-
Re: Λέσχη Φίλων της Αστρολογίας
Καλημέρα, παιδιά...
πλησιάζει σιγά σιγά και πάλι το Σ/Κ. Την Κυριακή μπορούμε να είμαστε και πάλι στο ίδιο μέρος για όσους το θέλουν. Στο σταθμό ΗΣΑΠ στο Μοναστηράκι στις 17:00 με ένα περιοδικό αστρολογίας στο χέρι. Όσοι έχετε διάθεση, είστε ευπρόσδεκτοι. Μέχρι τότε καλή δύναμη.
ΒΠ
ΥΓ: Όσοι είστε σίγουροι ότι θα έρθετε ενημερώστε με αν θέλετε, απλά για να έχουμε μία αίσθηση όσο θα περιμένουμε στο σταθμό ποιους άλλους περιμένουμε...
-
θα ρθω (ειπαμε εκτος απροοπτου, αν συμβει το απροοπτο θα ενημερωσω) Εμ λειπει ο Μαης απ τη Σαρακοστη?
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
θα ρθω (ειπαμε εκτος απροοπτου, αν συμβει το απροοπτο θα ενημερωσω) Εμ λειπει ο Μαης απ τη Σαρακοστη?
Εμμμ, αν δεν έρθεις εσύ, πάνε κι οι ευκολίες πληρωμής :toung:
-
:laugh::laugh::laugh: :laugh::laugh::laugh:
-
Παιδια ελατε, ελατε!! Πληρωνουμε και πιο φτηνα τον καφε μας....:toung::toung:
Θα ερθω. Καλημερα σας!:bigsmile:
-
Κι εγώ λέω να έρθω...δηλαδή θέλω πολύ!! Εκτός βέβαια αν επικρατήσει η ανασφάλεια της παρθένου και η αναποφασιστικότητα του ζυγού και το μετανιώσω...:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
Κι εγώ λέω να έρθω...δηλαδή θέλω πολύ!! Εκτός βέβαια αν επικρατήσει η ανασφάλεια της παρθένου και η αναποφασιστικότητα του ζυγού και το μετανιώσω...:nuts:
Ξεκινα,... και θα φτασεις!!:bigsmile:
[Δεν δαγκωνουμε, απ οτι θυμαμαι...]:toung:
-
Ε τότε θα έρθω....ξεκινάαααωωωωω.....
-
Κατά 90% θα έρθω την Κυριακή! Εκτός και αν με φωνάξουν στην δουλειά..(αχ δεν αντέχω άλλο.:cry:) Θα ειδοποιήσω σε περίπτωση που δεν έρθω!
-
Καλημέρα σε όλους και καλή βδομάδα!
Τα καταφέραμε και χτες και μάλιστα με μία δυνατή ομάδα. Κάποια μέλη που δεν τα είχαν καταφέρει την προηγούμενη φορά επανήλθαν και μας ήρθε και η Zeta1987 σα νέο μέλος στην παρέα. Πέρα από τις γνωστές συζητήσεις και γνωριμίες αυτή τη φορά κάποια από μας συνέχισαν στο Θανάση λίγο πιο κάτω στην πλατεία Μοναστηρακίου. Ελπίζω να αισθάνονταν όλοι άνετα και να πέρασαν καλά.
Για την επόμενη φορά ακούστηκαν πολλές προτάσεις. Για χορό, για ούζα, κλπ, αντί της συνηθισμένης συνάντησης και συζήτησης. Πιστεύω όμως ότι δεν έχουμε ακόμα συνολική εικόνα. Εντός της εβδομάδας θα τα πούμε και πάλι.
Καλή βδομάδα και για όσους δεν έχουμε δει καλό μήνα!
-
Ηταν ωραια και χθες!!
*Αν παμε για ουζακια, θελω για μεζε ... ΨΑΡΑΚΙ!!!:toung::toung:
*H Maer εχασε τον δρομο τελικα, ή αργησε να ξεκινησει!!:toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Ηταν ωραια και χθες!!
*Αν παμε για ουζακια, θελω για μεζε ... ΨΑΡΑΚΙ!!!:toung::toung:
*H Maer εχασε τον δρομο τελικα, ή αργησε να ξεκινησει!!:toung::toung:
Μπουαχαχαχα :laugh:
Το έπιασα το ... υπονοούμενο :toung:
Προσοχή στα λέπια και στα κόκκαλα, είναι επικίνδυνα αν σου καρφώσουν πουθενά
:nuts:
-
:toung:
Quote:
Originally Posted by
friary
Μπουαχαχαχα :laugh:
Το έπιασα το ... υπονοούμενο :toung:
Προσοχή στα λέπια και στα κόκκαλα, είναι επικίνδυνα αν σου καρφώσουν πουθενά
:nuts:
Χε! Χε!! [καταχθονιο-σαρδονιο γελιο..] ειμαι πολυ προσεκτικο παιδι, ειδικα στα δυσκολα... ψαρακια!! :toung::toung::toung:
ΟΚ! ΟΚ! :protest:
-
Καλημέρα!!Εδώ είμαι κι εγώ..αφου νίκησα την όποια αναποφασιστικότητα είχα ένα ατύχημα και ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι!Ανόδρομος άρης σου λέει μετά!! Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό! Ήθελα να ενημερώσω αλλά δεν ήξερα πού!! Ισχύει και για την επόμενη Κυριακή..έτσι δεν είναι??Για ουζάκια απ' ότι βλέπω!!
-
Εγώ χθές πέρασα ΤΕΛΕΙΑ και συμπάθησα όλα τα παιδιά!!!!:love::love:
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας!!!
Για ψαράκι άμα θετε θα σας πάω εγώ!
:bigsmile:
-
Περαστικαααα!!! :bigsmile::bigsmile:
Αν καταφερουμε να το κανονισουμε για βραδυνη εξοδο, θα ειναι Σάββατο. Αν οχι, λογικα θα ειναι Κυριακη οπως και τις αλλες φορες.
Περναμε ωραια παντως....:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Εγώ χθές πέρασα ΤΕΛΕΙΑ και συμπάθησα όλα τα παιδιά!!!!:love::love:
Ανυπομονώ για την επόμενη συνάντηση μας!!!
Για ψαράκι άμα θετε θα σας πάω εγώ!
Εμένα θέλει να φάει ΑΥΤΗ Γεωργία μου :cheesy:
Αναμένουμε προτάσεις :love:
-
Quote:
Originally Posted by
maer8
Καλημέρα!!Εδώ είμαι κι εγώ..αφου νίκησα την όποια αναποφασιστικότητα είχα ένα ατύχημα και ήμουν όλη μέρα στο κρεβάτι!Ανόδρομος άρης σου λέει μετά!! Ευτυχώς δεν είναι κάτι σοβαρό! Ήθελα να ενημερώσω αλλά δεν ήξερα πού!! Ισχύει και για την επόμενη Κυριακή..έτσι δεν είναι??Για ουζάκια απ' ότι βλέπω!!
Καλημέρα, σου στέλνω το κινητό μου με προσωπικό μήνυμα, για να έχεις κάποιο σημείο επαφής.
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Εμένα θέλει να φάει ΑΥΤΗ Γεωργία μου :cheesy:
[Μπορω και να σε καπνισω αν προτιμας ... Καρελια κασετινα!!:toung::toung::toung:]
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
[Μπορω και να σε καπνισω αν προτιμας ... Καρελια κασετινα!!:toung::toung::toung:]
:cry::cry::cry:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Προσωπικά δεν έχω κάποια πρόταση να κάνω σήμερα. Λέω να αφήσω λίγο το πράγμα να δουλέψει υποσυνείδητα. Θα ήθελα πάντως ό,τι αποφασίσουμε να καλύπτει τους περισσότερους.
-
Αχ ωραία..ευχαριστώ πάρα πολύ!! Φαντάζομαι ότι περνάτε ωραία και να πω την αλήθεια στεναχωρήθηκα χθες αλλά ασόψεται..την επόμενη φορά λοιπόν και θα ξεκινήσω από τώρα όμως!!:toung:
-
Μη μου πειραζεται το Ψαρακι!!!
ωραια και χτες!
-
Quote:
Originally Posted by
friary
:cry::cry::cry:
Σου θυμισα τον σερβιτορο ε;; :weird::weird: Συγγνωμη!!
-
Καλημέρα παιδιά..
Τετάρτη σήμερα και μπορούμε να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε αν θα κάνουμε κάτι το Σ/Κ. Έχει πέσει μεταξύ άλλων μία πρόταση για έξοδο το Σάββατο το βράδυ για χορό σε μπαράκι. Τόπος Ψυρρή ή Γκάζι. Υπάρχει ενδιαφέρον γι' αυτή την πρόταση; Ενδιαφέρον σημαίνει κατά τη γνώμη μου 4-5 άτομα το λιγότερο, για να έχουμε μία κανονική παρέα. Αν ναι, μπορούμε να την ακολουθήσουμε.
Εναλλακτικές προτάσεις: Κυριακή βράδυ για ούζα ή η ακόμα ακόμα και η καθιερωμένη απογευματινή συνάντηση.
Επισήμανση: Κάποιοι από μας μπορεί να θέλουν να έρχονται ανά 15ήμερο, οπότε έτσι κι αλλιώς να είχαν σκοπό να πάνε πάσο αυτό το Σ/Κ. Κι αυτό αποδεκτό.
Παρακαλώ καταθέστε απόψεις ή ενημερώστε με με PM για να δω τι παίζει...
Καλή συνέχεια!
-
Καλημερούδιαααα :bigsmile:
Εγώ για Σάββατο δεν μπορώ. Θα δουλεύω μέχρι τις 12. Για Κυριακή όμως δεν έχω πρόβλημα!
-
Κι εγω δεν μπορω αυτο το Σαββατο. Για Κυριακη ομως δεν εχω προβλημα, ειτε στο συνηθισμενο μερος, ειτε για ουζακι.
Καλημερα σε ολους!!:bigsmile:
-
Mμμμμ, κάνω κάτι ωραίες αστρολογικές αναλύσεις ντίρλα απο το ούζο :laugh: που όλοι οι πλανήτες μου πάνε πάσο :toung:
Ωραία, μια χαρά για ουζάκι μας βλέπω την Κυριακή, πρώτα ο Θεός ;)
-
Εγινε αλλα θα μου επιτρεψετε εμενα να πιω κρασακι γιατι το ουζο μου πεφτει βαρυ!
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Εγινε αλλα θα μου επιτρεψετε εμενα να πιω κρασακι γιατι το ουζο μου πεφτει βαρυ!
Και εγώ το ίδιο λέω γιατί δεν μαρέσει το ούζο. Και μόνο που το μυρίζω ζαλίζομαι!:wacko:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Και εγώ το ίδιο λέω γιατί δεν μαρέσει το ούζο. Και μόνο που το μυρίζω ζαλίζομαι!:wacko:
Πως λεμε "παμε για καφε;" αλλα ο καθενας παραγγελνει οτι θελει, ετσι και με το "παμε για ουζακι", μπορειτε να πιειτε και νερακι του θεου μονο!! Αλοιμονο!!...
Η ελευθερη βουληση πανω απ ολα!! :cheesy::cheesy::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Πως λεμε "παμε για καφε;" αλλα ο καθενας παραγγελνει οτι θελει, ετσι και με το "παμε για ουζακι", μπορειτε να πιειτε και νερακι του θεου μονο!! Αλοιμονο!!...
Η ελευθερη βουληση πανω απ ολα!! :cheesy::cheesy::cheesy:
Πιστεύω ότι θα έχει και μεζέδες,επομένως όλο και κάτι θα τσιμπήσουμε!:nuts:
-
Ευελπιστω οτι στη παρεα μας θα προστεθουν κι αλλοι! Αντε μη ντρεπεστε!
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Ευελπιστω οτι στη παρεα μας θα προστεθουν κι αλλοι! Αντε μη ντρεπεστε!
Εγώ δυστυχώς θα είμαι εκτός Αθηνών οπότε δεν θα καταφέρω να είμαι στην παρέα σας. Πιστεύω όμως ότι κάποια στιγμή θα τα πούμε, αν παίξει και διαφορετική μέρα από την Κυριακή γιατί έχω ένα κωλυματάκι... :embarrest
-
Καλημέρα παιδιά,
από ό,τι βλέπω το Σάββατο το βράδυ δε μας κάθεται. Αν είναι να πάμε Κυριακή για μεζέ υπάρχουν τρεις προτάσεις εκεί κοντά στο Μοναστηράκι. Ώρα υποθέτω γύρω στις 20:00.
1. Υπάρχει το Μεζεδοπωλείο η Ωραία Πεντέλη στου Ψυρρή. Μεζεδοπωλείο και λίγο κλασσάτο, αφού είναι σε παλιό αρχοντικό. Το μενού βγαίνει γύρω στα 12 ευρώ το άτομο λένε τα κιτάπια.
2. Υπάρχει το Μπριζολάδικο, το Ψηστήρι, πάλι στου Ψυρρή, πιο light οικονομικά, βγαίνει γύρω στα 8 με 10 ευρώ.
3. Υπάρχουν και οι μπυραρίες όπως το Beer Academy, που έχουν το πλεονέκτημα ότι καθένας παίρνει ότι θέλει, όποιος θέλει να φάει τρώει, όποιος δε θέλει, παίρνει μπύρα.
Δεν ξέρω αν υπάρχουν και άλλες προτάσεις.
Αν υπάρχουν, καταθέστε τες να καταλήξουμε κάπου μέχρι αύριο να ειδοποιήσουμε κι όσους τυχόν δεν μπουν στο site.
-
:idea: Υπάρχουν επίσης και οι Διόσκουροι στην Πλάκα, που είναι πάρα πολύ οικονομικό και απλό μαγαζί και έχουν πιο light και cool κόσμο σε σύγκριση με τους θαμώνες του Ψυρρή :)
-
Μ ναι, οι Διοσκουροι, καλη ιδεα μου ακουγεται...
-
Quote:
Originally Posted by
friary
:idea: Υπάρχουν επίσης και οι Διόσκουροι στην Πλάκα, που είναι πάρα πολύ οικονομικό και απλό μαγαζί και έχουν πιο light και cool κόσμο σε σύγκριση με τους θαμώνες του Ψυρρή :)
Αν λες για τους πανω Διοσκουρους, εχουν τραπεζια μεσα;:blink::blink: Εξω εχουν πολλα αλλα δεν ξερω τι γινεται τον χειμωνα.
Παντως, αν εχουν χωρο για τετοια εποχη, εγω ειμαι μεσα!:bigsmile:
-
Οκ, και μένα δε με χαλάνε οι Διόσκουροι. Αν δεν έχουμε αντιρρήσεις από άλλους, βρισκόμαστε στο σταθμό στο Μοναστηράκι κατά τις 20:00 και αριβάρουμε προς τα κει...
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν λες για τους πανω Διοσκουρους, εχουν τραπεζια μεσα;:blink::blink: Εξω εχουν πολλα αλλα δεν ξερω τι γινεται τον χειμωνα.
Παντως, αν εχουν χωρο για τετοια εποχη, εγω ειμαι μεσα!:bigsmile:
Τους κατω εννοει μαλλον.....