Ο Αρης κανει τριγωνο με τον ωροσκοπο μου και νομιζω πως καταλαβα τι εννοεις.:clapping:
Printable View
ο ωροσκοπος μου καρκινος ,μου ταιριαζει σε πολλα,η αληθεια ειναι οτι αλλαζω ευκολα διαθεση αλλα οχι συχνα.σπανια αρρωσταινω και με τα χρηματα δεν εχω καλη σχεση,μαλλον φταιει το ζωδιο μου:bigsmile:μου αρεσει η οικογενεια αλλα θελω και την ελευθερια μου μεσα κ εξω απο αυτην..αν και η σεληνη μου ειναι στον ταυρο δεν με τουμπαρεις με φαγητα και γλυκα.θυμωνω και απο αυτα που λεω το στομα μου σταζει...δηλητηριο:nuts: χωρις να χανω ομως την ψυχραιμια μου σχεδον ποτε!!η ξεροκεφαλια μου δεν εχει ορια:cry:το ζωδιο μου το βρισκουν ευκολα τον ωροσκοπο μου σχεδον ποτε,συνηθως με λενε λιονταρι λογω εμφανισης η σκορπιο λογω βλεμματος:weird:...παντος αυτα που διαβασα για αιγοκερω με ωροσκοπο ταυρο σχεδον ολα επεσαν μεσα..:nuts:
γεια!θελω να ρωτησω το εξης..εχω ωροσκοπο στην 17 μοιρα του τοξοτη αλλα εχω στον 1 οικο ουρανο,κρονο και ποσειδωνα..ο ουρανος ειναι ο πιο κοντα στην ακμη του 1ου..ολοι αυτοι οι πλανητες μαζεμενοι εκει αφηνουν τον ωροσκοπο μου να φανει η δινουν αλλα στοιχεια?απαντηστε μ να λυθει αυτη η απορια!thanks!
Για να λύσεις την απορία πρέπει να λάβεις υπόψη και τη συμπεριφορά του Δία ως κυβερνήτη του ωροσκόπου σου (θέση, όψεις κλπ); Πέραν αυτού όμως σίγουρα η προσωπικότητά σου είναι χρωματισμένη με τις ιδιότητες των παραπάνω πλανητών, και ιδιαίτερα του Ουρανού αν είναι τόσο κοντά στην ακμή ώστε να κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο και να δείχνει ένα άτομο με πρωτοτυπία και εφευρετικότητα. Ο Κρόνος σου προσδίδει μια επιφυλακτικότητα στην προσέγγιση του περιβάλλοντος. Όσο για τον Ποσειδώνα, αυτόν το φευγάτο τυπάκο, σε παρουσιάζει κάπως απρόσιτη, απόμακρη και σε πολλές περιπτώσεις σου δίνει μια φύση "καθρέφτη" που απορροφά τα ερεθίσματα που δέχεται και τα αντανακλά πάλι προς τα έξω.
Τελικά, όλοι αυτοί οι "τύποι" είναι σε σύνοδο μεταξύ τους ή σκόρπιοι; Σχηματίζουν άλλες όψεις, ειδικά με το Δία; Γιατί -- επαναλαμβάνω -- ο Δίας τι κάνει για όλα αυτά;
Εγω τα δικα μου τα χω αναφερει ηδη πιο πριν.....
αλλα εχω ερωτηση τι θα λεγατε για καποιον που ο πλουτωνας τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του???
Χα! Την όψη αυτή την έχει ο μεγάλος μου γιος (ο οποίος είναι ακόμα παιδάκι και δεν έχει στοιχεία στο Σκορπιό). Αν σ' ενδιαφέρει μια οπτική επαφή, μπορείς να επισκεφθείς το προφίλ μου: στις φωτογραφίες έχω μια δική του με τίτλο "Dimitris vlemma". :wacko:
Πέρα από την οπτική πλευρά, που μαρτυράει ότι άτομα με αυτήν την όψη τρομάζουν τους άλλους με το βλέμμα τους χωρίς οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν, δίνουν την εντύπωση, χωρίς απαραίτητα να έχουν τέτοια πρόθεση, ότι οποιαδήποτε αντίσταση θα αντιμετωπιστεί με σκληρό τρόπο. Και πραγματικά, από ό,τι έχω δει μέχρι στιγμής από το "δικό μου δείγμα", έχουν την ικανότητα να εντοπίζουν τα αδύνατα σημεία του άλλου και να τα βάζουν στο στόχο. Και μια προκλητική συμπεριφορά επίσης όταν θέλουν να περάσει το δικό τους και είναι αμετακίνητοι σ' αυτό. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί με κανέναν τρόπο την ανασφάλεια που νιώθουν και την οποία αρνούνται να παραδεχτούν.
[Ώρες ώρες αυτό το παιδί με τρομάζει -- και δεν έχει ούτε μια στάλα νερό στο χάρτη του, εκτός από το Β. Δεσμό.]
Ο δικός μου Πλουτωνάκος εξαγωνίζει τον ωροσκόπο μου -- έχω μαρτυρίες ότι διαθέτω κι εγώ το βλέμμα, αλλά μέχρι εκεί.:unsure:
αγαπητη leoma σε ευχαριστω για την απαντηση σ..κοιτα,σε περιπτωση που εχει σημασια ο ουρανος ειναι στην 3 μοιρα του αιγοκερω αναδρομος κ ο κρονος κ ποσειδωνας ειναι στην 11η κ 12η μοιρα του αιγοκερω αντιστοιχα επισης αναδρομοι..οποτε ουτε ο ουρανος ουτε κανεις κανει συνοδο με ωροσκοπο καθαρα..α κ ο διας μ ειναι στην 22η μοιρα διδυμων σε συνοδο με ερμη κ αντιθεση με ωροσκοπο οπως καταλαβαινεις..εχεις κατι να προσθεσεις μετα απο αυτα?με ενδιαφερει να καταλαβω πως επιδρουν ολοι αυτοι οι παραγοντες στο τι βγαζω προς τα εξω μηπως κ καταφερω να με μαθω λιγο κ σωσω τιποτα!οποιος εχει κατι να συμπληρωσει please,δωστε ενα χερι βοηθειας...φιλουρες..
Απο οτι διαβασα πλουτωνας τετραγωνο με ωροσκοπο εκδηλωνει εγωισμο,παθος και συχνα ακραια συμπεριφορα που δημιουργει προβλημα στις διαπροσωπικες σχεσεις.Η επιμονη και η ισχυρογνωμοσυνη δεν βοηθα να δεις την αντικειμενικη εικονα των πραγματων.Προσπαθεις να επιβαλλεις τις αποψεις σου με το ετσι θελω χωρις τεκμιριωση και συνηθως αυτο γινετε απο προσωπικη ανασφαλεια που προηρθε απο μοιραια γεγονοτα.Προσπαθοντας ετσι με αυτη την συμπεριφορα να εξορκισεις τους φοβους γινετε η συμπεριφορα σου ακραια χωρις τακτ και διπλωματια.
αυτη ειναι η εξηγηση για μια μονο οψη σε ολο τον χαρτη που σιγουρα δεν μπορει να δωσει μια γενικη εικονα για τον χαρακτηρα σου.Ελπιζω να σε βοηθησα!
Παθος το χουμε:cheesy: ακραιες συμπεριφορες δε νομιζω περισσοτερο εντονα ξεσπασματα τυπου πλουτωνα μπορει και περισσοτερο σε λεκτικο επιπεδο ισως επειδη ο ωροσκοπος ειναι διδυμος:cheesy: Προσπαθω να απομονωσω την οψη αυτη απο την ιδια που ειναι με τη σεληνη μια και η σεληνη ειναι σε συνοδο με τον ωροσκοπο...Το να βρισκω επιχειρηματα μ αρεσει κ δε ν νομιζω οτι εχω προβλημα σ αυτο ειναι κατι σαν παιχιδι οπως και το να κανω το δικηγορο του διαβολου πολλες φορες και να διαφωνω ακομα κι αν δεν ειμαι σιγουρη οτι διαφωνω ουσιαστικα καποιες φορες..Δε μ αρεσει ιδιαιτερα να χανω αλλα σε ποιον αρεσει ...Εγωισμο δε θα το λεγα με τοσο τονισμενο 5, 6, κ 7ο δυσκολα...Ταση καταστροφης κτλ μονο παρορμητικα και για λιγο μου βγανουν....Διπλωματια ως προς το τροπο που φερομαι και δρω εχω γενικα εκτος κ αν ειναι κατι που με αγγιζει πολυ βαθια εκει οντως τη χανω και καποιες φορες μου εχει δημιουργησει προβλημα σε πολυ στενες διαπροσωπικες σχεσεις και εκει μπαινει μαλλον και το ξορκισμα των φοβων οπως λες αλλα κι αυτο δε κραταει πολυ ...Αυτη η αισθηση των μοιραιων γεγονοτων ομολογω πως υφισταται σε γενικες γραμμες...
Εντωμεταξυ τωρα εν ολιγοις προσπαθησα να απαντησω στα παραπανω σε πολυ γενικες γραμμες καθως τπτ δεν ειναι ντεφακτο κ υπαρχει εξελιξη και αλληλεπιδραση κτλ κτλ....
Σε επιπεδο εικονας προς τους αλλους τι νομιζετε οτι μπορει να βγαζει? Με την εννοια οτι ο ωροσκοπος ειναι και η εικονα μας...την οποια σιγα σιγα ενσωματωνουμε με το μεσα μας με τα χρονια ολο και περισσοτερο κτλ κτλ
Παντως δεν θυμιζεις Σκορπιο Μαρια! Κατα την γνωμη μου τουλαχιστον. Εκτος απο την ταση σου να κανεις "τον δικηγορο του διαβολου"!:bigsmile:
Εγώ πάντως με ωροσκόπο Ταύρο, τό 'χω το στοιχείο :bigsmile:
(Του Ταύρου)
Ώστε λοιπόν ο Δίας-κυβερνήτης κάνει δυνατή όψη με τον ωροσκόπο, οπότε τα χαρακτηριστικά του ωροσκόπου σου τονίζονται και φαίνονται -- ο Τοξότης εκπέμπει μια αυτοπεποίθηση και μια μεγαλοπρέπεια, κυρίως στο επίπεδο των μεγάλων ιδεών. Με το Δία απέναντί του δείχνει ότι σε τραβάει οτιδήποτε πρόσχαρο και μεγαλοπρεπές, με μια δόση υπερβολής, σε σημείο που οι άλλοι να σε βλέπουν ναι μεν αισιόδοξη αλλά και με τον κίνδυνο να φαίνεσαι αρκετές φορές αλαζονική και περήφανη ή επιδεικτική! Και η σύνοδος του Δία με τον Ερμή σου δίνει από τη μια πλευρά μια ικανότητα να μαθαίνεις και να αφομοιώνεις γρήγορα, να λες με άνεση τη γνώμη σου και γενικά να μιλάς πάρα πολύ (ίσως να πλατειάζεις κιόλας) -- όψη πολύ χρήσιμη στην κοινωνική ζωή, κερδίζεις τις εντυπώσεις -- από την άλλη σου δίνει και μια ισχυρή δόση φαντασίας και υπερβολής αλλά και δογματισμού που να χρειαστεί να ελέγξεις. Μπορεί να έχεις ταλέντο να διηγείσαι έντεχνα ιστορίες (βλέπε διάσημο Τοξότη παραμυθά Walt Disney!!).
Όσο για τους υπόλοιπους "νοικάρηδες" του 1ου οίκου, παίζουν κι αυτοί το ρόλο που αναφέραμε όταν το απαιτούν οι περιστάσεις.:cheesy:
καλημερα leoma κ ευχαριστω!εισαι αρκετα κατατοπιστικη..ελπιζω τουλαχιστον να φαινονται σε μενα περισσοτερο οι χαρες του τοξοτη(εστω κ υπερβολικες)κ του ουρανου στον 1ο οικο παρα αυτες του μουντου κρονου κ του ονειροπαρμενου κ απροσιτου ποσειδωνα..ηθελα να σε ρωτησω κ κατι αλλο εφοσον ξερεις να μ πεις..αυτο που ειχες αναφερει περι φυση καθρεπτη που δινει ο ποσειδωνας στον 1ο οικο σημαινει με απλα λογια οτι μπορει να μην εχω μια ταυτοτητα κ αναλογα με τον χωρο κ τα ερεθισματα που δεχομαι να βγαζω κ διαφορετικα στοιχεια κ εικονα προς τους αλλους?γιατι ισως δεν ειναι κ τελειως λαθος αυτο...φιλια..
Αν έχει κάποιος ωροσκόπο Λέων,ο κυβερνήτης του ωροσκόπου είναι ο Ηλιος?Κι αν συμβαίνει αυτό πρέπει να κοιτάξουμε που βρίσκεται κ τι όψεις κάνει για μια πιο σαφή εικόνα?
:sad: Δεν εννοούσα ότι δεν έχεις ταυτότητα με τον Ποσειδώνα στον 1ο (ο Κρόνος δεν αφήνει περιθώρια να γίνει κάτι τέτοιο:laugh: αλλά ούτε και ο Δίας), απλά ότι είσαι ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχεσαι από το περιβάλλον ή από συγκεκριμένα άτομα που συναναστρέφεσαι και ίσως ταυτίζεσαι ορισμένες φορές με αυτά με αποτέλεσμα οι άλλοι να σε βλέπουν σαν έναν "σωτήρα", κάποιον που τους καταλαβαίνει και συμπάσχει με τα προβλήματά τους, ένα αποκούμπι, κάτι τέτοιο. Με το ίδιο σκεπτικό αλλά σε άλλο επίπεδο, μπορεί -- ας πούμε -- να είσαι και ο εκφραστής κάποιου παγκόσμιου καλλιτεχνικού ρεύματος της εποχής σου.
Υ.Γ. ΜΗΝ μου κακολογείτε τον Κρόνο :sad: Μουρτζούφλης ξεμουρτζούφλης, φυλάει τα σύνορα της ατομικότητάς μας.
και παλι ευχαριστω που ασχοληθηκες με τις αποριουλες μου..τα λες πολυ ωραια!.leoma οταν δε θα βαριεσαι θα ηθελα αν μπορεις το εξης..με αυτα τα στοιχεια που ξερεις για τον 1ο οικο μου να κανεις μια προσπαθεια να μ πεις κ τι εξωτερικα χαρακτηριστικα δινουν.ετσι απο περιεργεια..επειδη βλεπω οτι εισαι ψαγμενη στο θεμα μπορεις να προσπαθησεις κατα προσεγγιση??!οποτε μπορεις κ αν θες..θα τα πουμε..καλη συνεχεια...
εννοω οτι κατα καιρους βλεπω να να συνδεουν τον καθε πλανητη με στοιχεια που δινει στην εξωτερικη εμφανιση..για παραδειγμα εχω ακουσει οτι ο κρονος δινει αδυνατη σιλουετα η οτι ο ουρανος δινει αρκετο υψος κ αλλου μετριο..διαφορα..για τον ποσειδωνα δεν εχω ακουσει κατι συγκεκριμενο η αληθεια ειναι..γνωριζεις κατι απο αυτα?!εγω βλεπω πως ειμαι στον καθρεπτη απλα ειχα την περιεργεια να δω ποιος πλανητης η ο ωροσκοπος επιρεαζουν περισσοτερο την εμφανιση μου..υποψην οτι εχω σεληνη στον ταυρο(χι χι)κ αφροδιτη καρκινο..τα λεμε..
μια γενικη απορια για οποιον ξερει...εαν ενας πλανητης στον γενεθλιο χαρτη ειναι στην τελευταια μοιρα ενος ζωδιου τοτε παιρνει επιρροες κ απο το επομενο ζωδιο η καμια σχεση?επειδη εχω αφροδιτη στις 29 κ 14 μοιρες του καρκινου αναρωτιομουν μηπως και..για οποιον γνωριζει..ευχαριστω!
Διάβασε αυτό: Αστρολογία για όλους - View Single Post - H 29η μοίρα....! :bigsmile:
Καλημέρα σε όλους!
Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω ωροσκόπο Αιγόκερο με εμπεριεχόμενο τον Υδροχόο στον 1ο οίκο (ακμή 2ου είναι στον Ιχθύ). Διαβάζοντας το σχετικό άρθρο για τον ωροσκόπο, δεν μου ταιριάζει καθόλου η περιγραφή για ωροσκόπο Αιγόκερο, ενώ έχω πολλά στοιχεία από την περιγραφή που αναφέρεται σε ωροσκόπο Υδροχόο! Πώς γίνεται αυτό? Η ώρα γέννησής μου είναι ακριβής και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η ακμή του 1ου οίκου μου είναι στις 20 και κάτι μοίρες του Αιγόκερου... Σημειωτέον, ότι δεν έχω κανένα πλανήτη στον υδροχόο!
Ευχαριστώ πολύ!
Υπάρχει η άποψη ότι τα στοιχεία του ωροσκόπου εκδηλώνονται περισσότερο μετά από κάποια ηλικία, συνήθως μετά τα 30.
Υπάρχει περίπτωση να μην είσαι τόσο ...αντικειμενική με την εξέταση του εαυτού σου :cheesy:
Στοιχεία Υδροχόου ούτως ή άλλως θα είχες, είτε "κοιμισμένα" είτε πιο έντονα.:bigsmile:
Μητσάκο, σε ευχαριστώ για την απάντηση!
Δεν ξέρω εάν είμαι αντικειμενική στην εξέταση του εαυτού μου, πάντως το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι καθόλου φιλόδοξη επαγγελματικά, ούτε με απασχολεί τόσο η δουλειά, όσο ένα άτομο με ωροσκόπο Αιγόκερο! Δεν αναλώνομαι καθόλου σε σκέψεις που αφορούν τη δουλειά!!! Το μόνο στο οποίο πέφτει μέσα η περιγραφή είναι η κατάθλιψη που με πιάνει ενίοτε (και που λογικά θα με κάνει να φαίνομαι και ψυχρή), όπου δεν ξέρω εάν φταίει ο ωροσκόπος ή η σεληνούλα που έχω στον Ιχθύ :)
Όσο για την επίδραση του ωροσκόπου μετά τα 30.... Εχτές αισίως έκλεισα τα 31, οπότε... :)
Είπαμε, συνήθως μετά τα 30. Δλδ, μπορεί και στα 32 ή και αργότερα. Εξαρτάται πότε θα ...κατανοήσει η ψυχή σου, ανάλογα με το πότε θα ενεργοποιηθεί αυτός μηχανισμός :cheesy:
Κάτι που ίσως σε βοηθήσει σε μια πιο διευρυμένη παρουσίαση του ζωδίου του Αιγόκερω μπορείς να το βρεις σε αυτόν το σύνδεσμο: http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%ED%EF%FD.html
Α, και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ :bigsmile:
Ευχαριστώ πολύ πολύ!!! :bigsmile:
Είμαι λέων με ωροσκόπο καρκίνο. Μπορώ να πω ότι η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που διάβασα για τον ωροσκόπο μου με αντιπροσωπεύουν απόλυτα (ειδικά αυτό με το χαρακτηριστικό περπάτημα).
Καλημέρα,
Τα στοιχεία με βάση του ωροσκόπου είναι χρησιμότατα στην κατανόηση της προσωπικότητας...Δεν λέω, αλλά δεν επιβεβαιώνουν παντα την εξωτερική εμφάνιση ή τον χαρακτήρα. Διάβασα και τα άρθρα Ηλίου - Ωροσκόπου, και Σελήνης τα οποία είναι πολύ οκ, αλλά ενω έχω ήλιο στους Διδύμους, ωροσκόπο ιχθύ και σελήνη στον καρκίνο, και έχω στοιχεία και από τα τρία παραπανω, 8 στους 10 με κάνουν σκορπιό! ¨οταν λέω δίδυμος, χμ με κοιτάνε περίεργα...
Ειμαι σκορπιος με ωροσκοπο στο σκορπιο.........αντιμετωπιζω το ανεφικτο ως προκληση , την αβυσσο σαν παλαιστρα του νου , την εφημερη ζωη σαν ανηφορα και την επιτυχια σαν μια αεναα μετατοπιζομενη κορυφη που , όμως , με τίμημα πάντα , θέλω να προσεγγισω απόλυτα...αυτα , συνοπτικα , ειναι θεση !
Έχω ωροσκόπο Ιχθύ και η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα μου...εξαιρετικά χρήσιμο άρθρο:bigsmile:
Σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό ? !!!!
Εγώ με έναν ήλιο δεν τα βγάζω πέρα (δηλαδή οι γύρω μου) !!! Ο ωροσκόπος τοξότης (μάλλον) ελαφραίνει κάπως την κατάσταση, μου δίνει λίγη αισιοδοξία και φιλοσοφική διάθεση και ίσως λίγο ιδεαλισμό ....
Εχω ωροσκοπο ζυγο και νομιζω ειμαι απο τα αντιπροσωπευτικα δειγματα του ζυγου...Με απασχολουν η ομορφια (των αλλων και η δικη μου), η αρμονια και φυσικα οι σχεσεις!!!!!!!!! Οι δικιες μου και των αλλων....
Γενικα καποιος με εντονο το στοιχειο του ζυγου δεν μπορει χωρις να εχει σχεση με καποιον ή εστω να φανταζεται οτι εχει...χαχαχαχα!:bigsmile: