-
Re: Ερωτικά «αντίο» και η λαχτάρα της επανασύνδεσης
ΤΙ γινεται με τα αντιο που τα φερνει η ζωη και οχι οι ανθρωποι?απο τη μια σκεφτομαι οτι υπηρξα τυχερη στο να βιωσω εναν ΕΡΩΤΑ με ολα οσα ηθελα και ηθελε...αλλα ακομα δεν εχω καταλαβει για ποιο λογο η ζωη μας ενωσε τους δρομους...αφου απτην αρχη ξεραμε πως θα χωρισουν..ενα τυχαιο γεγονος και βρισκεσαι στον ουρανο να ζεις ενα παραμυθι και μετα η πραγματικοτητα σε προσγειωνει..νιωθω οτι ειδα τη πορτα που οδηγει στον παραδεισο αλλα δε μπορεσα να μεινω εκει..οτι βρηκα την οαση μετα την ερημο και δεν ηπια νερο..γνωρισα καποιον που μενει στο εξωτερικο..ειναι απλο..δε μπορουμε ναμαστε μαζι...αλλα εγω δε μπορω να δεχτω την ημερομηνια ληξεως και να συνεχισω...
-
θεικο αρθρο.Χωρισα προσφατα δυο βδομαδες περιπου και νιωθω ετσι ακριβως.¨αχ ποτε θα γυρισει;με αγαπαει;θα γυρισει;τι να κανω για να γυρισει;εγω φταιω για ολα ξερω,αχ αν δεν ζηλευα τοσο και δεν αντιδρουσα ετσι ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικά¨,αυτες οι ερωτησεις και σκεψεις κυριαρχουν στο μυαλο συνεχως και ειδικα οταν πεφτω στο κρεβατι.Ξερω η πιεση και η ζηλια πνιγει τον αλλον και γι'αυτο εξαλλου με κατηγορω και πιστεψτε με ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει.Το αρθρο αυτο τα λεει ολα και χαιρομαι πολυ γιατι με εβαλε σε σκεψεις,σκεψεις που δεν ειναι και τοσο κατα μου τελικα...
-
Quote:
Originally Posted by
ege
θεικο αρθρο.Χωρισα προσφατα δυο βδομαδες περιπου και νιωθω ετσι ακριβως.¨αχ ποτε θα γυρισει;με αγαπαει;θα γυρισει;τι να κανω για να γυρισει;εγω φταιω για ολα ξερω,αχ αν δεν ζηλευα τοσο και δεν αντιδρουσα ετσι ισως τα πραγματα να ηταν διαφορετικά¨,αυτες οι ερωτησεις και σκεψεις κυριαρχουν στο μυαλο συνεχως και ειδικα οταν πεφτω στο κρεβατι.Ξερω η πιεση και η ζηλια πνιγει τον αλλον και γι'αυτο εξαλλου με κατηγορω και πιστεψτε με ειναι ο,τι χειροτερο υπαρχει.Το αρθρο αυτο τα λεει ολα και χαιρομαι πολυ γιατι με εβαλε σε σκεψεις,σκεψεις που δεν ειναι και τοσο κατα μου τελικα...
ημουν 100%σιγουρη οτι η ege θα ξετρελαθει με αυτο το αρθρο:laugh: πρεπει να καταλαβουμε κατι...οτι για εναν χωρισμο δεν φταιει ποτε μονο ο ενασ.καποιο περισσοτερο ισωσ!ετσι σκεφτομαι παντα και ηρεμω!εξαλλου ο καθενασ μασ αξιζει πολλα και καποιοσ θα βρεθει στον δρομο μασ που θα το αναγνωρισει...μεχρι τοτε υπομονηηηηηηηη;) ;)
-
κοριτσια
δεν θέλω να μας απογοητεύσω και να μας προσγειώσω έτσι αποτομα μέρες που είναι, αλλά ένα είναι σίγουρο:
"Το ποτάμι πίσω δεν γυρνάει
δεν γυρίζει στα παλιά"
Κανένας απ αυτούς που αγαπάμε δεν γυρίζει πίσω..........
-
Μην είσαι απόλυτη :toung:
Ποτέ μη λες ποτέ.... Όλα μες τη ζωή είναι και δεν πρέπει να είμαστε απαισιόδοξοι αλλά φυσικά ούτε να είμαστε και το αντίθετο και να θεωρούμε ότι με το να περιμένουμε όλα θα γίνουν όπως παλιά. Τα άκρα ποτέ δεν είναι καλά και γι' αυτό χρειάζεται να τηρούμε κάποιες ισορροπίες! ;)
-
Εξάλλου πόσα παραδείγματα μέσα από την καθημερινότητα μας έχουν δείξει ανθρώπους που χώρισαν και μετά ξαναενώθηκαν και μάλιστα σε πολύ πιο γερές βάσεις...
Βέβαια είναι αρκετά δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο μιας και η χαραματιά σε ένα ραγισμένο γυαλί αφήνει σημάδι αλλά έχω γνωρίζει ανθρώπους που χώρισαν,έκαναν και άλλες σχέσειες στο ενδιάμεσο αλλά μέσα από αυτές τις εμπειρίες κατάλαβαν ότι τελικά δεν έπρεπε να χωρίσουν...και απλά επέστρεψαν εκεί που ένιωθαν ότι έπρεπε να είναι...:love: :love:
-
Τι να πω! Μακαρι να χετε δίκαιο!
Δεν μου χει συμβεί και ποτέ και τώρα εύχομαι να έχω άδικο!!!!! Προσωπικά πολύ θα ήθελα να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος μου, γιατί ήταν πράγματι μια αληθινή αγάπη........αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Και αν γυρίσει πως μπορώ να του έχω την ίδια εμπιστοσύνη όπως παλιά?
Λέτε να γίνονται θαύματα....λόγω και των ημερών?
-
Quote:
Originally Posted by
didimos
Τι να πω! Μακαρι να χετε δίκαιο!
Δεν μου χει συμβεί και ποτέ και τώρα εύχομαι να έχω άδικο!!!!! Προσωπικά πολύ θα ήθελα να γυρίσει πίσω ο αγαπημένος μου, γιατί ήταν πράγματι μια αληθινή αγάπη........αλλά το θεωρώ πολύ δύσκολο. Και αν γυρίσει πως μπορώ να του έχω την ίδια εμπιστοσύνη όπως παλιά?
Λέτε να γίνονται θαύματα....λόγω και των ημερών?
Πάντα γίνονται θαύματα ..απλά εμείς δεν τα καταλαβαίνουμε..Πάντως στο να γυρίσει ο πρώην σου θα σε συμβούλευα να το σκεφτείς πιο χμμ ρεαλιστικά...
Όντας χωρισμένη για αρκετό καιρό (κάπου 1,5 χρόνο) έκανα το λάθος να δώσω 2η ευκαιρία στον πρώην μου και δεν ήταν καθόλου μα καθόλου όπως το φανταζόμουν..Γκρίνια και από τις 2 πλευρές και καμία εμπιστοσύνη..
Είναι αυτό που λένε πως όποιος καεί με το χυλό φυσάει και το γιαούρτι...
-
Προσωπικά νομίζω πως μια δεύτερη ευκαιρία πρέπει να δίνουμε... βέβαια αυτό είναι σχετικό...αναλόγως τα γεγονότα που έχουν συμβεί και το κλίμα που υπήρχε πριν και μετά τον χωρισμό. Αλλά το σπουδαιότερο είναι ότι πρέπει να δίνουμε μια ευκαιρία, και δυο και τρεις, εφόσον και αν έχουμε ακόμη αισθήματα ή γενικά υπάρχουν ακόμη αισθήματα και από τις δύο πλευρές και δεν υπερισχύει ο εγωισμός. Τώρα το αν αυτή η δεύτερη ευκαιρία αποδειχτεί λάθος σημαίνει ότι και από αυτό θα μάθουμε, ακόμη και αν μας πονάει, ακόμη και αν νιώσουμε ότι μισούμε, ακόμη και αν κατηγορούμε. Όλα μέσα στη ζωή είναι!
-
Σημαντικό με αυτή την επανασύνδεση είναι να ζήσεις πλέον το τώρα, την στιγμή...
-
Καλή η θετική σκέψη και σωστα τα λέτε. Αν όμως απλά ελπίζουμε σε καλύτερες μερες (εν προκειμένω σε επανασύνδεση) χωρίς να το παλευουμε με όλες μας τις δυνάμεις...
Βέβαια, πάντα εξαρτάται και το πόσο πολύ θέλουμε τον άλλον. Αν απλά ξυπνησε ο πληγωμένος μας εγωισμος και αυτο το βαφτιζουμε αγάπη, και να επιστρέψει ο συντροφος θα ειναι κάτι πρόσκαιρο.
Η πραγματική αγάπη ειναι κάτι πιο πολύπλοκο, και δυστυχώς δυσκολα βιώνεται ή γίνεται αντιληπτή μέσα στον σύγχρονο κυκεώνα συναισθημάτων. Πρόκειται για την απόλυτη προσφορά στον άλλον, πέρα από ατομικιστικές στάσεις και συμπεριφορές. Και δεν θεωρώ απαραίτητο να είναι αμφίδρομη. Αφού όλοι οι άνθρωποι διαφέρουν, έτσι κατά την γνώμη μου διαφέρει και το συναισθηματικό τους βάθος, το οποίο και τροφοδοτεί το εν λόγω συναίσθημα.
Ελπίζω να είναι σαφές ότι δεν απευθύνομαι σε συγκεκριμένο άτομο ή περίπτωση
-
κορίτσια, τι να πω!
τελικα γίνονται θαύματα!
Το Πάσχα έγινε η πολυποθητη επανασύνδεση και ομολογώ ότι μετά από μια εκατέροθεν ομολογία των λαθών μας, μια εν βαθέω κατάθεση συναισθημάτων και παραμέρηση του εγωισμού μας το δέσιμό μας τώρα είναι πολύ πιο βαθύ και ουσιαστικό.
Σας ευχαριστω για τη συντροφιά και το διάλογο που ειχαμε τόσες μέρες!
-
ΟΥΤΕ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ... ΣΙΩΠΗΡΑ ΙΣΩΣ.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΟΝΑΩ.. ΞΥΠΝΑΩ, ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΠΑΝΤΟΥ.. ΘΥΜΑΜΑΙ ΟΣΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΩ ΟΣΑ ΜΑΖΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΟΣΑ Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΝΕΠΝΕΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΤΩ.. ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙ.. ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΞΕΧΝΑ ΤΟΣΟ ΓΡΗΓΟΡΑ.. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΓΩ.. ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. Ο,ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ..
-
Σίγουρα το ερωτικό "αντίο" πάντα πονάει!¶λλες φορές λιγότερο & άλλες περισσότερο.....Ο τρόπος αντιμετώπισης είναι εύκολος στα λόγια αλλά όχι ακατόρθωτος στην πράξη αν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θέλουμε να "ξεκολλήσουμε" !!!!
Δεν θα πρέπει να αναλωνόμαστε στο "γιατί" να μας συμβεί αυτό , απλά να το δεχτούμε σαν γεγονός , να προσπαθήσουμε να ζούμε την στιγμή & να κάνουμε πράγματα που μας ευχαριστούν!!!!
Ξέρω , ακούγομαι σαν να είμαι εκτός κλίματος .....
αλλά ύστερα από αρκετό πόνο & φάσεις κατάθλιψης , συνειδητοποίησα οτι αυτή την μίζερη κατάσταση του χωρισμού την δημιουργούμε εμείς στον εαυτό μας , που ουσιαστικά θέλουμε να υποφέρουμε !!!!!!
-
Με αγγιξε αυτο το άρθρο και από ότι είδα δεν ειμαι η μόνη που νιώθω έτσι... Σε αυτές τις περιπτώσεις βέβαια η καλύτερη λύση είναι να τα βρεις με τον εαυτό σου, όταν όμως το συναίσθημα είναι δυνατό τον άνθρωπο που έφυγε από κοντά σου δεν τον ξεπερνάς ποτέ με όσους και αν μπλέξεις και όση προσπάθεια και αν κάνεις.
-
Γειά σε όλους!Είμαι σε διάσταση 4 μήνες,μετά από 22 χρόνια γάμου.Όλα έχουν γκρεμιστεί γύρω μου.Ψάχνω να βρώ τι ήταν αυτό που έφταιξε και ήρθαν έτσι τα πράγματα,αλλά τίποτα.Αυτός προχωράει στη ζωή του και γω είμαι στάσημη.Ξέρω ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί δε μου αρέσει έτσι όπως είμαι.
-
Quote:
Originally Posted by
olia_an
Ξέρω ότι πρέπει να προχωρήσω μπροστά και ελπίζω να τα καταφέρω γιατί δε μου αρέσει έτσι όπως είμαι.
Ό,τι δεν μας αρέσει, πρέπει να το αλλάζουμε... Τραβάμε ένα Χ και προχωράμε την ζωή μας... όσο δύσκολο και αν είναι... Αρκεί να το θέλουμε και όλα θα ξεπεραστούν! ;)
-
[Πρέπει να προχωρήσεις μπροστά κι εγώ ΄χωρισμένη είμαι και προσπαθώ να κάνω βήματα μπροστά χωρις να κοιτάζω πίσω. Ύπομονή λοιπόν και όλα θα πάνε καλά
-
Εξάλου, ακολουθεί η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης στο τέλος του μήνα, οπότε, εκείνο που πρέπει να εκτιμήσουμε εξ' αρχής είναι ο ίδιος μας ο εαυτός!
-
Αυτό το άρθρο με άγγιξε και με βοήθησε αρκετά. είχα ανάγκη να το διαβάσω.
Πιστεύω όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη κι αν έχουμε προχωρήσει, δεν ξεχνάμε ποτέ..
Και υπάρχουν κάποιες μικρές στιγμές που θυμόμαστε και πονάμε..
-
Quote:
Originally Posted by
MariaG
Πιστεύω όμως, οτι σε κάποιες περιπτώσεις, ακόμη κι αν έχουμε προχωρήσει, δεν ξεχνάμε ποτέ..
Και υπάρχουν κάποιες μικρές στιγμές που θυμόμαστε και πονάμε..
Φυσικά και θα θυμόμαστε..κάποιοι υποστηρίζουν να κρατάς μόνο τα καλά από μια σχέση που τελείωσε και να προχωράς..Προσωπικά διαφωνώ.. νομίζω ότι καλό μας κάνει να θυμόμαστε και τα άσχημα, αυτά είναι που μας βοηθάνε στην "καινούρια" ζωή μας.. Γιατί από προσωπική εμπειρία έχω να πω ότι βρέθηκα στη ζωή μου σε παρόμοιες περιπτώσεις και έχοντας στο μυαλό μου το πως θα εξελισσόταν η κατάσταση το απέτρεψα..
Τώρα όσον αφορά την επανασύνδεση η άποψή μου διίσταται.. Είναι πιθανόν μια επανασύνδεση με ένα "πρώην" αγαπημένο πρόσωπο να μας αποτελειώσει.. υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να μην είχε τελειώσει αυτή η σχέση και απλά να ήθελε να εξελιχθεί μέσα από μια δοκιμασία χωρισμού.. δεν ξέρω, η επιστροφή μετά από έναν χωρισμό απαιτεί υποκειμενική αντιμετώπιση, το πως ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί την περίπτωση επανασύνδεσης υπόκειται καθαρά σε προσωπικά κριτήρια και εμπειρίες..:unsure:
-
καλημερα σε ολους κι εγω χωρισα προσφατα μετα απο μακροχρονια σχεση. το ταιρι μου μετα απο ενα σοβαρο προβλημα υγειας της μου ειπε οτι δεν μπορει αλλο. ειναι πολυ δυσκολο αλλα πρεπει να συνεχιζουμε
-
φυσικα και ειναι δυσκολο αλλα πρεπει να προχωρας πρωτα απο'ολα για σενα και μετα για τον αλλον..αν αυτο επελεξε το ταιρι σου πρεπει να το σεβεσαι..:bigsmile:
-
σιγουρα εχεις απολυτο δικιο. ολη την φαση με τα νοσοκομεια την περασα μονος μου γιατι το περιβαλλον της ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν και ξερω οτι δεν θα την βοηθησουν αυτο σκεφτομαι και στεναχωριεμαι περισοτερο
-
Quote:
Originally Posted by
dis
σιγουρα εχεις απολυτο δικιο. ολη την φαση με τα νοσοκομεια την περασα μονος μου γιατι το περιβαλλον της ειναι τρεις λαλουν και δυο χορευουν και ξερω οτι δεν θα την βοηθησουν αυτο σκεφτομαι και στεναχωριεμαι περισοτερο
Σημασία όμως έχει να κάνεις αυτό που κάνει τον άλλο ευτυχισμένο. Αυτό είναι το νόημα σε μία σχέση. Και δυστυχώς καμιά φορά ο άλλος ίσως να είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις. Και άμα θές το καλό του άλλου, ίσως να μην είσαι εσύ πάντα ευτυχισμένος.:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Σημασία όμως έχει να κάνεις αυτό που κάνει τον άλλο ευτυχισμένο. Αυτό είναι το νόημα σε μία σχέση. Και δυστυχώς καμιά φορά ο άλλος ίσως να είναι ευτυχισμένος χωρίς εσένα. Δυστυχώς έτσι είναι οι σχέσεις. Και άμα θές το καλό του άλλου, ίσως να μην είσαι εσύ πάντα ευτυχισμένος.:cry:
Αν κάνοντας το καλό στον άλλο εσύ χαλιέσαι, άστο καλύτερα να πάει. Υποτίθεται τις σχέσεις τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε (λέω εγώ τώρα )
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Αν κάνοντας το καλό στον άλλο εσύ χαλιέσαι, άστο καλύτερα να πάει. Υποτίθεται τις σχέσεις τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε (λέω εγώ τώρα )
Το ξέρω!Για αυτό του είπα να το σεβαστεί και να πάει για...άλλες πολιτείες!!:bigsmile: Τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε αλλά γιατί το μισό κομμάτι πληθυσμού έχει καταστραφεί από αυτές;;Οεο;;;:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Το ξέρω!Για αυτό του είπα να το σεβαστεί και να πάει για...άλλες πολιτείες!!:bigsmile: Τις κάνουμε για να βελτιωνόμαστε αλλά γιατί το μισό κομμάτι πληθυσμού έχει καταστραφεί από αυτές;;Οεο;;;:nuts:
Εγω νόμιζα κάνουμε σχέσεις για να περνάμε όμορφα:bigsmile:
Και η βελτίωση μέσα στο πρόγραμμα δεν διαφωνώ, αλλά θα πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο πιστευω.
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εγω νόμιζα κάνουμε σχέσεις για να περνάμε όμορφα:bigsmile:
Και η βελτίωση μέσα στο πρόγραμμα δεν διαφωνώ, αλλά θα πρέπει να το επιθυμούν και οι δύο πιστευω.
Όντως.Εξαρτάται το τι χρειάζεσαι τη στιγμή που κάνεις την σχέση.Μπορεί να θές να περάσεις απλά όμορφα αλλά μπορεί και να θές να κάνεις κάτι πιο σοβαρό και να μάθεις από αυτό και ορίστε η βελτίωση!:cheesy:
-
ακριβως.!γι'αυτο λοιπον το διδαγμα ισως μεσα απο ολο αυτο ειναι πως πρεπει και οι δυο σε μια σχεση να ζητανε το ιδιο..!διοτι διαφορετικα καποια στιγμη τα θελω τους συγκρουονται και επερχεται τελικα ο χωρισμος..:amuse:
-
Ένα είναι το σημαντικό να ζούμε όμορφα το σήμερα και όποιος θέλει μένει κοντά μας, αλλιώς ο καθένας πέρνει το δρόμο του:bigsmile:
Κάτσε να δεις με ποιον θα συμφωνήσω τώρα ........... :laugh:
-
:
Quote:
Originally Posted by
panther
Ένα είναι το σημαντικό να ζούμε όμορφα το σήμερα και όποιος θέλει μένει κοντά μας, αλλιώς ο καθένας πέρνει το δρόμο του:bigsmile:
Ηταν σχεση 7χρονων. το τελος τηλεφωνικα. ο γιατρος ειπε να λεμε σε ολα ναι(σοβαρολογω) οποτε μαλον ειναι καλυτερα. εγω τουλαχιστον συμφωνω μαζι σου. κραταμε τις καλες στιγμες και δρομοοοοοοο μου:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
alyssa
ακριβως.!γι'αυτο λοιπον το διδαγμα ισως μεσα απο ολο αυτο ειναι πως πρεπει και οι δυο σε μια σχεση να ζητανε το ιδιο..!διοτι διαφορετικα καποια στιγμη τα θελω τους συγκρουονται και επερχεται τελικα ο χωρισμος..:amuse:
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Quote:
Originally Posted by
panther
Συμφωνωωωωω!:clapping: ¶μα θέλει ο ένας τον άλλον τα βρίσκουν.:love:
-
[QUOTE=zeta1987;42662]Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Δικαιο αυτο. Απλα σεβομενος την επιθυμια της δεν επειμενω. Σιγουρα χρειαζονται υποχωρισεις. Στα δυσκολα εγω κρατησα την σημαια και επειδη με ξερω αν χρειαστει (το απευχομαι) θα την ξανακρατησω.Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
Έτσι είναι.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Δεν συμφωνώ απόλυτα με αυτό.. Γιατί άμα θέλει πολύ ο ένας τον άλλον μπορεί να κάνει μία υποχώρηση για λίγο διάστημα άμα ο ένας από τους 2 περνάει μία λίγο δύσκολη φάση ή δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε κάποια πράγματα.. Μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα..(Γενικα μιλώντας πάντα):rolleyes:
Δικαιο αυτο. Απλα σεβομενος την επιθυμια της δεν επειμενω. Σιγουρα χρειαζονται υποχωρισεις. Στα δυσκολα εγω κρατησα την σημαια και επειδη με ξερω αν χρειαστει (το απευχομαι) θα την ξανακρατησω.Ομως καθε τελος ειναι και μια νεα αρχη. :unsure:
Μπράβο σου πραγματικά που φέρθηκες έτσι. Έτσι φέρονται αυτοί που πραγματικά αγαπάνε:love::clapping:
-
[QUOTE=zeta1987;42670]
Quote:
Originally Posted by
dis
Μπράβο σου πραγματικά που φέρθηκες έτσι. Έτσι φέρονται αυτοί που πραγματικά αγαπάνε:love::clapping:
Ευχαριστω. Ετσι θεωρω την αγαπη. Στα ευκολα ειναι ολοι καλα, στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπανε. Η καρδια ζηταει επανασυνδεση αλλα η λογικη ζηταει να εξαφανιστω. Δυσκολα τα πραγματα:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
dis
Ευχαριστω. Ετσι θεωρω την αγαπη. Στα ευκολα ειναι ολοι καλα, στα δυσκολα φαινονται αυτοι που αγαπανε.
Έτσι θεωρείς και έτσι είναι η αγάπη κατά την γνώμη μου πάντα. Στα δύσκολα φαίνονται οι σωστοί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, καθώς και ποιοί θέλουν να παραμείνουν δίπλα σου.:blink:
Quote:
Originally Posted by
dis
Η καρδια ζηταει επανασυνδεση αλλα η λογικη ζηταει να εξαφανιστω. Δυσκολα τα πραγματα:unsure:
Όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά από αυτή την δοκιμασία θα βγείς πιο ώριμος και δυνατός. Αυτό να σκέφτεσαι.
-
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Έτσι θεωρείς και έτσι είναι η αγάπη κατά την γνώμη μου πάντα. Στα δύσκολα φαίνονται οι σωστοί σε όλα τα επίπεδα σχέσεων, καθώς και ποιοί θέλουν να παραμείνουν δίπλα σου.:blink:
Όντως δύσκολα τα πράγματα, αλλά από αυτή την δοκιμασία θα βγείς πιο ώριμος και δυνατός. Αυτό να σκέφτεσαι.
Σαν το τραγουδι .Οτι δεν σε σκοτωνει σε κανει πιο δυνατο. Ευχομαι να ειναι ετσι
-
Επειδή μόλις πήρα ενα mail από τον πρώην μου και με φούρκισε και επειδή δε θέλω να πάει αυτός στο χώμα και εγώ στη φυλακή έχω να πω το εξής για τα πισογυρίσματα. Γιατί να το ξανατολμήσεις αν τη πρώτη φορά δε σου βγήκε?
Γιατί ο άλλος να μη σε έχει εκτιμήσει από την αρχή και να καταλάβει την αξία σου όταν έχεις φύγει? Και όσον αφορά το θέμα ότι υπάρχουν συναισθήματα και είναι δύσκολο, λέμε ότι ξανακάνουμε τα ίδια τι ακριβώς θα έχει αλλάξει? Δε σας το κρύβω ότι ναι έχω αισθήματα ακόμα τελικά διαπιστώνω, αλλά πόσο πάλι θα κρατήσουν τα μέλια? Μέχρι να καταλάβει πάλι ότι δεν ταιριάζουμε? Να μου λείπει ακόμα κι αν πονάει...