-
Re: Ψευδωνυμα ή nick name
Quote:
Originally Posted by
may
Aρα είσαι από .... τη Ρόδο!!! :laugh:
και αλλοι απο την Ροδο??? :bigsmile:
-
το δικό μου είναι τα ονόματα των δύο παιδιών μου, εύα και ζωή!!
-
Να πω την μαυρη αληθεια δεν ασχοληθηκα ιδιαιτερα..το ονομα μου υπηρχε και ετσι ο αδερφοσκορπιος που μου εκανε την εγγραφη(τα περισσοτερα μελη τον γνωριζουν:nuts::nuts::nuts:)μου εβαλε το xry45 που το 45 καμια σχεση δεν εχει με την πραγματικοτητα της ηλικιας μου...σε 15 χρονια θα εχει...εντυπωση μου εκανε το Δειμων μου αρεσε αρκετα...αν και μανια εχω με τις υπογραφες...:love:
-
Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? '' :cheesy:
Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
-
Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Εμενα παλι το νικ μου ... ε δεν ειναι κατι που σε βαζει να σκεφτεις '' τι μπορει να σημαινει αυτο ? '' και '' τι να συμβολιζει αραγε αυτο το νικ για την ζωη της ? '' :cheesy:
Καθως καταλαβαινετε ειναι το ονομα μου και η χρονολογια γεννησης μου ( σε συντομευση η χρονολογια :nuts: )
Ειχα κανει εγγραφη με ενα σχετικα ενδιαφερον νικ αρχικα , αλλα δεν μπορουσα να μπω στο σαιτ , να δημοσιευσω , τιποτα λεμε ... γιατι ειχα δωσει λαθος το e-mail μου , μου εβγαζε σφαλμα συνδεσης στο σαιτ και ............... ετσι μετα οταν ξαναπροσπαθησα να εγγραφω εβαλα βιαστικα το athinoula85 και ειπα αν με γραψει επιτυχως με εγραψε .... και ετσι εμεινε !!! :bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Με προσωπικό μήνυμα να ενημερωθεί ο διαχειριστής που θα βρίσκεται online για τον δεύτερο λογαριασμό.
Διαφορετικά σύμφωνα με τους όρους χρήσης (απαγόρευση διπλοεγγραφής) θα διαγραφεί και αυτός που χρησιμοποιείς τώρα.
Ο προηγουμενος λογαριαμος δεν υφισταται . Δε μπορεσα να τον χρησιμοποιησω καθολου .
-
Το ''flame'' που έχω διαλέξει:
είναι η φλόγα που ενυπάρχει μέσα μας και είναι απρόβλεπτη και ζωντανή εκτός κι αν κάτι την αφήσει να πεθάνει η τη σβήσει κάτι πιό δυνατό από αυτήν..........
-
το δικο μου ειναι αγαπημενος στιχος...
-
Διαμαντάκι έχω παρατηρήσει ότι η υπογραφή της Black or What ταιριάζει απόλυτα με το Nick name σου......
-
κατα καποιον τροπο ταιριαζει!:bigsmile::blink::love:
έλεγα να το αλλάξω σε κάποια φάση...αλλά δε βαριέσαι!
να σαι καλα φλογα!:love::love:
-
....Κατα καιρούς χρησιμοποιώ το esse_ntial , αλλα όλοι με φώναζαν esse επομένως το κράτησα σκέτο αυτη τη φορά..Χέρμαν Έσσε είναι ο αγαπημένος μου συγγραφέας . Με βοήθησε στη εφηβεία μου και τιμής ένεκεν....:bigsmile:
-
Εμένα το δικό μου καταλαβαίνετε πώς βγήκε φαντάζομαι...libra στο ζώδιο και το D ειναι το πρώτο αρχικό του ονόματός μου στα αγγλικά και επειδή έχω και κάτι από τον ωροσκόπο στον Κριό είπα να το βάλω κεφαλαίο...έτσι για να ξεχωρίζει λιγάκι...:love:
Φιλικά
libraD :love:
-
Το δικο μου δεν ειναι ακριβωs επιλογη μου:embarrestΕιναι ενα απο τα παρατσουκλια που μου ''κολησαν''απο παλια οι φιλοι μου.Κατι σαν Σισιλιανικο ονομα..:bigsmile:
-
το δικο μου ανηκει σε ενα τραγουδι της δεκαετιας του '70 το monkberry moon delight με απιστευτο ρυ8μο και ενταση και ιδιαιτερα αγαπημενο απο την πρωτη στιγμη που το ακουσα
-
καλησπέρα σας,:bigsmile::bigsmile:
Εγώ προφανώς έχω επιλέξει το ζώδιο μου όπως άλλωστε φαίνεται. Μιάς και είμαστε σε αστρολογική σελίδα σκέφτηκα οτι θα ταίριαζε καλύτερα,. Γενικα παρατσούκλι δεν είχα ποτέ:cheesy:...δεν τολμούσαν....έκανα kung-fu.. για πολλά χρόνια..δύσκολο να με πειράξουν.:bigsmile::bigsmile:
καλή συνέχεια...;););)
-
Εμένα έτσι με λένε :bigsmile:
-
Vasso ειναι τ ονομα μου και το 7 τυχαιο γιατι υπηρχε και αλλη συνονοματη
-
Είναι το όνομα μιας ηρωίδας του Ντοστογιέφσκι,προσομοιάζε στο πραγματικό μου κι από την πρώτη στιγμή που το είδα μου κόλλησε είπα αυτό είμαι.
Αλλά κατά λάθος του προσέθεσα ένα νι κι έτσι προέκυψε κάτι που είναι κ λίγο δημιουργία μου. Αυτάαα:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
nanstenka
Είναι το όνομα μιας ηρωίδας του Ντοστογιέφσκι,προσομοιάζε στο πραγματικό μου κι από την πρώτη στιγμή που το είδα μου κόλλησε είπα αυτό είμαι.
Αλλά κατά λάθος του προσέθεσα ένα νι κι έτσι προέκυψε κάτι που είναι κ λίγο δημιουργία μου. Αυτάαα:bigsmile:
Αυτο το καταλαβαμε , οτι προσθεσες το νι :bigsmile: Ολοκληρο το ονομα ειναι Ναστια και χαιδευτικα Ναστενκα . Ειναι το Αναστασια στα ρωσικα ! Λογικα θα το ξερεις .
Αν και προφερεται σαν ναστιενκα ( Настенька ) ..
Anyway ................... :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Αυτο το καταλαβαμε , οτι προσθεσες το νι :bigsmile: Ολοκληρο το ονομα ειναι Ναστια και χαιδευτικα Ναστενκα . Ειναι το Αναστασια στα ρωσικα ! Λογικα θα το ξερεις .
Πως φαινεται η ξενιτια....:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Πως φαινεται η ξενιτια....:cheesy:
Ματι βγαζει ...... :tease1:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Για να είμαι ειλικρινής όχι δεν το ήξερα αλλά τόσο το καλύτερο άλλωστε έτσι με λένε.Αναστασία:bigsmile:
-
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
-
Quote:
Originally Posted by
kathy M.
Το ονομα μου δηλωσα ,το αληθινο,αλλα στ αγγλικα...Ετσι απλα και χωρις φαντασια.:bigsmile:
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ισως θα ηταν καλυτερα αν διαλεγα ενα αλλο νικ...κατι σαν το Κατρινα!Να συνδιαζει και κατι απο το ονομα μου και κατι απο τον τυφωνα...:toung:
But now is too late!Lol!:laugh:
Ιχθύς και χωρίς φαντασίά;;;;
Πώς γίνεται αυτό; Μπα από κάποιο άλλο ζώδιο θα είσαι... χι χι χι :toung:
-
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
-
Perfect
Quote:
Originally Posted by
starfish
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Perfect
Νομίζω είναι καλό γιατί έχει έντονη ταυτότητα.....είναι πετυχημένο! Βέβαια, ξέρω ότι είναι πολύ συνηθισμένο στα Ισπανικά στην καθομιλουμένη
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
-
Η δημιουργική φαντασία (ευτυχώς για όλους μας) δεν λείπει από κανενα μέλος.
Όλα τα ψευδώνυμα εχουν τη σημασία τους και ενίοτε τη γοητεία ή και το μυστήριό τους.
Τώρα όσο για το δικό μου,περί ορέξεως....:lock:
-
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Ξέρεις;;;:nuts::nuts:Επιτέλους κάποιος που ξέρει!!
Να σαι καλά..με ξελάσπωσες!!:laugh::love:
Κούκλα μου τίποτα δεν είναι τυχαίο....έτσι απλά για να υπάρχει...κάθε τι έχει την ιστορία του και τη σημασία του....
-
Quote:
Originally Posted by
ζουπιαρα
Εγώ παιδιά απλά χρησιμοποίησα το υποκοριστικό με το οποίο με προσφωνεί ο καλός μου όταν θέλει να με καλοπιάσει ή έχει διάθεση για τρυφερότητες...Α!Καλημέρα!:bi gsmile:
ζουπιάρα??? :toung:Σε......ζουπάει δηλαδη??? tres sexy!!!:wink2::amuse:
-
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif
Αν θελεις οπωσδηποτε να το αλλαξεις γιατι δεν κρατας το madre να το συμπληρωσεις με το deus; :bigsmile: [Eιναι το ...αντιθετο απ αυτο που νομιζουμε οτι σημαινει το υπαρχον]
Ειναι επισης ονομα ενος πολυ καλου Πορτογαλικου μουσικου συγκροτηματος ..:bigsmile::bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
flame
Perfect
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
-
Quote:
Originally Posted by
starfish
Παράθεση:
http://www.myhoroscope.gr/apn01/misc/2quotes.gifΑρχικά Δημοσιευμένο απο
starfish http://www.myhoroscope.gr/apn01/buttons/viewpost.gif
Βρε φλογα!!!! [Το βρε χαϊδευτικα..:bigsmile:]
Ειχε προβλημα το κοριτσι τοτε και της προτεινα ...εναλλακτικη μουσικη!!:toung::toung: Εκτοτε, ΟΛΟΙ οσοι διαβαζουμε αυτο το θεμα, μαθαμε τι σημαινει το nickname της!! Οποτε.....:love:
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
-
Καρμική επικοινωνία :toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Εγω καλέ νομιζα οτι το Μητσάκος βγαίνει απο το Δημήτρης.................:blink::toung:
-
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απο δω το πας...απο κει το φερνεις...παλι στο καρμα το γυρνας...:toung:
Κατι παιζει με σενα και το καρμα...
:love:
-
Quote:
Originally Posted by
flame
Αστροψαράκι μας δεν ξέρω αν γνωρίζεις λίγα Ισπανικα η αν γνωρίζεις λίγο τις συνήθειες των Ισπανών ότι στην καθημερινή τους γλώσσα οι Ισπανοί το putamadre είναι ψωμοτύρι. Κατι ''χαιδευτικό- καθημερινο'' σαν το δικο μας μ-----α δηλαδή.....εκτός από το Πορτογαλικό συγκρότημα....έχω δίκιο?
Ωχ οοοοχι πάλι!!! Οοοοχι δεν σημαίνει αυτό:cry::cry:
Εεεε φτάνει πια!!
Ως εδώ και μη παρέκει
Το αλλάζω ΤΩΡΑ δεν αντέχω αλλη κοινωνική κατακραυγή.
Ασε δε που φοβάμαι τις καρμικες προεκτάσεις και επιπτώσεις που μπορεί να πληρώνω στην επόμενη ζωή, εξαιτίας ενός βλάσφημου nick
-
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
athinoula85
Κατι να σαν γιορταζουμε την ημερα του ''καρμα'' μου κανει !!! .... οπου και να διαβασω - καρμα ....
ΕΛΕΟΣ !!!!! :cry:
ΥΓ:Και συ βρε putamadre , μην το αλλαζεις ... εμενα μ αρεσει !!! Ουτως ή αλλως , αρκει που σε εσενα αρεσει , παει και τελειωσε ! :cheesy:
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
-
Quote:
Originally Posted by
putamadre
Απαπα Αθηνούλα μου, τι λες τώρα;
Ο κύβος ερίφθη, το ποτήρι ξεχείλησε.
Ασε που δεν είναι να παίζεις μ'αυτά, ότι γράφει (στο κάρμα εννοώ) δεν ξεγράφει.
Εχω ήδη καταλήξει στα πέντε επικρατέστερα και βρίσκομαι σε κατάσταση ζεν :crazy:προσπαθώντας να αφουγκραστώ ποιό απ' όλα τα υποψήφια nick απελευθερώνει τα καλύτερα vibes στο σύμπαν.
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
-
Quote:
Originally Posted by
xry45
Χαχαχαχαχαχαχαχα
πολυ καλο...
τι εχετε παθει ολοι σημερα? Πολυ γελιο :laugh:
Για δες το καρμα σουξε...
Γελάτε αγαπητή.:lipsrsealed:
Εγώ δεν αστειεύομαι. Δεν είναι να παίζει κανείς μ'αυτά ...σσσσσττ!! δεν ξέρεις από που θα το'βρεις μετά :scared::scared: