Ωραιο πολυ ωραιο αν και δε βαζιομουν τοσο πολυ να μπω στο Χριστουγεννιατικο κλιμα...
Να ρωτησω κατι αυτα τα thanks posts κατω απο την εικονα του καθενος υπηρχαν παντα? Τι ειναι?
Printable View
Ωραιο πολυ ωραιο αν και δε βαζιομουν τοσο πολυ να μπω στο Χριστουγεννιατικο κλιμα...
Να ρωτησω κατι αυτα τα thanks posts κατω απο την εικονα του καθενος υπηρχαν παντα? Τι ειναι?
α τωρα το ειδα το χερακι απο κατω! Μ αρεσουν αυτα τα παιχνιδακια!!!
Πολύ ωραία η νέα εμφάνιση, όπως κάθε φορά άλλωστε ;)
Καλές γιορτές σε όλους :Santa1:
είχα μέρες να σας επισκεπτώ,το μόντεμ μου,και νόμισα ότι έκανα λάθος
με ξενίζει λίγο
είναι ώσπουτο συνηθήσω
Δίνω άριστα στο myhoroscope γιατί η χριστουγεννιατικη εμφάνιση του είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!:love::xmas-smiley-024: Κρίμα να μην έχω χρόνο να μπαίνω στο site περισσότερο....:cry:
Super εμφάνιση. Perfect
:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032:
Απίστευτη η εορταστική εμφάνιση και μ' αρέσει που μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα. ¶σε που γίνεται πιο χαρούμενο το site εν μέσω του χειμώνα
Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν γι' αυτό και πάλι μας εξέπληξαν τόσο ευχάριστα!:Holly2::Holly2::Holly2:
Καλή η εορταστική εμφάνιση, αλλά εμένα μ' άρεσε πιο πολύ αυτό που είδα σήμερα με τις θέσεις των πλανητών. Με γλίτωσε από το πήγαινε έλα στο Astrodienst.
Συγχαρητήρια για την ιδέα..
Όντως πολύ χρήσιμη εφαρμογή το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!
Αυτό που έχω να πω είναι ότι κάθε βδομάδα βλέπουμε και κάτι επιπρόσθετο στο φόρουμ :love:
Καταπληκτικό το φόρουμ. Μ' αρέσουν πάρα πολύ τα χρώματα! Ανεβάζουν τη διάθεση :bigsmile: Φαίνεται ότι κάνετε πολύ δουλειά και αγαπάτε αυτό που κάνετε! Συγχαρητήρια :icon_biggrin::xmas-smiley-032:
Και εμένα μου αρέσει το πινακάκι με τις θέσεις πλανητών!! Τέλειο!Verneigung
Φοβερή η εορταστική σας εμφάνιση, αντε, να ρθουν και οι παραμονές να βάλετε και τα κάλαντα, για να ασημώσουμε :bigsmile:
Ο Αι Βασίλης απο πάνω όμως γιατί προβληματίζεται; Δεν προλαβαίνει το dilivery? :toung: Ζήτησε πολλά η μικρή ξανθούλα γαλίφω απο δίπλα; :cheesy:
Καταπληκτική η ανανέωση του site παιδιά! Πολύ καλή δουλειά!
ΜΠΡΑΒΟ!
Στις 07-11-05 είχα γράψει το παρακάτω θεματάκι
Είχε γίνει αποδεκτή η πρότασή μου και από τότε, κάθε χρόνο έγινε "παράδοση" στις ¶γιες ημέρες των Χριστουγέννων να φοράμε κόκκινα
Αυτή τη χρονιά επαναλαμβάνω στο στυλ που είχαμε και πέρισυ αλλά επειδή πάντα μου αρέσουν οι καινοτομίες έχω αλλάξει αρκετά πραγματάκια.
Βασικότερο είναι οι φάκελλοι (tabs), τους οποίους και χρησιμοποιούσα μόνο στην κεντρική σελίδα των φόρουμς.
Τώρα, σχεδόν τα πάντα έχουν ομαδοποιηθεί μέσα σε φακέλλους.
Η δεύτερη σημαντική αλλαγή είναι στις επιλογές των θεμάτων (Εργαλεία Θεμάτων/Δημοσιεύσεων) οι οποίες τώρα πια είναι σε εμφανές σημείο και πιστεύω θα σας βοηθήσουν.
Η ομάδα των διαχειριστών, για περισσότερο από ένα μήνα έχουν "προπονηθεί" στίς νέες μας επιλογές και πιστεύω ότι θα σας βοηθήσουν σε ότι χρειαστείτε.
πολύ ομορφο
μπράβω
αντε καλές γιορτές για όλους
:love:...ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ...
Οντως σαν καλο πνευμα ξερεις τις σκεψεις ολων μας..Σημερα ανοιγωντας το αγαπημενο μου :horoscope:..ενιωσα μια γλυκια εκπληξη και μια ζεση διαπερασε ολο το ειναι μου βλεπωντας πως ενιωσες τις χθεσινες μου σκεψεις για το ποτε θα ντυθουμε στα γιορτινα μας!!!!!νιωθω μεγαλη συγκινηση κι ο κομπος στο λαιμο μου δεν με αφηνει να βρω τα καταληλα λογια για να εκφραστω..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ:Santa1:..ριξε μας και λιγο χιονι...:snowman4::
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ..με πολυ αγαπη σε ολους μας..Holly2:
Υ.Γ.
Ειναι φανταστικο πανεμορφο..και του χρονου με περισσοτερα..
Γιορτινο και ομορφο!
Παντα τετοια και καλες γιορτες να εχουμε!
ωραιο και γιορτινο το χρωμα !!!
Μονο που θα ηθελα παρακαλω να σας ρωτησω γιατι ειναι στενη η σελιδα ;
Μηπως πρεπει να κανω κατι για να γινει οπως πριν;Ειναι πολυ κουραστικο να κατεβαινει ενα μακροστενο πραμα αν μπορειτε να με βοηθεισετε.
.
Ευχαριστω θερμα
Δεσποινα κουκι
Πολύ όμορφο το γιορτινό σας site ό,τι πρέπει για τις μέρες των γιορτών ακόμα είναι νωρίς για να ευχηθούμε άλλωστε εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε:xmas-smiley-032:
Πραγματικα αλλη διασταση η ιστοσελιδα ....... κοκκινο Χρωμα , αγιοβασιλιτσες , αγιοβασιλιδες !!!!!! πω πω πω ......
Οποιος ειχε την ιδεα , πραγματικα του αξιζουν τα ευσημα ....
Αντε παιδια και το Πασχα με εναν οβελια στην κεντρικη σελιδα ... :bigsmile::bigsmile:
http://img5.pimp-my-profile.com/i12/...608e709ce6.png
Shadow Text generated at Pimp-My-Profile.com
Mολις μπηκα κ ειδα τη γιορτινη αυτη εμφανιση..Τι ωραια,ολα ομορφα κ χαρουμενα!Μπραβο!!!:xmas-smiley-018::icon_razz::xmas-smiley-018:
Πρέπει να πας εδώ http://www.myhoroscope.gr/profile.php?do=editoptions
και να τικάρεις το 100% για να μικρύνεις τα περιθώρια σου. Γενικά μέχρι και το 90% είναι μικρά εώς μηδαμινά τα περιθώρια. Στις υπόλοιπες επιλογές, στενεύουν λίγο περισότερο.Quote:
Μέγεθος εμφάνισης
Εάν προτιμάτε στενή ή σε διαφορετικά μεγέθη εμφάνιση του forum από τη συνηθισμένη, μπορείτε τώρα να την αλλάζετε, επιλέγοντας μια από τις παρακάτω επιλογές του layout!
Η επιλογή δεν δουλεύει σε όλα μας τα styles.
100% 95% 90% 80% 770px 970px
Πολύ όμορφο!
Συγχαρητήρια στους εμπνευστές!!!!
Μπράβο παιδιά ωραία αλλάγή!!!
Έκανε κάπως η αλλαγή στο μάτι αρχικά αλλά είναι φωτεινό και χαρωπό!!!bravissimo!!!!:bigsmile:
άντε και σε νέο θεματάκι με γράμματα προς τον αξιαγάπητο Αη-Βασίλη?? :toung:
να γράφουμε τι θέλουμε για δωράκι φέτος τη νέα χρονιά μπας και μας εισακούσει ο κύριος απο το Βορρά και μας το στείλει εεε? γιατί όλοι κρύβουμε ένα παιδί μέσα μας ακόμη εε..!:wink2:
:Santa1:Πολύ όμορφο το νέο λουκ και γιορταστικό.... να΄στε καλά και καλές γιορτές :xmas-smiley-032:
Καλημερα!!
Μολις μπηκα και ειδα την αλλαγη του σαιτ...
ειναι τελειο παιδια, μπραβο σας!!
Μες το κλιμα των Χριστουγεννων...
Σουπερ....:Mrs_Claus:
πολύ όμορφο .. γιορτινό ... :))
λίγο όμως με ξεβόλεψε αυτή η ανακατανομή το αριστερά που πήγε δεξιά ..
καλές γιορτές
ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΥΠΕΡΟΧΟ!!! μου άρεσε πολύ η αλλαγή!!!:bigsmile: καταπληκτική δουλειά!!! Μπράβο σας!!! (να φανταστείτε, στην αρχή νόμιζα ότι μπήκα σε λάθος σάιτ...:wacko::nuts:)
να μπαίνουμε σιγά σιγά στο κλίμα με χαρά και αγάπη στην καρδιά μας - και όχι βία και πράξεις που δεν αρμόζουν σε πολιτισμένες κοινωνίες (ας πούμε "πολιτισμένες"...)- ο θεός να είναι μαζί μας και ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!:love::love::love::love ::love:
Super εορταστική εμφάνιση! Καλές γιορτές σε όλους!:bigsmile:
:Santa1: Συγχαρητήρια!!!!!!:Holly2::Holly2:
Μεσ' το κλίμα των εορτών
:xmas-smiley-032:
Εορταστικη και χαρουμενη η νεα ενδυμασια του σαιτ! Πολυ ομορφη!