-
Re: Μέθοδος χαρτομαντείας
Μηπως να ανοιγες δικο σου θεμα παραθετοντας τις δικες σου γνωσεις, τροπους ριξιματος κ.λπ.;
Εμενα το Μαρακι μια χαρα μου φαινεται και προσπαθει με τον τροπο της :)
Μου φαινεται πολυ οικεια με τα μελη και εκλαμβανει τους ρυθμους και τις ανησυχιες τους! Εξαλλου δεν τη ρωτησε καποιο μελος για τα επαγγελματικα του ή θεματα υγειας ωστε να της δοθει η ευκαιρια να πει τη γνωμη της!
Απο τα λεγομενα σου, ο τροπος που ριχνετε και ερμηνευετε την τραπουλα ειναι διαφορετικος, αρα θα συνιστουσα το ανοιγμα νεου θεματος.
Ελπιζω στην κατανοηση του Κωστη γιατι αλλο ξυλοφορτωμα δεν το αντεχω:cheesy:
Υ.Γ.
Σας ομιλει ενα μελος που δεν ασχολειται με τη χαρτομαντεια αλλα κατανοει την καλη διαθεση και τις ανησυχιες οποιουδηποτε.
Φιλικα
Αγγελικη.
-
Quote:
Originally Posted by stabie
ερωτηση και εγω: μου πεφτει συνεχεια Α καρο(ειδηση)και παντα κοντα πεφτουν χαρτια οπως 6 σπαθι ή μπαστουνι και γενικα σπαθια ή μπαστουνια. Για παραδειγμα τετραδας ειχα Ρηγα καρο(αυτος που με ενδιαφερει) Α καρο Q κουπα(εγω) και στο τελος 4 σπαθι μου ειπαν οτι γενικα μου βγαινει οτι καθυστερει ακομα η ειδηση...
εσυ βρε μαρακι τι λες;
ευχαριστω πολυ!
καλημέρα, μια απο τις ερμηνείες του 6 σπαθί (όταν αυτο δεν ειναι δικό μας χαρτι , όταν δεν είμαστε δηλαδή ουτε εσύ ουτε ο συντροφός σου σπαθι) ειναι το χαρτι της εργασίας ...της δουλειάς ...άρα ενας Α καρό δίπλα σε ενα 6 σπαθί θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς , μια είδηση για νέα επαγγελματική θέση το 6 μπαστούνι όμως δεν της δίνει και μεγάλη έυνοια για να ειναι μια καλή δουλειά ...μάλλον ειναι μια δουλειά με όχι τόσο καλό μισθό!!!
-
Quote:
Originally Posted by ilav
καλημέρα Μαράκι
πες μου την γνώμη σου. οι προβλέψεις αλλάζουν? τα χαρτιά ενοώ.
Αν για παράδειγμα σήμερα τα ρίξουμε και μας βγει μια καλή είδηση ή αγάπη κ.τ.λ κα μετά από μερικές μέρες για το ίδιο θέμα μας βγεί στην τράπουλα κάτι εντελώς διαφορετικο?
από τι εξαρτάται?
ευχαριστώ και συγχαρτήρια για την προσπάθεια.
περιμένουμε τις επόμενεσ κινήσεις
καλημέρα, λοιπόν ακου να σου πω τι μου είχε πει μια γνωστη μου που ασχολούνταν με τα χαρτιά και μάλιστα επαγγελματικά...φυσικά και τα χαρτιά αλλάζουν αλλά τα περισσότερα και πιο σημαντικά γεγονότα δεν αλλάζουν ...ο τρόπος για να βεβαιώσεις κάποια γεγονότα οτι ειναι σημαντικά και δεν αλλάζουν ειναι τι άλλο!!! απλά βγαίνουν συνέχεια αυτα που ειναι να συμβούν χωρίς αναβολή!!!
τώρα απο την άλλη να ξέρεις και το εξης , τα χαρτιά δεν τα ρίχνουμε συνέχεια αφήνουμε ενα χρονικό διάστημα , να ολοκληρωθούν, πραγματοποιηθούν κάποια απο αυτα που έχουμε δει!!!
δηλαδή για μένα υπάρχει ενα σεβαστο διάστημα για να ρίχνεις τα χαρτια , κανονικά θα σου έλεγα κάθε 6 μήνες αλλά επειδή ξέρω την αγωνία και τη λαχτάρα για να τα δείς μπορείς να πείς οτι θα τα ρίχνεις 2 φορές το μήνα ...
όμως τώρα που μαθαίνεις τα χαρτιά (αν ασχοληθείς με τον τρόπο που σας έδειξα) θα τα ρίχνεις απλά για να καταλάβεις τα χαρτιά , να τους πάρεις τον αέρα...!
-
Quote:
Originally Posted by lurid_cherub
Ερώτηση προς ΜΑΡΑΚΙ:
Οι ερμηνείες που δίνεις είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά μήπως δεν τις έχεις ολοκληρώσει...? Καλύπτεις μόνο τα ερωτικά έτσι όπως τα λες.δλδ... τα μπαστούνια και τα καρό δεν έχουν μόνο αυτές τις ερμηνείες...π.χ. 4 μπαστούνι "δυσάρεστη-βαριά" πόρτα(με καταλαβαίνεις...εσύ ειδικά) και σε συνδυασμούς όπως με το 10 μπαστούνι σημαίνει δικαστήριο και με Α μπαστούνι νοσοκομείο..., το 3 καρό σε μένα είναι το λεγομένο χαρτί του "χρόνου"(που μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι ανάλογα με ποιο χαρτί βρίσκεται αμέσως μετά) kai alla... Επίσης το "ξεκαθάρισμα"(3ο στάδιο) το κάνεις μόνο μία φορά??? Εγώ το κάνω τρεις για να διώξω χαρτιά που δεν με ενδιαφέρουν και να κρατήσω πληροφορίες πιο συγκεκριμένες. Επίσης κάνω και το λεγόμενο "κέντημα" στο τρίτο στάδιο του ριξίματος...
Μήπως να τα λέγαμε prive μεσω e-mail :bigsmile:
καλημέρα, έχω πει οτι υπάρχουν κι άλλες ερμηνείες στα χαρτιά τις οποίες και θα παραθέσω!!!
το έχω πει πρωτύτερα οτι το 3ο στάδιο γίνεται 3 φορές ...για να γίνει το ξεκαθάρισμα που λες ...
-
Quote:
Originally Posted by lurid_cherub
Ερώτηση προς ΜΑΡΑΚΙ:
Οι ερμηνείες που δίνεις είναι αρκετά ικανοποιητικές αλλά μήπως δεν τις έχεις ολοκληρώσει...? Καλύπτεις μόνο τα ερωτικά έτσι όπως τα λες.δλδ... τα μπαστούνια και τα καρό δεν έχουν μόνο αυτές τις ερμηνείες...π.χ. 4 μπαστούνι "δυσάρεστη-βαριά" πόρτα(με καταλαβαίνεις...εσύ ειδικά) και σε συνδυασμούς όπως με το 10 μπαστούνι σημαίνει δικαστήριο και με Α μπαστούνι νοσοκομείο..., το 3 καρό σε μένα είναι το λεγομένο χαρτί του "χρόνου"(που μπορώ να προσδιορίσω πότε ακριβώς θα γίνει κάτι ανάλογα με ποιο χαρτί βρίσκεται αμέσως μετά) kai alla... Επίσης το "ξεκαθάρισμα"(3ο στάδιο) το κάνεις μόνο μία φορά??? Εγώ το κάνω τρεις για να διώξω χαρτιά που δεν με ενδιαφέρουν και να κρατήσω πληροφορίες πιο συγκεκριμένες. Επίσης κάνω και το λεγόμενο "κέντημα" στο τρίτο στάδιο του ριξίματος...
Μήπως να τα λέγαμε prive μεσω e-mail :bigsmile:
Γεια σου lurid_cherub
Η Μαρία είναι παλιό μέλος μας και έχει αρκετή εμπειρία με τα φόρουμς μας. Γνωρίζει πολύ καλά ότι το συγκεκριμένο site δεν προσφέρεται για πλατιάσματα αλλά έχει ενημερωτικό κατά βάση χαρακτήρα. Επίσης στις συζητήσεις στα φόρα απαγορεύει ρητά λεπτά θέματα όπως τα της υγείας.
Κάνει λοιπόν πολύ καλά η Μαρία που έχει επικεντρώσει στα αισθηματικά ζητήματα τα οποία μέχρι στιγμής χειρίζεται διακριτικά και αφήνει τις "βαριές πόρτες" και τα νοσοκομεία στους ειδικούς.
-
Quote:
Originally Posted by maraki_1975
καλημέρα, μια απο τις ερμηνείες του 6 σπαθί (όταν αυτο δεν ειναι δικό μας χαρτι , όταν δεν είμαστε δηλαδή ουτε εσύ ουτε ο συντροφός σου σπαθι) ειναι το χαρτι της εργασίας ...της δουλειάς ...άρα ενας Α καρό δίπλα σε ενα 6 σπαθί θα μπορούσε να σημαίνει μια πρόταση για αλλαγή δουλειάς , μια είδηση για νέα επαγγελματική θέση το 6 μπαστούνι όμως δεν της δίνει και μεγάλη έυνοια για να ειναι μια καλή δουλειά ...μάλλον ειναι μια δουλειά με όχι τόσο καλό μισθό!!!
ευχαριστω πολυ!!!!!!
πως ομως θα καταλαβουμε αν μια ειδηση ειναι καλη ή κακη;(ασχετα απο τα επαγγελματικα)και πως θα καταλάβουμε αν καθυστερει ή θα ερθει αμεσα?
-
Quote:
ευχαριστω πολυ!!!!!!
πως ομως θα καταλαβουμε αν μια ειδηση ειναι καλη ή κακη;(ασχετα απο τα επαγγελματικα)και πως θα καταλάβουμε αν καθυστερει ή θα ερθει αμεσα?
η καθυστέρηση , ή η άσχημη πλευρα ενός γεγονότος φαίνεται όταν δίπλα στο γεγονός τα χαρτιά δεν ειναι αευνοικα κι αυτο σημαίνει οτι τα χαρτιά που ειναι δίπλα σε αυτη την είδηση ειναι το 10 μπαστούνι, ο Α μπαστούνι ...άσχημα χαρτιά !!!
-
καλημερα Μαρακι
σε ευχαριστώ κατ αρχην για τις απαντησεις σου
οσον αφορά τη ερμηνεία στις τετραδες πιστευω οτι τα καταλαβα
στο αλλο στρωσιμο που εχουμε την νταμα κάτω, και πριν βάλουμε τα χαρτιά πάνω στο σταυρό προσπαθουμε να δώσουμε ερμηνείες?
επίσης στο ίδιο ρίξιμο που σχιματίζεται τετράδα (1 κάτω 3 από πάνω) ερμηνεύουμε με τον αυτό τρόπο όπως δηλαδή μας εχεισ πει?:idea: :)
κατι ακόμα
μπορούμε να ρίξουμε με τον ίδιο τρόπο και γι αυτόν που μας ενδιαφέρει χωρίς να είναι παρόν αυτό? να μελετήσουμε και να κόψουμε ενοο εμεισ?:)
-
Quote:
Originally Posted by ilav
καλημερα Μαρακι
σε ευχαριστώ κατ αρχην για τις απαντησεις σου
οσον αφορά τη ερμηνεία στις τετραδες πιστευω οτι τα καταλαβα
στο αλλο στρωσιμο που εχουμε την νταμα κάτω, και πριν βάλουμε τα χαρτιά πάνω στο σταυρό προσπαθουμε να δώσουμε ερμηνείες?
επίσης στο ίδιο ρίξιμο που σχιματίζεται τετράδα (1 κάτω 3 από πάνω) ερμηνεύουμε με τον αυτό τρόπο όπως δηλαδή μας εχεισ πει?:idea: :)
κατι ακόμα
μπορούμε να ρίξουμε με τον ίδιο τρόπο και γι αυτόν που μας ενδιαφέρει χωρίς να είναι παρόν αυτό? να μελετήσουμε και να κόψουμε ενοο εμεισ?:)
καλησπέρα, φυσικά όλα τα χαρτιά και αυτα που ειναι στρωμένα κάτω έχουν την σημασία τους ...αυτά που βάζουμε μετα κλειστά επάνω ειναι το κάτι παραπάνω που θα μας πούνε για αυτα που μας απασχολούν
κατι ακόμα
ναι τα χαρτιά έχουν τις ίδιες σημασίες που σας έχω δώσει εξ αρχής ...
φυσικά και μπορούμε να αντικαταστήσουμε την ντάμα μας , με τον κύριο που μας απασχολεί και να ρίξουμε τα χαρτιά για αυτόν...
γιαυτο έχω να σας ενημερώσω οτι αν κάνουμε ενα ολοκληρωμένο ρίξιμο χαρτιών και για μας και για τον άλλον ..και τα τρία στάδια ...διαρκεί περίπου 1 με 1,5 ώρα να πούμε τα χαρτιά ....
φιλάκια !!!
-
Maraki 1975 καλησπέρα. Παρακολουθώ όλο τον καιρό την προσπάθεια σου και ήθελα να σου γράψω και εγώ ένα μπράβο για τον κόπο σου:) .
Και εγώ τα λέω όπως και εσύ ερασιτεχνικά και συμφωνώ απολύτως με όλα όσα γράφεις (τόσο πολύ που καμιά φορά νόμιζα ότι τα έγραφα εγώ!!) έχουμε κάποιες μικρές διαφορές στην ερμηνεία αλλά είναι τόσο μικρές που ή έτσι τα ερμηνεύσεις ή αλλιώς το αποτέλεσμα ίδιο είναι. Έχω να πω και το εξής: Η πιο δύσκολη τράπουλα από όλες είναι αυτή, η απλή ή αλλιώς τσιγγάνικη ακριβώς επειδή όπως λες και εσύ θέλει feeling, θέλει όραμα, θέλει σενάριο. Η διαίσθηση εδώ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο (τον μεγαλύτερο) σε αντίθεση με την Αστρολογία και ίσως και την ταρώ ίσως που θέλει κυρίως καλή γνώση του συμβολισμού και της ερμηνείας. Εγώ όταν τα λέω καμιά φορά (όταν είμαι στα καλά μου) είναι σα να βλέπω ταινία οι φιγούρες σχεδόν κουνιούνται, μιλάνεκαι αφήνομαι να με πάει... νομίζω πως και εσύ έτσι πρέπει να νιώθεις αφού έτσι το περιγράφεις.
Κατά τα άλλα συμφωνώ ακόμα και με το κόμμα και την τελεία. Μπράβο σου πάλι
-
Ομολογώ και ότι το θέμα είναι πολύ καλό όπως και η προσπάθεια.
[spoiler]MΕ ΣΩΣΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΑΝ ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ[/spoiler]
-
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Ομολογώ και ότι το θέμα είναι πολύ καλό όπως και η προσπάθεια.
Γρήγορα στη ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ
-
Σιγά μη κρατιόσουν και δεν κατίνιαζες δημόσια!!!!!
-
Quote:
Originally Posted by Dell Piero
Σιγά μη κρατιόσουν και δεν κατίνιαζες δημόσια!!!!!
Ειπαμε.... είμαι μανούλα σ'αυτά... τα ίδια θα λέμε;
Εχεις αφήσει αναπάντητες φλέγουσες ερωτήσεις στη ΣΤΗΛΗ ΣΟΥ.
Απάντα και μετά δώσε τα συγχαρήκια στο Μαράκι.
:love:
-
Γεια χαρα!!
Ειχα κανει μια ερςτηση η οποια δεν απαντηθηκε σχετικα με τη χαρτιμαντιεα.
Οποτε την ξανακανω.Οταν κανοθμε το στρωσιμο και ανοιγουμε τα φυλλα
τα γυρναμε οπως ειναι ή απο κατω προς τα πανω?Γιατι αυτο επηρεαζει το αν ενα χαρτι πεφτει ορθιο ή αναποδα.Επισης ειναι σωστο αν δεν υπαρχει καποιος ανθρωπος στη ζωη μας αλλα μας ενδιαφερει καποιος να οριζουμε απο μονοι μας οτι αυτος θα ειναι ο Ρηγας με το αναλογο χρωμα?Ετσι ειναι σαν να τον βαζουμε με το ζορι στα χαρτια μας.
Αυτα ειχα να ρςτησω και να πω ενα μπραβο στην προσπαθεια και στην υπομονη σου Μαρακι.:)
-
καλησπερα Μαρακι
Θα σου καμω πολλες ερωτησεις και αν εχεις το χρόνο μου απαντας.
εγώ σπαθί αυτός κουπα.
στο 2ο ρίξιμο εχω τα εξής στο σταυρό. (εριχνα γι αυτόν)
κεντρο. Κκουπα πανω του Αμπαστουνι, 5 σπαθι 4 σπαθι 3 κουπα
απο πάνου του 5 μπαστουνι 7μπαστ, 4 μπαστ, 7 κουπα
κατω 7 καρό, 4 κουπα, βαλες κουπα 9σπαθι
πίσω του 5 κουπα Κσπαυί, Jκαρό 4 καρό
μπροστά 6 κουπα,10 καρό, Jμπαστουνι, 10σπαθί
και στο δικό μου φύλο Qσπαθί τα εξής Ακουπα (αναποδο) Ασπαθί (ανάποδο) 2κουπα
και τελειώνοντας...αν τα Α κουπα Ασπαθί πεσουν αναποδα αλλάζει η σημασία τους η αρχική? αυτη που μας εχεισ πει ενοώ
αν σε κουρασα...:bigsmile:
να σαι καλα για την υπομονή και τη διάθεση σου
-
και η ερωτηση που με απασχολει περισσοτερο απ'ολες...
συνεχεια και στο δικο μου ριξιμο(και στα τρια σταδια) και στο δικο του ριξιμο πέφτει Α κουπα αναποδα!
ειναι τελικα πολυ αρνητικο ή μπορει να συμβολιζει και κάποιο εμποδιο που μπορει να υπάρχει όπως πχ απόσταση κτλ;;;;;;
ευχαριστω και σορρυ για το πρηξιμο...
-
α και κατι που ξέχασα...
Α μπαστουνι αναποδα και Α σπαθι αναποδα τι σημαινουν??????????
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω
-
Quote:
α και κατι που ξέχασα...
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω
Διαβαζοντας το "βιβλιο της τυχης", εκδοσεις "Κοχλιας", συγγραφεις: Lillian Verner-Bonds, και κανοντας τον συνδυασμο υποθετω:
Προσπαθεια απεγνωσμενη να προσεγγισεις ερωτικα καποιον ανδρα (να τον ριξεις στο κρεββατι δηλαδη), αλλα δυσκολευεσαι καθοτι αυτος δεν ειναι διατεθιμενος.
Επιασα κατι;:bigsmile:
Πλακα κανω!!!
Ελπιζω να μην με παρεξηγησετε! :bigsmile:
Μαρακι μου προχωρα με φορα!!!:love:
-
Καλησπέρα Μαράκι...
θα μπορούσα να ζητήσω μια χάρη??:unsure:
Επειδή προφανώς έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον....κι επειδή όλοι, απ' ότι καταλαβαίνω θέλουμε να ρωτήσουμε για πολλές διαφορετικές ερμηνείες....
θα μπορούσες να μας πεις από μόνη σου για τις πιο βασικές (όπως π.χ αυτό που απάντησες για το 6αρι), όπως είχες προτείνει κι εσύ πιο παλιά?
Νομίζω ότι έτσι κ οι ερωτήσεις μας θα είναι λιγότερες κ θα τα έχουμε περισσότερο συγκεντρωμένα...Σόρυ για την παρέμβαση....:sad:
Ευχαριστώ κ πάλι....
-
Quote:
και η ερωτηση που με απασχολει περισσοτερο απ'ολες...
συνεχεια και στο δικο μου ριξιμο(και στα τρια σταδια) και στο δικο του ριξιμο πέφτει Α κουπα αναποδα!
ειναι τελικα πολυ αρνητικο ή μπορει να συμβολιζει και κάποιο εμποδιο που μπορει να υπάρχει όπως πχ απόσταση κτλ;;;;;;
ευχαριστω και σορρυ για το πρηξιμο...
καλησπέρα, κοίταξε να δεις ο Ακούπα σαν χαρτί δεν ειναι αρνητικό ακόμα κι αν πέσει αναποδα , απλά τι γίνεται συνήθως η ανάποδη θέση του μας δείχνει οτι υπάρχουν προβλήματα στη σχέση ...δεν ειναι αυτη η σχεση η πολύ καλή ...τώρα το είδος των προβλημάτων φαίνεται απο τα διπλανά χαρτιά , πάντως σίγουρα θα μπορούσε να πέφτει ο Α ανάποδα απλά γιατί υπάρχει απόσταση μεταξύ σας και αυτο δεν αφήνει τη σχέση να γίνει Ακούπα όρθιος δηλαδή μια πολύ καλή σχέση ...
η απόσταση μεταξύ μας να ξέρεις οτι φαίνεται έντονα όταν ανάμεσα στα 3αρια μας υπάρχει ο Α μπστούνι ή το 10 μπαστούνι , και κάπως άλλιώς όταν δεν ενώνονται πολλά φύλλα δικά σου και δικά του τότε βλέπουμε οτι υπάρχει πρόβλημα απόστασης ...αλλά το κύριο στοιχείο ειναι 3+Αμπαστούνι+3
-
Quote:
α και κατι που ξέχασα...
ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωω
η ανάποδη θέση των χαρτιών μας δηλώνει σχεδόν την ανάποδη σημασία ή ην προβληματική σημασία της όρθιας θέσης ας πούμε ενας Ασπαθί ανάποδα θα μπορούσε να σημαίνει καθυστέρηση σε μια επιτυχία (απάντηση) που περιμένουμε , εναν χαλασμένο γάμο (ανάποδο στεφάνι δηλαδή) ...κατάλαβες τώρα όσον αφορά τον Α μπαστούνι ειναι απο μόνο του αρκετα άσχημο και η ανάποδη θέση του δυστυχώς επιδεινώνει την κακή του έκβαση ....
-
θα ήθελα να σας κάνω μια πρόταση , μην εστιάζετε το ενδιαφέρον σας σε μεμονωμένες απαντήσεις στην κάθε σας απορία ...γιατί δεν γίνετε έτσι η εξήγηση των χαρτιών πρέπει να υπάρχει μια συνολική εικόνα ...οπότε δεν μπορώ να σας πώ κάτι που θα ειναι σωστό απαντώντας σας σε κάποιες απο τις ερωτήσεις του στυλ ...εχω μια τετράδα που έχει αυτο και αυτο το χαρτί καλύτερα θα ήταν να μιλήσουμε σε γενικό επίπεδο για την ερμηνεία των χαρτιών γιατί έτσι με τις μεμονωμένες απαντήσεις και εσείς μπερδεύστε και εγω δεν σας δίνω σωστές απαντήσεις αφου΄δεν έχω συνολική εικόνα εξάλλου θα σας πώ κάτι για να καταλάβετε τι εννοώ και οτι δεν προσπαθώ να αποφύγω κάτι μιας και ειναι ευχαρίστησή μου να σας απαντώ ....ας πούμε οτι βγαίνει κάτι στα χαρτιά που με τις ερμηνείες που ξέρουμε ειναι άσχημο ...αν το σύνολο ειναι θετικό αυτο το άσχημο ειναι σαν να μην υπάρχει ...
καταλάβατε γιατί έχει σημασία το σύνολο και η προσεκτική ερμηνεία των χαρτιών χωρίς να βλέπουμε κάτι άσχημο και να τρομάζουμε ?
φιλάκια πολλά ότι θέλετε πάντως σε σχέση με τους συνδυασμούς και τις ερμηνειες μέχρι να ετοίμάσω κι εγω ενα εικονικό παράδειγμα όπως σας έχω ήδη υποσχεθεί μπορείτε να με ρωτάτε!!!
φιλάκια
φιλικά
-
Μαράκι...θέλω τη βοήθεια σου!!
Σου γράφω τις τετράδες που μου βγήκαν μετά το 3ο στάδιο.....Δε θέλω την ερμηνεία ακριβώς, οκ, απλά θα μπορούσες να μου πεις για τα καρώ φύλλα που βρίσκονται εκεί μέσα....
Αφορούν εμένα?Τον άλλον?Υπάρχει περίπτωση να είναι τα φύλλα ενός "καρώ προσώπου"?....Μπλέχτηκα κ τα καταλαβαίνω όπως να ναι:unsure:
Εγώ είμαι Σπαθί, αυτός είναι Κούπα
Jσπαθί 2σπαθί 3σπαθί 3κούπα
4σπαθί 2καρώ 6κούπα Qκαρώ
8σπαθί 7σπαθί Ακαρώ 4καρώ
Jκούπα 6καρώ Qσπαθί 5σπαθί
Ακούπα 3καρώ 6σπαθί Κκούπα
Επίσης θέλω να ρωτήσω για τα 7άρια και τα 9άρια....Όταν μπλέκονται μέσα σε μια τετράδα και δεν ανήκουν ούτε σε μένα ούτε στον άλλον....έχουν κάποια άλλη ερμηνεία??
Σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου Μαράκι:smile1:
-
Quote:
Originally Posted by aigokeraki!
Μαράκι...θέλω τη βοήθεια σου!!
Σου γράφω τις τετράδες που μου βγήκαν μετά το 3ο στάδιο.....Δε θέλω την ερμηνεία ακριβώς, οκ, απλά θα μπορούσες να μου πεις για τα καρώ φύλλα που βρίσκονται εκεί μέσα....
Αφορούν εμένα?Τον άλλον?Υπάρχει περίπτωση να είναι τα φύλλα ενός "καρώ προσώπου"?....Μπλέχτηκα κ τα καταλαβαίνω όπως να ναι:unsure:
Εγώ είμαι Σπαθί, αυτός είναι Κούπα
Jσπαθί 2σπαθί 3σπαθί 3κούπα
4σπαθί 2καρώ 6κούπα Qκαρώ
8σπαθί 7σπαθί Ακαρώ 4καρώ
Jκούπα 6καρώ Qσπαθί 5σπαθί
Ακούπα 3καρώ 6σπαθί Κκούπα
Επίσης θέλω να ρωτήσω για τα 7άρια και τα 9άρια....Όταν μπλέκονται μέσα σε μια τετράδα και δεν ανήκουν ούτε σε μένα ούτε στον άλλον....έχουν κάποια άλλη ερμηνεία??
Σ'ευχαριστώ για την υπομονή σου Μαράκι:smile1:
καλημέρα, λοιπόν αυτά τα χαρτιά τα άσχετα κατα μια έννοια που τρυπωνουν στο΄στρώσιμο μας ειναι αυτα για τα οποία θα σας πω
όταν το χαρτί ειναι άσχετο αυτο σημαίνει οτι δεν υπάρχει κάποια φιγούρα κοντά του και άρα δεν ανήκει πουθενά ...
όταν δεν ανήκει πουθενα λοιπόν ας πούμε το 3καρό σημαίνει την πρωινή ώρα!!!
-
Μαράκι καλημέρα. Σχετικά με αυτό που ανέφερες πιο πάνω... όλα τα άσχετα χαρτια δηλώνουν ώρα ή μόνο μερικά??? Κι αν όχι ποιά είναι αυτά???
-
Μαράκι καλησπέρα και απο μένα.Έχω και εγώ μια ερώτηση.Όταν βγαίνουν φιγούρες με το χρώμα το δικό μας ή αυτού που μελετάμε μπορούμε να πούμε οτι είναι πρόσωπο δικό μας ή αυτού που μελετάμε;Ευχαριστώ προκαταβολικά.:)
-
Ευχαριστώ Μαράκι....
προφανώς εχεις σκοπό να μας πεις για τα "άσχετα" φύλλα και να τα εξηγήσεις αναλυτικότερα....
Περιμένουμε......:bigsmile:
Καλό μήνα κ καλό καλοκαίρι σε όλους!!!!!!!!!!!!!:cheesy:
-
Mαρακι γεια σου!
Ριχνοντας τα χαρτια τοσα χρονια πιστευεις οτι υπαρχουν καποια γεγονοτα που δεν μπορουμε να αλλαξουμε ή συμφωνα με τις επιλογες μας αλλαζει το μελλον αναλογα?
Μηπως μας ερχονται μπροστα μας ας πουμε δυο δρομοι και εμεις αν διαλεξουμε τον πρωτο το μελλον μας θα ειναι διαφορετικο απο οτι αν ειχαμε διαλεξει τον δυετερο? 'Η μηπως μας ερχονται μπροστα μας δυο δρομοι αλλα οποιον και να διαλεξουμε το μελλον μας θα ειναι στο τελος το ιδιο , αυτο που μας ειναι 'γραμμενο' απλα η πορεια θα ειναι διαφορετικη?
Για παραδειγμα, ο συζυγος μας ειναι 'προκαθορισμενος' και οτι και να κανουμε θα καταληξουμε με εναν συγκεκριμενο ανθρωπο ή καποια ατομα μπαινουν στη ζωη μας και εξαρταται απο εμας με ποιον θα καταληξουμε.
Σου εχει τυχει να βλεπεις στα χαρτια πχ. μια φιλη σου οτι θα ειναι με καποιον σε γαμο, αυτη να τον διωχνει, αυτος να κανει αλλες σχεσεις / γαμο, και στο τελος ομως να καταληγει με τη φιλη σου.
Μπορουμε να αλλαξουμε τη μοιρα μας. πχ. η μοιρα σου (αν υπαρχει) να ειναι το ατομο Α εσυ να το αγνοησεις και τελικα να καταληξεις με το Β ή ο,τι και να κανεις θα εισαι με το Α στο τελος.
Θα με ενδιεφερε η αποψη σου γιατι εχεις την εμπειρια μεσα απο τα χαρτια.
Φιλακια και Καλο ΣΚ
-
Hey guys, ime ellinoamericana kai I'm sorry pou grafo me greeklish alla den xero kala ellinika kai o tropos pou grapho ine kaliteros gia mena, ithela na sas po oti xero tin cartomancy poli kala, prin liga xronia agorasa the tarot cards, stin arxi ekanan poli valid predictions, alla meta otan erixna ta tarot cards arxisa na visualize to mellon, meta diabasa oti ta tarot cards are fed by your emotions kai otan prospathisa na ta stamatiso den borousa, finally I've made it kai tora I use them for meditation kai kano predictions me apli trapoula
-
Quote:
Originally Posted by Pisces girl
Mαρακι γεια σου!
Ριχνοντας τα χαρτια τοσα χρονια πιστευεις οτι υπαρχουν καποια γεγονοτα που δεν μπορουμε να αλλαξουμε ή συμφωνα με τις επιλογες μας αλλαζει το μελλον αναλογα?
Μηπως μας ερχονται μπροστα μας ας πουμε δυο δρομοι και εμεις αν διαλεξουμε τον πρωτο το μελλον μας θα ειναι διαφορετικο απο οτι αν ειχαμε διαλεξει τον δυετερο? 'Η μηπως μας ερχονται μπροστα μας δυο δρομοι αλλα οποιον και να διαλεξουμε το μελλον μας θα ειναι στο τελος το ιδιο , αυτο που μας ειναι 'γραμμενο' απλα η πορεια θα ειναι διαφορετικη?
Για παραδειγμα, ο συζυγος μας ειναι 'προκαθορισμενος' και οτι και να κανουμε θα καταληξουμε με εναν συγκεκριμενο ανθρωπο ή καποια ατομα μπαινουν στη ζωη μας και εξαρταται απο εμας με ποιον θα καταληξουμε.
Σου εχει τυχει να βλεπεις στα χαρτια πχ. μια φιλη σου οτι θα ειναι με καποιον σε γαμο, αυτη να τον διωχνει, αυτος να κανει αλλες σχεσεις / γαμο, και στο τελος ομως να καταληγει με τη φιλη σου.
Μπορουμε να αλλαξουμε τη μοιρα μας. πχ. η μοιρα σου (αν υπαρχει) να ειναι το ατομο Α εσυ να το αγνοησεις και τελικα να καταληξεις με το Β ή ο,τι και να κανεις θα εισαι με το Α στο τελος.
Θα με ενδιεφερε η αποψη σου γιατι εχεις την εμπειρια μεσα απο τα χαρτια.
Φιλακια και Καλο ΣΚ
θα σου απαντήσω εγω αυτο που έχω καταλάβει μέχρι στιγμής απο τη ζωή μου και απο τα χαρτιά αν το θές απο αυτη την σκοπιά ειναι οτι υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που μπορούμε να τις αποφύγουμε (αφού δεν ειναι τόσο δυνατές) αλλά αυτο που ειναι τελικα να΄γίνει θα γίνει...
κάποτε ειχα μια φίλη η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με ενα παιδί και πηγαίναν για γάμο , πήγαινε λοιπόν σε μια που της έλεγε τα χαρτιά και της έλεγε συνέχεια ο Κώστας(το παιδί που ήταν αρραβωνιασμένη) θέλει γάμο μαζί σου θέλει να σε παντρευτεί ...όπμως βλέπω ρε παιδί μου εναν άλλον άντρα να πέφτει στη ζωή σου και μάλλον εσύ θα τα γκρεμίσεις όλα ...η χαρτορίχτρα λοιπόν τότε της έλεγε οτι ειναι στο χέρι σου αν εσύ θέλεις να παντρευτείς τον Κώστα και αύριο το πρωί γίνεται όμως κάτι άλλο εμφανίζεται στη ζωή σου και θα ανατρέψει την κατάσταση ...
τελικά η φίλη μου γνώρισε εναν νεαρό και ανατράπηκε όλη η μέχρι τότε ζωή της ...μετα καθόμασταν και το συζητούσαμε τελικά τι ήταν στο χέρι της να κρατήσει τη σχέση που ειχε? αφου θα γνώριζε κάποιον που θα της τάραζε τα νερά ...τι να λέμε τώρα ?
θα σου πω σε ποιά περίπτωση πιστεύω οτι μπορούμε να επέμβουμε ...
όταν έχουμε μια αρρωστημένη κατάσταση , η οποία δεν έχει ελπίδες να προχωρήσει ειναι στο χέρι μας να την διαλύσουμε τώρα ή να την διαλύσουμε μετα απο 2-3...χρόνια όμως να την φτιάξουμε δεν το πιστεύω...
ακόμα κι αν ακούγομαι μοιρολάτρης ...και ακούγεται άσχημα αυτο ...για μας στη σημερινή εποχή να πιστεύουμε στη μοίρα ...
εγω πιστευω οτι τα περισσότερα και σημαντικότερα πράγματα στη ζωή μας ειναι προκαθορισμένα να γίνουν ...και θα γίνουν !!!
αυτη ειναι η άποψή μου !!!
-
λοιπόν να σας αναφέρω κάποιες απο τις έννοιες των χαρτιών ....όταν αυτά δεν αντιπροσωπεύουν τα δικά μας χαρτιά ...
το 2κουπα ειναι ενα χαρτί που μας δείχνει αμφιβολίες να υπάρχουν γύρω μας για το θέμα που μας απασχολει (φυσικά έχει σχέση με τα χαρτιά που πέφτουν δίπλα) , το 2 μπαστούνι ειναι το χαρτί που μας δείχνει οτι θα βρεθούμε σε εναν δυισμό σε ενα μεγάλο δίλλημα...
το 3μπαστούνι ειναι ύπαρξη τρίτου προσώπου ικανού να φέρει χωρισμο στη σχέση, το 3 καρό θα μπορούσε να ειναι πρωινή ώρα και το 3 σπαθί απογευματινή..., το 3 κούπα θα μπορούσε να μας δείχνει την ύπαρξη παιδιού
το 4 κούπα θα μπορούσε να ερμηνευτεί ως συναισθηματική ανασφάλεια , το 4 καρό ως μια χαρούμενη πόρτα ...ή μια αγορά ακινήτου , το 4 σπαθι θα μπορουσε να μας δείχνει κατοχη περιουσίας(γης) , το 4 μπαστούνι , ειναι μια άσχημη πόρτα που θα μπορούσε να ειναι νοσοκομείο, πόρτα δικαστηρίου...φυλακή αλλά αυτές ειναι πολύ δύσκολες έννοιες και θα πρέπει να ειμαστε πολύ καλοί γνώστες των συνδιασμών των χαρτιών και γενικά των χαρτιών προκειμένου να μπορούμε να κάνουμε τέτοιες ερμηνείες...
το 5 κούπα ειναι μια ερωτική απογοήτευση , το 5 μπαστούνι ειναι ενας χωρισμός που ακόμα κρατά ελπίδες ...δεν ειναι ακόμα τελειωμένος χωρισμός...
το 6 μπαστούνι ειναι σκληρή δουλειά χωρίς την ανάλογη ανταμοιβή δηλαδή μια εργασία η οποία μπορεί να ειναι πολυ σκληρή και να πληρωνόμαστε καλά ή το περιβάλλον στο οποιο δουλεύουμε να ειναι σχετικά άσχημο και να μην μας ικανοποιεί...το 6 σπαθί δηλώνει την δουλειά μας ...σαν π.χ. εγω δουλεύω σε ενα γραφείο μάλιστα το 6 σπαθί μας δίνει πληροφορίες σχετικά με το τι γίνεται στην δουλειά μας αν θα υπάρχει προαγωγή απόλυση ....κ.λ.π. το 6 καρό έχει να κάνει με γραφικά θέματα δηλαδή αν είμαστε π΄.χ φοιτητές τα γραπτά μας ...φαίνονται με το 6 καρό , επίσης με το 6 καρό φαίνονται και τα συμβόλαια που μπορεί να υπογράφουμε ...καταλάβατε πιστεύω τι εννοώ γραφικά θέματα?
το 7 καρό μπορεί και αυτο σαν το 3 καρό να συμβολίζει κάποια πρωινή ώρα ...
κατα την οποία θα γίνει ενα γεγονός...
το 7 μπαστούνι ειναι ενα χαρτί που μας δηλώνει μια αντιδικία που υπάρχει ανάμεσα σε δύο άτομα ή μέσα στο χώρο της δουλειάς μας ή μας δείχνει οτι νιώθουμε εμείς οτι έχουμε αδικηθεί απο κάποιον -ους ΄π.χ. αν εχω Q+7μπαστούνι +K μας δείχνει οτι ανάμεσα σε αυτη την κούπα και αυτον τον Ρήγα υπάρχει μια αντιδικία...αν όμως έχουμε τον Βαλέ να κοιτα ενα 7 μπαστούνι αυτο μας δείχνει αφου ο Βαλές συμβολίζει την ψυχή μας οτι αυτή η ψυχή είτε δικιά μας είτε αυτού στον οποίο ανήκει ο Βαλες νιώθει μια αντιδικία, νιώθει οτι έχει αδικηθεί...
το 8 κούπα μας δηλώνει την ερωτική εξομολόγηση ...το 8 μπαστούνι το ώχ , την στεναχώρια, την αγανάκτηση ...
το 9 καρό μας δείχνει νεύρα, όταν κάτι θα μας προκαλέσει νεύρα το 9καρό θα ειναι πάντα εκεί...το 9 μπαστούνι ειναι ενα άσχημο χαρτί απο αυτά που χρειάζεσαι πολυ καλή γνώση των χαρτιών για να εισαι ικανός να του δώσεις ερμηνεία ...ειναι το χαρτί της υστερίας , δηλαδή τα νεύρα χωρίς όρια , και δυστυχώς ειναι ενα χαρτί που θα μπορούσε να μας φανερώσει και κάποια ψυχολογικά προβλήματα ...εσείς όμως δεν μπορείτε να κάνετε αυτη την ερμηνεία γιατί ειναι πολυ δύσκολη ούτε εγω την χρησιμοποιώ γιατί ειναι πολύ βαρύ χαρτί κρατήστε λοιπόν την ερμηνεια των έντονων νευρων , κάτι που μας φέρνει εκτός εαυτού...
αυτα ειναι οι κυρίως ερμηνείες για τα χαρτιά όταν αυτα δεν ειναι δικά μας και αρα πρέπει να σημαίνουν κάτι άλλο....
για σκεφτείτε και αυτα και οτι αποριες έχετε μου λέτε!!!
-
Quote:
Originally Posted by ΚΡΙΝΑΚΙ
Μαράκι καλησπέρα και απο μένα.Έχω και εγώ μια ερώτηση.Όταν βγαίνουν φιγούρες με το χρώμα το δικό μας ή αυτού που μελετάμε μπορούμε να πούμε οτι είναι πρόσωπο δικό μας ή αυτού που μελετάμε;Ευχαριστώ προκαταβολικά.:)
δεν μπορώ να πω οτι κατάλαβα πολύ καλά τι με ρωτάς ?
-
ειμαι πχ κουπα μπαστουνι και το προσωπο που με ενδιαφερει σπαθι...
ασχε τα θεωρω μονο τις κουπες και τα καρο ε?
-
Quote:
ειμαι πχ κουπα μπαστουνι και το προσωπο που με ενδιαφερει σπαθι...
ασχε τα θεωρω μονο τις κουπες και τα καρο ε?
κοιταξε να δεις αν κατα το ρίξιμο υπάρχει μέσα στο στρώσιμο μου ενας Ρήγας ή Ντάμα καρο σχετικά κοντά με κάποια σημασία (δηλαδή όχι απλά ενα χαρτι π.χ. Ρήγας καρό και τίποτα άλλο) τότε τα καρό ανάλογα με τη θέση που έχουν μπορεί να ανήκουν στον Ρήγα ή στην Ντάμα καρό ...αλλά ΄δεν χάνουν και τη σημασία που έγραψα παραπάνω ... αλλά θεωρούμε οτι ανήκουν σε αυτη την τρότη φιγούρα που εμφανίστηκε στα χαρτιά μας!!!
-
Mαράκι πολλύ κατανοητά όλα αυτά , αν δεν κάνω λάθος έχεις ξεχάσει το 5 σπαθί ή δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο?
Ευχαριστώ πολλυ:)
-
Quote:
Originally Posted by Markella78
Mαράκι πολλύ κατανοητά όλα αυτά , αν δεν κάνω λάθος έχεις ξεχάσει το 5 σπαθί ή δεν σημαίνει κάτι ιδιαίτερο?
Ευχαριστώ πολλυ:)
Ναι το 5σπαθί δεν το έχω για κάτι πολυ σημαντικό για να το λάβω υπόψιν μου!!! χαίρομαι που ειναι κατανοητά ...θα φτιάξω (ελπίζω απόψε) αυτο το εικονικό παραδειγμα και ελπίζω αύριο να σας το δειξω!!!
-
Attachment 54
Καλημέρα, λοιπόν ξεκινάμε ενα εικονικό παράδειγμα ...έχω μια κοπέλα η οποία συμβολίζεται με την Ντάμα κούπα ..ξεκινώ λοιπόν το 1ο στάδιο το οποίο και σας παραθέτω ως συννημένο ....κοιτάξτε το λίγο και πείτε μου τι θέλετε να κάνουμε ....
θέλετε να ξεκινήσω κατευθείαν εγω να κάνω την ερμηνεία ή θελετε να προσπαθήσετε εσείς λίγο ;
-
α! θα ήθελα να σας πω οτι έχω βάλει διαφορετικό χρώμα στα χαρτιά που υποτίθεται οτι ειναι άσχετα ...αυτα που δεν ειναι δικά της (της ντάμας κουπα)...για να δώσουμε και παραπάνω προσοχή σε αυτη την ιδιομορφία των χαρτιών ...
-
Καλημέρα Μαράκι!
Κατά τη γνώμη μου καλύτερα να προχωρήσεις εσύ στην ερμηνεία τους.
Να ρωτήσω κάτι. Πάντα στο 1 στάδιο το πρώτο χαρτί είναι η φιγούρα μας?