-
Re: Απιστία: Αυτό το «μαύρο» φεγγάρι του έρωτα!
Πιστεύω πως το θέμα της απιστίας είναι λεπτό και ευαίσθητο. Πληγωμένες καρδιές κι εγωισμοί συμμετέχουν. Πρέπει να καταλάβουμε τι μας ενοχλεί πιο πολύ απο τα δύο, έτσι και μας συμβεί, ή τι μας ωθεί να διαπράξουμε την απιστία σε περίπτωση που το κάνουμε εμείς. Το να μην το μάθουμε ή να το κρύψουμε βέβαια καλό είναι, αλλά είναι μάλλον κοροϊδία. Μας αρέσει άραγε να μας κοροϊδεύουν, κοινώς να κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου ή να κοροϊδεύουμε ή είναι προτιμότερο να ξεκαθαρίζουν οι καταστάσεις;;; Ποιος να ξέρει. Κάθε άνθρωπος διαθέτει άλλες αντοχές και ανοχές. Η ζωή είναι ένα παιχνίδι και ο καλύτερος παίκτης περνάει καλά. Επίσης και ο πιο αναίσθητος. Ισως δεν θα πρέπει να παίρνουμε τα πράγματα τόσο «προσωπικά» τελικά. Να τα βλέπουμε σαν ένα μέρος του συνόλου κι όχι βουνό. Να αφήσουμε κάτω τον μεγενθυντικό φακό που χρησιμοποιούμε για τις σχέσεις μας και να χαλαρώσουμε. Τελικά αν είναι να μας τύχει ή να το κάνουμε, δεν θα το αποφύγουμε, ούτε θα το αποτρέψουμε μάλλον. Εν κατακλείδι, δεν ξέρω τι να πω τελικά. Η μάλλον ότι και να πω, δεν θα αλλάξει και τίποτα.
-
δεν ξερω παντως εγω προσωπικα δεν θα το αντιμετοπιζα ψυχραιμα...
και αν θα εμενα στην σχεση μαλλον δεν θα εμενα με σκοπο να συγχωρεσω και να ξεχασω...
αλλα απο την αλλη κανεις δεν ειναι κανενος και στον καθενα μπορει να συμβει να κανει κατι τετοιο ειτε συνειδητα ειτε επιπολαια.....
-
θεωρώ πως η απιστία είναι ένας καλός λόγος να απομακρυνθείς δια παντός από το συντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις ξανά τη σχέση σου με τον εαυτό σου. να ανακαλύψεις εκ νέου ποια ήταν τα θέλω σου τα οποία είχες ξεχάσει
-
Quote:
Originally Posted by
mochito
θεωρώ πως η απιστία είναι ένας καλός λόγος να απομακρυνθείς δια παντός από το συντροφό σου και να επαναπροσδιορίσεις ξανά τη σχέση σου με τον εαυτό σου. να ανακαλύψεις εκ νέου ποια ήταν τα θέλω σου τα οποία είχες ξεχάσει
a. Αν η απιστία δεν είναι sport:amazed: ή αυτοσκοπός :sad: και η σχέση, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, ήταν υγειής τότε η απιστία είναι μάλλον αποτέλεσμα...
b. Δεν γίνεται να επαναπροσδιορίσεις ξανά τη σχέση σου με τον εαυτό σου, μέσα στην σχέση και να φρεσκάρεις τα θέλω σου, χωρίς ντράβαλα?:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
e k
a. Αν η απιστία δεν είναι sport:amazed: ή αυτοσκοπός :sad: και η σχέση, τουλάχιστον μέχρι πρότινος, ήταν υγειής τότε η απιστία είναι μάλλον αποτέλεσμα...
b. Δεν γίνεται να επαναπροσδιορίσεις ξανά τη σχέση σου με τον εαυτό σου, μέσα στην σχέση και να φρεσκάρεις τα θέλω σου, χωρίς ντράβαλα?:bigsmile:
H απιστία στο (b) είναι απλώς η αφορμή και όχι το αίτιο.
(a) ... το αποτέλεσμα μιας επιθυμίας που πηγάζει από το πιο βασικό μας ένστικτο, της επιβίωσης, κατά τους σύγχρονους δαρβινιστές. Είναι τόσο μακρινό που το έχουμε ξεχάσει και βεβαίως το έχουμε εκ-πολιτίσει. Σαν πράξη, αντικειμενικά, δεν έχει καμία ηθική χροιά όμως ακριβώς επειδή δεν ζούμε σε πρωτόγονες κοινωνίες και επειδή διαμεσολαβείται από διάφορα πολιτισμικά ταμπού, το έχουμε ενδύσει με το ήθος μας.
-
Quote:
Originally Posted by
mochito
Δεν χρειαζεται να πας με οτι σου βρεθει στο δρομο επειδη δεν σου κανει πια ο συντροφος σου
Εκτος αμα θες να σου βγαλουν και το αναλογο ονομα στο τελος (αρχιζει απο π και τελειωνει σε α)
Αμα θες να πηγαινεις με τον εναν και τον αλλον ενταξει δικαιωμα σου
αλλα οχι οταν βρισκεσαι σε σχεση.
Πρωτα ξεκαθαριζεις την σχεση σου και εισαι ειλικρινης απεναντι του
και απο κει και περα εφοσον χωρισεται προχωρας οπως νομιζεις και με οποιον\οποιους νομιζεις
Γιατι αμα εσυ νομιζεις οτι μπορεις να απιστησεις πληγωνοντας τον για να τον ξεφορτωθεις ευκολα αντι να εισαι ειλικρινης απεναντι του το ιδιο ευκολα μπορει να κανει το ιδιο και σε σενα ο συντροφο σου για να ξεφορτωθει εσενα...
-
Quote:
Originally Posted by
fillenia
H απιστία στο (b) είναι απλώς η αφορμή και όχι το αίτιο.
Eιναι αφορμη
η
μηπως ειναι ευκαιρια για μερικους απο εμας να εκπληρωσουμε τις σεξουαλικες μας επιθυμιες
Χωρις να νοιαζομαστε για τα αισθηματα του αλλου παρα μοναχα τα δικα μας αισθηματα και τις επιθυμιες του εαυτουλη μας
-
Ενα από τα πολιτισμικά ταμπού λοιπόν.... η αμαρτία της σεξουαλικής επιθυμίας.
Η ηθική πλευρά της απιστίας και όσα την συνοδεύουν κρύβει μια παλιά συλλογική νοοτροπία. Οι νοοτροπίες επιβιώνουν γιατί αλλάζουν με πολυ αργό ρυθμό σε σχέση με τις κοινωνικές αλλαγές. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν αλλάζουν ποτέ!
Οι νοοτροπίες είναι οι βαθύτερες δομές του κοινωνικού γίγνεσθαι.
-
"...Το να είσαι ο πρώτος στην καρδιά ενός άντρα ή μιας γυναίκας είναι προνόμιο των λίγων.......Η αγάπη που μας δείχνει ένας άλλος άνθρωπος μας βάζει σ'ένα διπλό ερώτημα:πρώτα-πρώτα μας φαίνεται περίεργο που δε μας αγαπούν κι οι άλλοι με την ίδια θέρμη, και μετά αρχίζουμε να υποψιαζόμαστε τη γυναίκα που μας λατρεύει για κάποια κατωτερότητα.Αν μ'αγαπάει είναι γιατί είναι χαμένη:ποιος θα ξεχώριζε ένα πλάσμα τόσο ασήμαντο σαν κι εμενα εκτός από κάποιον πιο χαμένο που βρίσκει την ευκαιρία ν'ακουμπήσει σ'ένα ναυάγιο..."
ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ
Πασκάλ Μπρυκνέρ
-
προσωπικα δε θα εμενα σε μια σχεση οπου ο συντροφος μου με εχει απατησει....να μεινω να κανω τι??δε θα το ξεχασω ποτε,θα γινω καχυποπτη κ θα γινουμε χειροτερα...,ειναι κ θεμα εγωισμου,να φυγεις μπας κ καταλαβει το λαθος του...
κατ'αρχην πιστευω οτι κατι δε πηγαινε καλα στη σχεση μας κ αναζητησε αλλου να καλυψει τα κενα...εκτος αν παιζει το ματακι του εξ'αρχης..τοτε καποια στιγμη γινεσαι ταρανδος
η απιστια δε συγχωρειται...κ δε καταλαβαινω οταν λες οτι αγαπας τον αλλον πως του φορας το κερατο?!!
-
Καλά εσύ στείλε λουλούδια και θερμά συγχαρητήρια με την ευχή: Πάντα άξιος!!! μην τρελαθούμε τώρα!:nuts:¨οχι πως πιστεύω ότι ο άνθρωπός μπορεί να ΄ζησει μόνο με έναν συντροφο σε όλη τη ζωή του αλλά άν προκύψει ''έλξη'' για άλλο ''κορμί'' να΄μην το μάθει ο άλλος ποτέ!!!:σφύριγμα Αλλά άν προκύψει έλξη για άλλον......
η σχέση έχει τελειώσει...............:sorry:
-
Quote:
Originally Posted by
Roxanne
........κ δε καταλαβαινω οταν λες οτι αγαπας τον αλλον πως του φορας το κερατο?!!
Έλα, μωρέ, ξέρεις πώς γίνονται αυτά... :cheesy:
Λίγο η τελμάτωση μετά από πολύχρονη σχέση, λίγο η διάθεση να αυτοεπιβεβαιωθούμε, κανα ποτάκι για να παραμεριστούν οι ενοχές, ε, το ένα φέρνει το άλλο, καταλαβαίνεις τώρα :toung:
-
Ο.Κ σύμφωνοι....αρκεί να είναι αποδεκτή αυτή η στάση και από τα δύο μέρη....:love:δηλαδή να δικαιολογείται έτσι και για τα δύο μέρη και όχι ''ο αντρας όταν το κάνει είναι '' παιχταράς'' αλλά η γυναίκα ''π.....α''και πρέπει να είναι φρόνιμη και στο σπίτι.:nuts: Θυμηθείτε τον πιο γενικό κανόνα της ζωής ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο άντρας είναι ''κυνηγός'' (αλλιώς χάνει το ενδιαφέρον του και εκεί είναι η μαγκιά σας κυρίες μου....:bigsmile:)και η γυναίκα ''θύραμα''κύριοι...:bigsmile:όλες οι γυναίκες δεσμευμένες και μη....και υπαρχουν αρκετοί πολύ επιδέξιοι κυνηγοί και μπόλικα θυράματα διαφόρων ειδών....
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Ο.Κ σύμφωνοι....αρκεί να είναι αποδεκτή αυτή η στάση και από τα δύο μέρη....:love:δηλαδή να δικαιολογείται έτσι και για τα δύο μέρη και όχι ''ο αντρας όταν το κάνει είναι '' παιχταράς'' αλλά η γυναίκα ''π.....α''και πρέπει να είναι φρόνιμη και στο σπίτι.:nuts: Θυμηθείτε τον πιο γενικό κανόνα της ζωής ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο άντρας είναι ''κυνηγός'' (αλλιώς χάνει το ενδιαφέρον του και εκεί είναι η μαγκιά σας κυρίες μου....:bigsmile:)και η γυναίκα ''θύραμα''κύριοι...:bigsmile:όλες οι γυναίκες δεσμευμένες και μη....και υπαρχουν αρκετοί πολύ επιδέξιοι κυνηγοί και μπόλικα θυράματα διαφόρων ειδών....
συμφωνώ απόλυτα μαζί σου!!!!:clapping::σφύριγμα
-
πολυ ωραιο θεμα! αλλα ποναει παντα. πιστευω πωΣ οταν εισαι ερωτευμενοs δεν εχειs ματια για αλλον. οταν συμβει σημαινει πωs η σχεση σου εχει τελειωσει..και παντα φταινε και οι δυο. αν γινει καλυτερα να μην μαθευτει ποτε. Γιατι αν η αποφαση ειναι να συνεχισειs την σχεση παντα θα σε βασανιζει.:cry::cry:
-
Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
-
Quote:
Originally Posted by
flame
δηλαδή να δικαιολογείται έτσι και για τα δύο μέρη και όχι ''ο αντρας όταν το κάνει είναι '' παιχταράς'' αλλά η γυναίκα ''π.....α''και πρέπει να είναι φρόνιμη και στο σπίτι.:nuts: Θυμηθείτε τον πιο γενικό κανόνα της ζωής ότι από αρχαιοτάτων χρόνων ο άντρας είναι ''κυνηγός'' (αλλιώς χάνει το ενδιαφέρον του και εκεί είναι η μαγκιά σας κυρίες μου....:bigsmile:)και η γυναίκα ''θύραμα''κύριοι...:bigsmile:
Τωρα την είδα αυτήν την δημοσίευση.Η πρωτη πρόταση με βρίσκει σύμφωνη.Στη δεύτερη διαφωνώ.Οι γυναίκες επιλέγουν πάντα,και απλά αφήνουν τους άντρες να τους κυνηγήσουν (εάν το θέλουν οι ίδιοι βέβαια).Αυτό το "θέλω τον άντρα κυνηγό" δε στέκει συνήθως,γιατί λέγοντας "θέλω τον αντρα κυνηγό και να κάνει το πρώτο βήμα" εννοούν αυτόν που επιθυμούν οι ίδιες.¶μα δεν τον επιθυμούν ,όσο καλός κυνηγός και να είναι δε πρόκειται να ενδώσουν σ αυτόν,και από "άντρας κυνηγός" γίνεται ξαφνικά "λιγουρης και πρήχτης"(ενίοτε και "παιδί για τα θελήματα").Στην πραγματικότητα,συνήθως οι γυναίκες είναι οι πονηροί κυνηγοί και οι άντρες τα θηράματα που τους αρέσει να το παίζουν κυνηγοί και απλά δεν καταλαβαίνουν τις "παγίδες" στις οποίες πέφτουν:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
kagou7614
Η ΑΠΙΣΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ ΜΙΑ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΝΩ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΧΟΥΝ & ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ.
Ενώ οι γυναίκες τίποτα ε? :nuts: (Εχμ μήπως τελικά δεν περνάμε και τόσο καλά όσο μερικές θέλετε να βάζετε τον εαυτό σας να πιστεύει?)
Please μη φωνάζεις, γράφε με πεζούς χαρακτήρες.
Μαρία θα έλεγα ότι κάποιες φορές η γυναίκα γίνεται το «καρότο», το δόλωμα, όπως θες πες το. Όσο πιο κυνηγαράς ο άντρας τόσο πιθανότερο να τον παίξει μια γυναίκα. Είναι όμως και κάτι πονηρόλαγοι που σου έχουν φάει το καροτάκι μέσα απο τα χέρια και εσύ νομίζες ότι ακόμα το κρατάς. Σχέσεις τύπου catch me if you can (την ομότιτλη ταινία να την δείτε όσοι δεν) που απαιτούν την ύπαρξη τέτοιων ρόλων ελοχεύουν και τον κίνδυνο οι ρόλοι αυτοί να αναστραφούν οποιαδήποτε στιγμή.
Μία ομότιμη και ειλικρινής σχέση έχει τις περισσότερες πιθανότητες να κρατήσει. Έλα όμως που δεν «εξιτάρει» και την σνομπάρουμε?... :bigsmile:
-
:l
Quote:
Originally Posted by
kagou7614
Koριτσακι μου δυστυχως στις μερες μας και τα δυο φυλα απιστουν το ιδιο, τουλαχιστον οι στατιστικες αυτο λενε. Ο καθενας απιστει για τους δικους του λογους τους οποιους δεν ειμαι σε θεση να κρινω,εχεις δει αντρα να πληγωνεται απο απιστια? οχι ειμαι σιγουρη γιατι αν ειχες θα καταλαβαινες πως η απιστια δεν ειναι μονοπωλιο των αντρων.Απο εκει και περα επειδη ειναι εμφανες οτι εισαι πληγωμενη,δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου και αυτο που σημερα φανταζει βουνο, αυριο θα ειναι μια αναμνηση απο την πρωτη σου νιοτη :love::love::love:
-
Στην απιστία καλό είναι να ανακαλύψουμε τα δικά μας λάθη ή τον πραγματικό λόγο που επιλέξαμε να έρουμε κοντά με καποιον που μας προδίδει.Μη ξεχνάμε ότι όλες οι σχεσεις είναι προβολές του ευατού μας.Τίποτα δεν είναι τυχαίο.Υστερα από ουσιαστική και βαθία ανάλυση παντα καταλαβαίνουμε τον λόγο, και κανένας δεν φταίει.Διαλέγουμε να προδοθούμε η να καταλήξουμε εκεί, υποσεινηδητα παντα.
-
Συμφωνώ μαζί σου. Πιο πολύ επειδή το θέτεις σε επίπεδο συνειδητού-υποσυνείδητου. Σαν να λέμε Αστρονομία-Αστρολογία ένα πράμα! Και τα δυο δεύτερα του κάθε ζεύγους δεν έχουν αποδείξεις ("απτες" παντα εννοω), αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν και λειτουργούν.:bigsmile:
-
emena o prwin m to pe oti pernage teleia mazi m an & me keratwne & oti me thelei akwma an & fovamai & eimai sigouri oti tha xanakanei ta idia.
-
Quote:
Originally Posted by
kagou7614
emena o prwin m to pe oti pernage teleia mazi m an & me keratwne & oti me thelei akwma an & fovamai & eimai sigouri oti tha xanakanei ta idia.
Βρε κοριτσακι μου γραψτα Ελληνικα γιατι δεν καταλαβαινω τι λες:unsure:
-
ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΗΝ Μ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΩΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ .ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ Μ . Μ ΛΕΓΕ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ Μ ΑΝ & ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ.
-
kagou7614 σε παρακαλώ πάαααααααααααααρα πολύ τα μηνύματά σου στο myHoroscope να τα γράφεις με ελληνικούς, πεζούς χαρακτήρες. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να σε δυσκολεύει, όμως κι εσύ έτσι δυσκολεύεις 20.000 ανθρώπους να σε διαβάσουν. Κάνε μια προσπάθεια.
-
Quote:
Originally Posted by
kagou7614
ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΗΝ Μ ΜΕ ΘΕΛΕΙ ΑΚΩΜΑ ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΕ ΕΧΙ ΚΕΡΑΤΩΣΕΙ .ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΜΑΖΙ Μ . Μ ΛΕΓΕ & ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΝΑΓΕ ΤΕΛΕΙΑ ΜΑΖΙ Μ ΑΝ & ΜΕ ΚΕΡΑΤΩΝΕ .ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΔΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΩ.
Κοριτσακι μου ο πρωην καλα θα κανει να παραμεινει πρωην. Ποσες αληθεις μπορει να πει καποιος που διαρκως διατηρει παραλληλες σχεσεις. Πρεπει να σου πω ομως οτι στις ηλικιες τις δικες σου τα αγορια προσπαθουν να αποκτησουν εμπειριες λες και δεν θα προλαβουν να τις αποκτησουν, ειναι θεμα ορμονων,για αυτο αποκτησε και συ τις δικες εμπειριες και καθως θα μεγαλωνεις θα εισαι σε θεση να κρινεις ποιος αξιζει την συγχωρεση σου η οχι,τωρα παλι αν νομιζεις οτι περνας καλα και μπορεις να τον δεχεσαι ανα πασα ωρα και στιγμη μετα τις περιπετειες του,δεξου τον και μη ζητας εξηγησεις γιατι παντα θα σου δινει τις ιδιες. :love::love::love:
-
" στην γκρεμισμενη τους φωλια επανω τραγουδανε,γι αυτο ζηλευω τα πουλια κι οχι γιατι πετανε..."
Η απιστια ειναι μια θλιβερη κατασταση σε μια σχεση.Ειναι τοσο συνθετη αλλα συναμα και τοσο απλη...Τοσο βλαβερη για την σχεση αλλα συναμα και τοσο (εν δυναμει) επικοδομητικη για τα ιδια τα ατομα...
-
Παιδιά εγώ τώρα τί να πω?Φοβάμαι οτι θα σας σοκάρω!!!Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να θεωρούμε τον άλλο κτήμα μας?Καθένας ανήκει σε εκείνον και στα όνειρά του.Αρνούμαι να συμβιβαστώ με την ιδέα της απόλυτης αποκλειστικότητας μέσα σε μια σχέση ή γάμο. όταν την ίδια στιγμή η ψυχή μου θέλει να τέρπει πλήθος ανθρώπων και να μπορεί γεύεται ένα αρρενωπο ανδρικό κορμί που ενίοτε επόθησε χωρίς να νιώθει τύψεις μετά!!!Την ίδια όμως ελευθερία κινήσεων και επιλογών που ζητώ είμαι σε θέση και να προσφέρω στο σύντροφό μου.Αλλα επειδή αποκλείεται να υπάρχει αρσενικό σε τούτο τον πλανήτη που να δεχτεί αυτό το περίεργο είδος σχέσης...απλά να ονειρεύομαι μπορώ!!!!!Τώρα θα μου πείτε ...μα καλά δε ζηλευεις?Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη ναι...αλλα το ελέφχω σκεπτόμενη οτι δεν έχω το δικαίωμα να απαιτήσω απο τον άλλο να υπογράψει συμβόλαιο οτι ΠΟΤΕ δε θα του συμβεί να ποθήσει μια άλλη γυναίκα, όσο και να με αγαπα!!!Είμαι κατασταλαγμένη, το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και έτσι είμαι σε θέση να απολαμβάνω την κάθε επαφή μου στα γεμάτα χωρίς να ανησυχώ αν ο άλλος μου ειναι πιστός ή όχι!
-
ναι,αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν μιλαμε για απιστια...μιλαμε το πλαισιο μιας σχεσης που και οι δυο εχουν αποδεχθει...
-
Quote:
Originally Posted by
kinky_skorpina
Παιδιά εγώ τώρα τί να πω?Φοβάμαι οτι θα σας σοκάρω!!!Δε μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει ντε και καλά να θεωρούμε τον άλλο κτήμα μας?Καθένας ανήκει σε εκείνον και στα όνειρά του.Αρνούμαι να συμβιβαστώ με την ιδέα της απόλυτης αποκλειστικότητας μέσα σε μια σχέση ή γάμο. όταν την ίδια στιγμή η ψυχή μου θέλει να τέρπει πλήθος ανθρώπων και να μπορεί γεύεται ένα αρρενωπο ανδρικό κορμί που ενίοτε επόθησε χωρίς να νιώθει τύψεις μετά!!!Την ίδια όμως ελευθερία κινήσεων και επιλογών που ζητώ είμαι σε θέση και να προσφέρω στο σύντροφό μου.Αλλα επειδή αποκλείεται να υπάρχει αρσενικό σε τούτο τον πλανήτη που να δεχτεί αυτό το περίεργο είδος σχέσης...απλά να ονειρεύομαι μπορώ!!!!!Τώρα θα μου πείτε ...μα καλά δε ζηλευεις?Όταν είμαι πολύ ερωτευμένη ναι...αλλα το ελέφχω σκεπτόμενη οτι δεν έχω το δικαίωμα να απαιτήσω απο τον άλλο να υπογράψει συμβόλαιο οτι ΠΟΤΕ δε θα του συμβεί να ποθήσει μια άλλη γυναίκα, όσο και να με αγαπα!!!Είμαι κατασταλαγμένη, το έχω φιλοσοφήσει το θέμα και έτσι είμαι σε θέση να απολαμβάνω την κάθε επαφή μου στα γεμάτα χωρίς να ανησυχώ αν ο άλλος μου ειναι πιστός ή όχι!
Eχεις καμια Σεληνη στον Υδροχοο η κατι τετοιο?Συμφωνω απολυτα μαζι σου..Προσωπικα τρωω κατι φρικιες κατα καιρους..καπου τον Αυγουστο..να την κανω την κουτσουκιελα..αλλα σαν γνησιο ΚΡΙΑΡΙ δεν μπορω να διαχειριστω τετοια κρυφα παρανομα ..θα κανω μπαμ και θα με φαει το αγχος..οποτε λεω αστο καλυτερα κοπελια ..εδω σε εξεταστικες στο πανεπιστημιο πας να βγαλεις το σκονακι να αντιγραψεις,τρεμεις και γινεσαι κατακοκκινη που να κανεις και τετοια ..ασε ασε.. καλυτερα το κεφαλακι μου στη θεση του!!!!:nuts::nuts:
Βεβαια εχω σκεφτει μια μεθοδο καπως παραδοξη αλλα δεν μπορω να πω κατα ποσο ειναι εφαρμοσιμη...Στηνεις εναν καραμπινατο καβγα και α και ου και χωριζουμε ..επειτα κανεις την κουτσουκελια μια και εισαι ελευθερη και η εννοια της απιστιας δεν υφισταται...ε και μετα επιδιωκεις την επανασυνδεση..:cheesy::cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Στηνεις εναν καραμπινατο καβγα...
Κριάρια όλου του κόσμου ενωθείτε!!!! :nuts::nuts::nuts::nuts:
:laugh:
-
Αγαπητή aries engineer...:) εχω Σελήνη στο Ζυγό,μέσα στο σπιτι της Αφροδίτης αλλα και του Κρόνου(η Σελήνη μου ειναι στο 10ο οίκο). Επισης εχω μεγαλη επιρροή απο Ζυγό αλλα και Υδροχόο(ο Ήλιος και ο Ουρανός στον 11ο οικο),ισως γι'άυτό ταυτίστηκες τόσο με τα λεγόμενά μου!!!!Το δικό σου ηλιοζώδιο(δεν ξέρω τις άλλες πλανητικές θέσεις στο χαρτη σου για να εχω μια συνολική εικόνα) ειναι γεμάτο φωτιά και χαρακτηρίζεται απο εναν σχεδόν παιδικό ενθουσιασμό για καθετι καινούργιο και απιαστο!!!Υπο αυτή την εννοια λοιπόν και μιας και βαριέστε ευκολα εσείς τα Κριαράκια...καπου-καπου θέλετε την αλλαγη,την αναγέννηση,την ποικιλία,προς αρση της βαρεμαρας και της ανίας,αλλα δεν ειμαι καθόλου σίγουρη αν μπορείτε να δεχτείτε η να καταπιείτε την απιστία του συντρόφου!!!!!!! :)
Παρόλο που το αρχικό θέμα που ξεκίνησα να σχολιάζω μιλούσε για απιστία,εγω αρπαξα την ευκαιρία να μιλήσω για ένα άλλο ειδος σχέσης που επιτρέπει απόλυτη ελευθερία κινήσεων και ταιριάζει σε ανθρώπους που δεν ειναι κτητικοί και δεν εχουν ιδιαίτερα ανεπτυγμένο το αίσθημα της αποκλειστικότητας!Το προτυπο αυτό της σχέσης ομως, δεν αποκλείει εξ'ορισμού την πίστη και την αφοσίωση, απλά βασίζεται στην αντίληψη οτι η αποκλειστικότητα και η πίστη(ακριβώς οπως και η εμπιστοσύνη και ο σεβασμός) δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα απλώς και μόνο εξαιτίας της ύπαρξης ενός δεσμού!!Πρέπει να διεκδικούνται και να επανακερδίζονται καθε στιγμή!Με βάση αυτή την οπτική,αν οι δύο σύντροφοι είναι σε θέση να προσφέρουν ο ένας στον άλλο την αλλαγή,την εκπληξη,την απροβλεψιμότητα...με δυο λόγια τη συνεχή διέγερση σε όλους τους τομείς,τοτε γιατι οχι...γιατι να μη μπορουν να μεινουν πιστα και αφοσιωμένα τα δυο μελη της σχέσης???ΌΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΑ ΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΔΙΧΩΣ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΝΟΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ!!!Χρειάζεται όμως σκληρή προσπάθεια και απο τους δύο και οχι με το πρώτο σημάδι βαρεμάρας να αναζητούν εξωτερικά δεκανίκια!!!Κοινώς Κριαρίνα μου...είναι σαν να λες εμμέσως πλην σαφώς στο συντροφο:..."Αν εισαι μάγκας κανε με δικιά σου και κρατησέ με για παντα κοντά σου"!!!(To ίδιο βέβαια πρέπει να κάνεις κι εσυ!Αμοιβαία είναι αυτα,για να είμαστε δίκαιες!)
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΤΟ ΜΑΡΑΚΙ.....
-
:bigsmile: Kατά αρχήν να πω πώς μου άρεσε πολύ το Αρθρο και να ευχαριστήσουμε για την Δημοσίευση!!:cheesy:
Θα ήθελα και γώ με την σειρά μου να εκφράσω τις απόψεις μου πάνω σ αυτό.....
Το θέμα για μένα δεν είναι μην πούμε κάποια στιγμή" το χάσαμε το κορμί πατριώτη" γιατί όπως ελέχθει στα παραπάνω πολύ πρίν ,έχει υπαρξει το συναισθηματικό διαζύγιο,και εκεί εντοπίζω εγώ το μεγάλο πρόβλημα.Ο Ορισμός του Ερωτα είναι "η απόλυτη επικοινωνία" που εκφράζεται κατά κύριο λόγο απο την σωματική επαφή η όποια όμως είναι ορμόμενη απο εγκεφαλικούς ερεθισμούς προηγούμενα....
Η Συναισθηματική εξαπάτηση είναι για μένα ίσως η μεγαλύτερη ατυχία που μπορεί ν α προκύψει σε ένα Ζευγάρι που μπορεί και μέχρι λίγες μέρες πριν να ήταν ευτυχισμένοι η να νόμιζαν ότι ήταν.....Το αναφέρω ως ατυχία γιατί μπορεί να μην υπάρξει "απάτη" όπως την εννοούμε δηλ να μην ξαπλώσει κάποιος με κάποιον άλλον εκτός του συντρόφου του, όμως να είναι άτυχος και αυτός και ο σύντροφος του,δεδομένου του ότι ο ένας δεν μπορεί να δώσει στη σχέση αυτό που θα της έπρεπε και γνωρίζει τους λόγους και ο άλλος δεν μπορεί να πάρει αυτά που προσδοκούσε απο την σχέση χωρίς να ξέρει τους λόγους.....και απλά επειδή οι νομιμοτητες το υπαγορευουν είναι μαζί
μένουν μαζί....χωρίς ο ένας να μπορεί να εξωτερικεύσει τα βαθύτερα συναισθηματά του στον άλλον όποτε κλωτσούν αυτό το συναισθηματικό κουβάρι για ολη τους την ζωή και το διασκεδάζουν κιόλας.....
Βέβαια υπάρχουν και πιο "εξτρίμ" καταστάσεις όπου εμένα δεν μ αρεσουν καθόλου. το ξεβράκωμα δηλ. .. λόγω ανασφαλειών........η οτιδήποτε άλλου αλλά αν ο ανθρωπος δεν σέβεται τον εαυτό του είναι δυνατον να σεβαστεί οποιοδήποτε αλλον...?.:wacko:
".
-
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
...ο ένας δεν μπορεί να δώσει στη σχέση αυτό που θα της έπρεπε και γνωρίζει τους λόγους και ο άλλος δεν μπορεί να πάρει αυτά που προσδοκούσε απο την σχέση χωρίς να ξέρει τους λόγους.....
Μήπως θέλεις να πεις «ο ένας δεν μπορεί να δώσει στη σχέση αυτό που θα της έπρεπε, χωρίς να γνωρίζει τους λόγους, και ο άλλος δεν μπορεί να πάρει αυτά που προσδοκούσε απο την σχέση αλλά ξέρει τους λόγους»?
Αυτό συμβαίνει όταν το ψυχο-αισθαντικό ή οποιοήποτε άλλο επίπεδο του ενός είναι πολύ πιο διευρυμένο από του άλλου. Δηλαδή ο ένας μια χαρά μπορεί να τα εξωτερικεύσει όλα, μα ο δεύτερος αδυνατεί πλήρως να καταννοήσει αυτά που αντιλαμβάνεται και εκφράζει ο πρώτος. Είναι σαν να προσπαθεί να του πει κάτι με υπέρηχους - τα δικα μας «αυτιά» μπορεί να τους συλλαμβάνουν δεν συμβαίνει όμως αυτό σε όλους. ¶ρα, έχουμε έλλειψη επικοινωνίας στη συγκεκριμένη «συχνότητα», πράγμα εγγενές που δεν διορθωνεται (τουλάχιστον χωρίς... χειρουργείο!) και οδηγεί στην υποχρεωτική καταπίεση, συμπίεση, εκτόνωση κλπ.
Για τα νομότυπα συμφωνώ, αυτά κρατάνε το ζευγάρι μαζί, με μία διαφορά. Ο ένας μπορεί μεν να το διασκεδάζει, ο άλλος όμως θα έχει πάντα το χέρι στην «τσέπη» για να δίνει. Και να ελπίζει για το μάταιο. Κάτι σαν την Ελλάδα με την ευρωπαϊκή ένωση ένα πράμα! Μόνο που στην περίπτωση κρατών το διαζύγιο είναι λίγο πιο δύσκολο.
-
Αλλού διαβάζω για τον έρωτα, αλλού διαβάζω για το διαζύγιο... :dizzy:
Τι πίκρα βρε παιδιά! :cry:
Κι ο καθένας απαντάει σχεδόν ανάλογα τα βιώματά του. :ban:
Σε αστρολογικό site είμαστε! :horoscope:
:Holly2: ¶ς δώσουμε καμμιά αστρολογική απάντηση, ποιός πλανήτης, ποιά διέλευση ή ποιά όψη προκαλεί; τα προβλήματα, άς δώσουμε καμμιά ψυχογική ενθάρρυνση για την ανάπτυξη της ελεύθερης βούλησης και του αυτοσεβασμού (μπα!... πάντα ό άλλος φταίει...) :Holly2:
:xmas-smiley-024: Και άς βρούμε ένα καραβάκι να κυβερνήσουμε τα άστρα μας αντί να οικτείρουμε τους εαυτούς μας και να λασπώνουμε τους άλλους που λέμε ότι φταίνε (μονός καυγάς δε γίνετε) :xmas-smiley-024:
:xmas-smiley-032: Για πάρτε παρακαλώ τα ηνία και σηκώστε κεφάλι, έρχονται και οι εκλείψεις. :idea: Συγκεντρωθείτε, σκεφτείτε θετικά και Π Α Μ Ε όλοι μαζί, αγαπημένη μου αστρολογική κινότητα :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
parkat
Αλλού διαβάζω για τον έρωτα, αλλού διαβάζω για το διαζύγιο... :dizzy:
Τι πίκρα βρε παιδιά! :cry:
Κι ο καθένας απαντάει σχεδόν ανάλογα τα βιώματά του. :ban:
Σε αστρολογικό site είμαστε! :horoscope:
:Holly2: ¶ς δώσουμε καμμιά αστρολογική απάντηση, ποιός πλανήτης, ποιά διέλευση ή ποιά όψη προκαλεί; τα προβλήματα, άς δώσουμε καμμιά ψυχογική ενθάρρυνση για την ανάπτυξη της ελεύθερης βούλησης και του αυτοσεβασμού (μπα!... πάντα ό άλλος φταίει...) :Holly2:
:xmas-smiley-024: Και άς βρούμε ένα καραβάκι να κυβερνήσουμε τα άστρα μας αντί να οικτείρουμε τους εαυτούς μας και να λασπώνουμε τους άλλους που λέμε ότι φταίνε (μονός καυγάς δε γίνετε) :xmas-smiley-024:
:xmas-smiley-032: Για πάρτε παρακαλώ τα ηνία και σηκώστε κεφάλι, έρχονται και οι εκλείψεις. :idea: Συγκεντρωθείτε, σκεφτείτε θετικά και Π Α Μ Ε όλοι μαζί, αγαπημένη μου αστρολογική κινότητα :bigsmile:
Προσωπικά έχω μεγάλες προσδοκίες απο σένα όντας σπουδάστρια της Αστρολογίας, να διαβάσω δικά σου σχετικά άρθρα και αναλύσεις,γιατί όπως θα έχεις ήδη συμπεράνει για ορισμένους .......ονόματα δεν λέμε τους είναι αδύνατο να συνδράμουν στο φόρουμ κάνοντας αστρολογικές αναλύσεις, και προτιμουν να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο σε αυτή την φάση.Ομως θεωρώ πως κάτι είναι και αυτό!:bigsmile:
-
Να διαφωνήσω κομματάκι;
Οι αναλύσεις ωροσκοπίων γίνονται κατόπιν συστηματικής μελέτης και όχι μεταξύ τυρίου και αχλαδίου μέσα στα φόρουμ όσο έγκυρα κι αν είναι.
Η μη "συνδρομή" λέγεται αποφυγή της επιπολαιότητας.
Και τέλος, οι σπουδαστές της αστρολογίας πριν πάρουν το πτυχίο τους αποδέχονται την αστρολογική δεοντολογία, που αυτή τη στιγμή δεν έχω χρόνο στη διάθεσή μου για να την παραθέσω.
Χρόνια Καλά :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
παλίρροια
Προσωπικά έχω μεγάλες προσδοκίες απο σένα όντας σπουδάστρια της Αστρολογίας, να διαβάσω δικά σου σχετικά άρθρα και αναλύσεις,γιατί όπως θα έχεις ήδη συμπεράνει για ορισμένους .......ονόματα δεν λέμε τους είναι αδύνατο να συνδράμουν στο φόρουμ κάνοντας αστρολογικές αναλύσεις, και προτιμουν να συμμετέχουν με αυτό τον τρόπο σε αυτή την φάση.Ομως θεωρώ πως κάτι είναι και αυτό!:bigsmile:
-
Γειά σας, φίλοι της αστρολογίας.
Το όνομα μου είναι FAIE είμαι Λέων με ωροσκόπο Σκορπιό και απαντώ αμέσως στο θέμα.
Κατά την ταπεινή μου άποψη, η απιστία προκαλείται και από τους δύο, προδότη και <θύμα>.
Αφού λοιπόν, τα καημένα <θύματα> κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να βαλτώσει ο γάμος ή η σχέση, δηλ. αδιαφορία προς το ταίρι, προς την εμφάνιση τους, προς τις ανάγκες γενικότερα ήτοι κοινωνικές, ψυχολογικές, συναισθηματικές, μετά παραπονούνται που ο προδότης, κάποια στιγμή <λύγισε> κι εγκατέλειψε το πλοίο.... Έστω και πρόσκαιρα.
Έχω δει, άπειρους συντρόφους, να επαναπαύονται μέσα στην καθημερινότητα και μετά να απορούν γιατί ο <άπιστος> τους πρόδωσε έτσι.... Θα τολμούσα να πω ότι την κυρίως ευθύνη την ρίχνω σε αυτούς.
Φυσικά, υπάρχουν και τα ανασφαλή άτομα τα οποία το <έχουν μέσα τους>... Αυτοί είναι άλλη περίπτωση, μη αναστρέψιμη, λόγω κόμπλεξ....
Όσα προανάφερα, αφορούν απλώς δυσλειτουργικές σχέσεις... (οι οποίες και αφορούν το μεγαλύτερο ποσοστό).
Δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το τι πρέπει να γίνει.
Κατά μία έννοια, ίσως αν ο <άπιστος> θέλει να συγχωρηθεί και να επιστρέψει, και υπάρχει και η απαραίτητη ωριμότητα και από το άλλο σκέλος του <προδωμένου>, τότε μάλλον αξίζει τον κόπο η ταλαιπωρία να επουλωθούν οι πληγές...
Αν όμως, ένα από τα δύο μέλη, δεν είναι έτοιμο, έχουμε απώλεια προσπάθειας κατά 50% άρα....χαμένο παιγχνίδι..
Με λίγα λόγια, <η μέλισσα δεν φεύγει από το μέλι. Από τον καπνό φεύγει...> Και ο νοών,νοείτο!