eine poly kalo
Printable View
eine poly kalo
Είναι συναρπαστική πραγματικά η περιήγηση στο site αλλα δυστυχώς οι αστρολογικές γνώσεις μου δεν με βοηθούν καθόλου στο να συμμετέχω στις ενδιαφέρουσες ανταλλαγές των απόψεων σας....Θα προσπαθήσω όμως στο μέλλον διοτι πιστεύω οτι η Αστρολογία μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά σε στάση Ζωής καθως και σε γνώση του βαθύτερου εαυτού μας...Στο μεταξύ θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε βοήθεια με τις γνώσεις σας στήν ενότητα των Αρχαρίων πάντα ... Καληνύχτα!
Πώς μπορεί κανείς να γνωρίζει το γεωγραφικό πλάτος και μήκος της περιοχής που γεννήθηκε; Αυτό πρέπει να το δίνει το πρόγραμμα σας κι όχι να το ψάχνει ο καθένας. Επίσης υπάρχουν προγράμματα που δίνουν διαφορετικό πλάτος και μήκος στις περιοχές. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί μπορεί να αλλάζει π.χ. ένας πλανήτης αν βρίσκεται στο όριο μεταξύ δυο ζωδίων. Εσείς για να δώσετε το γενέθλιο ωροσκόπιο κάποιου που μόλις μπήκε στην ιστοσελίδα σας, ποιό πρόγραμμα χρησιμοποιείτε; Είναι πολύ σημαντικό αυτό. Ευχαριστώ.
Αγαπητό μέλος,
στην εφαρμογή που έχουμε την στιγμή που συμπληρωνετε τα στοιχεία γέννησης σας, όταν βάλετε την πόλη γέννησης περνάει αυτοματως μήκος και πλάτος και είναι απολύτως αξιόπιστο.
:bigsmile:
Εχετε πραγματι πολλά άρθρα, όμως δεν έχετε δομήσει σωστα τις κατηγορίες, ίσως ακριβώςς γι αυτο.
Είναι δύσκολο να βρει κανείς πού είναι τι, τουλάχιστον σε μένα είναι δύσκολο...
Επίσης, μια θερμή παράκληση : κάποτε πρεπει να λήξει ο φασισμός των πρώτων ζωδίων!! Αρχίστε τις προβλέψεις από τα ψάρια- για αλλαγή!!
καλές γιορτές,
φιλικα
Αγαπητή firestarter,
πιο απλή η δομή πραγματικά δεν μπορούσε να γίνει:bigsmile: Τα θέματα χωρίζονται ανάλογα με το περιεχόμενο τους στις ανάλογες κατηγορίες. Επιπλέον υπάρχει και η αναζήτηση που βοηθάει πολύ. Ίσως χρειάζεστε λιγάκι χρονο για να εξοικειωθείτε:bigsmile:
Για τις προβλέψεις .. και μια και δεν γινεται να φέρουμε τούμπα τον ζωδιακό για να ρθουν πρώτοι οι Ιχθείς....υπομονή:bigsmile:
Καλή σας συνέχεια και καλές γιορτές:bigsmile:
Συγνωμη για την παρεμβαση αλλα νευριασα! Δε φτανει που παρεχονται καποιες υπηρεσιες δωρεαν και αν δεν υπηρχε αυτο το site θα επρεπε να ψαχνουμε στα αλλα και να κανουμε μεταφρασεις αλλα εχουμε και παραπονα κιολας. Επισης πολλα πραγματα που θα επρεπε να αγορασουμε βιβλια για να τα μαθουμε υπαρχουν εδω δωρεαν αλλα ουτε αυτο μας αρεσει. Τι να πω ρε παιδια......:weird::weird:
Σουυυυυυυυυυυυττττττττττ :love:
...Ξέρετε καμια φορά η αγωνία είναι κακός σύμβουλος στους παρορμητικούς ανθρώπους! Δείξτε από όλες τις πλευρές κατανόηση έρχονται δύσκολα χρόνια......:bigsmile:
Αν και σήμερα ανακάλυψα το site, με μια πρώτη ματιά φαίνεται πάρα πολύ καλό ... νομίζω θα με βοηθήσει αρκετά... :bigsmile:
Είναι πολύ καλό το site! Αλλά ... δυστυχώς θα ήθελα να ...έχει πιο συχνά άρθρα!! Το ξέρω ότι αυτό βέβαια προϋποθέτει πολύ περισσότερο τρέξιμο από αστρολόγους και μέλη, αλλά,...κάθε μέρα πηγαίνω γρήγορα στις νέες δημοσιεύσεις να δω αν γράφτηκε κάτι καινούριο!!! Προς το παρόν αυτο..
Αν θελετε προσπαθειστε να ειστε πιο φιλικοι στα ερωτηματα των νεων μελων και οχι να παρουσιαζεστε ως οι αυθεντιες του μοχθου προς την διερευνηση αστρολογικων θεματων οι οποιες δεν ζητουν βοηθεια απο πουθενα...
Γειά σας
Με λένε Κάτια
Το site σας με τη χρήση των αστρολογικών χαρτών με βοήθησε να μάθω κάποια πράγματα που δεν γνώριζα και συνεχίζω ακόμα να ανακαλύπτω καινούργια. Θα ήθελα να μάθω επίσης περισσότερα πράγματα για τους αστρολογικούς τύπους τους Ποσειδώνιους και τους Πλουτώνιους όπως π.χ. ποιοί θεωρούνται θετικοί και ποιοί αρνητικοί; Επίσης στον αστρολογικό χάρτη σε συναστρία δεν εμφανίζονται οι όψεις με juno, vertex και αστεροειδή Pallas. ¶ν μπορεί να διορθωθεί αυτό. Καλή συνέχεια σε αυτό που κάνετε. :cheesy:
Συχαρητήρια για το site!Aσχολούμαι πολλά χρόνια με την Αστρολογία, είμαι εναλλακτικός θεραπευτής -Δάσκαλος του Ρέικι, και το γεγονός ότι συμπεριλαμβάνετε τους αστεροειδείς στην ερμηνεία του χάρτη συμπληρώνει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε έως τώρα στην ερμηνεία του ωροσκοπίου.Θα σας πρότεινα να συμπεριλάβετε και τους απλανείς αστέρες οι οποίοι αποτελούν επίσης έναν επιπλέον σημαντικό αστρολογικό παράγοντα ιδιαιτέρως όταν βρίσκονται σε σύνοδο με τους πλανήτες στον ωροσκοπικό χάρτη.
Παναγιώτης-25/09/1973
Γεια σας.
Σημερα ειδα αυτο το chat για πρωτη φορα και θα ηθελα να σας εκθεσω τον προβληματισμο μου.
Εχω διαπιστωσει, οτι εκτος απο τις τρεις βασικες ενοτητες , στις οποιες δημοσιευονται αρθρα απο τους συνεργατες σας, υπαρχει πολυ γνωση με την μορφη των απαντησεων η των παραδειγματων , που δινονται κυριως απο τα εμπειροτερα μελη και ακομη περισσοτερο οι αστρολογοι του site.
Αναρωτιεμαι με πιο τροπο, θα μπορουσαν να συγκεντρωθουν αυτες οι πληροφοριες και να λειτουργησουν συμπληρωματικα με τα αντιστοιχα ως προς το θεμα αρθρα.
Κατα την αποψη μου ειναι κριμα αυτη η γνωση να ειναι διασπαρτη.
Ελπιζω να μην εγινα κουραστικη και τελειωνοντας θα ηθελα να πω ενα ιδαιτερο ευχαριστω στο μεταφραστικο σας τμημα.
ευχαριστω πολυ.:love::love::love:
εγω θα συμφωνησω με PALLADIO,SAGIVI,Sei και και και...αλλα και ως 'πρωτακι'θα ηθελα να υπαρχει μια λογικη σειρα στα θεματα του τυπου¨η Αστρολογια χθες,η Αστρολογια σημερα,ζωδια και χαρακτηριστικα,πλανητες και ιδιοτητες,αναδρομοι πλανητες,οικοι,οι οψεις και οι ανοχες τους,οψεις αναλυτικα(Αφροδιτη τριγωνο με Αρη,στα ζωδια της γης,στον ταδε οικο του ωροσκοπιου )και τι σημαινει στον γεννεθλιο χαρτη,στην συναστρια,στην ωριαια κλπ...,συστηματα χαρτων και που τα χρησιμοποιουμε,πως καταστρωνουμε εναν γεννελιο χαρτη,συναστριας,ωριαιο κλπ,κλπ..με παραδειγματα και ολα αυτα βημα-βημα,ωστε να καταφερουμε κι εμεις τα νεα μελη καποια στιγμη,αφου κατανοησουμε τα πρωτα να μπορεσουμε να παρακολουθησουμε τα πιο εξειδικευμενα και να λαμβανουμε μερος στις συζητησεις,χωρις να επαναλαμβανομαστε και να γινομαστε κουραστικοι!απο ο,τι καταλαβατε βρισκομαι σε μια συγχιση!ακομα δεν εχω καταλαβει πως γινεται η διορθωση της ωρας με τους δεκανους,για να βρω τον πραγματικο μου ωροσκοπο:cry:(σιγουρα παντως θα τον εχω σε κρισημη μοιρα:wacko:γιατι δεν λεω καλη η τεχνολογια και τα προγραματα,αλλα αλλη χαρη εχει οταν δουλευει το μυαλο και καταπιανεται το χερι!
Eγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένη απ'το site,και μπράβο για ακόμα μια φορά στους συντελεστές του.Χάνομαι μέσα σ'ένα απέραντο κόσμο γνώσεων και ξεχνάω κι αυτά που ήδη ξέρω,γιατί απλα τελικά τίποτα δεν ξέρω!Ηαστρολογία είναι πολυσυνδυαστική,αλλά που θα πάει,θα τη βρούμε όλοι την άκρη κάποια στιγμή.Και όλα τα μέλη είναι πρόθυμα για βοήθεια,όλα οκ.
Κάποτε μ'ενόχλησε μόνο ένα post κάποιου αστρολόγου,που είπε σε κάποιο μέλος,"..μπράβο για την τοποθέτηση σου,χαίρομαι που ξεφεύγουμε απ'το στυλ της desperate housewife.."
Mία αστρολογική κοινότητα αποτελείται από διαφορετικούς ανθρώπους,τόσο σε πνευματικό,όσο και σε μορφωτικό επίπεδο.Αυτό είναι ενδιαφέρον,ν'ανταλάσσουν γνώση και εμπειρίες οι άνθρωποι μεταξύ τους.Τώρα γιατί μια παντρεμένη(ή και πολλές)γυναίκα τον ξενέρωσε τον κύριο,δεν ξέρω.Οι γυναίκες με οικογένεια πρέπει να ανταπεξέλθουν σε πολλούς ρόλους,και αξίζουν σεβασμό.Επίσης δεν τηγάνιζαν πάντα κεφτεδάκια,έκαναν τον κύκλο τους.Σπούδασαν ή όχι,ταξίδεψαν,ερωτεύτηκαν, ώρισαν,πλήγωσαν,έχασαν αγαπημένα άτομα,ήταν μέσα σε όλα,ήταν ροκ κορίτσια ή οτιδήποτε άλλο.Τελοσπάντων ΖΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ,δεν είναι εξωγήινοι.Αυτό τον ρατσισμό όσον αφορά τις παντρεμένες τον συναντώ και αλλού,και μ'ενοχλεί.Και αστρολογικά να το πάρεις,πάλι περισσότερες εμπειρίες έχουν ζήσει,γιατί είναι σύζυγοι,μαμάδες, ή και χωρισμένες.Πολλές φορές με βοήθησαν με απαντήσεις μαμάδες του site με τις γνώσεις τους.Κι αν αστρολογία μελετάει κάθε ανήσυχο πνεύμα που δεν του φτάνουν οι απαντήσεις που του σέρβιραν οι άλλοι,κι αν κάθε σκεπτόμενος άνθρωπος ψάχνεται γενικότερα,φαντάσου ότι μια μαμά πρέπει να βρει και χρόνο για να μελετήσει κάτι που της αρέσει πολύ.Σε μια παλιά Ελληνική ταινία ακουγόταν μια φωνή που έλεγε.."σ'ευχαριστώ Θεέ μου που μ'έκανες ήλιο και δε μ'έκανες εργαζόμενη νοικοκυρά"..Ας μην βάζουμε λοιπόν ταμπέλες,και ας μας ενώνει η αγάπη για τη μελέτη των άστρων..Οχι τίποτ'άλλο,αλλά κάποτε μια παντρεμένη γυναίκα άλλαζε πάνες σε όλους μας ανεξαιρέτως..
Αυτά,φιλικά-Μαρία
Τα θερμά μου συγχαρητήρια για το πιο καταρτησμένο &ενημερωμένο αστρολογικό site της Ελλάδας.
γεια και απο μενα,σας παρακολουθω αρκετο καιρο αλλα μπερδευομαι ακομα και δεν ξερω που να ψαξω τι και σε ποιο θεμα να βαλω καποιες ερωτησεις μου... η αληθεια ειναι οτι ειμαι λιγο στοκος :toung:(θα την βρω την ακρη ομως)
ηθελα να επισημανω οτι οι δημοσιευσεις θα ηταν καλο να εμφανιζοντε απο τις πιο προσφατες στις πιο παλιες και οχι το αντιθετο,ετσι ωστε μολις ανοιγουμε καποιο θεμα να βλεπουμε αμεσως τα πιο προσφατα σχολια και δημοσιευσεις που εχουν γινει...
καλημερουδια λοιπον :bigsmile:
ωχ παιδια συγγνωμη... ειπαμε ειμαι στοκος,ακυρο το προηγουμενο μολις καταλαβα οτι οι ημερομηνιες που εβλεπα ηταν της εγγραφης:toung:... και παλι συγγνωμη
ηθελα ομως να ρωτησω,που μπορω να ψαξω μηπως και βγαλω ακρη με τις καρμικες σχεσεις?θελω να δω την σχεση που μπορει να εχουν τα παιδια μου μεταξυ τους.
Το site ειναι παρα πολυ ωραιο,και παρα πολυ καλα δουλεμενο.
Συγχαρητηρια στους οργανωτες.
Εισαστε φανταστικοι !!!
ΓΕΙΑ
Θα ηθελα να βλεπω προβλεψεις για την πολιτικη την οικονομια και γενικως το παγκοσμιο γιγνεσθαι
ωραιο σαιτ πολυ καλη δουλεια
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ
ΕΙΣΤΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΟΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ
Συγχαρητήρια για την ιστοσελίδα.
Επειδή με ενδιαφέρει πολύ η Αστρολογία και διαβάζω ότι έχει σχέση με αυτή, εγινα μέλος του site.
Αυτό που θα ήθελα είναι στους γενέθλιους χάρτες να υπάρχει περισσότερη ανάλυση για τους αστεροειδείς, και ενημέρωση για αυτούς και φυσικά να μπορώ να δω την καρμική ανάλυση χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω
Σας ευχαριστώ
Ποτέ δεν κατάλαβα πως λειτουργεί το site.Που είναι οι προβλέψεις για το 2013 ;
Ασχολείστε με τα ερωτικά σαν ο κόσμος να έχει λύσει όλα τα άλλα την στιγμή που αυτοκτονεί
απο την ανεργία και την ανέχεια.Θα υπάξουν προσωπικές προβλέψεις ; Υπάρχει αριθμός τηλεφώνου για επικοινωνία ή δεν θέλετε να σας τηλεφωνούν ;
Αγαπητέ zen είναι κάτι περισσότερο από φανερό ότι δεν έχεις καταλάβεις πως λειτουργεί το σάιτ...
Ασχολούμαστε με ότι θέλει ο καθένας να ασχοληθεί, είτε είναι τα ερωτικά είτε είναι οτιδήποτε άλλο. Γράφει ο καθένας προαιρετικά, αφιλοκερδώς για όποιο θέμα θελήσει να γράψει. Ο χώρος που μας φιλοξενεί δεν είναι επαγγελματικός, πολύ περισσότερο για να δίνει προσωπικές προβλέψεις. Δεν είμαστε γραμμή στήριξης αλλά αστρολογικό σάιτ με άρθρα και φόρουμ συζητήσεων για τυχόν απορίες.
Οποιος επιθυμεί προσωπικές προβλέψεις κλείνει ένα ραντεβού με αστρολόγο της αρεσκείας του κι αυτό είναι όλο, δεν απαιτεί προβλέψεις εδώ και τώρα και μάλιστα σε ένα σάιτ που σκοπός του είναι τα μέλη του να μάθουν και να συζητούν περισσότερα για την αστρολογία.
Να σου πω επίσης πως όποιος έχει λύσει τα αισθηματικά του και ενδιάφερεται για την ανεργία ή την ανέχεια που υπάρχει γύρω μας δεν περιμένει διακαώς να διαβάσει τις προσωπικές προβλέψεις του 2013 :D
Καλή συνέχεια.
μήπως θες να σου βρούνε και δουλειά?? :lol:
Γιατί στην ενότητα ''ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ'' σε όποι απο τις υποενότες και να πατήσω ,στα βελάκια δεν μπορώ να επιλέξω το ζώδιό μου ή τους πλανήτες μου αλλά μου εμφανίζει μόνο του κριού?
Πολύ ωραίο το site σας, μας αρέσει πολύ. Θα ήθελα όμως στις δωρεάν αναλύσεις όπως π.χ διελεύσεις ατομικές να υπάρχει και δωρεάν ανάλυση στην προοδευτική συναστρία. :rolleyes:
Πόσα πολλά πράγματα έχω μάθει από εδώ... και δωρεάν! Για όλους εσάς που μπερδεύεστε, υπομονή και θέληση να έχετε+θα ξεμπερδευτείτε μια χαρά, άλλωστε στην αρχή όλοι μπερδευόμασταν. Αν θα ήθελα κάτι παραπάνω, χμμμ αστροχαρτογραφία
ε, ναι μετά τα σημερινά γεγονότα, θα ήθελα Κάτια , Τίνα, Χρήστο κα Μόζορα και όλους όσους ξεχνώ (συγχωρέστε με) ένα αρθρο για τον Παπαγεωργόπουλο...Τον χάρτη του προσπαθώ να τον βρω αλλά δεν....
ΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ! ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΣΕΛΙΔΑ Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΑΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΩΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ :) :love:
Είμαι γραμμένη εδώ και κάποιους μήνες στο Myhoroscope και βρίσκω τον εαυτό μου να ανατρέχει αρκετά συχνά στο site σας διαβάζοντας εξειδικευμένα άρθρα αλλά και τις συχνές δημοσιεύσεις των συνεργατών σας. Ιδιαίτερα θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζετε την αστρολογία και επίσης για την ποικιλία (και την ποιότητα) των μεταφράσεων σε θέματα που πρωτύτερα δεν είχα καν αντιληφθεί την ύπαρξη τους και τη γνωριμία με καταξιωμένους αρθρογράφους του χώρου.
Προσωπικά εμένα το μόνο που με ενόχλησε ήταν το ράδιο (η επιλογή της μουσικής είναι κάτι προσωπικό) το οποίο και εν τέλει απενεργοποίησα.
Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαστε μαζί σας απολαμβάνοντας τους καρπούς σας των κόπων σας
Σας ευχαριστώ και πάλι
Καλησπερα σας! Ειμαι αρκετο καιρο μελος. Απο παλια ασχολιομουν με την Αστρολογια αλλα πολυ-πολυ ερασιτεχνικα. Μεγαλωνοντας αρχισα να συνειδητοποιω οτι τα αστρα με επηρεαζουν....και αρχισα σιγα σιγα να ψαχνομαι! (εχω εξαλλου γεματο το 12 οικο μου, οποτε δε θα το απεφευγα!). Εψαχνα, εψαχνα, περιοδικα, βιβλια, ιντερνετ, ωσπου ανακαλυψα αυτην την ιστοσελιδα! Αυτο που θα ηθελα περισσοτερο, ειναι μια πιο διεξοδικη αναλυση οσον αφορα τις μοιρες. Θεωρω οτι οι μοιρες οπου εχουμε τον καθε πλανητη, σε συνδυασμο με τον οικο μας δινουν πολλες απαντησεις. Βεβαια, οπως ενας καλος μαγειρας, ποτε δεν αποκαλυπτει οοοολη τη συνταγη του, ολα τα υλικα που χρησιμοποιησε, ετσι και ενας αστρολογος ποτε δε θα αποκαλυψει τον τροπο με τον οποιο διαβαζει τα αστρα!Αλλιως ολοι θα μασταν αστρολογοι!!!!Αυτα!!! Καλο βραδυ!!!
Διάβασα την πρόταση της Δέσποινας (Κούκι) να γίνει το site συνδρομητικό και νομίζω πως θα μπορούσε να αποτελεί μία καλή λύση (είναι κάτι που έχει συζητηθεί και στο παρελθόν).
Ωστόσο, για να μην απεραντολογούμε, αυτό δεν μπορεί να συμβεί αν το site κλείσει 31 Αυγούστου (σε 6 μέρες δηλαδή). Θα πρέπει να παρθεί η απόφαση και ακολούθως να υπάρξει ένα χρονικό περιθώριο, ώστε να διαπιστωθεί, πρακτικά, ο πραγματικός αριθμός των ενδιαφερόμενων και αν αυτός είναι ικανός να υποστηρίξει την λειτουργία του site. Αν στην αρχική σελίδα μπει μια σχετική ανακοίνωση με εύλογο χρονικό περιθώριο, ίσως κάτι γίνει. Άλλωστε ,αν και δεν γνωρίζω τα διαδικαστικά, φαντάζομαι ότι το συνδρομητικό θα έχει μία σειρά από τυπικές διαδικασίες που θα πρέπει να γίνουν.
Οι παλιοί έλεγαν ότι με τα λόγια, χτίζω ανώγια και καταγώγια. Εδώ χρειάζονται έργα και πράξεις.
Η αστρολογική μας κοινότητα, το my horoscope, με όλα του τα προβλήματα, ήταν μέχρι τώρα το πιο αξιοπρεπές και αξιόπιστο φόρουμ που έχουμε στη χώρα. Πέρα από τα ενεργά μέλη που επικοινωνούσαμε μεταξύ μας και γνωριζόμαστε σε διαδικτυακό επίπεδο, ο κύριος όγκος βρισκόταν εδώ απλώς διαβάζοντας. Αυτό δεν τους κάνει λιγότερο σημαντικούς ή υπολογίσιμους . Ίσως λοιπόν να υπάρχει κάποιος τρόπος, αν υπάρξουν οι άνθρωποι που θα τον μεθοδεύσουν.
Στο βαθμό που ο σκοπός αυτής της κοινότητας είναι η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων και γνώσεων , σχετικά με την αστρολογία, όσοι επιθυμούν να μάθουν περισσότερα, έχουν κάθε λόγο να θέλουν να παραμείνει σε λειτουργία. Ακόμα και για όσους έχουν αρκετή γνώση και διαφορετικούς τρόπους να πάνε την γνώση τους παρακάτω, εξακολουθεί να είναι ένας τόπος που μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία με ανθρώπους που μοιράζονται την ίδια αγάπη-ενδιαφέρον για την αστρολογία.
Το ραδιόφωνο είναι ένα εξαιρετικό άνοιγμα, μια διαφορετική κατάσταση. Ωστόσο, το ίδιο το site και ιδιαίτερα το φόρουμ, παραμένει η κορωνίδα της ισότιμης επικοινωνίας. Είναι στην διάθεσή μας όταν εμείς έχουμε τον χρόνο και μπορούμε να επικοινωνούμε ότι ώρα θέλουμε. Η όποια γνώση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Η όποια συζήτηση είναι εκεί, διαθέσιμη όταν την θέλουμε. Μεγάλη υπόθεση για την δύσκολη ρουτίνα της καθημερινότητάς μας.
Η συνδρομή, ίσως να είναι μία καλή ευκαιρία για περίσκεψη και επαναπροσδιορισμό στο τι σημαίνει για τον καθένα η αστρολογία και πως την αντιμετωπίζει.
Φαίνεται πως όλα συμμορφώνονται στις τρέχουσες πλανητικές απαιτήσεις. Καιρός να χωρίσει η ήρα απ’ το στάρι.
Ότι κι αν γίνει στο τέλος, θα είναι αυτό που έπρεπε να γίνει.;)