αφροδιτη στο σκορπιο και σεληνη στο λεοντα! φοβερος συνδιασμος?:weird:
Printable View
αφροδιτη στο σκορπιο και σεληνη στο λεοντα! φοβερος συνδιασμος?:weird:
paides exw afroditi ston ydroxoo kai selii ston zygo kai mou exei kanei megali zimia ksenerono me olous tous andres eimai spastika epilektikh kai monaksia sto foul eimai katadikasmeni ...mporite na mou pite pws tha vrw poy exw ton asteroidi eros den mporw na to vrw pouthena
Κατ' αρχήν καλύτερα από 'δω & μπρος να χρησιμοποιείς ελληνικους χαρακτήρες διότι γενικώς σο συγκεκριμένο site υπάρχει αντιπάθεια στα greeklish.
Για τον Ερως πας στους χάρτες σου, μετά γενέθλιος special, τικάρεις στον κατάλογο από κάτω τον Έρως & θα στον βγάλει στο σχεδιασμό.
Τέλος, καλύτερα τέτοιου είδους απορίες να τις κάνεις στα ανάλογα φόρουμ (Π.χ. "οι εραστές της Αστρολογιας" ). Εδώ γίνεται συζήτηση περί του συγκεκριμένου άρθρου & γενικώς δε θα σου απαντούν. Φιλιά!
σε ευχαρισω πολυ το βρηκα να εσιαι καλα ..
Το μυστικό είναι να καταφέρεις να κάνεις "πράξη" τη Σελήνη και την Αφροδίτη στους Ιχθείς, βγάζοντας όμως τους 2 αυτούς πλανήτες στην καλύτερη μορφή τους. Αν δεν υπάρχουν άλλοι πλανήτες που με τις όψεις τους να ανακόπτουν τα χαρίσματα που έχουν αυτοί οι δύο πλανήτες στο συγκεκριμένο ζώδιο τότε, πιστεύω, το άτομο έχει καταφέρει πολλά.
egw exo tin selini k tin afroditi ston zugo, k ime k zugos, genimeni ton oktombri...
katalaba, oti me auton ton sindiazmo, psaxno sinexia , kati perfect..pou den iparxi...
ειμαι αιγοκερως με οροσκοπο υδροχοο.εγω εχω σεληνη στον λεοντα αφροδιτη στον τοξοτη κ αρη στον κριο..το αγορι που με ενδιαφερει ειναι υδροχοος με οροσκοπο σκορπιο εχει σεληνη στους διδυμους αφροδιτη στον αιγοκερω κ αρη στον σκορπιο..ταιριαζουμε??ειμαι λιγο αχρηστη...οποτε αν μπορει καποιος να με βοηθησει???ααα...κ εχοθμε κ οι 2 την σεληνη μας στον 7ο οικο
Γεια σας! Επειδή το site δυστυχώς δεν με αφήνει να ανοίξω νεο θέμα (((δεν ξέρω γιατί)) θα ένταξω το ερώτημα μου εδω. Όταν μια νεα σελήνη κάνει σύνοδο με έναν γενέθλιο προσωπικό πλανήτη όπως η Αφροδίτη, ερμηνεύεται ως νεο ξεκίνημα στις ιδιότητες του συγκεκριμένου πλανήτη;
ευχααριστώ όποιον θελει να μου απαντησει
Water
Σεληνη στα ψαρια στον 6ο και Αφροδιτη στον Λεοντα στον 12ο τα περισσοτερα απο σεληνη τα εχω παρει λιγο Λιονταρι ζητω !!!!!!!
εγω ειμαι μια σκορπινα (στον 10ο) με σεληνη στον ταυρο (5ο) και αφροδιτη ( 10ο ) στο ζυγο:love::love: καλο ε?
αυτη η χτυπημενη σεληνη μας τα χαλαει λιγο αλλα δε βαριεσαι.
Οψη απο οσο βλεπω δεν υπαρχει μεταξυ τους.( εχω επισης αρη και μεσουρανημα σε ζυγο ,καρμα και λιλιθ ταυρο)
πολυ αφροδιτη εχει πεσει:bigsmile:
ΒΟΗΘΕΙΑ! ΣΕΉΝΗ Κ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟΝ ΖΥΓΟ.... ΝΙΟΘΩ ΦΟΒΕΡΗ ΣΥΝΑΙΣΘΙΜΑΤΙΚΗ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ....... ΚΑΠΟς ΠΡΕΠΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ! (ΛΕΩΝ ΜΕ ΟΡΟΣΚΟΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟ)......ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΜΟΥ...ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥς....Κ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΜΕΝΑ. :(
Βολικά για τους άλλους φαίνονται γιατί προφανώς, εσύ αφήνεις χώρο και οι άλλοι "απλώνονται".
Η θέση τους στο Ζυγό, ίσως και να σε προειδοποιούν να βρείς ισορροπία ανάμεσα στο δούναι και λαβείν.
Μελέτησε προσεκτικά τις θέσεις σε σχέση με τους υπόλοιπους πλανήτες και την οικοθεσία τους, και είμαι σίγουρη πως θα βοηθηθείς πολύ παραπάνω.
ΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΓΩ ΤΟΥΣ ΑΦΙΝΩ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ....ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΜΕ ΑΛΛΑΞΩ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΙ...ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΩ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΛΕΩ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΙΟΝΤΑΡΙΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΠΟΣ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΟΝΤΑΙ...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΣΚΛΗΡΗ Κ ΑΠΟΛΥΤΗ...............
ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? ΗΛΙΟΣ ΣΤΟΝ 12ο? Ο ΟΡΟΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ?....Η ΟΛΑ ΜΑΖΙ... ΠΑΝΤΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΙΝ
Παιδιά μία απορία! Μία φίλη μου που έχει κι αυτή όπως κι εγώ Σελήνη στον Αιγόκερω, μου είπε ότι η Σελήνη αυτή η συγκεκριμένη δίνει μόνο αρνητικά χαρακτηριστικά και κανένα θετικό. Δεν το πιστεύω, αλλά υπάρχει πιθανότητα να ισχύει κάτι τέτοιο...;
Τι να σου πω..εγώ έχω σελήνη και αφροδίτη στον αιγόκερω...όσο δεν αφήνεις κανέναν να πατάει στις ανασφάλειες σου θα είσαι μια χαρά...εγώ αυτό κάνω πάντως! Τουλάχιστον δεν με εκμεταλλεύεται κανένας συναισθηματικά...δέσ το κι έτσι!!! :bigsmile:
Αυτό προσπαθώ να κάνω κι εγώ αν και δεν μου είναι εύκολο καμιά φορά! Αντέ γιατί κρίμα να νομίζουμε μόνο αρνητικά για την κακομοίρα την Σελήνη στον Αιγόκερω! :laugh:
Καμμιά θέση δεν έχει μόνο αρνητικά. Δυο θετικά της Σελήνης στον Αιγόκερω είναι ότι προσπαθεί να είναι αυτάρκης και να βασίζεται στις δικές της δυνάμεις και επίσης είναι καλή για επαγγελματικά θέματα.
Eυχαριστώ πολύ για την απάντηση! :)
Επίσης πιστεύω ότι η σελήνη στον αιγόκερω βοηθά το άτομο να αντιμετωπίζει δύσκολες καταστάσεις με σωστή οργάνωση. Προσωπικά αν και είμαι συναισθηματικό άτομο πιστεύω πως η σελήνη στον αιγόκερω ήταν αυτή που με βοήθησε να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες και να πάρω σημαντικές αποφάσεις.
H σεληνη στον Αιγοκερω δεν ειναι σε αδυναμια?????
¶ρα με τη σελήνη μου στον αιγόκερω (σε αδυναμία) και με την αφροδίτη στην παρθένο (σε πτώση) πρέπει να είμαι η μεγαλύτερη παγοκολόνα που υπάρχει σε έκδοση γυναίκας.:bigsmile:
Ο 12ος οίκος που βρίσκεται η σελήνη και ο 7ος που βρίσκεται η αφροδίτη μου ίσως να σώζει λίγο την κατάσταση!:unsure:
Kαλησπερα απο μια σεληνη στον αιγοκερω σε τετραγωνο με αφροδιτη στον κριο. Και η σεληνη και η αφροδιτη αντιθετες απο το ζωδιο που κυβερνουν. Αν θελει κανεις ας σχολιασει...αντεχω....