-
Re: Όταν ψυχολογικά είστε πεσμένοι τι κάνετε για να το αντιμετωπίσετε ????
Quote:
Originally Posted by
Alien1
Kαι τα δυο :bigsmile:
αμα ειμαι απλα θλιμμενος η βαριεμαι μπορει να καθομαι με τις ωρες στον υπολογιστη κανοντας σερφαρισμα σε διαφορες ιστιοσελιδες (οπως κανω τωρα)
η
να ασχολουμαι με κανενα προγραμμα η παιχνιδι εφοσον εχω ελευθερο χρονο
αμα εχω και νευρα εκεινη τη στιγμη κανω το πληκτρολογιο λιωμα :bigsmile:
αλλιως οπως και εσυ το ριχνω στο διαβασμα σε βιβλια\περιοδικα με θεματα που με ενδιαφερουν και σπανια καθομαι και κανω ελευθερο σχεδιο
Να υποθέσω ότι τώρα βαριέσαι και δεν είσαι θλιμμένος:embarrest !
Tι να πώ; Αυτό είναι ικανό να ρίξει την διάθεση της τσέπης σου όμως....;)
Αλλά με το διάβασμα μετά απο λίγη ώρα ξεχνάς γιατί και αν ήσουν πεσμένος!!!
-
Εγώ πάλι παίρνω την ιστΙοσανίδα μου και πηγαίνω για σέρφιΝΓΚΚΚΚΚΚΚΚ ...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ ΚΑΛΑ, ΚΑΝΩ ΕΡΓΑΣΙΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ Η ΧΟΡΕΥΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΣΩ ΚΑΤΩ... ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΤΟΥ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ Κ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ.
-
Εγω οταν δεν ειμαι καλα:
1)Παιρνω ολους τους φιλους μου,τους λεω τι εχω διαπιστωνουν και αυτοι οτι κατι εχουν
2) μπαινω σε αυτο το site πρηζω αυτους που ειναι μεσα με διαφορους προβληματισμους μου
και στο τελος κανεις δεν ειναι πλεον καλα οποτε τουλαχιστον δεν ειμαι καλα αλλα εχω παρεα....:laugh:
-
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!
-
Quote:
Originally Posted by
didimos
Εγώ όταν δεν είμαι καλά μπαίνω στο αυτοκίνητό μου και εξαφανίζομαι.....Τις προάλλες μου τη βάρεσε και πήγα αυθημερόν στο Ναυπλιο και μετά από 2 μέρες στην Αράχωβα. ¨Οχι ότι εγινα καλύτερα, απλά πέρασε η ώρα μου και ξέφυγα για μερικές ώρες. Από το να μείνω πάντως στο σπίτι....πολύ καλύτερα!
Μηπως λεω μηπως καπου κρυβεις εναν Τοξοτη????Και εγω αυτο κανω αφου μια φορα ειλικρινα που ημουνα χαλια εφτασα στη Λαμια χωρις να το καταλαβω!!!και ολοι με λεγανε παλαβη.Ευτυχως υπαρχουν και αλλες...:laugh:
-
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:
Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Αχ,κι εγώ πολύ θα ήθελα να ξεφεύγω παίρνοντας το αυτοκίνητο και πηγαίνοντας οπουδήποτε αλλά δεν έχω ακόμα δικό μου αμάξι.:cry:
Οπότε μια καλή ιδέα που μόλις σκέφτηκα είναι να παίρνω εσάς να με πηγαίνετε όπου έχετε ευχαρίστηση...:toung: :laugh: :love:
Υ.Γ Από τους διάφορους προορισμούς αποκλείεται το Ναύπλιο!!Εκεί θα "πέσω" ακόμα περισσότερο...:cry:
ναυπλιο αποκλειεται και απο εμενα!Μα ολοι να περνανε τελεια στο Ναυπλιο και εγω :
1)την πρωτη φορα που πηγα με το Λυκειο αυτος που ηθελα τα εφτιαξε με αλλη
2)την δευτερη χωρισα μολις πηγα
3) την τριτη χωρισα πριν παω!Οποτε out..Θα σε παμε οπου αλλου θες παντως μεχρι να παρεις αμαξι...:bigsmile: :nuts:
-
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
friary
Εεεε δεν υπάρχει πλέΑ λόγος ανησυχίας, το τρίτωσες το κακό :toung:
Καλα ασε γιατι ποτε δεν ξερεις....Να πηγαιναμε μια Αραχωβα???:bigsmile:
-
Μέσα στην Αράχωβα. Αλλά αφού έρχεται καλοκαιράκι και ήδη κάνει καλό καιρο εγώ λέω να πάμε κανά νησάκι. Πριν 2 χρόνια μου την βάρεσε για άλλη μια φορά, ημουν μονη (όπως καταλάβατε δεν είχα βρει ακόμα τον έρωτα της ζωής μου! χαχα...όσες με διαβασαν ..κατάλαβαν) και έφυγα μόνη και πήγα Σίφνο.
Στην προκειμένη και μια Τζιά καλή είναι. Μόνο 1 ωρίτσα από Αθήνα.
Αύριο πάλι, Πρωτομαγια λέω να πάω Σχοινιά για το πρώτο μου μπανάκι. Όποια δεν έχει αμάξι....το λέει!
Καλό μας μήνα!
-
Βρίσκω την κολλητή μου και ρίχνουμε τα χαρτια για ένα καλύτερο μέλλον!!!! :nuts:
:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Unicorn_82
Βρίσκω την κολλητή μου και ρίχνουμε τα χαρτια για ένα καλύτερο μέλλον!!!! :nuts:
:toung:
Και άμα δεν σου βγει και αυτό το καλύτερο μέλλον στα χαρτιά δεν πέφτεις περισσότερο?!?
Εγώ τελευταία παρατήρησα ότι όταν δεν είμαι πολύ καλά ή θα τσακίσω ότι γλυκό κυκλοφορεί στο σπίτι ή θα πέσω για ύπνο για να μην σκέφτομαι...
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
Και άμα δεν σου βγει και αυτό το καλύτερο μέλλον στα χαρτιά δεν πέφτεις περισσότερο?!?
Εγώ τελευταία παρατήρησα ότι όταν δεν είμαι πολύ καλά ή θα τσακίσω ότι γλυκό κυκλοφορεί στο σπίτι ή θα πέσω για ύπνο για να μην σκέφτομαι...
Τα γλυκά είναι μια πολύ καλή λύση αλλά πόσα κιλά να γίνω πια;;;:laugh:
Όσο για τον ύπνο απορρίπτεται!!!Φαντάσου να το ονειρευτείς-λογικό μετά από τόση σκέψη που θα έχει πέσει-και να ξυπνήσεις με το πρόβλημα στο μυαλό σου ξανά...:nuts:
-
πιστευω οτι παιζει ρολο η ψυχοσυνθεση του καθε ατομου! το ζωδιο ελαχιστα...
-
Quote:
Originally Posted by
mpiskoto
.....Λεπτομέρειες! :toung: Τα ερμηνευουμε όπως μας βολεύουν σε τέτοιες περιπτώσεις! Σωστός; :toung:
Πάντως τα γλυκά εγώ τα τρώω ανεξαρτήτως διαθέσεως! Τρώω συνέχεια γλυκά! :laugh:
-
-
Βασικα ξεχασα να αναφερω το βασικοτερο!!! Μιλαω με τη μαμα μου!
-
λοιπόν...επειδή το θέμα "ψυχολογικά πεσμένος" το έχω σπουδάσει τον τελευταίο χρόνο με τον ταύρο που με βασανίζει (μεταπτυχιακό κοντεύω να πάρω η γυναίκα...) έχω να πω τα εξής για αντιμετώπιση:
1) κάνω κάτι διαφορετικό. βάζω δηλαδή άλλο άρωμα, ακούω άλλη μουσική, φοράω κάτι που δεν έχω ξαναφορέσει κλπ κλπ κλπ...
2) "Μην μένετε σπίτι" (vive cuervo...) αυτό πιάνει πάντως..όσο και να μην μπορώ να πάρω τα πόδια μου, τα μάτια μου, τα αυτιά μου , την καρδιά μου και δεν συμμαζεύτεται, αν πάω κάπου με κόσμο και κάνω κάτι δημιουργικό είμαι καλύτερα
3) και φυσικά......ατέλειωτο chat με την κολλήτή μου στην αγγλία. δοκιμασμένη η συνταγή....
οπότε κάνοντας αυτά από :sad: γίνομαι :love: και μετά :bigsmile: . Και καινούρια μέρα ξεκινά!!! φιλαααααακια
-
Μάλλον ακούω μουσική ή κάνω καμιά βόλτα με το αμάξι....
-
Παίρνω τα όρη, τ' άγρια βουνά
-
Χαϊδεύω την γάτα μου.. σαν αλεξικεραυνο μου παίρνει έστω και προσωρινά την στενοχώρια..
-
Νομιζω τελικα ολοι περιπου τους ιδιους τροπους βρισκουμε!..Κι'εγω κανω παντα αρκετα ζεστο ντους η καθομαι για αρκετη ωρα μεσα στη μπανιερα με αφρολουτρο με την αγαπημενη μου μυρωδια!(αρωματοθεραπεια).. λλος τροπος ειναι το μαγειρεμα και το καθαρισμα γιατι χαλαρωνουν και ξεχνιεσαι λιγο,αλλιως...βγαινεις εξω με παρεα η μονη σου δεν εχει σημασια,αρκει να παρεις καθαρο αερα!..Το περπατημα βοηθα πολυ επισης.Πιστευω οτι το καλυτερο ειναι να βγαινεις εκτος σπιτιου!..Επισης αν κανεις ψωνια νιωθεις καλυτερα,αρκει να μη το παρακανεις και παρεις αχρηστα πραγματα επειδη εισαι πεσμενη ψυχολογικα!..Μεσα στα ψωνια καλο ειναι να παρεις και καποιο καινουργιο σιντι οπου 8α ακουσεις μολις επιστρεψεις σπιτι!..Αλλη ιδεα ειναι να πας στο γυμναστηριο!..Παντα βοηθαει οταν εισαι με κοσμο και οχι μονη σου!..:bigsmile:
-
Εγώ όταν είμαι στα down μου, ή θα πάω για ψώνια (το λεγόμενο shopping therapy),ή θα πάω κομμωτήριο. Ξεσπάω πολύ στα μαλλιά μου και κάνω αλλαγές!!:wacko: Αλλά αν έχω παρέα, θα προτιμήσω να βγώ έξω...:embarrest
-
Εγω οταν δεν ειμαι καλα κανω παντα δουλειες στο σπιτι καθως και οτιδηποτε ειναι εξουθενωτικο,γυμναστικη ψωνια,χορος μεχρι το πρωι,τοσο που οι αλλοι ορκιζονται οτι περναω την καλυτερη φαση της ζωης μου!Και δεν ειναι ψεμμα,διασκεδαζω πραγματικα,διαφορετικα νιωθω οτι μονο εγκλεισμος σε ψυχιατρειο θα με σωσει!Καποιοες φορες ομως προλαβαινω να μιλησω με τον εαυτο μου και κανω μουσικοθεραπεια,antistress sessions,και χαλαρωση....τοτε ειναι καλυτερα και για περισσοτερο!
-
Παίρνω το αυτοκίνητο και κάνω μια βόλτα στην παραλία όπου κάθομαι μόνη δίπλα στη θάλασσα και ..καπνίζω.
Βλέπω φωτογραφίες από ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου , που όμως δεν έχουν σχέση με αυτό ή αυτούς που με έχουν στενοχωρήσει.
Πάω με τις τρελλές από τις φίλες μου για καφέ και κουτσομπολεύουμε !!
-
Απομονώνομαι, γενικά αναζητώ ένα μέρος να έχω την ησυχία μου για να μπορέσω να σκεφτώ και να ηρεμήσω!
-
Εξαρτάται από το λόγο που είμαι πεσμένη.
Σε γενικές γραμμές πάντως κλείνομαι στον προσωπικό μου χώρο για ανασυγκρότηση. Με δυο λόγια, μειώνω τις κοινωνικές συναναστροφές στο ελάχιστο.
-
¶μα είμαι στα κάτω μου, αμέσως μόλις το συνειδητοποιήσω κανονίζω νυχτερινή έξοδο!!! Και του σκοτωμού να είμαι, θα πάω...:toung:
-
φοραω το καλο μου χαμογελο και βγαινω για ενα ποτακι εξω με καλη παρεα... επισης οι δουλειες του σπιτιου αλλα και η δημιουργικη ενασχοληση με την κουζινα ειναι πολυ καλη ψυχοθεραπεια για τις δυσκολες ωρες!
αυτα φιλια!
-
Μουσικη τερμα... και σοκολατα...Κλαψ...
-
-
Πρώτα τσιτσιρίζομαι για να το φχαριστηθώ και μετά ρίχνω έναν γερό ύπνο.Γι αυτό κοιμάμαι τόσο πολύ.Δίας στον 12ο είναι αυτός:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Τίποτα!Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες (την ημέρα) ή τα ανοίγω(την νύχτα,ειδικά αν έχει φεγγάρι),γκρινιάζω όλη την ώρα και απολαμβάνω την κατάστασή μου:embarrest Αλλωστε είναι πάγια κατάσταση αυτή για εμάς τα βαμπίρ...μάλλον μας προξενεί μελαγχολία η νύχτα:toung:
Χμ...έχω εξελιχθεί μέσα σ έναν χρόνο:nuts::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Χμ...έχω εξελιχθεί μέσα σ έναν χρόνο:nuts::toung:
Δηλαδή, τώρα τι ακριβώς κάνεις?:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Δηλαδή, τώρα τι ακριβώς κάνεις?:bigsmile:
Έχουμε και λέμε... λέμε και έχουμε
Πριν ένα χρόνο
Quote:
Originally Posted by Λευκή
Τίποτα!Κλείνω παντζούρια,κουρτίνες (την ημέρα) ή τα ανοίγω(την νύχτα,ειδικά αν έχει φεγγάρι),γκρινιάζω όλη την ώρα και απολαμβάνω την κατάστασή μου Αλλωστε είναι πάγια κατάσταση αυτή για εμάς τα βαμπίρ...μάλλον μας προξενεί μελαγχολία η νύχτα
Μετά ένα χρόνο
Quote:
Originally Posted by
Λευκή
Πρώτα τσιτσιρίζομαι για να το φχαριστηθώ και μετά ρίχνω έναν γερό ύπνο.Γι αυτό κοιμάμαι τόσο πολύ.Δίας στον 12ο είναι αυτός:bigsmile:
Πως λέμε.... το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ στις πλαστικές, στα μπότοξ, κου λου που :laugh::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
kia
Έχουμε και λέμε... λέμε και έχουμε
Πριν ένα χρόνο
Μετά ένα χρόνο
Πως λέμε.... το ΠΡΙΝ και το ΜΕΤΑ στις πλαστικές, στα μπότοξ, κου λου που :laugh::toung:
Α Σορρυ! Δεν το είδα :dizzy:
-
Δε πειράζει,γι αυτό οι χιώτες πάνε δυο δυο λένε!
Γενικά το ρίχνω στη φαντασία και τη μεταφυσική.Tristania,Sirenia,Dimmu Borgir και λοιπά βαμπιρίστικα έχουν την τιμητική τους!Επίσης o Jan Garbarek είναι μια καλή επιλογή αλλά θέλει πιο "ευαισθητοποιημένες αντέννες"...Γενικά η μουσική βοηθάει πολύ θα έλεγα...
-
Χμμμ....εγώ χρησιμοποιώ τις θεραπευτικές ιδιότητες του διαλογισμού.....
ΩΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ
και κατάθλιψη ΤΕΛΟΣ! :toung:
-
Προπαθώ να απασχολώ τον εαυτό μου με πράγματα... κάτι σαν εργασιοθεραπεία, για να μην σκέφτομαι!!! Αρχιζω γυμναστήρια, στοιβους, παρακολουθώ ανελειπως τα μαθήματα της σχολής μου, βγαίνω με φίλους... γένικα προσπαθώ να γεμίζω όλο το 24ωρο μου, αποφεύγοντας να καθομαι μόνη σπίτι...γιατι τοτε αρχίζω και σκέφτομαι... και όταν το κάνω σε τετοιες περιοδους, το κάνω με χαοτικό τροπο!!!!
Όποτε το μηνυμα είναι "ΔΕΝ πρέπει να προλαβαίνεις να σκεφτεσαι!"