-
Re: Προτάσεις μελών για νέα άρθρα και θέματα
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Στους χάρτες
εδώ υπάρχει επιλογή δωρεάν γενέθλιας ανάλυσης όπως και πολλά άλλα! :embarrest
Kiarra αυτά τα έχω δει ... :blink:
μιλάω για πιο εκτεταμένες αναλύσεις και όχι μόνο σε γενέθλιο αλλά και σε συναστριακό χάρτη π.χ να σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι .....
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
σελήνη τρίγωνο ερμής ...... μπλα μπλα μπλα
σελήνη τρίγωνο δίας ....... μπλα μπλα μπλα
κ.ο.κ με όλους τους πλανήτες
μετά τα τετράγωνα ......
οι συνόδοι ......
τα εξάγωνα
και οι αντιθέσεις
το ίδιο παράδειγμα και σε συναστριακό χάρτη
σίγουρα υπάρχουν σκόρπιες αναλύσεις διάσπαρτες στο φόρουμ αλλά όχι κάτι συγκεντρωμένο
και εδώ μου βγαίνει το παρθενίσιο χαρακτηριστικό που θέλει τα πράγματα σε τάξη :bigsmile:
ελπίζω να μη σας κούρασα , νομίζω πως θα βοηθήσει
αυτά απο μένα
καλή σας μέρα !!!
-
Quote:
Originally Posted by
mariage
Kiarra αυτά τα έχω δει ... :blink:
μιλάω για πιο εκτεταμένες αναλύσεις και όχι μόνο σε γενέθλιο αλλά και σε συναστριακό χάρτη π.χ να σου δώσω ένα παράδειγμα για να καταλάβεις σε τι αναφέρομαι .....
ΑΝΑΛΥΣΗ ΟΨΕΙΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΣ ΣΕΛΗΝΗΣ
σελήνη τρίγωνο ερμής ...... μπλα μπλα μπλα
σελήνη τρίγωνο δίας ....... μπλα μπλα μπλα
κ.ο.κ με όλους τους πλανήτες
μετά τα τετράγωνα ......
οι συνόδοι ......
τα εξάγωνα
και οι αντιθέσεις
το ίδιο παράδειγμα και σε συναστριακό χάρτη
σίγουρα υπάρχουν σκόρπιες αναλύσεις διάσπαρτες στο φόρουμ αλλά όχι κάτι συγκεντρωμένο
και εδώ μου βγαίνει το παρθενίσιο χαρακτηριστικό που θέλει τα πράγματα σε τάξη :bigsmile:
ελπίζω να μη σας κούρασα , νομίζω πως θα βοηθήσει
αυτά απο μένα
καλή σας μέρα !!!
Το myhoroscope.gr παρέχει την πιο πλήρη γενέθλια ανάλυση δωρεάν καθώς και μια αξιολογότατη πρόβλεψη με βάση τις διελεύσεις, πάλι δωρεάν. Εάν θες κάτι περισσότερο από αυτό (για παράδειγμα αναλύσεις ηλιακού τόξου, πλήρη ανάλυση διελεύσεων, καρμική ανάλυση, ερμηνεία ηλιακής επιστροφής αλλά και πλήρη ανάλυση συναστρίας) υπάρχουν και τα συνδρομητικά προγράμματά του που είναι και απείρως φθηνότερα από ό,τι είναι άλλα που παίζουν στο διαδίκτυο. http://www.myhoroscope.gr/payments.php
Μπορείς, αν θες, να γίνεις συνδρομήτρια και να έχεις ό,τι ανάλυση θες :bigsmile:
-
Μητσάκο δεν αναφέρθηκα εκεί
τελοσπάντων εγώ το πρότεινα γιατί βλέπω καθημερινά κόσμο να ανοίγει νέα θέματα στο φόρουμ να ρώτανε και να ξαναρωτάνε και επίσης να δημιουργούνται εύλογες απορίες μέσα απο τα κατά καιρούς άρθρα για την σημασία κάποιας όψης
το παρών άρθρο αναφέρεται σε προτάσεις κι εγώ απλά πρότεινα κάτι που πιστεύω θα διευκολύνει ένθεν κακείθεν
ως εκεί
-
παρακαλω πολυ αν μπορουσε καποιος να μου απαντησει ποια ειναι η ωρα ζωνης του μιλανο γιατι θελω να σιγουρευτω οτι εφτιαξα σωστα το χαρτη τπυ ατομου:blink:
-
αυτή τη στιγμή είναι 11:30 το πρωί στο Μιλάνο...δηλαδή έχουν GMT συν 2 ενώ εμείς τωρα έχουμε GMT συν 3.
αντίστοιχα το χειμώνα έχουν GMT συν 1 ενώ εμείς GMT συν 2.
αλλά γιατί αναρωτιέσαι...? δε σου έχει κάνει αυτόματη διόρθωση ώρας το πρόγραμμά μας...?:unsure:
Υ.Γ. πρέπει όμως να λάβεις υπόψη και τη χρονολογία γέννησης του ατόμου....δηλαδή μπορεί να είναι κάποια χρονιά στην οποία η θερινή ώρα δεν ίσχυε τότε...οπότε θα σε συμβούλευα να εμπιστευτείς το υπολογιστικό μας...
-
ναι αλλα το υπολογιστικο μου βγαζει οτι πρεπει να πατησω εγω την ωρα ζωνης.κανω καποιο λαθος?:blink:
-
αν συμπληρώσεις τα στοιχεία ένα ένα με τη σειρά....όταν φτάσεις εκεί που σου λέει να βαλεις τη χώρα και την πόλη...η ώρα ζώνης θα υπολογιστεί αυτόματα...για προσπάθησε το...:cheesy:
-
το κανω ακριβως ετσι οπως μου το λες αλλα δεν βγαινει η ωρα ζωνης...:unsure:
-
xmmm εγώ μολις το προσπάθησα και μου βγαίνει κανονικά...
γράφεις με ελληνικούς ή λατινικούς χαρακτήρες την πόλη Μιλάνο...?
δοκίμασε με λατινικούς χαρακτήρες...γράψε Mila.... και θα δεις ότι από κατω θα σου βγάλει μια λίστα από πόλεις....όταν την επιλέξεις (αφου εννοείται έχεις επιλέξει italy πρώτα) θα μπει και η ώρα ζώνης αυτόματα....
-
ευχαριστω αυτο εφταιγε τελικα εγραφα στα ελληνικα:bigsmile:
-
Προσωπικά μου αρέσει η επιλογή των θεμάτων από τους συντάκτες του σάιτ, και γράφω κυρίως για να τους ευχαριστήσω και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την καλή δουλείά! εάν θα με ενδιέφερε κάτι περισσότερο, θα ήτανε πληροφορίες για αρχάριους σαν και εμένα αλλά και πληροφορίες στο πώς θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιδράσεις της ελληνικής μυθολογίας στις πλανητικές γνώσειςεις, δηλαδή εάν υπάρχουν συνδέσεις του δωδεκάθεου με τα 12 ζώδια, ή που θα μπορούσαμε να βρουμε βιβλιογραφία για α το ψάξουμε!Καλά χριστούγεα και καλή χροιά σε όλους!!1
-
Quote:
Originally Posted by
myriamcyprus
Προσωπικά μου αρέσει η επιλογή των θεμάτων από τους συντάκτες του σάιτ, και γράφω κυρίως για να τους ευχαριστήσω και να τους ενθαρρύνω να συνεχίσουν την καλή δουλείά! εάν θα με ενδιέφερε κάτι περισσότερο, θα ήτανε πληροφορίες για αρχάριους σαν και εμένα αλλά και πληροφορίες στο πώς θα μπορούσαμε να κατανοήσουμε καλύτερα τις επιδράσεις της ελληνικής μυθολογίας στις πλανητικές γνώσειςεις, δηλαδή εάν υπάρχουν συνδέσεις του δωδεκάθεου με τα 12 ζώδια, ή που θα μπορούσαμε να βρουμε βιβλιογραφία για α το ψάξουμε!Καλά χριστούγεα και καλή χροιά σε όλους!!1
http://www.myhoroscope.gr/35-%DC%F1%...%EA%EB%EF.html :bigsmile:
-
Πιστεύω ότι τα μαθήματα για αρχάριους υπάρχουν παντού στο ιντερνετ. Όπου και να ψάξεις θα δεις τι σημαίνουν οι πλανήτες, οι οίκοι, οι γενέθλιοι χάρτες κλπ. Αυτά μπορεί να τα μάθει ΠΟΛΥ ευκολα καποιος μόνος του. Τα δύσκολα αρχίζουν όταν κάποιος θέλει να μάθει κάτι περισσότερο και θέλει να λύσει απορίες που είναι δύσκολο να τις βρει μόνος του ψάχνοντας. ¶υτό που θα πρότεινα είναι, να δίνονται ερωτήματα για ψάξιμο από τους αστρολόγους του σαιτ και όποιος θέλει να προσπαθεί να κάνει ανάλυση και να διορθώνουν οι έμπειροι αστρολόγοι. Να δίνεται για παράδειγμα ένα αληθινό ερώτημα ωριαίας αστρολογίας, να προσπαθούμε να δώσουμε εμείς απαντήσεις και οι αστρολόγοι να διορθώνουν.
-
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.
-
Quote:
Originally Posted by
penelopy
ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΩΣΤΗ.
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΚΕΛΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΑ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΣΤΟΝ ΚΡΙΟ.
Υπάρχει αυτό: http://www.myhoroscope.gr/112-%E1%F3...%F1%E9%FC.html
αλλά και πολλά άλλα στην ενότητα των προβλέψεων. Κάνε μια αναζήτηση και θα τα βρεις.
-
ενα θεμα που πιστευω οτι θα ειχε ενδιαφερον να ασχοληθουμε ειναι το θεμα αναλυσης των διελευσεων σε ενα χαρτη.. και μαλιστα οχι σε ερωτικο θεμα αλλα σε σχεση με τις πανελληνιες εξετασεις..το βρισκω ενδιαφερον και επικαιρο καια οι οτι ειδα δεν υπαρχουν χαρτες διελευσεων προς αναλυση..θα ηταν μια προκληση..λοιπον!
-
Θα ήθελα να προτεινω στο side να περιλάβει μαθηματα ηλιακης επιστροφης! αναλυση ζωδιων στις ακμες, αναλυση πλανητών στους οίκους καθώς και αναλυση οψεων!
-
Quote:
Originally Posted by
joanna1975
Θα ήθελα να προτεινω στο side να περιλάβει μαθηματα ηλιακης επιστροφης! αναλυση ζωδιων στις ακμες, αναλυση πλανητών στους οίκους καθώς και αναλυση οψεων!
Αγαπητή Ιωάννα, μας έπιασες στα πράσα :embarrest.
Μόλις ετοιμάζουν να γράψω την ανακοίνωση για τα μαθήματα της ηλιακής επιστροφής που γίνονται ήδη στο σάιτ αλλά και τα μαθήματα ωριαίας αστρολογίας που θα αρχίσουμε άμεσα.
Μάλιστα εάν κάνετε λίγο υπομονή σε μερικές ημέρες θα βάλουμε το άρθρο που έγραψαν οι μαθήτριες μας για τον Ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής.
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Αγαπητή Ιωάννα, μας έπιασες στα πράσα :embarrest.
Μόλις ετοιμάζουν να γράψω την ανακοίνωση για τα μαθήματα της ηλιακής επιστροφής που γίνονται ήδη στο σάιτ αλλά και τα μαθήματα ωριαίας αστρολογίας που θα αρχίσουμε άμεσα.
Μάλιστα εάν κάνετε λίγο υπομονή σε μερικές ημέρες θα βάλουμε το άρθρο που έγραψαν οι μαθήτριες μας για τον Ωροσκόπο της ηλιακής επιστροφής.
Αγαπητή Τίνα, με εκανες πολύ ευτυχισμένη!Χαρηκα πολύ με τα μαθήματα ηλιακής επιστροφής αλλα και της ωριαίας!
Θα περιμένω με αγωνία!:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
-
Ιωάννα μου χαίρομαι πολύ που σε έκανα ευτυχισμένη.
Η ηλιακή επιστροφή διδάσκεται ήδη........για δώστε περισσότερη σημασία στην αρχική σελίδα του σάιτ πάνω πάνω και θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
Τίνα Ζαχαριάδου
Ιωάννα μου χαίρομαι πολύ που σε έκανα ευτυχισμένη.
Η ηλιακή επιστροφή διδάσκεται ήδη........για δώστε περισσότερη σημασία στην αρχική σελίδα του σάιτ πάνω πάνω και θα πάρετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε.:bigsmile:
Γλυκιά μου Τίνα όντως δεν το είχα προσέξει!Σ' ευχαριστώ!!!:bigsmile:
-
δεν μπορώ να βρώ κάτι για τον ανάδρομο χείρωνα στον γενέθλιο χαρτη.
εχω στο γενεθλιο χαρτη αναδρομο χειρωνα στην 00 35' 57 ταυρου στον 4ο οικο.
και δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αυτο.:wacko:
νομίζω είναι καλό θέμα!
ευχαριστώ
-
ΚΑΝΕΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΚΑΡΜΑ
-
αν θα ηθελε καποιος θα μπορουσε να ασχοληθει με την αναρτηση καποιου αρθρου σχετικα με τις οψεις χιαστι με τους πλανητες καθως επισης και με τις οψεις του νοτιου και β δεσμου..με τους πλανητες..
-
Συμφωνω κι εγω με τις προτασεις της Στελλιτσας για τα συγκεκριμενα αρθρα.(κολλησα τωρα. (Συγκεκριμενα θελει 2 μ η 1?)
-
γειασας ειμαι νεομελοςειναι η 2 φορα που εξερευνω τοσαιτ πολυ ενδιαφερον αλλα πιστευω οτι τα αρθρα θα πρεπει να καλυπτουν και αρχαριουσ και προχωρημενους για να υπαρχει η απαραιτητη ποικιλια υλης και να επανατροφοδοτηται ετσι το μερακι μας για περισσοτερη γνωση.Οσο για τις γνωσεις τις βασικες σιγουρα ενα βιβλιο ειναι απαραιτητο για τον καθεναμας.Προσω πικα τα μεσοδιαστηματα στην αστρολογια τα βρισκω μαγευτικακαι πολυ θα ηθελα να μαθω περισσοτερα.
-
Και ένα shoutbox, τόοοοοοοοοοοσο δα μικρούλικο, καλό θα ήταν...
:bigsmile:
-
θα θελα παρα πολυ να μαθω περισσοτερα για τον πλοτωνα. μιας και βιωνω τωρα ενα τετραγωνο με τη σεληνη μου. αν υπαρχει καπου αυτο το αρθρο βοηθηστε με να το βρω. ευχαριστω
-
Με αφορμή ένα δημοσίευμα όσον αφορά το νέο βιβλίο της Natasha Kampusch για την απαγωγή στα δέκα της χρόνια
και τον 8ετή εγκλεισμό της στο υπόγειο ενός παράφρονα,
θα ήθελα πολύ να δω το χάρτη αυτής της κοπέλας. Σίγουρα θα έχει απίστευτο 12ο οίκο.
Η ημερομηνία γέννησης της δίνεται από το διαδίκτυο όχι όμως και η ώρα.
Αν μας επιτρέπεται να φτιάξουμε ένα χάρτη της και δεν παραβιάζουμε προσωπικά δεδομένα, θα είναι μεγάλο μάθημα πιστεύω.
By the way...
Καλό μήνα και καλό καλοκαιράκι! :bigsmile:
-
θα ηθελα να προτεινω κατι ..γιατι στο προγραμμα που βγαζουμε τους γεννεθλιους χαρτες δεν υπαρχει ρυθμιση που να υπολογιζει και τις οψεις των πλανητων ως προσ τις ακμες των οικων??θεωρω οτι θα ηταν χρησιμο σε ολους μας..!!:cheesy:
-
θα ηθελα να προτεινω την δημιουργια ενος θεματος το οποιο να περιεχει συγκεντωτικα ολες τισ αναλυσεις χαρτων των διασημων που εχουν κανει τον κοπο να αναλυσουν οι πιο εμπειροι του σαιτ..και παραλληλα να δινοταν η δυνατοτητα να γραφτουν απο τα μελή και ημερομηνιες και ωρες και απο αλλους καλλιτεχνες..και οποιος ηθελε να ασχοληθει με την αναλυση,ετσι θα ανταλαζαμε αποψεις,θα μαθαιναμε...και μεις οι αρχαριοι και δεν θα παραβιαζαμε και τους ορους του σαιτ να κανουμε προσωπικες προβλεψεις...:cheesy:
-
Quote:
Originally Posted by
stellamou
θα ηθελα να προτεινω την δημιουργια ενος θεματος το οποιο να περιεχει συγκεντωτικα ολες τισ αναλυσεις χαρτων των διασημων που εχουν κανει τον κοπο να αναλυσουν οι πιο εμπειροι του σαιτ.
υπάρχει ήδη forum, αποκλειστικά με αφιερώματα / ωροσκόπια διάσημων..:love:
-
ευχαριστω δεν το ειχα δει..μπορουμε να γραφουμε και τισ ημερομηνιες και της ωρες αλλων διασημων καλλιτεχνων??γιατι απο οτι ειδα εχει μονο τις αναλυσεις των χαρτων τους...
-
Αν κάποιος θέλει ανάλυση συγκεκριμένου ωροσκοπίου, μπορεί να γράψει στο παρόν θέμα την πρότασή του και όποιος ενδιαφέρεται να κάνει ένα τέτοιο άρθρο, θα το διαβάσει. Παρεμπιπτόντως, να θυμίσουμε πως υπάρχει και αυτή η φόρμα εισαγωγής δεδομένων για να εμπλουτίσουμε την αστρολογική μας βάση, κυρίως μας ενδιαφέρουν διασταυρωμένα στοιχεία Ελλήνων, από ξένους διάσημους έχουμε έχουμε ήδη πάρα πολλούς χάρτες και οι καταχωρήσεις αυξάνονται καθημερινά!:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
taurine
Και ένα shoutbox, τόοοοοοοοοοοσο δα μικρούλικο, καλό θα ήταν...
:bigsmile:
πώς να σας χαλάσουμε χατήρι;;:toung:
Προστέθηκε ChatBox, δοκιμαστικά προς το παρόν..
Εάν δεν επηρεάσει τον server ή οτιδήποτε άλλο, το κρατάμε.
Το βρίσκετε στο κάτω μέρος της κεντρικής σελίδας του forum αλλά και στη γραμμή επιλογών:
Νέες Δημοσιεύσεις - Προσωπικά Μηνύματα - Community - Forum Actions - Συντομεύσεις - ChatBox Full
:love:
-
Ευχαριστούμε πάρα πολύ!
:love:
-
ειδα μια καινουρια επιλογη που προστεθηκε αλλα τι ακριβως υπολογιζει??
δωρεαν ωροσκοπιο--γεννεθλιος χαρτης(dial)...ειναι διαφορετικο απο το"χαρτης για οποια μερα??:cheesy:
-
Κατά μία εκδοχή που δεν έχω επιβεβαιώσει ο χάρτης αυτός dial, υπολογίζει τα μεσοδιαστήματα ενός ωροσκοπίου.....
Κατά μιά άλλη εκδοχή, πάντα ανεπιβεβαίωτη,:dizzy: αναφέρεται σε επανασυνδέσεις.... ατόμων? κομμένου νερού? φωτός? τηλεφώνου? ¶γνωστο!!!!!
Μιλάμε όχι για μεταπτυχιακό αλλά για μάστερ και ντοκτορά στην αστρολογία.... και στις δύο περιπτώσεις......:cheesy:
Δες κι εδώ....
Ριζικές αλλαγές και αναβαθμίσεις των προγραμμάτων μας... και πολλά άλλα
ποστ 51 & 52
-
καλημερα..
σκεφτομουν οτι καλο θα ηταν να υπαρχουν συγκεντρωμενα σε ενα λινκ προτεινομενα βιβλια με πληρη τα στοιχεια του τι΄λου,του συγγραφεα,και των εκδοσεων..και να προτεινουν τα μελη καποια αλλα,απο οτι ειδα υπαρχουν αποσπασματικα γραμμενα σε διαφορα σημεια μεσα στο σαιτ αλλα καλα θα ηταν να υπαρχε ι και ενα λινκ που να τα εχει συγκεντρωτικα...:toung:
-
εψαχνα στο σαιτ να βρω ενα μινι οδηγο με τα πιο βασικα που κοιταμε για να ερμηνευσουμε εναν χαρτη ηλιακης επιστροφης αλλα δεν βρηκα πουθενα...
νομιζω οτι θα ηταν χρησιμο...:bigsmile: