5.45 το πρωί. ευχαριστώ.
Αγαπητή georgia238,
Για τη θέση του Βέρτεξ και του αντιβέρτεξ (είναι ακριβώς απέναντι από το βέρτεξ μπορείς να πας εδώ και να υπολογίσεις τον γενέθλιο χάρτη σου.
Για τους απλανείς αστέρες, μπορείς να βρεις σχετικά άρθρα στο φόρουμ (μπορείς να δεις εδώ, εδώ), όπου αναφέρονται οι θέσεις τους. Γνωρίζοντας τις θεσεις, μπορείς να δεις πάνω στο δικό σου χάρτη αν σχηματίζουν κάποια όψη με τους γενεθλιους πλανήτες σου και πού ακριβώς βρισκονται στο δικό σου χάρτη.
-
Quote:
Originally Posted by
τζίλντα
αλησπέρα,είμαι η τζίλντα! έχω γεννηθεί 19 οκτωβρίου 1980, ώρα 00.45 στην Αθήνα.Θα ήθελα τον γενέθλιο χάρτη μου καθώς και μια μικρή ανάλυση της προσωπικότητάς μου βάσει των πλανητών μου!Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!1:cheesy:
Αγαπητή τζίλντα,
μπορείς να πας εδώ και να υπολογίσεις τον γενέθλιο χάρτη σου.
Επίσης, εδώ, μπορείς να βρεις μια σύντομη αναλυση των πλανητών στα ζώδια. Γενικότερα, υπάρχουν πολλές εφαρμογές που μπορείς να βρεις στην αρχική σελίδα, στο δεξί γαλάζιο μενού επιλογών.
-
Ούπs....!!!!!ξεχάστηκα....
λοιπόν 6-11-1978, Αθήνα και ώρα 7.50.....
να σου θυμήσω Maroulita τον Εqual Ascendant ψάχνω...
Ευχαριστώ!!
-
Ωροσκόπος
Γεννημένος 17/6/1962 και 2.00 π.μ. στην Τασκένδη-Ρωσία.Τι ωροσκόπο μπορεί να έχει;
:unsure:
-
Re: Ωροσκόπος
Quote:
Originally Posted by
ΙΑ48
Γεννημένος 17/6/1962 και 2.00 π.μ. στην Τασκένδη-Ρωσία.Τι ωροσκόπο μπορεί να έχει;
:unsure:
Ωροσκόπος Ταυρος στις 2 μοιρες και 5΄.
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Ζυγό και εγώ στον έχω βγάλει, με συγχωρείς αλλά δε θυμάμαι τις μοίρες γιατί τον έσβησα.
Σ' ευχαριστώ πολύ, μ'αρέσει που πλήρωσα κιόλας για να μου τα βγάλει αναλυτικά
:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
SELZI
Σ' ευχαριστώ πολύ, μ'αρέσει που πλήρωσα κιόλας για να μου τα βγάλει αναλυτικά
:laugh:
ΠΛΗΡΩΣΕΣ για να σου βγάλει κάποιος τις θέσεις των πλανητών και του ωροσκόπου :wacko::blink:
Πού καλέ έγινε αυτό; Για δε ρωτούσες εδώ; Σαν την άλλη στην tv που ζητάει 1,20 για να σου πει πού είναι η θέση ΕΝΟΣ (1)! πλανήτη!!!!!:nuts::nuts::nuts::nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Σαν την άλλη στην tv που ζητάει 1,20 για να σου πει πού είναι η θέση ΕΝΟΣ (1)! πλανήτη!!!!!:nuts::nuts::nuts::nuts:
Αυτό που το πας;;;;; χαχαχαχα
-
Quote:
Originally Posted by
friary
και που γεννηθήκατε?
.. Σωστά ξέχασα να σας πω!! Γεννήθηκα στην Χαλκίδα (ημερομηνία γέννησης 18/3/65, ώρα 7πμ)... η αρχική μου ερώτηση ήταν σχετικά με το vertex ...
ευχαριστώ!!
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
ΠΛΗΡΩΣΕΣ για να σου βγάλει κάποιος τις θέσεις των πλανητών και του ωροσκόπου :wacko::blink:
Πού καλέ έγινε αυτό; Για δε ρωτούσες εδώ; Σαν την άλλη στην tv που ζητάει 1,20 για να σου πει πού είναι η θέση ΕΝΟΣ (1)! πλανήτη!!!!!:nuts::nuts::nuts::nuts:
Ε καλά μέχρι πριν να βρούμε αυτό το site πληρώναμε και το 1,20
τώρα που σας βρήκαμε θα μας λύνετε τις απορίες μας :clapping:
και καλή σας μέρα
-
Απ' οτι βλέπω οι ΄χαρτες που παρατήθονται εδώ είναι πολύ ολοκληρωμένοι σε σχέση με αυτούς που βγάζουν διάφορες σελίδες στο net. Οπότε, να τολμήσω να ζητήσω κι εγω έναν αστρολογικό χάρτη? Μάλλον όχι ε? Ετάξει, θα μπορούσατε έστω να μου πείτε που βρίσκεται η Ήρα? Ημερομηνία 27/11/1985 ώρα 6:20 π.μ. Λευκωσία Κύπρος.
-
Επίσης θα θελα κάποιος να μου πεί που βρίσκεται ο κληρος γάμου, ο κληρος θανάτου και η μαύρη σελήνη...
Ευχαριστωωωωωωωωωώ!!
-
Quote:
Originally Posted by
lenianti
Απ' οτι βλέπω οι ΄χαρτες που παρατήθονται εδώ είναι πολύ ολοκληρωμένοι σε σχέση με αυτούς που βγάζουν διάφορες σελίδες στο net. Οπότε, να τολμήσω να ζητήσω κι εγω έναν αστρολογικό χάρτη? Μάλλον όχι ε? Ετάξει, θα μπορούσατε έστω να μου πείτε που βρίσκεται η Ήρα? Ημερομηνία 27/11/1985 ώρα 6:20 π.μ. Λευκωσία Κύπρος.
Στην αρχική σελίδα εκει που βρίσκεις τον γενέθλιο χάρτη θα βρείς και τις αστρολογικές εφημερίδες οπου θα βρείς ττις θέσεις πλανητών,σημείων και αστεροειδών.Την Ήρα την συναντάς ως Juno.
Quote:
Originally Posted by
lenianti
Επίσης θα θελα κάποιος να μου πεί που βρίσκεται ο κληρος γάμου, ο κληρος θανάτου και η μαύρη σελήνη...
Ευχαριστωωωωωωωωωώ!!
Tην Μαύρη Σελήνη θα την βρείς στον γενέθλιο χάρτη ως Λιλίθ.Για τους Αραβικούς κλήρους θα βρείς τους τύπους στο www.aquamoonlight.co.uk/arabic-formula και μπορείς να τους υπολογίσεις στο Astrology: Arabic Parts Astrology Calculator .Ο κλήρος θανάτου να εχεις υπ'όψη σου οτι λέγεται και κλήρος της αλλαγής και οτι γενικά απο μόνοι τους οι κλήροι δεν λένε τίποτα.
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Στην αρχική σελίδα εκει που βρίσκεις τον γενέθλιο χάρτη θα βρείς και τις αστρολογικές εφημερίδες οπου θα βρείς ττις θέσεις πλανητών,σημείων και αστεροειδών.Την Ήρα την συναντάς ως Juno.
Tην Μαύρη Σελήνη θα την βρείς στον γενέθλιο χάρτη ως Λιλίθ.Για τους Αραβικούς κλήρους θα βρείς τους τύπους στο
www.aquamoonlight.co.uk/arabic-formula και μπορείς να τους υπολογίσεις στο
Astrology: Arabic Parts Astrology Calculator .Ο κλήρος θανάτου να εχεις υπ'όψη σου οτι λέγεται και κλήρος της αλλαγής και οτι γενικά απο μόνοι τους οι κλήροι δεν λένε τίποτα.
Τέλειο!! Μπορείς να βρείς τα πάντα απο κει!! Ευχαριστώ πααααρα πολύ!!
-
Το θέμα είναι που είναι οι εξηγήσεις...
-
Quote:
Originally Posted by
ryssa
Ούπs....!!!!!ξεχάστηκα....
λοιπόν 6-11-1978, Αθήνα και ώρα 7.50.....
να σου θυμήσω Maroulita τον Εqual Ascendant ψάχνω...
Ευχαριστώ!!
Γεια σου ryssa,
ο Eq (αν η ώρα είναι πρωινή) βρίσκεται στις 8 μοίρες και 5 λεπτά του Τοξότη, στον 1ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
anastasssia
.. Σωστά ξέχασα να σας πω!! Γεννήθηκα στην Χαλκίδα (ημερομηνία γέννησης 18/3/65, ώρα 7πμ)... η αρχική μου ερώτηση ήταν σχετικά με το vertex ...
ευχαριστώ!!
Αγαπητή anastassia,
το Vx βρίσκεται στις 2 μοίρες και 56 λεπτά του Ζυγού και στον 6ο οίκο.
Quote:
Originally Posted by
lenianti
Ευχαριστωωωωωωωωωώ!!
Αγαπητή lenianti,
ο κλήρος γάμου βρίσκεται στις 10 μοίρες και 37 λεπτά των Διδύμων,
ο κλήρος θανάτου στις 2 μοίρες και 34 λεπτά του Αιγόκερω και
η μαύρη σελήνη στις 19 μοίρες και 46 λεπτά του Ταύρου και στον 6ο οίκο.
Καλή Ανάσταση σε όλους!!
-
Γεια σας θα ηθελα μια προοδευτικη συναστρια για 17 12 1990 ΑΘηνα 20:40 και 4 8 1989 θεσσ/νικη 22:30 . . .ευχαριστω εκ των προτερων..
-
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Είμαι καινούριο μέλος της αστρολογικής σας παρέας και θα ήθελα να μάθω πού έχω τον Equal Ascendant. 11/02/1981, 21.30, Αθήνα
Σας ευχαριστώ πολύ!
Υ.Γ. Τους χαιρετισμούς μου στον δάσκαλό μου, κο Παΐζη!
-
καλησπέρα σε όλους! θα ήθελα να ρωτήσω για τον χαρτη κάποιου που γεννήθηκε στο Brisbane, Australia. 11/02/1970 στις 7:15π.μ. ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
Γειά σας , εχω γεννηθεί στο Ναυπλιο Αργολιδας στις 02/10/1960 στις 12,50 τα ξημερώματα. Ξέρω ήδη τον αστρολογικό μου χάρτη και τις όψεις των πλατητών . Αυτό που πολύ πολύ με προβληματίζει και δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου, αν και έχω μιλήσει με πολλούς αστρολόγους είναι ένα μεγάλο Τ - τετραγωνο Ηλιος - Κρόνος - ¶ρης. Εχει να κάνει με μελλοντικά προβλήματα υγείας, καρριέρας, εκφρασης ή τι αλλο: αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε λίγο με κατανοητά λόγια , θα σας ήμουν ευγνώμων. ευχαριστώ για την φιλιξενία.
-
Quote:
Originally Posted by
MIRKA
Γειά σας , εχω γεννηθεί στο Ναυπλιο Αργολιδας στις 02/10/1960 στις 12,50 τα ξημερώματα. Ξέρω ήδη τον αστρολογικό μου χάρτη και τις όψεις των πλατητών . Αυτό που πολύ πολύ με προβληματίζει και δεν έχω ξεκαθαρίσει μέσα μου, αν και έχω μιλήσει με πολλούς αστρολόγους είναι ένα μεγάλο Τ - τετραγωνο Ηλιος - Κρόνος - ¶ρης. Εχει να κάνει με μελλοντικά προβλήματα υγείας, καρριέρας, εκφρασης ή τι αλλο: αν μπορούσατε να με διαφωτίσετε λίγο με κατανοητά λόγια , θα σας ήμουν ευγνώμων. ευχαριστώ για την φιλιξενία.
Γειά σου MIRKA!Εισαι σε λάθος ενότητα.Πρέπει να ανοίξεις νεο θέμα,στην σωστή θεματική ενότητα.
-
08/04/1989
15:45
Αγρίνιο
Θα ήθελα να μάθω τη θέση της Ήρας, Βέρτεξ, Αράχνη, έρως
Ευχαριστώ
-
Quote:
Originally Posted by
lady^^
08/04/1989
15:45
Αγρίνιο
Θα ήθελα να μάθω τη θέση της Ήρας, Βέρτεξ, Αράχνη, έρως
Ευχαριστώ
Na πας στις αστρολογικές εφημερίδες στην αρχική σελίδα.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
black moon
Γειά σου MIRKA!Εισαι σε λάθος ενότητα.Πρέπει να ανοίξεις νεο θέμα,στην σωστή θεματική ενότητα.
Και ποιά είναι η σωστή ενότητα; ολα λάθος τα κάνω.
-
Quote:
Originally Posted by
MIRKA
Και ποιά είναι η σωστή ενότητα; ολα λάθος τα κάνω.
Να υποβάλεις το ερώτημα σου στην θεματική ενότητα:O Aστρολόγος σπίτι σας.Πρωτα όμως διαβασε το ΕΠΙΣΗΜΑΣΜΕΝΟ(αν τα διαβαζες αυτα δεν θα έκανες κανένα λάθος), ωστε να την διατυπώσεις σωστά και να πάρεις απάντηση.:bigsmile:
-
-
Γεια σας! Θα ήθελα να μάθω τις θέσεις των πλανητών και του ωροσκόπου για ένα παιδάκι που γεννήθηκε σήμερα 18/8/08 και ώρα 5:19μμ στη Λεμεσό, Κύπρο επειδή δεν είμαι σίγουρη για τον ωροσκόπο του, τη μία μου βγαίνει Αιγόκερως και την άλλη Υδροχόος και έχω μπερδευτεί! Σας ευχαριστώ! :cheesy:
-
Καλημέρα σας!!
Θα ήθελα να μάθω τη θέση του Equal Ascendant στο χάρτη μου!!!
Ευχαριστώ πολύ!!!