-
Re: Ας μιλησουμε για Υδροχοους..
Αναφερθηκε πριν κατι για οψη αρη- αφροδιτη και ως καλες αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος η συνοδος αντιθεση και τετραγωνο, μια οψη τριγωνου ή εξαγωνου το κανει το σεξουαλικο ξενερωτο?
-
Quote:
Originally Posted by
skorpion
Αναφερθηκε πριν κατι για οψη αρη- αφροδιτη και ως καλες αναφερθηκε αν δεν κανω λαθος η συνοδος αντιθεση και τετραγωνο, μια οψη τριγωνου ή εξαγωνου το κανει το σεξουαλικο ξενερωτο?
Ξενέρωτο...Αυτό είναι λίγο παθολογική κατάσταση μάλλον:toung:
Το κάνει μάλλον αρμονικό,χωρίς προβλήματα και δυσλειτουργίες.Μάλλον σημαίνει και διάρκεια,αλλά όχι ένταση στη σχέση.
-
-
Λοιπόν..Θέλετε να κάνουμε ένα παράδειγμα με καρκίνο κ υδροχόο?? Να σας δώσω τα στοιχεία να λέτε διάφορα εσείς για τις όψεις?? Ε? Θέλετε καλοί μου άνθρωποι?!!:bigsmile::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
mariamilo
Λοιπόν..Θέλετε να κάνουμε ένα παράδειγμα με καρκίνο κ υδροχόο?? Να σας δώσω τα στοιχεία να λέτε διάφορα εσείς για τις όψεις?? Ε? Θέλετε καλοί μου άνθρωποι?!!:bigsmile::bigsmile:
Μαλλον εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Υδροχοο, φιλη mariamilo:cry:
Δοκιμασε να τον " φτυσεις", μερικες φορες αυτο πιανει σε Υδροχοους ...
Μενουμε ομως αξεχαστοι , πως να το κανουμε δηλαδις:clapping:
-
Quote:
Originally Posted by
ΕΚΑΤΗ
Μαλλον εχεις φαει μεγαλο κολλημα με τον Υδροχοο, φιλη mariamilo:cry:
Δοκιμασε να τον " φτυσεις", μερικες φορες αυτο πιανει σε Υδροχοους ...
Μενουμε ομως αξεχαστοι , πως να το κανουμε δηλαδις:clapping:
Δεν είναι τόσο αυτό..Απλά μου αρέσει να καταλαβαίνω περαιτέρω πράγματα από τις διάφορες σχέσεις μου..Κατανοώ καλύτερα τα διάφορα συμβάντα..Όσο για τον υδροχόο έχω πάψει να ασχολούμαι, ευτυχώς!!!:bigsmile::)
-
Καλέ τα είπατε όλα για τα Υδροχοάκια!
Να συμπληρωσω ότι ειμαστε και λιγο αμφισβητιες :)
-
Quote:
Originally Posted by
laziali
Καλέ τα είπατε όλα για τα Υδροχοάκια!
Να συμπληρωσω ότι ειμαστε και λιγο αμφισβητιες :)
Είσαι κι εσύ του συναφιού Υδροχόος με ωροσκόπο υδροχόο και ήλιο στον πρώτο , ή με απατά η μνήμη μου;...:unsure: :toung:
-
Ειμαι ειμαι... καλε τι μνημονικο ειναι αυτο; Ειμαστε πολλοί διπλοί Υδροχόοι εδω μεσα; :toung:
(που εχω καταχωνιασει τον χαρτη μου; :laugh: )
-
3 μέχρι στιγμής...
Όσο για το μνημονικό...σελήνη στον καρκίνο είναι αυτή...:bigsmile: Το υδροχοϊσιο εξαντλείται στο να ξεχνάω τι έφαγα χτες και ότι τα κλειδιά που ψάχνω βρίσκονται στο ψυγείο(περίπου) :nuts:
-
Μεγάλη πίκρα αυτη η μνημη.... Ότι θυμάμαι χαίρομαι :toung:
Προς το παρον πάω να κοιμηθώ..... Πάει χάλασα... Ούτε να ξενυχτήσω σαν σωστός Υδροχόος δεν μπορώ πια :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Αύτά που νιώθουμε οι Υδροχόοι δυστυχώς δεν τα δείχνουμε πάντα. Είτε καλά είναι είτε κακά.
Το άσχημο της υπόθεσης είναι πως νομίζουν πως είμαστε από πέτρα φτιαγμένοι αλλά κύριοι και κυρίες δεν ξέρετε τι πραγματικά συμβαίνει όταν τα φώτα σβήνουν... όταν η αυλαία πέφτει... :toung:
Αν και θα φανεί περίεργο σε κάποιους πιστεύω πως οι υδροχόοι είναι από τα πιο ευαίσθητα ζώδια.Δε φαίνεται αλλα είναι.
Γενικα όποια γυναίκα βρει εναν υδροχόο και καταφέρει να τον κάνει να την ξεχωρίσει είναι πολυ πολύ τυχερη.Για μένα είναι φοβερά άτομα.
1)κοινωνικοι
2)ανοιχτόμυαλοι
3)δε σε ζαλίζουν με ζήλιες
4)στο ερωτικό κομμάτι της σχέσης ΤΕΛΟΙΟΙ
απλά κάντε τους να νιώθουν ελεύθεροι.
(τώρα Kia υδροχόος εισαι.Τι στα λέω?Απλα σας έχω πολύ αδυναμία και παρασύρομαι):nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
taurus_24
(τώρα Kia υδροχόος εισαι.Τι στα λέω?Απλα σας έχω πολύ αδυναμία και παρασύρομαι):nuts:
έτσι έτσι, να μας έχετε :love:
:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
έτσι έτσι, να μας έχετε :love:
:bigsmile:
ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΘΕΩΡΩ!!!ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ?????????ΣΟΡΥ ΚΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΨΕΜΑΤΑΚΙ ΕΔΩ ΤΟ ΧΕΤΕ.ΕΜΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ!!!ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΕΧΕΙ 7 ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΚΡΗ ΤΟ ΚΑΗΜΕΝΟ ΤΟ ΤΑΥΡΑΚΙ!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry ::cry::cry:
-
Ααααααααα θα διαφωνήσω :toung:
Εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι καθόλου καλή στα ψέματα και γι' αυτό δε συνηθίζω να τα λέω... αφού με παίρνουν είδηση :laugh:
Μπορεί να ευθύνεται κάποιος άλλος για το ψέμα.... πχ ο κυρ Ποσειδώνας ;)
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ααααααααα θα διαφωνήσω :toung:
Εγώ τουλάχιστον, δεν είμαι καθόλου καλή στα ψέματα και γι' αυτό δε συνηθίζω να τα λέω... αφού με παίρνουν είδηση :laugh:
Μπορεί να ευθύνεται κάποιος άλλος για το ψέμα.... πχ ο κυρ Ποσειδώνας ;)
ουτε αυτός θα βγαζε άκρη.Εξάλλου ολοι σχεδόν οι κύριοι πλανήτες του στον Υδροχόο είναι.ακομα ξύπνια ειμαι.Τα θέλω κι εγω μου φαινεται όλο με σας μπλέκω.σαν μαγνητης τραβάω υδροχόους.και μετα αμα τους πεις και τίποτα πνίγονται και καταπιέζονται.ελευθερια σου λεει μετα.Βρε αν ήταν στο χέρι μου δεμένο θα τον είχα.:bigsmile:
-
:laugh:
Ναι είμαστε "τραβηχτηκοί" τύποι εμείς :love:
Τα ξαναλέμε, got to go :bigsmile:
Καλημέρα σε όλους!
-
Quote:
Originally Posted by
taurus_24
ουτε αυτός θα βγαζε άκρη.Εξάλλου ολοι σχεδόν οι κύριοι πλανήτες του στον Υδροχόο είναι.ακομα ξύπνια ειμαι.Τα θέλω κι εγω μου φαινεται όλο με σας μπλέκω.σαν μαγνητης τραβάω υδροχόους.και μετα αμα τους πεις και τίποτα πνίγονται και καταπιέζονται.ελευθερια σου λεει μετα.Βρε αν ήταν στο χέρι μου δεμένο θα τον είχα.:bigsmile:
Γήινα λόγια :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Ναι είμαστε "τραβηχτηκοί" τύποι εμείς :love:
Τα ξαναλέμε, got to go :bigsmile:
Καλημέρα σε όλους!
Με μια απωθητική κρυάδα :love:
-
Υδροχοός....μμμμμ
Είστε λίγο με τρέλα και κορδέλα.....
Μερικές φορές νομίζω ότι ενώ ζείτε το παρόν…παράλληλα πάτε και μία
βόλτα προς το μέλλον…..
¶λλες φορές με πιάνετε και αδιάβαστη…..:blink:
Γενικά υπάρχει μία σύγχυση αλλά …:wacko:
κατά τ’άλλα είστε καλά παιδιά…
ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ 1000!:toung::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Με μια απωθητική κρυάδα :love:
Το νερό σβήνει την φωτιά Μητσάκο μου... οπότε δροσίζεστε :love: Και το να τρως νερό στην μάπα, δεν είναι και ότι καλύτερο :toung:
Μην παραπονιέστε καλά μου Τοξοτάκια :laugh:
Quote:
Originally Posted by
skorpaki
Υδροχοός....μμμμμ
Είστε λίγο με τρέλα και κορδέλα.....
Μερικές φορές νομίζω ότι ενώ ζείτε το παρόν…παράλληλα πάτε και μία
βόλτα προς το μέλλον…..
¶λλες φορές με πιάνετε και αδιάβαστη…..:blink:
Γενικά υπάρχει μία σύγχυση αλλά …:wacko:
κατά τΆάλλα είστε καλά παιδιά…
ΣΑΣ ΠΑΩ ΜΕ 1000!:toung::bigsmile:
Ε ναι, ότι έχουμε πολύ προχωρημένα μυαλά, αυτό να λέγεται! Και με κυβερνήτη τον Ουρανό, είναι δυναΜΟΝ να μην είμαστε παιδιά του μέλλοντος;
Πως είναι τα παιδιά των λουλουδιών; :bigsmile:
Τα παιδιά του '83; :toung:
Τα indigo children; :nuts:
Τα παιδιά του Πειραιά; :laugh:
Έτσι και εμείς είμαστε τα παιδιά του μέλλοντος :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Τα παιδιά του Πειραιά; :laugh:
Έτσι και εμείς είμαστε τα παιδιά του μέλλοντος :toung:
Τα παιδιά του Πειραιά να τα αφήσεις ήσυχα ανεμογκαστρίτσα :toung:
-
eiste endiaferontes alla kourastikoi kai ta pairnete ola opws sas sumferei. den asxoloumai kai polu.an katalabainete kati kalws alliws sas exw parei xampari ti apates eiste :P trwei episis kai kolimata to mualo sas kai gia na sunexisei i koybenta prepei na sas leme nai nai. i plaka einai oti nomizete oti eiste kai kapoioi :D.
me xioumoristiki diathesi panta ta lew auta...
sxedon :P
-
Quote:
Originally Posted by
mod84
eiste endiaferontes alla kourastikoi kai ta pairnete ola opws sas sumferei. den asxoloumai kai polu.an katalabainete kati kalws alliws sas exw parei xampari ti apates eiste :P trwei episis kai kolimata to mualo sas kai gia na sunexisei i koybenta prepei na sas leme nai nai. i plaka einai oti nomizete oti eiste kai kapoioi :D.
me xioumoristiki diathesi panta ta lew auta...
sxedon :P
Καμμένος από υδροχόο να φανταστώ εεε?
Τι να κανουμε μοιραίο ζώδιο και άπιαστο... Αν τον/την καταλάβεις πάντως τον έχεις κερδίσει εφ'όρου ζωής
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Mpaaaaaa kamenos apo xeri ...
Χιουμοριστικά πάντα, σχεδόν ... :toung:
-
Οι Υδροχόοι πάντως είναι τα καλύτερα αδέρφια του κόσμου!!!:love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Προσυπογράφω!! :)
:love::love:
-
;Eτσι έτσι, προσκυνήστε μας :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Ειδικά αν έχουν σελήνη στον καρκίνο και τα αδερφάκια τους είναι αιγόκεροι,γίνονται χαλί να τους πατήσουν:love::love: Βέβαια σε αντάλλαγμα,τα ζαλίζουμε λίγο:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Τι να κανουμε μοιραίο ζώδιο και άπιαστο... Αν τον/την καταλάβεις πάντως τον έχεις κερδίσει εφ'όρου ζωής
Sorry, αλλα να καταλαβεις ΤΙ; Εδω δεν τιθεται θεμα κατανοησης αλλα μαλλον αποδοχης και αντοχης!! :nuts::toung::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Sorry, αλλα να καταλαβεις ΤΙ; Εδω δεν τιθεται θεμα κατανοησης αλλα μαλλον αποδοχης και αντοχης!! :nuts::toung::toung:
Να κάνω μια επεξήγηση... Όσον αφορά τους φίλους και συγγενείς και τέτοιου είδους κοντινά μας άτομα άντε να τους αποδεχτούμε και να τους αντέξουμε...
Όσον αφορά πάλι συντρόφους και μάλιστα ερωτικούς τους αντέχουνε και τους αποδέχονται στις ομάδες αυτοπεποιθησης και αυτογνωσίας...
Εγω τον σύντροφο μου δεν θέλω να τον αποδέχομαι αλλά να τον θέλω σαν τρελή:love:
-
Quote:
Originally Posted by
colibri
Να κάνω μια επεξήγηση... Όσον αφορά τους φίλους και συγγενείς και τέτοιου είδους κοντινά μας άτομα άντε να τους αποδεχτούμε και να τους αντέξουμε...
Όσον αφορά πάλι συντρόφους και μάλιστα ερωτικούς τους αντέχουνε και τους αποδέχονται στις ομάδες αυτοπεποιθησης και αυτογνωσίας...
Εγω τον σύντροφο μου δεν θέλω να τον αποδέχομαι αλλά να τον θέλω σαν τρελή:love:
Αρα εδω δεν εχει θεση η κατανοηση, μονο η επιθυμια!!:cheesy:
[Μονο αυτο θα μπορουσε να σωσει μια Παρθενο με εναν Υδροχοο!!] :toung::bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αρα εδω δεν εχει θεση η κατανοηση, μονο η επιθυμια!!:cheesy:
[Μονο αυτο θα μπορουσε να σωσει μια Παρθενο με εναν Υδροχοο!!] :toung::bigsmile:
Αλλο κατανόηση, άλλο παραδοχή και άλλο αντοχή!!!!!
Έχουμε και ανάδρομο ερμη στον 3ο εμεις οι παρθενοι...:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Κασσιόπη
Αχ, ναι το μωράκι μου!!!!
Ο αδελφούλης μου.....αχου το!!!!!
Έχει στη σελήνη του τον Καρκίνο και είναι ο πιο ζουζουνος αδελφούλης του κόσμου!!!!
Παρ΄ όλο που έχουμε 9 χρόνια διαφορά (είναι μικρότερός μου) έχουμε σχέσεις έρωτα!!!!!!!:love::love::love:
-
Quote:
Originally Posted by
skorpaki
Αχ, ναι το μωράκι μου!!!!
Ο αδελφούλης μου.....αχου το!!!!!
Έχει στη σελήνη του τον Καρκίνο και είναι ο πιο ζουζουνος αδελφούλης του κόσμου!!!!
Παρ΄ όλο που έχουμε 9 χρόνια διαφορά (είναι μικρότερός μου) έχουμε σχέσεις έρωτα!!!!!!!:love::love::love:
Έτσι ,αυτά να λέγονται...:bigsmile:Κάποιοι θέλουν να μας λένε γκουμούτσους και ψυχρούς:cry: :cry:Ευτυχώς υπάρχουν και τα φόρουμ:toung:
-
Οι καλύτεροι Υδροχόοι είναι οι σύζυγοι και τα τέκνα (θήλυ) που έχουν εκπαιδευτεί από σύζυγο - πατέρα Λέοντα. Για τους άλλους δεν ξέρω :toung:
Από το φόρουμ φαίνονται ψιλο οκ. Ψιλο όμως.
Οι Καρκίνοι του φόρουμ μας κάνουν και γελάμε :cry: και οι Τοξότες να κλαίμε :bigsmile:
Το κλείνω το θέμα με την ισχύ που μου παρέχει ο βαθμός μου. ¶τσαααα ΜΟΥ
(πάμε στους Ιχθύς)
-
γιατί καλέ σας κάνουμε και κλέτε εμεις οι τοξότες;
-
Quote:
Originally Posted by
ioni
γιατί καλέ σας κάνουμε και κλέτε εμεις οι τοξότες;
Μπορει να κλαινε απο τα γελια! Που ξερεις;
Και να γελανε απο στεναχωρια...
Αναδρομοι Λεοντες αγαπητη ioni! :toung::toung:
-
λοιπόν είμαι παρθένος και πάντα με τραβάνε οι υδροχόοι! Δεν έτυχε ποτέ να κάνω σχέση ως τώρα αλλά πραγματικά νιώθω μια τρομερή χημεία σχεδόν πάντα!! μήπως επειδή έχω λήνη στον υδροχόο?? τι να πω.....επίσης είναι και οι καλυτεροι φίλοι......