-
Re: Προτερήματα και ελαττώματα ζωδίων!
Quote:
Originally Posted by
Marlene
Σωστο,αλλά το τι είναι όμορφο είναι υποκειμενικό για τον καθέναν.:unsure:
Συμφωνώ υποκειμενικό είναι, αλλά ο Γεωργούλης αντικειμενικά είναι γοητευτικός και αρέσει:toung: :toung: και ας είναι Ζυγός:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
kia μην μου βγει/ενταθεί ο αιγόκερως και στα 30 γιατί θα κάνουμε κατοστάρι!!!:nuts: :nuts: :nuts:
Είχα κάνει προπόνηση για το χιλιόμετρο.......
Το κατοστάρι θα μου βγει πιο εύκολα :toung:
eat my dust ένα πράγμα! :laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Δεν τις κρίνουμε βέβαια έτσι:weird: , και ρατσίστριες ανάλογα με την εμφάνιση δεν είμαστε, ΑΛΛΑ δεν θα μάθουμε σίγουρα τις επιόσεις ενός άντρα αν είναι σαν τον κουασιμόδο, και ας είναι και ηφαίστειο ο άνθρωπος...ή όχι?:toung: :toung: :nuts:
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εγώ θα διαφωνήσω λέγοντας ότι οι καρκίνοι δεν εστιάζουν στην εμφάνιση!Τουλάχιστον τα καρκινάκια που εγώ έχω γνωρίσει είναι πολύ ευαίσθητες ψυχούλες ...:love:
Εμείς οι ταύροι πάντως αναζητάμε το όμορφο και το καλαίσθητο! :embarrest
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Σωστότατη! Δυστυχώς ή ευτυχώς για κάποιον ''κουασιμόδο'' δεν μπαίνω ποτέ στην διαδικασία να σκεφτώ την επιδόσεις του! :toung:
Πάντως έχω γνωρίσει τον κούκλο ,τον ψηλό τον μελαχρινό με τα πράσινα μάτια που έπρεπε να ψάξω με μεγεθυντικό φακό για να βρω αυτό που ζητούσα :bigsmile: :toung: :embarrest :banana
:laugh: :laugh: :laugh: Συμβαίνουν αυτά και ασχέτως ζωδίου:toung: Το περιτύλιγμα φανταχτερό και το περιεχόμενο άστα να πάνε....:nuts: Πούντο πούντο το δαχτυλίδι.....:σφύριγμα
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Εμείς οι Ταύροι μετα απο αυτά που πάθαμε το 2006 το 2007 είμαστε ανοιχτοι σε όποιον άνθρωπο απλά μας σταθεί και μας δείξει αγάπη.Κοπήκαν τα φτεράκια Τζορτζίνα μου.Αντε γιατί πολύ ψηλα τον είχαμε σηκώσει τον αμανέ
Τώρα εγώ συμφωνώ απόλυτα!!!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
-
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
-
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Απληστη!!!!!!!!Ταυρίνα
Ναι ναι ναι ! Είμαι άπληστη τι να κάνω? :embarrest :toung: :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εμένα πάντως πρέπει να ομολογήσω ότι μια χαρά μου πηγε το 2006 :bigsmile:
Φτου φτου φτου να μην με βασκάνω :toung:
Το 2005 μου ήρθε ο αυρανός σφοντίλι :dizzy:
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????????????????????Τι λές τώρα ,ξέρεις τισ υπόλοιπος θέσεις των πλανητών σου ?αν Ναι μπορείς να μας τις ποστάρεις?
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κανονικά πρέπει να κυκλοφορούν με βιβλίο οδηγιών, εγγύηση για όλη τη διαρκεια λειτουργίας!!!
Αλλά μάλλον είμαστε και λίγο bitches αν δεν δίνουμε την παραμικρή ευκαιρία σε όποιον δεν είναι 1,80 και άνω με κοιλιακούς πέτρα και γαλανοπρασινομελί μάτι!!!:sad:
όχι ότι αν μας έρθει κανένας τέτοιος θα του πούμε "περίμενε την σειρά σου , εξετάζω άλλον τώρα!"
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
-
Παιδιά σοβαρά ! Εμένα το 2006 μου φέρθηκε με το γάντι :toung:
Τουλάχιστον στα αισθηματικά μου! Και πάλι φτου μου :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Φύγε συ, έλα συ... και γρήγορα!!! :laugh:
ΚiaRRa μου :love:
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
:laugh: Εντάξει δίκιο έχεις, αλλά τί γίνεται αν εμείς έχουμε τους κοιλιακούς πέτρα (φέτες του καλοριφέρ ένα πράγμα):toung: , να την δώσουμε την ευκαιρία στον υποψήφιο που έχει ένα μονοκόματο κοιλιακό?:laugh: Με ότι συνεπάγεται αυτό.....:nuts:
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Κοιταξε, αν πετύχω κανέναν και είμαι απασχολημένη με άλλον θα στον στείλω συστημένο (μην τον φάει άλλη στην διαδρομή)!
Κια ναι κυριες και κύριοι οι αιγόκεροι είμαστε και γενναιόδωροι!
Βέβαια, θα ψάξω λίγο να δω αν θέλει μεγενθυντικό φακό, μην σου στείλω και σκάρτο εμπόρευμα!:toung: :toung: :toung:
:weird: Τι είσαστε?
-
Είναι, είναι. Αν αγαπάνε είναι.
-
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν έχεις κοιλιακούς πέτρα θα σε έχει ήδη βάλει στο μάτι ο γυμναστής άρα δεν ανησυχείς καθόλου!:toung:
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh:
-
Πες τα Μαίρη μου!
Ειδικά τις τελευταίες μέρες έχω στερέψει το δύστυχο από την γενναιδωρία μου!!!!
:cry: :cry: :cry:
Επίσης έχω και καλή μνήμη ακι γι' άυτο προσοχή σε ό,τι λέτε (Κρόνος στον σκορπιό)!!!:toung: :toung: :toung: :toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
giorgosb71
Κουκλίτσες μου στον άντρα οι μόνοι μυς που πρέπει να είναι αναπτυγμένοι είναι οι "τσεπιαίοι".Επίσης "πέτρα" πρέπει να είναι η περιοχή κάτω των κοιλιακών................................ ....................................τώρα αν τα έχει αυτά και το Δία:laugh: σε πτώση να έχει θα κυκλοφορεί με κουκλάρα:laugh:
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
-
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Γιώργο δεν μας τα λες καλά!!!:nuts: Τσεπιαίους μυς έχουν και οι γυναίκες σήμερα ;)
Μαρίνα μου εννοείς οτι τον έχεις τον τρόπο σου?
Να δώσω τηλ ή θα να πούμε prive:bigsmile:
-
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Και επίσης δίνω ιδιαιτερη βαση στο 2 δλδ στα μάτια!
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Ο γυμναστής εκτός από Ζυγός, έχει και άλλα "κουσούρια".....:toung: Με τους ευγενικούς παχουλούλιδες δεν μου είπες όμως, τί κάνουμε? Τους βάζουμε στην κατηγορία "φύγε εσύ"? ή ρωτάμε πρώτα το ζώδιο?:laugh: :laugh: :laugh:
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Εάν δεν έχει τους απίστευτους κοιλιακούς αλλά έχει το απίστευτο:
1. Πρόσωπο
2. Μάτια
3. Χαμόγελο
4. Sex appeal
Μπορώ να κάνω μια παραχώρηση :love:
Γιατί είμαι και καλός άνθρωπος :toung:
Το 4 παίζει καθοριστικό ρόλο, επίσης και το 3:cheesy: :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Οπως αναφέρθηκε από τους περισσότερους η εμφάνιση ειναι υποκειμενική .Γενικά πάντως οι Ταυροι αναζητάμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και όχι απαραίτητα τον κλασσικό διμετρο ή διμετρη.
Προσωπικά ίσως λόγω επιρροης του Ουρανού ,με τραβάνε οι ολίγον τί τρελοί (εως τελειως τρελοί με χαρτί και βούλα)και με ασυνήθιστη εμφάνιση ή ενασχόληση!:nuts:
Απληστοι είμαστε λίγο,αλλά σίγουρα δεν είμαστε τόσο της επιφάνειας όσο του να βρούμε αυτό που καλύπτει τις αναγκες μας ;)
Αλήθεια λέει.:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αν δεν μας κάνουν σε κανέναν τομέα, και αναφέρομαι σε πνευματικό, κοινωνικό και όχι σε έπιπλα του σπιτιού:banana , τότε μάλλον τους κάνουμε και μια διάλεξη για το πόσο κακό κάνει η παχυσαρκία (αυτό ήταν κακία)!!! Αλλά σκέψου ο έχω-κοιλιακούς-φέτες να μην έχει τίποτα στο κεφλι του επειδη το μόνο που τον νοιάζει είναι να γίνει σφιχτερμαν! Θα ήθελες να σε ξυπνά αχάραγα για να τρέξετε 5 χιλιόμετρα καθημερινα, να πηγαινετε σε μπαρ υγιεινής διατροφής και να τρώς σαν τα κουνέλια μόνο καρότα?:weird:
Από την πείρα μου ακόμα και 10 παραπάνω κιλά να εχει, ο άντρας και έναν μόνο ενιαίο κοιλιακό(οι άλλοι ντρέπονται και κρύφτηκαν) χαίρεσαι και απολαμβάνεις μαζί του την ζωή!!!
Kiarra, έχεις βάλει κρυφή κάμερα στο σπίτι μου?:nuts: Πάντως με βοήθησες να καταλάβω γιατί δεν τα πάω καλά με τους παχουλούληδες, ασχέτως ζωδίου...Φταίνε μάλλον αυτά τα 5 χιλιόμετρα καθημερινά στο διάδρομο που τους βάζω να κάνουν και τα καρότα που τους ταϊζω:laugh: :laugh: :laugh:
-
Και να θέσω και το εξής ερώτημα:
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Τι γίνεται αν τον γνωρίσεις με τους άψογους κοιλιακούς αλλά επειδή ξέρεις και μαγειρεύεις καταλήξει με έναν κοιλιακό? :toung:
τον στέλνεις σε κάποια που εκτιμά τον έναν κοιλιακό! Εχω ταίσει εγώ, αλλά μετα έχω και τρόπους να καίνε τις θερμίδες!:banana
Μαρίνα, σου δίνω ιδέες για να πετάξεις επιτέλους τον διάδρομο του μαρτυρίου:toung: :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
gwrgina25
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Είμαστε:offtopic: ή είναι ή ιδέα μου?
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Οχι δεν ειναι η ιδέα σου!!!
Ας επιστρεψουμε σιγα σιγα στο θέμα,αφήνοντας τους κοιλιακούς στην μοιρα τους.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Τον βάζεις στην κατηγορία "φύγε συ":toung: , και αναλαμβάνεις τον επόμενο με άψογους κοιλιακούς, ώσπου να τους μεταμορφώσεις όλους ή όσους μπορείς τέλος πάντων.:laugh:
Απλά συνδέσαμε τα αστρολογικά ελαττώματα με την σωματική διάπλαση! Μάλλον εξελισσόμαστε από το επίπεδο της αμοιβάδας!:toung:
-
Μα δεν εκτιμάς τους κοιλιακούς σε κάποιον !εκτιμάς τον ίδιο τον άνθρωπο!Την συμπεριφορά του απέναντι σου!Απλά θέλω να πω ότι οι άνθρωποι εξωτερικά αλλάζουν!Αυτό που μένει είναι η ψυχή του! Και αυτό είναι που ουσιαστικά αγαπάμε και ερωτευόμαστε σε κάποιον! :love:
-
Στο θέμα μας λοιπόν!:bigsmile:
Παρατήρησα μία κάποια απαξίωση για τους Ιχθείς...Γιατί βρε παιδιά?:unsure:
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Συνεχής κλάψα η αιτία! Απίστευτο αλλά μπορουν να πλημμυρισουν την Ελλάδα και χωρίς την βοήθεια των καρκίνων!:love:
-
Γιατί οι ιχθείς τουλάχιστον αυτούς που εγώ έχω γνωρίσει και άντρες και γυναίκες(κυρίως) είναι συμφεροντολόγοι και δίνουν μόνο όταν ξέρουν ότι κάτι θα πάρουν ...Οταν πάψεις να δίνεις απλά επειδή κουράστηκες εξαφανίζονται!:unsure:
¶σε την κλάψα,την μεμψοιρία και την διπροσωπία τους!
Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις αλλά έως τώρα δεν έχω γνωρίσει...
-
Quote:
Originally Posted by
Marina 7771
Γιατί όλο κλαίγονται. Και κάποιοι είναι και διπρόσωποι
-
Ονειροβατούν και νομίζουν πως οι άλλοι είναι χαμένοι στο διάστημα. :blink:
Όσο για το διπρόσωποι συμφωνω, είναι και διπλό ζώδιο!