Καλημέρα,
γνωρίζω τον ωροσκόπο μου αλλα θα μπορούσα να μάθω για τη σελήνη ;
Μέρα : 27.02.80
Ώρα : 04.23 π.μ
Τόπος : Αθήνα
Ευχαριστώ.
Printable View
Καλημέρα,
γνωρίζω τον ωροσκόπο μου αλλα θα μπορούσα να μάθω για τη σελήνη ;
Μέρα : 27.02.80
Ώρα : 04.23 π.μ
Τόπος : Αθήνα
Ευχαριστώ.
Έχω γεννηθεί στις 15 Μαρτίου 1967, στον Πειραιά, στις 21:30 (από όσα θυμάται η μητέρα μου- δεν μπορώ να είμαι απόλυτα σίγουρη αν είναι ένα τέταρτο πριν η ένα τέταρτο μετά για παράδειγμα).
Γεννήθηκα στις 2/12/1979 04:30 στο Ρέθυμνο Κρήτης. Ποιος είναι ο οροσκόπος μου;
Αγαπητό μέλος gerdes
Ο Ωροσκόπος σας είναι στην 1η μοίρα 51' της Παρθένου και η Σελήνη σας είναι στις 15 μοίρες 54 Διδύμων
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή ΤoNiaQuote:
Originally Posted by ToNia
Η Σελήνη σας είναι στον Καρκίνο, στις 26 μοίρες 01'
φιλικά
Λίλιαν Σϊμου
Αγαπητό μέλος katharmataki[/B]Quote:
Originally Posted by To_katharmataki
Ο Ωροσκόπος σας είναι στη 1η μοίρα 28 του Σκορπιού κι η Σελήνη είναι στις 14 μοίρες Ταύρου 36'
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητή terezaQuote:
Originally Posted by tereza
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 6 μοίρες 51' του Σκορπιού κι η Σελήνη σας είναι στις 27 μοίρες 05' του Σκορπιού
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Καλησπέρα !!!
Γεννήθηκα στις 31 Ιουλίου 1975 και ώρα μεταξύ 20:50 με 21:00 στη Λάρισα !!!
Ποιος είναι ο Ωροσκόπος μου ?
7/12/85
4:00 ΠΜ
Aθηνα
Αγαπητό μέλος Petrucci
Ο Ωροσκόπος σας είναι στις 2 μοίρες του Σκορπιού κι η Σελήνη σας είναι στις 6 μοίρες του Ζυγού 40'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μέλος jotsQuote:
Originally Posted by jots
Ο Ωροσκόπος σας είναι περίπου στις 12 μοίρες Υδροχόου (ίσως μία μοίρα πάνω-κάτω επειδή έχετε ένα δεκάλεπτο διαφορά στην ώρα) και η Σελήνη σας είναι στον Ταύρο, στις 12 μοίρες 11'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
γεννηθηκα 12-12-1963 00΄30
Καλησπέρα σας!!!!!!! θα ήθελα να σας παρακαλέσω να μου βρείτε κ μένα τον ωροσκόπο μου....γεννήθηκα στο falkeberg της σουηδίας στις 13 Νοεμβρίου 1973 στις 14.40(μεσημερι) και αν σας είναι εύκολο ,να μου πείτε κ μερικα πραγματα όσον αφορά τον αστρολογικό μου χάρτη! Συγχαρητήρια για τη σελιδα σας!
Αγαπητή gabriella
Ο Ωροσκόπος σας είναι στο τέλος των Ιχθύων, στην 29η μοίρα 58' και η Σελήνη σας είναι στην 1η μοίρα του Καρκίνου 46'. Σαν προσωπικότητα έχετε και στοιχεία του Κριού, καθώς όλος ο Κριός είναι στον πρώτο σας οίκο. Έχετε πολλά στοιχεία που δείχνουν μεταφυσικές ανησυχίες. Θα ήταν καλό να ασχοληθείτε με την εσωτερική σας έρευνα.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μέλος fasmaQuote:
Originally Posted by fasma
Αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, ο Ωροσκόπος σας είναι στις 22 μοίρες Παρθένου 47' και η Σελήνη σας είναι στις 4 μοίρες Σκορπιού 10'.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
καλησπέρα!
θα ηθελα πολυ να μάθω ποια είναι η θέση της σελήνης μου.
Είμαι γεννημένη στις 16/07/1977 στις 12.50 το μεσημέρι.
Ευχαριστώ
Αγαπητή φίλη jennoula
Η θέση της Σελήνης σας είναι στις 24 μοίρες 20΄ λεπτά του Καρκίνου σε όψη συνόδου με τον Ήλιο σας στις 23 μοίρες 45΄λεπτά επίσης του Καρκίνου.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα στην Αθήνα στις 30/4/1961 και ώρα 12.30
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΜΟΥ.
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΣΤΙΣ 5 ΙΟΥΝΙΟΥ 1976 ΣΤΙΣ 9:50 ΤΟ ΠΡΩΙ.
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΩΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ
MASK
Αγαπητή φίλη MASK
Επειδή δεν μας λέτε την πόλη γεννήσεώς σας (σημαντικός παράγοντας στην Αστρολογία για την εύρεση ωροσκόπου), αν γεννηθήκατε στην Αθήνα ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 3η μοίρα και 38΄ λεπτά του Λέοντα. Όσο για τη Σελήνη σας αν σας ενδιαφέρει, η θέση της είναι στην 11η μοίρα και 46΄λεπτά της Παρθένου
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Αγαπητή φίλη mexicoQuote:
Originally Posted by mexico
Εάν η ώρα γεννήσεώς σας (δεν μας το διευκρινίζετε) είναι 12.30 μετά το μεσημέρι τότε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 7η μοίρα και 3΄λεπτά του Λέοντα. Όσο για τη γενέθλια Σελήνη σας βρίσκεται στην 5η μοίρα και 2΄λεπτά του Σκορπιού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
κα Ασλάνη σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Έχω όμως μία ακόμα
απορία. Η Σελήνη (π.χ. η δικιά μου είναι στο ζώδιο της Παρθένου) τι ρόλο παίζει στο ωροσκόπιο. Αποτελεί κάποιο σημαντικό παράγοντα για τον χαρακτήρα ή την πορεία του ατόμου;
Ευχαριστώ
MASK
θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου και τη θέση της σελήνης:
Ημερομηνία Γέννησης: 29/3/1982
Ώρα:04:20 το πρωί.
Γειά σας.Είμαι νέο μέλος και δεν ξέρω αν εστάλη ένα προηγούμενο μήνυμα που έστειλα για τον υπολογισμό του ωροσκόπου μου. Γι' αυτό το στέλνω για δεύτερη φορά. Αν εστάλη συγχωρέστε με. Θα ήθελα και εγώ με τη σειρά μου να μάθω τον ωροσκόπο μου και τη θέση της σελήνης.
Ημερομηνία γέννησης:29 Μαρτίου 1982
Ώρα:04:20 το πρωί
Τέλος θα ήθελα να ρωτήσω πώς θα μπορούσα να δω τον γενέθλιο χάρτη μου;
Να δω δηλαδή την πορεία γενικά στη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Ακόμη θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με την αστρολογία, μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο βιβλίο;
Ευχαριστω
Υ.Γ. Την επόμενη φορά θα είμαι πιο σύντομη :D
Αγαπητή φίλη vickynaf2004
Ο ωροσκόπος σας βάσει των στοιχείων της γεννήσεώς σας βρίσκεται στην 28η μοίρα και 38΄λεπτά του Αιγόκερω και η Σελήνη σας στην 26η μοίρα 10΄ λεπτά του Ταύρου.
Όσον αφορά μια συνοπτική πρόβλεψη πάνω στο γενέθλιο χάρτη σας είστε σε λάθος Θεματική Ενότητα για να απαντηθεί τέτοια ερώτηση. Οι απαντήσεις δίδονται στην Ενότητα Ο Αστρολόγος στο σπιτι σας! αφού όμως πληρούνται κάποιοι όροι. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό για καλύτερη κατανόηση των όρων.
Τέλος για τα βιβλία Αστρολογίας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο του Horoscope που υπάρχει μια μεγάλη γκάμα βιβλίων Αστρολογίας για αρχαρίους όπως και προχωρημένους μελετητές.
Με εκτίμηση
Ελένη Ασλάνη
Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντησή σας.
Γειά σας. Γεννήθηκα στις 30 Σεπτεμβρίου 1978, στην Αθήνα, στις 01.45π.μ.
Μπορείτε να μου πείτε ποιός είναι ο ωροσκόπος μου? :confused:
Αγαπητή φίλη tesorina
Σύμφωνα με τα στοιχεία γέννησης που μας παραθέτετε ο ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 24η μοίρα και 36΄λεπτά του Τοξότη. Όσο για τη γενέθλια Σελήνη σας -αν σας ενδιαφέρει- βρίσκεται στην 15η μοίρα και 37΄λεπτά της Παρθένου.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
Σας παρακαλω να μου πειτε τον ωροσκοπο μου
ημερομηνεια 23-6-1975
ωρα 2:30
μερος Αθηνα
Ευχαριστω
Αγαπητό μέλος manosmaria
Αν έχετε γεννηθεί το πρωί, ο ωροσκόπος σας είναι στον Κριό, στις 26 μοίρες 53' και η Σελήνη σας είναι στον Τοξότη, στις 22 μοίρες 09.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Αγαπητό μέλος MASKQuote:
Originally Posted by MASK
Η Σελήνη είναι βασικό στοιχείο της προσωπικότητάς μας, γιατί συμβολίζει κατ' αρχήν τον ψυχισμό μας και τις συγκινήσεις που μας επηρεάζουν. Λόγω του ότι τα περισσότερα προβλήματα στη ζωή μας είναι ψυχοσωματικά, καταλαβαίνετε την βαρύτητά της. Έχει όμως κι άλλες έννοιες, όπως η θηλυκή αρχή, η διατροφή, η μητρότητα, η οικογένεια, η μητέρα κι άλλα πολλά. Θα μπορέσετε να ενημερωθείτε από την αρθρογραφία μας ή από βιβλία που διατίθονται από το Ηλεκτρονικό Βιβλιοπωλείο του Horoscope.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
θα ηθελα πολυ να μάθω ποια είναι η θέση της σελήνης μου και τον ωροσκόπο μου.
Είμαι γεννημένη στις 03/04/1969 στις 6.00 περίπου το πρωί.
Αγαπητή φίλη MOYRGOS DG,
Επειδή δεν μας αναφέρετε πόλη γέννησης... αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα τότε ο Ωροσκόπος σας είναι στην 13η μοίρα 40΄λεπτά των Ιχθύων και η Σελήνη σας στην 17η μοίρα και 35΄ λεπτά του Ζυγού. Οι υπολογισμοί έγιναν για ώρα 6:00 το πρωί που μας αναφέρατε. Αν η ώρα σας δεν είναι ακριβής σαφώς θα υπάρχουν διαφοροποιήσεις στους υπολογισμούς.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
καλησπερα και παλι!!!!!! εχω εδω μια πολυ καλη μου φιλη και θελει να μαθει αν εγινε κατι συνταρακτικο τη μερα που γεννηθηκε! γεννηθηκε στις 21 ιουνιου 1975 στη λαρισα ημερα σαββατο ωρα 11.00 πμ....
αν μπορουσατε να μας βρειτε και τον ωροσκοπο της , και ισως και κατι αλλο που εσεις κρινετε οτι ειναι σημαντικο!
ευχαριστουμε πολυ!
Αγαπητό μας μέλος gabriella
Προφανώς δεν έχετε διαβάσει τους όρους του δικτυακού μας τόπου και συγκεκριμένα... "Οι επαγγελματίες συνεργάτες Αστρολόγοι του Horoscope.gr είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν σε κάποια προσωπικά θέματα που ενδεχομένως σας απασχολούν. Και λέγοντας προσωπικά θέματα εννοούμε ότι δεν ρωτάμε για θέματα που αποσχολούν φίλους ή συγγενείς."
Οι δωρεάν υπηρεσίες που παρέχει το Horoscope είναι αποκλειστικά για τα Μέλη του μόνο αυτά.
Φιλικά
Θα ήθελα να μάθω τον ωροσκόπο μου. Γεννήθηκα Κυριακή 15.30
Βασική προϋπόθεση για να τον μάθεις είναι να δώσεις εκτός από την ώρα και ακριβή ημερομηνία γέννησης καθώς και τον τόπο ή τη χώρα. Υπάρχει και αυτόματος υπολογισμός χωρίς τη μεσολάβηση αστρολόγου. Επέλεξε από την μπάρα πλοήγησης στο πάνω μέρος το "Υπολογιστικά" και ακολούθησε τις οδηγίες.
Φυλλένια
apnea888 Σας παρακαλώ αν είναι δυνατό να μου πείτε τον ωροσκόπο μου.
ΗΜΕΡ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ 14-12-1964 ΩΡΑ 06.45
Αγαπητέ φίλε apnea888
Επειδή δεν μας λέτε την πόλη της γεννήσεώς σας, αν έχετε γεννηθεί στην Αθήνα, τότε ο Ωροσκόπος σας βρίσκεται στην 28η μοίρα 40΄λεπτά του Σκορπιού και η Σελήνη σας στην 15η μοίρα 13΄λεπτά του Κριού.
Φιλικά
Ελένη Ασλάνη
18/03/1978 00:30 ΛΑΜΙΑ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ...ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΩ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΞΟΤΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΕΝΟΣ ΕΙΔΙΚΟΥ...
ΦΙΛΙΚΑ
Akrivi