-
Re: Ας μιλήσουμε για Ιχθύς
¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Αυτά τα ολίγα από μια Ιχθύ! :-)
-
Quote:
Originally Posted by
spinalonga
¶κουσα για Ιχθείς κι είπα να μπω :-)
Ένα άλλο χαρακτηριστικό των Ιχθύων - που μπορεί να το αναφέρατε, δεν ξέρω γιατί δεν διάβασα όλες τις σελίδες - είναι ότι βαριούνται γρήγορα... Κι επίσης, επειδή ακριβώς είναι αρκετές φορές συνεσταλμένοι, ήπιοι και συγκαταβατικοί, νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Τι ωροσκόπο έχεις? Μήπως Υδροχόο?
-
Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.
-
Quote:
Originally Posted by
spinalonga
Ο ωροσκόπος μου είναι Καρκίνος.
Ναι ε? Περίεργο!!!
Αυτό που ανέφερες σε παραπάνω ποστ, δεν το έχω ξανα ακούσει για τα ψαράκια! Συνήθως, το αναφέρουν τα άτομα που έχουν έντονο τον Ουρανό στο χάρτη τους.
-
Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Όπως και όλα τα διπλά ζώδια, έτσι ο Ιχθύς είναι απρόβλεπτος.Ειδικά το συγκεκριμένο ζώδιο,που κυβερνάται από τον Ποσειδώνα, τις περισσότερες φορές δεν έχει ξεκαθαρη ή σταθερή συμπεριφορά. Είναι λοιπόν απρόβλεπτοι, αλλά όχι όπως ο Υδροχόος που παίρνει ξαφνικές αποφάσεις για παράδειγμα, αλλά μάλλον ειναι συναισθηματικά απρόβλεπτοι και αλλάζουν συνεχώς αποψεις.
Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Ότι δεν είναι σταθεροί, και αλλάζουν συνεχώς γνώμη το γνωρίζω, αλλά ότι βαριούνται εύκολα δεν το έχω ξανα ακούσει. Έχω γνωρίσει πολλούς Ιχθείς και ίσως είναι από τα λίγα ζώδια που μένουν κολλημένοι σε μια κατάσταση! Και μετά ακολουθούν οι Σκορπιοί και οι Καρκίνοι:cheesy:
Δεν θα το έλεγα βαρεμάρα αλλά μάλλον έλλειψη επιμονής και προσήλωσης σε κάτι συγκεκριμένο και συνεχή αλλαγή στους στόχους τους.
Επίσης το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει για παράδειγμα μια σκληρή όψη με τον ¶ρη, ή αν ο ¶ρης βρίσκεται στον Ιχθύ.
Ο Ιχθύς δεν κολλάει σε μια κατάσταση, εκτός αν υπάρχει η αίσθηση της προσφοράς(πχ ότι "σώζει" κάποιον ή ότι τον "σώζουν").
Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Το "κόλλημα" για καθε ζώδιο έχει διαφορετικό κίνητρο και βάση και επίσης σημαντικό ρόλο παίζει και η ποιότητα του ζωδίου.Εν μεταβλητό ζώδιο σιγουρα δεν κολλάει όπως ένα σταθερό ζώδιο για παράδειγμα.
Ναι σε αυτό, συμφωνώ απόλυτα:bigsmile:
-
Ουτε εγω θα ελεγα οτι ειναι βαρεμαρα.
Μαλλον το οτι δυσκολα μπορουν να νιωσουν πληροτητα ακολουθωντας εναν και μονο δρομο για καιρο. Μπορουν να νιωσουν τις ποικιλες εκδοχες ενος ζητηματος (νομιζω περισσοτερο να νιωσουν παρα να καταλαβουν) και να τους ελκυουν εξισου ολες.
Και το κακο [ή καλο] ειναι οτι μπορουν να ταυτιστουν με την εκδοχη που καθε φορα τους ελκυει περισσοτερο. Αυτο ομως δεν σημαινει οτι η ταυτιση αντιστοιχει στο ολον του εαυτου τους.
Καπως σαν τους Διδυμους, αλλα οι Διδυμοι ειναι διανοητικοι. Ξεκινουν απο διαφοτερικη αφετηρια.
-
Quote:
Originally Posted by
spinalonga
...... νομίζεις ότι τους έχεις πάρει με τα νερά σου αλλά την τελευταία στιγμή το ψαράκι μπορεί να στην κάνει και μην το είδατε! Εντελώς απρόβλεπτοι!
Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
-
Σαν Ιχθύς με ωροσκόπο Δίδυμο,έχω να δηλώσω πως τα πράγματα είναι δύσκολα :toung:
Ολα γίνονται βαρετά αμέσως... :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
Έτσι ακριβώς είναι Girl, αν και θα διαφωνήσω στις εξηγήσεις γιατί τουλάχιστον εγώ τις δίνω πάντα...ανεξάρτητα αν ο άλλος καταλαβαίνει ή όχι!
Τώρα ως προς τη βαρεμάρα, ισχύει αυτό που είπε η roadrunner, ότι πρόκειται κυρίως για έλλειψη προσήλωσης και επιμονής. Ωστόσο, θεωρώ ότι κι εμείς άμα βρούμε κάτι/κάποιον που αγαπάμε πραγματικά, μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό και να μην πάμε παραπέρα.
-
Quote:
Originally Posted by
spinalonga
Έτσι ακριβώς είναι Girl, αν και θα διαφωνήσω στις εξηγήσεις γιατί τουλάχιστον εγώ τις δίνω πάντα...ανεξάρτητα αν ο άλλος καταλαβαίνει ή όχι!
Τώρα ως προς τη βαρεμάρα, ισχύει αυτό που είπε η roadrunner, ότι πρόκειται κυρίως για έλλειψη προσήλωσης και επιμονής. Ωστόσο, θεωρώ ότι κι εμείς άμα βρούμε κάτι/κάποιον που αγαπάμε πραγματικά, μπορούμε να κολλήσουμε σε αυτό και να μην πάμε παραπέρα.
και εγώ τα λέω αλλά αμα ο άλλος δεν καταλαβαίνει,το παθαίνει το τραλαλα του..
και πράγματι είμαστε ζώδιο πουν αν αγαπήση θα είναι για πάντα,σε σημείο που μερικές φορές γινόμαστε θύματα
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Επίσης το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ενδεχομένως μπορεί να συμβαίνει αν ο Ποσειδώνας σχηματίζει για παράδειγμα μια σκληρή όψη με τον ¶ρη, ή αν ο ¶ρης βρίσκεται στον Ιχθύ.
Εμένα πάντως ο ¶ρης μου είναι στους Διδύμους.
-
εχω Αρη στους Ιχθύς και στον 8ο και είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
εχω Αρη στους Ιχθύς και στον 8ο και είναι σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στο Σκορπιό
Δλδ. σε αμοιβαια μεταθεση. Μια χαρα θεση, ειδικα αν δεν χτυπιεται ασχημα απο οψεις με αλλους πλανητες. ΚΑι ο οικος που βρισκεται [ο οικος του Σκορπιου] συνδραμει ακομη περισσοτερο.
-
Σίγουρα είναι συναισθηματικοί μέχρι αηδείας!
ώρες ώρες αισθάνεσαι οτι έχουν ένα δικό τους παραμυθόκοσμο και όταν αισθάνονται απογοητευση από τον πραγματικό κόσμο, προτιμούν να δραπετεύουν εκεί...
Η μητέρα μου είναι ιχθυς με αφροδίτη και ερμή στους ιχθείς(σελήνη και ωροσκόπο στο σκορπιό..)
Πολύ συναισθηματική και διαισθητική... ανακαλύπτει τα πάντα..΄
Αλλο χαρακτηριστικό που έχω παρατηρήσει στους ιχθύες είναι οτι κάνουν τα παντα για τους αλλους, αλλα πολλες φορες μονο και μονο επειδή τους αρέσει να το παιζουν θυματα...
Η αλήθεια είναι οτι με τη μητέρα μου μεχρι κάποια ηλικία δεν έιχα καθόλου καλές σχεσεις...και απορώ γιατι λένε οτι ιχθεις με παρθένοι ταιριάζουν...Ειναι τελειως διαφορετικοί τύποι ανθρώπων.. Μεγαλώνοντας εχω συνηθίσει τις ιδιαιτερότητες των ιχθύων, αλλά χρειαζεται πολύ προσπάθεια και υπομονή και από τις δύο πλευρες πιστεύω...
-
αα! επίσης έχουν καλλιτεχνική φύση...
-
ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
με τόσο νερό η μητέρα σου μήπως είναι μέντιουμ;
οι Ιχθείς φυσικά σου φαίνονται διαφορετικοί αφού είσαι Παρθένος και βρίσκονται απεναντί σου.
εχουν αυτά που σου λείπουν έχεις αυτά που τους λείπουν....
αν λειτουργήσει όμως θετικά είναι πολύ καλό γιατί αλληλοσυμπληρώνονται
-
Καλά η μητέρα μου η αλήθεια είναι οτι έχει τρομερή διαισθηση...!!! Εχουν συμβεί βέβαια και πολυ ασχημα γεγονότα στη ζωή της από μικρή(είχε πεθανει ο πατέρας της στα 17 της..).. Οντως παντως έχει αυτό το κάτι του μέντιουμ... και κυρίως δεν μπορείς να της κρύψεις τίποτα...!
είναι σα να την τραβάει κάτι σε αυτό που της κρύβεις...θα μπορούσα να διηγηθώ καταστάσεις, αλλά θα ξεφύγουμε από το θέμα...
Εγώ πάντως πιστεύω οτι η σχεση μου με τη μητερα μου είναι καρμική.. Και αυτές οι εντάσεις δικαιολογούνται αρκετά συγκρίνοντας τα ωροσκόπια μας.. ο αρης μου ακριβώς πάνω στον πλούτωνα της...ο άρης της σε συζυγία με τον ωροσκόπο μου... και οι συζυγίες πλανητών στον σκορπιό , αντίθεση ήλιων..και ένα σωρό άλλα...
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Σαν Ιχθύς θα σου πώ ότι βαριόμαστε εύκολα,οι αλλαγές παραστάσεων είναι απαραίτητες σε ένα ψάρι....και λόγω Ποσειδώνα εκεί που φτάνουμε τους άλλους στα ουράνια τους αφήνουμε ξαφνικά ,γιάτί λόγω εσωστρέφειας δεν εκφράζουμε τα βαθύτερα θέλω μας,αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μαζεύουμε πράγματα και όταν έχουν οι καταστάσεις φτάσουν σε σημείο που δεν αντέχονται να φεύγουμε ξαφνικά και χωρίς εξηγήσεις
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
πιστευεις οτι ενας ιχθυς,ανεξαρτητος οψεων,θα εκανε κατι ηθελημενα για να πληγωσει καποιον?φευγουν δηλαδη οταν πλητουν?
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Δεν το κάνουν ηθελημένα, απλως λόγω Ποσειδώνα οταν πλήτουν ή πιέζονται φεύγουν γιατι δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την πραγματικότητα και το λυπημένο βλέμμα του άλλου και ετσι φεύγουν και αν δεν φύγουν σωματικά το κάνουν με την φαντασία
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
-
Quote:
Originally Posted by
Toksotaki
θα γυριζαν σε μια παρελθοντικη σχεση?αρα συμφωνα με αυτα που καταλαβα ειναι πολυ πιθανον να θελουν κατι αλλα να δισταζουν η να φοβουνται...Αχ αυτη η ανασφαλεια σας!ειστε πολυ περιεργοι και για κακη μου τυχη αυτο μου αρεσει...καλα να παθω
καμμιά φορά προσποιούμαστε τους ανασφαλείς , οταν καταλάβουμε ότι έχει πέραση
να θυμάσαι είμαστε 2πλο ζώδιο εχουμα κυβερνήτη Ποσειδών μας αρέσει το παραμύθι και να κανουμε το θύμα,αρκετες φορες επειδή αυτοπαραμυθιαζόμαστε
μας γίνεται βίωμα και γινομαστε πραγματικά θύματα
-
Quote:
Originally Posted by
GIRL
Το έχω ζήσει αυτό από φίλη μου Ιχθύ... Είναι πολύ άσχημο..:cry:
-
Οι γυναικες ιχθυς ή θα ειναι καλες ή για μπάτσες
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
:laugh::laugh::laugh:
¶ουτς, αυτό πόνεσε μάλλον...
:laugh::embarrest
-
μη με παρεξηγησετε παρακαλω ειμαι κατα της βιας:laugh::laugh::laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Απόλυτο δίκιο έχεις :bigsmile:
-
Μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι γνωρίζω μόνο έναν Ιχθύ, και αυτός είναι πατέρας μιας φίλης μου. Λίγο αλλοπρόσαλλοι είναι.... Μπορεί να σου κρατάνε μανιάτικο το οτιδήποτε. ¶σε που ψιλοείναι διπρόσωποι.
Ας μην είμαι όμως απόλυτη, γιατί γνωρίζω μόνο έναν, και αυτό δεν είναι στατιστικά σημαντικό ποσοστό για να ισχύουν αυτά που λέω :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Μα για αυτό θεωρείτε και δυαδικό ζώδιο, διότι έχει 2 όψεις - πρόσωπα...
αλλά μη νομίζεις και οι άνδρες δεν πάνε πίσω:wacko:
-
ναι... απλα αντρες δεν εχει τυχει να γνωρισω πολλους τρεις μονο, τον μπαμπα μου, εναν φιλο και εναν αλλο γνωστο που ειναι οντως αστα να πανε