-
Re: Ποιό ζώδιο επιμένει μετά απο έναν χωρισμό???
Τελευταία διαβάζω αστρολογία. Αλλά παράλληλα κάνω και τις παρατηρήσεις μου στις ευμπεριφορές των διάφορων ζωδίων σε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και γνωστούς. Σας βεβαιώνω λοιπόν (με ποσοστό αποτυχίας μόνο 2% ίσως και λιγότερο) πως όταν διώξετε, δηλαδή απορρίψετε, έναν Λέοντα αυτό είναι κάτι που η αυτοκρατορική φύση του δεν πρόκειται να το ανεχτεί ποτέ. Και επειδή-ως βασιλιάς- δεν είναι εκδικητικός ώστε να σας βλάψει, επιλέγει να σας κυνηγάει μέχρι θανάτου ώστε να πετύχει τον στόχο του που είναι η αντιστροφή της απόρριψης. Να μετατρέψει την απόρριψη σε αποδοχή ή έρωτα.
-
Η γνωμη μου στο θεμα
Δεν ξερω τι ακριβως ισχυει για τα υπολοιπα ζωδια αλλα προσωπικα σαν Σκορπιος οπως με χαρακτηριζει πραγματι δυσκολα συγχωρω σε οτι αφορα αισθηματικες σχεσεις και δυσκολα δινω δευτερη ευκαιρια.
Μπορω να γινω ο καλυτερος << φιλος >>
η
ο χειροτερος εχθρος.
Ανταποδιδω με αναλογο τροπο (η τροπους) ακομα και αμα περασουν 100 χρονια.
Η μνημη μου δυσκολα με απατα.
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Λένε και ο Κριός, γιατί δεν γίνονται όλα έτσι όπως τα θέλει!!!
Oooops...μας πιάσανε...:embarrest Έτσι είμαστε (είμαι μάλλον, για να μη γενικεύουμε...) Όταν χωρίζω (γκουχ, γκουχ...με χωρίζουν εννοώ) αν δεν μου το πεί ο άλλος τελείως ωμά δεν λέω να το πάρω χαμπάρι οτι finita la musica passata la fiesta...
Ένα από τα χειρότερα μου ελλάτώματα...
-
Κοινώς είναι να μη κατεβάσουμε το διακόπτη...Αργούμε λίγο αλλά αν κατεβάσουμε τα ρολλά, δεν μας γυρνάνε πίσω με ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ!
-
εγώ γιατί βρε παιδιά επέμεινα εστω και λίγο???σε Δίδυμο.... μ@@@ Δίδυμος είμαι?:wacko:
επίσης γιατί ο Ταύρος δεν επέμεινε και όλοι οι άλλοι επιμένουν(Ταύροι) -κι ας μην έφυγε πρωτος...
-
γειά σας!
εγώ πάλι είμαι καρκινάκι και φεύγω εύκολα αν κάτι δεν μου αρέσει. και τότε δεν γυρίζω πίσω με τίποτα!
αν και είναι περίεργο, με κυνηγούσε ένας αιγόκερως επί 2 χρόνια! δεν το έπαιρνε απόφαση να χωρίσουμε! βρε με το καλό, τίποτα. βρε με το κακό, πάλι τίποτα. ευτυχώς το πήρε απόφαση στο τέλος.:cheesy:
γενικά πάντως οι ταύροι το παίρνουν δύσκολα απόφαση.
μία εμμονή έχουν και οι παρθένοι όμως. η κολλητή μου είναι παρθένος και της πήρε 4 ολόκληρα χρόνια να σταματήσει να ασχολείται με έναν κριό.
αχ, τι κάνει ο έρωτας...:toung:
:cheesy:
-
Ο Λέων και ο Σκορπιός πιστεύω ότι είναι αυτοί που το παίρνουν πιο δύσκολα απόφαση απ'όλους...Φαντάσου τώρα εγώ με Ήλιο στο Λέοντα και ωροσκόπο και Σελήνη στο Σκορπιό...:weird: :laugh:
-
εδώ δεν το εχω πάρει εγω που είμαι Δίδυμος...:worried:
-
Να αλλάξω λιγο το θέμα;
Ποιό ζώδιο ζητάει να χωρίσει και το μετανιώνει και ξαναγυρνάει;
Υ.Γ. Αν μου πείτε ο ζυγός θα σας αγαπήσω πολυ...:love: αλλά θα προτιμήσω την εμπεριστατωμένη άποψη παρά αυτό που θα ήθελα να ακούσω...:embarrest
-
Και από ζυγό και από λέοντα έχω πάρα πολλά παραδείγματα.Ο Λέων λόγω εγωισμού
-
εμπεριστατωμενη αποψη δεν μπορω να δωσω αλλά τον λέοντα και τον κριο δεν τους βαζω εδω γιατι ειναι αρκετα εγωιστες να ξαναγυρισουν πίσω...
τωρα τον σκορπιο και τον ταυρο τους αποκλειω γιατι απαξ και πουν το αντιο διαγραφουν πραγματα και καταστασεις από τη ζωή τους...
τα ψαράκια θα μπορούσαν να το πάθουν αυτό και οι καρκίνοι. Επίσης οι Δίδυμοι γιατί όλες τους αποφάσεις είναι πολύ επιπόλαιες για να είναι σίγουρες και βάση αυτού και οι ζυγοί αφού είναι γνωστό πως οι τελικές αποφάσεις δεν είναι και το καλύτερό τους. Τώρα δεν ξέρω για τον δικό σου ζυγό...δεν είμαι και ειδικη...εμπειρικα μιλάω...
-
Για τους καρκίνους έχω κάποιους ενδοιασμούς. Επειδή έχουν μανία να είναι πάντα αγαπητοί στους άλλους και να ταχταρίζονται, δύσκολα παίρνουν δρόμο. Αλλά φαντάζομαι αν το κάνουν, ο γυρισμός τους θα είναι φωσκολικό δράμα...:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Για τους καρκίνους έχω κάποιους ενδοιασμούς. Επειδή έχουν μανία να είναι πάντα αγαπητοί στους άλλους και να ταχταρίζονται, δύσκολα παίρνουν δρόμο. Αλλά φαντάζομαι αν το κάνουν, ο γυρισμός τους θα είναι φωσκολικό δράμα...:embarrest
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο, αργώ να αποχωρήσω από τη σχέση, αλλά έτσι και φύγω είναι οριστικό! Αντίος Αμίγκος:toung:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
εμπεριστατωμενη αποψη δεν μπορω να δωσω αλλά τον λέοντα και τον κριο δεν τους βαζω εδω γιατι ειναι αρκετα εγωιστες να ξαναγυρισουν πίσω...
Να σου δώσω και την άλλη οπτική...Θα μπορούσε να συμβεί και το άλλο..... να γυρίσουν πίσω έτσι ώστε να σε χωρίσουν εκείνοι για να πουν ότι σε χώρισαν εκείνοι και όχι εσύ!!! Και αυτό εγωισμός είναι :laugh:
Quote:
Originally Posted by
stabie
Τώρα δεν ξέρω για τον δικό σου ζυγό...δεν είμαι και ειδικη...εμπειρικα μιλάω...
Τώρα για Ζυγό.... νομίζω ότι εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς του, λέει πράγματα που στο τέλος μετανιώνει (και που ξέρει ότι θα το μετανιώσει την ώρα που το πράττει) και ξαναγυρνάει πίσω....:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Εγώ πάντως που είμαι Καρκίνα με ωροσκόπο Ταύρο, αργώ να αποχωρήσω από τη σχέση, αλλά έτσι και φύγω είναι οριστικό! Αντίος Αμίγκος:toung:
Ταυρική αντίδραση μάλλον το να ξεκόψεις άμεσα:love: :love: :love:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Εξαρτάται από τον Καρκίνο ,δλδ από τον γενέθλιο χάρτη και επίσης από την συναστρία των ατόμων!Αν υπήρχε έντονος Πλούτωνας στην συναστρία ενδεχομένως ναι να υπήρχε εμμονή.
Καρκινος με ωροσκόπο Ταυρο, τρίγωνα σελήνης,ηλιου και δία (σε συνοδο)στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Σκορπιό και αντιστοιχα τετράγωνα με τον πλουτωνα στον ζυγο και η αφροδίτη μου στον Λεων σε συνοδο με κρόνο.
Πέρα από την φιλοσοφία μου πανω στις σχέσεις και μόνο από εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση όχι να επιστρέψω φυσικά αλλά ουτε καν να κανω σκηνη.Και εχω βιωματα να το στηρίξω αυτό.:bigsmile:
Συμπέρασμα:ΜΟΝΟ από το ηλιακό ή εστω και από τον ωροσκόπο, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.:cheesy:
-
ναι ναι οι Ταυροι ενω είναι πιεστικοί και κτητικοί και θέλουν να σε κάνουν όπως εκείνοι θέλουν να είσαι...αν πουν το γεια πρώτοι θα πει πως όλα αυτά αναιρούνται για κάποιο σοβαρό λόγο οπότε είναι και οριστικο...
μπορούμε πάντως να προχωρήσουμε αυτό το topic λίγο παραπέρα συζητώντας
και τις δικαιολογίες χωρισμού και κατά πόσο αφήνουν ανοιχτό παραθυράκι...;)
-
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Εξαρτάται από τον Καρκίνο ,δλδ από τον γενέθλιο χάρτη και επίσης από την συναστρία των ατόμων!Αν υπήρχε έντονος Πλούτωνας στην συναστρία ενδεχομένως ναι να υπήρχε εμμονή.
Καρκινος με ωροσκόπο Ταυρο, τρίγωνα σελήνης,ηλιου και δία (σε συνοδο)στον Καρκίνο με τον Ουρανό στον Σκορπιό και αντιστοιχα τετράγωνα με τον πλουτωνα στον ζυγο και η αφροδίτη μου στον Λεων σε συνοδο με κρόνο.
Πέρα από την φιλοσοφία μου πανω στις σχέσεις και μόνο από εγωισμό δεν υπήρχε περίπτωση όχι να επιστρέψω φυσικά αλλά ουτε καν να κανω σκηνη.Και εχω βιωματα να το στηρίξω αυτό.:bigsmile:
Συμπέρασμα:ΜΟΝΟ από το ηλιακό ή εστω και από τον ωροσκόπο, δεν μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα.:cheesy:
συμφωνω:clapping:
-
Quote:
Originally Posted by kia
Τώρα για Ζυγό.... νομίζω ότι εξαιτίας της αναποφασιστικότητάς του, λέει πράγματα που στο τέλος μετανιώνει (και που ξέρει ότι θα το μετανιώσει την ώρα που το πράττει) και ξαναγυρνάει πίσω....:embarrest
Τότε τι να πώ...από το στόμα σου και στου...ζυγού τ'αυτί!:toung:
-
ε όχι και παραθυράκι, αυτό δεν ειναι χωρισμός αλλά κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Όποιος σοβαρά θέλει να χωρίσει και όχι να κάνει νάζια ή να πικάρει τον σύντροφο του, ούτε χαραμάδα δεν αφήνει.Τότε θα είναι σαν να αναρρώνεις μερικώς από ασθένεια, ποιο το νόημα...?:wacko:
-
κι όμως συμβαίνει και αυτό....να λέει ο ένας από τους δύο μια χαζοδικαιολογία για να απομακρυνθεί για λίγο από τη σχέση αλλά πάντα με τη βεβαιότητα πως ο άλλος θα είναι εκεί και θα περιμένει...άλλωστε με αυτό τον σκοπό το κάνει. Ε, και μετά να ξαναγυρνά! Αυτό βέβαια είναι το χείριστο αλλά κάποιοι είναι αρκετά εγωιστές και ανεύθυνοι για να φτάνουν σε αυτό το σημείο ωστέ να κάνουν τα διαλειμματάκια τους...
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
κι όμως συμβαίνει και αυτό....να λέει ο ένας από τους δύο μια χαζοδικαιολογία για να απομακρυνθεί για λίγο από τη σχέση αλλά πάντα με τη βεβαιότητα πως ο άλλος θα είναι εκεί και θα περιμένει...άλλωστε με αυτό τον σκοπό το κάνει. Ε, και μετά να ξαναγυρνά! Αυτό βέβαια είναι το χείριστο αλλά κάποιοι είναι αρκετά εγωιστές και ανεύθυνοι για να φτάνουν σε αυτό το σημείο ωστέ να κάνουν τα διαλειμματάκια τους...
Τότε δεν μιλάμε για χωρισμό ... αλλά για πορτούλες που τις αφήνουμε ανοικτές για να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει στη ζωή μας.
Αυτό δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με τα ζώδια, όσο με το πόσο ενδιαφέρεται ο καθένας από εμάς για τον σύντροφό του.
-
σαφώς απλά επείδη κάνουμε μια πιο εκτετεταμένη κουβέντα...:embarrest
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
σαφώς απλά επείδη κάνουμε μια πιο εκτετεταμένη κουβέντα...:embarrest
Εγώ και μόνο που το ακούω εκνευρίζομαι!:mad:
Δεν το λέω ποτέ στον άλλον, γιατί είναι σαν να δουλεύω τον ίδιο μου τον εαυτό, αλλά εάν μου το πούνε, είναι πολύ σημαντικός λόγος για να τελειώσω μια σχέση, που φυσικά είναι ήδη τελειωμένη.
-
Είναι η απολυτη εκμετάλλευση εκ μέρου ς ενός ατόμου που μοιραστήκατε στιγμές.
"Κάτσε να με περιμένεις, ώσπου να λύσω τα υπαρξιακά μου". Ήμαρτον:mad: :mad: :mad:
-
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Είναι η απολυτη εκμετάλλευση εκ μέρου ς ενός ατόμου που μοιραστήκατε στιγμές.
"Κάτσε να με περιμένεις, ώσπου να λύσω τα υπαρξιακά μου". Ήμαρτον:mad: :mad: :mad:
Και όχι μόνο!!! Το χειρότερο είναι να ισχύει το άλλο:
"Κάτσε εσύ να με περιμένεις, γιατί γνώρισα κάποια άλλη και επειδή είμαστε τόσο καιρό μαζί ... ε ας κάνουμε μια αλλαγούλα! Φυσικά ... εάν βρεις κάποιον άλλον μπορείς να φτιάξεις την ζωή σου ... δεν θέλω να είμαι εμπόδιο στην ευτυχία σου"
-
γιατί δεν υπάρχει η ατάκα "θέλω να μείνω λίγο μόνος/η"? βέβαια συνήθως αυτό σημαίνει "τελειώσαμε" αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφει μετά από στραπάτσα...
και φυσικά όπως λέτε και εσείς μιλάμε για μια τελειωμένη σχέση αφού αν είσαι πραγματικά καλά με τον άλλον δεν χρειάζεσαι τη "μοναξια":mad:
-
Quote:
Originally Posted by
stabie
γιατί δεν υπάρχει η ατάκα "θέλω να μείνω λίγο μόνος/η"? βέβαια συνήθως αυτό σημαίνει "τελειώσαμε" αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που επιστρέφει μετά από στραπάτσα...
και φυσικά όπως λέτε και εσείς μιλάμε για μια τελειωμένη σχέση αφού αν είσαι πραγματικά καλά με τον άλλον δεν χρειάζεσαι τη "μοναξια":mad:
Πλάκα κάνεις τώρα? ¶μα, ενδιαφέρεσαι για τον άλλον τρέμεις στην ιδέα ότι μπορεί να τον χάσεις ... όχι να του λές τέτοιες βλακείες!
-
πράγμα το οποίο πάλι δεν εξαρτάται από το ζώδιο φυσικά...
-
Από την ωριμότητα του ατόμου εξαρτάται.
-
και από τον κυνισμό, εγωισμό, κακοήθεια...
-
Δεν ξέρω κατά πόσο κολλάει στην κουβέντα αλλά προσωπικά το βρίσκω λίγο εντός κλίματος :toung:
Τα είχα με έναν Ζυγό και χωρίσαμε πριν αρκετούς μήνες (βέβαια εγώ τον σκέφτομαι ακόμα...:love: ) και αυτός πρόσφατα τα ξαναβρήκε με την πρώην του...:(
Για να μην τα πολυλογώ,σεβάστηκα το γεγονός ότι είχε μια σχέση και εξαφανίστηκα...Δεν πέρασαν ούτε τρεις εβδομάδες και με πήρε τηλέφωνο να βρεθούμε...Ήξερα ότι αν πήγαινα θα γινόταν αυτό που δεν έπρεπε... :nana: :toung:
Πάντα τον είχα στο μυαλό μου ,όμως,σαν τον τέλειο και σωστό και γι'αυτό ήμουν τόσο καιρό κολημμένη μαζί του....Πήγα και όντως έγινε...Ξενέρωσα τόσο πολύ που το έκανε,που κεράτωσε δηλαδή,και πλέον τον έχω απομυθοποιήσει τελείως!!!!Σκέφτηκα ότι εφόσον το έκανε σε αυτή γιατί όχι και σε μένα...Εν τω μεταξύ έμαθε ότι εγώ στο ενδιάμεσο είχα κάνει έρωτα με κάποιον άλλον (όχι σχέση,απλά έρωτα) και γύρισε και μου είπε:"Δε με αγαπάς και τόσο καιρό που έλεγες ότι με αγαπάς έλεγες ψέμματα..Αν με αγαπούσες θα με περίμενες...." :blink:
Το διανοείστε;;;;Μου την είπε που δεν τον περιμένω ενώ έχει ήδη σχέση...Έπρεπε να βλέπατε τη φάτσα μου όταν τον άκουγα να μιλάει έτσι... :wacko:
Αυτά...Δεν ξέρω κατά πόσο κόλλαγε με το θέμα αλλά έπρεπε να το πω..Θα έσκαγα η γυναίκα :laugh:
-
αγαπητή skylorock,
καλά έκανες και το είπες αφού δεν άντεχες να το κρατάς μέσα σου.
εγώ θα σε συμβούλευα να τον ξεχάσεις και να πας για άλλα. μην κολλάς σε κάποιον που δεν σε αγαπάει πραγματικά ή δεν σου φέρθηκε καλά. άλλωστε καλύτερα να τελειώσεις κάτι όσο είναι νωρίς, πριν η αγάπη γίνει μίσος.
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
Markella83
αγαπητή skylorock,
καλά έκανες και το είπες αφού δεν άντεχες να το κρατάς μέσα σου.
εγώ θα σε συμβούλευα να τον ξεχάσεις και να πας για άλλα. μην κολλάς σε κάποιον που δεν σε αγαπάει πραγματικά ή δεν σου φέρθηκε καλά. άλλωστε καλύτερα να τελειώσεις κάτι όσο είναι νωρίς, πριν η αγάπη γίνει μίσος.
:love:
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;Ότι αν κι έχουν γίνει πολύ άσχημα πράγματα μεταξύ μας,όπως για παράδειγμα άσχημοι τσακωμοί,πάντα μετά από καιρό αρχίζουμε να τα "ξαναλέμε" με δική του πάντα πρωτοβουλία...Όταν βλέπει ότι χάνομαι εμφανίζεται ξανά και με ξεσηκώνει...:embarrest
Τώρα θα μου πεις "εσύ γιατί τρέχεις πίσω του"...Κοίτα,πρώτον γιατί αν δεν το κάνω πιστεύω ότι πάντα θα με "τρώει" το γεγονός μήπως τώρα έχει αλλάξει και θέλει να κάνουμε μια καινούρια αρχή...Και δεύτερον δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να του πω "όχι".Δε θέλω να αισθανθεί άσχημα εξαιτίας μου...Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο και μάλιστα μετά από το δικό του φέρσιμο να με νοιάζει ακόμα αν θα νιώσει άσχημα ή όχι αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ που το σκέφτομαι κι έτσι...:love:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Quote:
Όταν βλέπει ότι χάνομαι εμφανίζεται ξανά και με ξεσηκώνει...:embarrest
Quote:
αν δεν το κάνω πιστεύω ότι πάντα θα με "τρώει" το γεγονός μήπως τώρα έχει αλλάξει και θέλει να κάνουμε μια καινούρια αρχή
Οπότε να υποθέσουμε ότι Ζυγοί και Λέοντες επιμένουν μετά το χωρισμό?:nuts:
-
Quote:
Originally Posted by
SKYLOROCK
Ξέρεις ποιο είναι το θέμα;Ότι αν κι έχουν γίνει πολύ άσχημα πράγματα μεταξύ μας,όπως για παράδειγμα άσχημοι τσακωμοί,πάντα μετά από καιρό αρχίζουμε να τα "ξαναλέμε" με δική του πάντα πρωτοβουλία...Όταν βλέπει ότι χάνομαι εμφανίζεται ξανά και με ξεσηκώνει...:embarrest
Τώρα θα μου πεις "εσύ γιατί τρέχεις πίσω του"...Κοίτα,πρώτον γιατί αν δεν το κάνω πιστεύω ότι πάντα θα με "τρώει" το γεγονός μήπως τώρα έχει αλλάξει και θέλει να κάνουμε μια καινούρια αρχή...Και δεύτερον δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μπορώ να του πω "όχι".Δε θέλω να αισθανθεί άσχημα εξαιτίας μου...Ξέρω ότι ακούγεται περίεργο και μάλιστα μετά από το δικό του φέρσιμο να με νοιάζει ακόμα αν θα νιώσει άσχημα ή όχι αλλά τον αγαπάω τόσο πολύ που το σκέφτομαι κι έτσι...:love:
Αγαπητή skylorock,
Θα μπορούσα να τα έχω γράψει εγώ όσα λες...
Εγώ ήμουν με ένα ζυγό και αφού τη μία μέρα μου έλεγε να ζήσουμε μαζί την επόμενη (αλλά την ακριβώς επόμενη σου λεώ!) εξαφανιζόταν. Αν δεν τον έψαχνα μου την έλεγε κιόλας...Και αφού χωρίζουμε, δεν απάνταγε ούτε καν σε πρακτικά ζητήματα του στυλ "Πότε θα μου φέρεις τα πράγματά μου;" Καμία απάντηση για μέρες...Και σήμερα ας πούμε με ρωτάει σα να μη συμβαίνει τίποτα αν θέλω να βρεθούμε το απόγευμα τάχα μου για τα πράγματα αφού του έχω πει οτι δε θέλω να τον ξαναδώ και αν είναι για τα πράγματα να τα αφήσει έξω από το σπίτι μου για να μη βρεθούμε! Και δεν ξέρω τι να κάνω! Όπως λες κι εσύ, τον αγαπάω και δεν μπορώ μακρυά του αλλά από την άλλη έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και φοβάμαι. Φοβάμαι ότι αν βρεθούμε δεν θα αντισταθούμε και μπορεί μετά να γίνουν τα ίδια και απλά εγώ να παρατείνω τον πόνο μου...
Φοβερό δίλημμα...Any ideas από μια ομοιοπαθούσα;;;
-
Quote:
Originally Posted by
nala
Αγαπητή skylorock,
Θα μπορούσα να τα έχω γράψει εγώ όσα λες...
Εγώ ήμουν με ένα ζυγό και αφού τη μία μέρα μου έλεγε να ζήσουμε μαζί την επόμενη (αλλά την ακριβώς επόμενη σου λεώ!) εξαφανιζόταν. Αν δεν τον έψαχνα μου την έλεγε κιόλας...Και αφού χωρίζουμε, δεν απάνταγε ούτε καν σε πρακτικά ζητήματα του στυλ "Πότε θα μου φέρεις τα πράγματά μου;" Καμία απάντηση για μέρες...Και σήμερα ας πούμε με ρωτάει σα να μη συμβαίνει τίποτα αν θέλω να βρεθούμε το απόγευμα τάχα μου για τα πράγματα αφού του έχω πει οτι δε θέλω να τον ξαναδώ και αν είναι για τα πράγματα να τα αφήσει έξω από το σπίτι μου για να μη βρεθούμε! Και δεν ξέρω τι να κάνω! Όπως λες κι εσύ, τον αγαπάω και δεν μπορώ μακρυά του αλλά από την άλλη έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου και φοβάμαι. Φοβάμαι ότι αν βρεθούμε δεν θα αντισταθούμε και μπορεί μετά να γίνουν τα ίδια και απλά εγώ να παρατείνω τον πόνο μου...
Φοβερό δίλημμα...Any ideas από μια ομοιοπαθούσα;;;
Οτιδήποτε μας χαλάει, πρέπει να το σταματάμε!
Δική σου η επιλογή;)
-
Quote:
Originally Posted by
panther
Οτιδήποτε μας χαλάει, πρέπει να το σταματάμε!
Δική σου η επιλογή;)
Δυστυχώς σε κάποιες περιπτώσεις ισχύει το άσμα..."I can't live with or without you"
-
Ξαποστειλε τον γρήγορα.
Είχα αφήσει σε σπίτι ζυγού το αγαπημένο μου δαχτυλίδι, πριν 2 χρόνια, άδειασα άπειρες κάρτες να του το ζητάω αλλά τπτ. Αδιαφορία! Οι ζυγοί έχουν δική τους νοοτροπία στους χωρισμούς, και μου σπάει τα νευρα αυτό.:mad:
-
Μια και βλεπω προτίμηση σε συγκεκριμένο ιρλανδικό γκρουπ θα σου αντιπροτείνω "You say when he hits you, you don't mind
Because when he hurts you, you feel alive "
Μεταφορικά φυσικά.
Αν αγαπάμε έστω και λίγο τον εαυτο μας δεν θα τον υποβάλλουμε σε κινέζικα βασανιστήρια,ουτε θα τον καταδικάσουμε να περιμένει για το "τιποτα"και τα ψίχουλα που θα μας αφήσει κάποιος.
Κατα δευτερον σε τελείως προσωπικό επίπεδο μιλώντας,η αναποφασιστικότητα & η αστάθεια -ειδικά σε έναν άνδρα- θα με απωθούσε φοβερά και το διαπίστωσα στην πράξη.:sick:Η μας θέλουν ή δε μας θέλουν.Απλά πράγματα.;)