Παρθένος με ωροσκόπο στον Αιγοκερο. Με δύο λέξεις θα παρουσίαζα όλο μου το είναι: Πολεμιστής και μοναχός.
Printable View
Παρθένος με ωροσκόπο στον Αιγοκερο. Με δύο λέξεις θα παρουσίαζα όλο μου το είναι: Πολεμιστής και μοναχός.
Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο στους Διδύμους! Έχω όμως την εντύπωση ότι δεν είναι και ο καλύτερος συνδυασμός.... :cry:
Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Σκορπιό...Δεν ξέρω γιατί αλλά όλοι οι φίλοι μου μου λένε την εξής φράση όταν τους το λέω:"Έτσι εξηγείται λοιπόν το μυστήριο..."Είναι πολύ κακός ο συνδυασμός αυτός???:amazed: :cheesy:
Όχι φυσικά! Κανένας συνδυασμός δεν είναι κακός. Απλά ο ωροσκόπος στον Σκορπιό σου δίνει αυτά τα χαρακτηριστικά του μυστηρίου, της μυστικότητας, της μυστικοπάθειας (ίσως; ) ;)
Μην ανησυχείς...χαρακτηριστικά του Σκορπιού, τα οποία μπορεί να τονίζονται αναλόγως με τα υπόλοιπα στοιχεία του χάρτη σου. :bigsmile: (Τα έχουμε και άλλοι αυτά :toung:)
Σ'ευχαριστώ!Κάπως με καθησύχασες τώρα!:love: Είχα τρομάξει λίγο από τον τρόπο που αντιδρούσαν στο άκουσμα "Ταύρος με Σκοπιό"!:nuts: Πάντως δεν έχω ιδέα πώς να διαβάσω και να ερμηνεύσω τα στοιχεία του χάρτη μου,αλλά πιστεώ ότι σε λίγο καιρό με τη βοήθειά σας θα έχω γίνει expert!:amuse:
Η αλήθεια είναι πως τον Σκορπιό τον εχουμε κάπως παρεξηγημένο σα ζώδιο, αλλά ειναι η φύση του τέτοια. ¶λλωστε κάθε ζώδιο έχει τα δικά του χαρακτηριστικά.
Στο φόρουμ υπάρχουν πολλά άρθρα που θα σε βοηθήσουν να κατανοήσεις κάποια πράγματα, αρκεί να αφιερώσεις κάποιο χρόνο και να περιηγηθείς.
Θα σου πρότεινα πρώτα να διαβάσεις τα Αστρολογικά σύμβολα για να μάθεις να ξεχωρίζεις τους πλανήτες, τα σημεια κλπ συναφή του χάρτη σου.
Στη συνέχεια καλό είναι να διαβάσεις το Συνοπτική ερμηνεία των πλανητών έτσι ώστε να κατανοήσεις τις ιδιότητες και πως εκφράζεται η ενέργεια κάθε πλανήτη.
Το Οι 12 οίκοι συνοπτική περιγραφή για να κατανοήσεις τι αντιπροσωπεύει κάθε οίκος.
Στο φόρουμ Πλανήτες και Πλανητοειδείς με μια μικρή πλοήγηση θα βρεις πολλά άρθρα με θέσεις πλανητών στα ζώδια.
Τέλος η εφαρμογή Οι πλανήτες στα ζώδια θα σε βοηθήσει άμεσα και γρήγορα να βλέπεις τις θέσεις των πλανητών του χάρτη σου και να διαβάζεις κατευθείαν την ερμηνεία.
γειά σας...όταν λέω Δίδυμος με αρχίζουν στα "διπρόσωπη" "φαφλατού" "αναντάμ παπαντάμ" και δεν συμμαζεύεται. Πρέπει να πω με ωροσκόπο τοξότη για να ηρεμήσουν....η αλήθεια είναι ότι δεν είμαι διπρόσωπη.....φαίνομαι έτσι γιατί η ανάγκη μου να μιλάω με όλους με κάνει να ξεχνάω κατά την ώρα της επικοινωνίας το γεγονός ότι μπορεί πριν 2 ώρες το συγκεκριμένο άτομο να το έβριζα. Χάλια η κατάσταση αλλά είμαστε οι κλόουν του ζωδιακού και σας φτιάχνουμε το κέφι,οπότε ΦΙΛΑΑΑΑΑΑΚΙΑ :love:
Εναν άνδρα που ξέρω, ο οποίος είναι καρκίνος με οροσκόπο σκορπιό, είναι πολύ συμπαθής και ευχάριστος, αρκετά εύστροφος για αυτό και πολύ περίτεχνα εκμεταλλεύται τους πάντες προς όφελός του, έχει μία απίστευτη προσαρμοστικότητα, σε σημείο που να βολεύεται ανά πάσα στιγμή, αλλά έχω την αίσθηση ότι άγεται και φέρεται από τις καταστάσεις.:notrust:
Πές μας γιατί;:worried:
Λέων με οροσκόπο ζυγό είμαι και εγώ! Πως ήταν τα τελευταία δύο χρόνια για σένα;
Εγώ περνάω πολύ δύσκολα!
Δεν ξερω τι δημαίνουν οι πλανήτες στον 12 οίκο!Θα μου πεις;
Φτάνει το καρκίνος με ωροσκόπο σκορπιό!
Αλλοίμονο σε αυτούς που νομίζουν ότι είστε ψυχουλα και ευαίσθητοι!!
Εγώ παιδιά είμαι σκορπιός με ωροσκόπο ιχθύ... :sad: αφήστε πολύ δύσκολα τα πράγματα.. Αν και πραγματικά, δεν ξέρω γιατί αλλά ώρες ώρες όταν διαβάζω τη σημασία του ωροσκόπου δεν αναγνωρίζω κάποια από αυτά που λένε.. Νιώθω μεν ευάλωτη αλλά όχι και τόσο ονειροπόλα και ευαίσθητη.. Κάποιες φορές αισθάνομαι περισσότερο τις ιδιότητες του υδροχόου ως ωροσκόπο αλλά και του κριού. Όταν λέω πάλι ότι είμαι σκορπιός.... Φεύγουν όλοι χιλιόμετρα!!!!! χιχιχι! Αν και πολλοί μου λένε ότι δεν πολυμοιάζω με σκορπιό! Τελικά λίγο μπερδεμένα είναι τα πράγματα.. Αν και εγώ αισθάνομαι μία γνήσια σκορπίνα... Θεωρώ ότι είναι από τα πιο δυνατά ζώδια!! Είμαι μυστικοπαθής, εσωστρεφής, και σιχαίνομαι κάθετι επιφανειακό. Μου αρέσουν πράγματα με ουσία...
Είμαι επίσης ζηλιάρα και λιγάκι κτητική! Όσο για την εκδικητικότητα που λένε ότι είναι χαρακτηριστικό του σκορπιού, εγώ δεν κρατώ τόσο εύκολα κακία.. Βέβαια είμαι καλή μέχρι ενός σημείου! Δηλαδή άμα δω ότι κάποιος είτε με κοροιδεύει, είτε με θάβει είτε προσπαθεί να με βλάψει...Τότε γίνομαι.....μέγαιρα! Αν και προτιμώ να αποφεύγω τις εκδικήσεις γιατί δηλητηριάζομαι και γω και δεν το θέλω.. Προτιμώ να μην δίνω απλά σημασία...
LEO...ωροσκοπος διδυμος και πολυ παρθενο...πολυυ..
χλιδη..λεγειν..γενναιοδωρια ...χλιδη...τελειομανια...αυτο αταστροφη...χλιδη...παθος παρορμητισμος...χλιδη...:bigsmil e:
Eimai Ydroxoos me oroskopo Ydroxoo kai Selini Leon.
Den katalavainoun sixna oi alloi ton tropo skepsis mou, oute i idia mou i mitera den me kserei...merikes fores einai sa na eimai apo allo planiti.
Alla mou aresei..:amuse:
p.s. signomi gia ta Greeklis alla den eimai Ellada kai ithela poli na epikinoniso, katalavenete, o Dias ston 11o oiko mou einai ipeuthinos...xi,xi. Filia se olous!
Είμαι σκορπιός με ωροσκόπο Υδροχόο και σελήνη στον Ταύρο. Όπως μου έχουν πει η σελήνη μου σχηματίζει αντίθεση με τον Ηλιο μου και από ότι βλέπετε ο ηλιος με τον ωροσκόπο προκαλούν τις σχετικές αντιφάσεις τους.
Παρόλα αυτά είμαι πολύ σταθερή, ζω για την αγάπη και βρίσκομαι στο δρόμο της εσωτερικής αρμονίας συνειδητοποιώντας τις αντιφάσεις μου και προσπαθώντας όσο το δυνατό περισσότερο να καλύψω όλες τις πλευρές μου.
Προς Zeta1987
Φίλη σκορπίνα σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Διάβασα αυτά που έχεις γράψει για σένα. Να ξέρεις πως και εγω έχω πολλά απο το δικά σου χαρακτηριστικά και μπορώ να σε καταλάβω.
Καλά κάνεις και δεν δίνεις σημασία σε ό,τι και όποιον νομίζεις ότι μπορεί να σε βλάψει αλλά ό,τι αισθάνεσαι ελπίζω μην το κρατάς μέσα σου.
Φιλικά
Αυτό που λες το έκανα παλιότερα και πραγματικά εκτός ότι δεν έκανε καλό στον εαυτό μου, οδηγούσε σε παρεξηγήσεις... Και έτσι συμπέρανα ότι όταν κάτι σε πειράζει μπορείς να το λες με ευγενικό ή τουλάχιστον κόσμιο τρόπο...!Απλά δεν ήθελα να δυσαρεστώ κανέναν (νάτο μάλλον το στοιχείο του ωροσκόπου!) και κατέληγα να ευχαριστώ όλους εκτός από μένα.. Ευτυχώς πια βρήκα μία ισορροπία σε αυτό...
απλα μια θυληκια σκορπιος με ωροσκοπο καρκινο!ολα τα αντιθετα και η εωστρεφια πανω μου!
Αχ ερμη ζωη!
Ζυγός!!!!!!!!!!!! Υπερβολικά αναποφάσιστη, σε σημείο να με βαριέμαι ακόμη και γω η ίδια και πολύ ανυπόμονη!!! Δίκαιη φυσικά, πάντα θέλω να κάνω το σωστό και να μοιράζομαι τα πάντα με τους άλλους. Προσαρμόζομαι σε κάθε κατάσταση και συμβιβάζομαι εύκολα. Καλλιτεχνική προσωπικότητα, μου αρέσει πολύ η μουσική και γενικά η έκφραση μέσω αυτής και μέσω του γραπτού λόγου. Ο ωροσκόπος μου είναι Σκορπιός...όλοι έχουν να λένε για το έντονο και διαπεραστικό μου βλέμμα :laugh:
Zeta 1987
Αν και δεν σε γνωρίζω χαίρομαι πολύ για σένα. Με την ισορροπία αυτή νομίζω πως και εμείς και όλες οι σχέσεις μας γίνονται καλύτερες και σίγουρα πιο αληθινές.:bigsmile:
Ιχθύς με ωροσκόπο Καρκίνο.
Ευαίσθητη, πολύ επικοινωνιακή, πεισματάρα, νευρική, αποφεύγω τους διαπληκτισμούς σε σημείο που εκνευρίζομαι και εγώ η ίδια, θέλω να έχω τον έλεγχο, και εκεί που νομίζω ότι έχω πνιγεί σε μια κουταλιά νερό ευτυχώς τελευταία στιγμή βρίσκω την άκρη. Γκρούβιιιιιιιιι :blink:
Tαύρος με ωροσκόπο Καρκίνο.....τώρα καλό είναι αυτό? :blink:
ταυρος με ωροσκοπο ταυρο....καταστροφη?
Ταύρος εις υαλοπωλείονννννννν :toung:
Μια χαρά σε βρίσκω!
Εγώ πάλι είμαι τοξότης με ωροσκόπο τοξότη!! Ενθουσιώδης, ομιλητική, εξωστρεφής, ρομαντική, αλλά και κυκλοθυμική, εγωίστρια, τελειομανής και λίγο γκρινιάρα.. Μια γνήσια τοξοτίνα! :bigsmile:
Διπλή τοξοτίνα.......και αισιοδοξία στο φουλ! :toung:
Τοξότης με ωροσκόπο Δίδυμο.
Η μεγαλύτερη αντίφασή μου είναι ότι είμαι πολύ αντικοινωνικός αλλά αρκετά επικοινωνιακός
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
ΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ, ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ.
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΑΝ ΓΟΝΙΟΣ.
ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ.
Παρθένος!
Αγαπώ την λεπτομέρεις όπως και τους Σκορπιούς!
Και βέβαια Καρκίνος. :bigsmile:Ευαισθητος σίγουρα!:cry: Και τελικά είμαστε και το πιο πνευματικό ζώδιο.:idea: Ούτε Δίδυμοι έιναι ούτε οι Τοξότες. Απόδειξη το ότι είμαστε πρώτοι στην ψηφοφορία των αναγνωστων του myhoroscope.gr. Βy the way έχω ωροσκόπο Τοξότη και αυτό μου αρέσει πολύ. Mα πιο πολύ μου αρέσει η Σελήνη μου στον Ταυρο και η Αφροδίτη στους Διδύμους. Και ας λένε ότι είμαστε απιστοι. Απλώς εχουμε το προνόμιο από τη Φύση να δίνουμε αγάπη σε περισσότερα από ένα πρόσωπα τη φορά. Δεν νομίζω οτί είναι κακό αυτό. Τελος πάντων Ο Αρης μου στον Ταύρο με κανει σως αργό αλλά σταθερό και προπάντων παθιασμένο. Και μην ακούσω κανεναν να λέει πως οι Σκορπιοί ή οι Κριοί είναι οι καλύτεροι στo sex. Oπως λέει και ο ΛΕΦΑΚΗΣ καλύτεροι είναι οι Ταυροι, οι Καρκίνοι και οι Υδροχόοι.
εγώ είμαι ΠΑΡΘΕΝΑΚΙ!!
ευαισθητη, γκρινιάρα, ανυπόμονη, χαδιάρα, ανασφαλής, καλή στο να ακούω τους άλλους, αυθόρμητη, αρκετά "καλή"-χαλί να με πατήσουν(όχι για όλους βέβαια)
αυτάάά....αν θυμηθώ τπτ άλλο θα σας το πώ
:-)
Μα που είναι οι Σκορπιοί; αν και στο δημοψήφισμα φαίνονται πολλοί, δρουν μάλλον ήσυχα...λοιπόν, είμαι μια περήφανη( που είμαι), Σκορπίνα! με ωροσκόπο Τοξότη που όλο και κάτι κάνει μεγαλώνοντας! μας έχουν για κακούς και εκδικητικούς. Γνώμη μου, ότι έχουμε μια καλή αντίληψη περί δικαίου(sic). Και, έχουμε μια αστείρευτη δύναμη και μια ικανότητα να " ξαναγεννιόμαστε" κυριολεκτικά από τις στάχτες μας...έχουμε και τα ελαττώματά μας( έεελα!), αλλά αυτά θα τα πουν όλοι οι υπόλοιποι:σφύριγμα
Εγώ είμαι Τοξότης με ωροσκόπο στον Κριό. Αγαπώ πολύ τους Σκορπιούς, πιθανόν γιατί έχω Σελήνη, Αφροδίτη και Ποσειδώνα εκεί. Γενικώς όμως όταν θέλω να νοιώσω δύναμη συναισθημάτων και να πάρω μια συμβουλή που τη χαρακτηρίζει το δίκαιο απευθύνομαι σε φίλους μου που έχουν έντονα στοιχεία σκορπιού. Και τέτοιους έχω πολλούς γύρω μου..
:bigsmile: γειά σας! γελω γιατί είδα τις συμπάσχουσες σκορπίνες με ωροσκόπο καρκίνο και φοβάμαι οτι μας διακρίνει μια απελπισία,χιχιχιχι... μη φοβάστε φίλες μου νομίζω πως εμάς μας χαρακτηρίζει η εξέλιξη;)... Απλώς πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά εεεεε???Αυτό δεν ειναι το μυστικό?
:embarrestΖυγός με ωροσκόπο τοξότη, σελήνη λέων, αφροδίτη σκορπιός..
δυστυχώς δεν έχω την αισιοδοξία του τοξότη, αλλά πήρα τις υπολοιπες χάρες του..:sick::sick:
Αιγόκερως με ωροσκόπο Ζυγό... τι να πω? εργασιομανής αν και λατρεύω το καλοκαίρι και τις διακοπές, παλεύω για να αποδειξω στον εαυτό μου οτι μπορω και καλύτερα, λατρεύω τους ανθρώπους που σκεφτονται και που εχουν να πουν πραγματα, θελω να βοηθαω και το κανω οταν μπορω να διακρινω τι ειναι σωστο και τι λαθος. Πεταω στα συννεφα οταν ερωτευομαι, απογοητευομαι οταν τα πραγματα δεν γινονται ετσι οπως τα ονειρεύτηκα και συνηθως μπλεκομαι σε σχεσεις που θεωρω οτι με εχουν αναγκη χωρις απαραιτητα να συμβαινει κατι τετοιο και χωρις απαραιτητα να μου ζητάει κανεις βοηθεια! (Η απολυτη παρανοια και δυστυχως εφτασα 30 χρονων για να το καταλαβω!:wacko:) Ζω για να επιτυγχάνω στοχους. Λατρευω την ασφαλεια της οικογένειας οπως μ'άρεσει και να την προσφερω σ'αυτους που αγαπω...
Αυταααα... Νομιζω φτανει... αρκετα μακρηγόρησα
spicy tips for spicy people!:love:
ψαράκια ενωθείτε!!!! Καιρός να ΄κανουμε την επανασταση μας!!!!!!!
:bigsmile: