-
Re: Declinations, η εωσφορική φάση στους εκτός ορίων πλανήτες
Γεια σου irro. Σχετικα με τον αριθμο 11 ,θα πρεπει να ξερεις οτι υπαρχουν αριθμολογοι οι οποιοι δ ε ν πιστευουν οτι εχει ιδιαιτερους κραδασμους και τον ερμηνευουν απλα σαν 2. Απ την αλλη πλευρα, υπαρχουν αριθμολογοι οι οποιοι τον θεωρουν μεταφυσικο αριθμο μαζι με το 22 και το 33.
Ομως, θα πρεπει να προκυπτει σαν αριθμος πεπρωμενου (αθροισμα ημερας-μηνα-ετους γεννησης). Σ αυτη την περιπτωση, υποδεικνυει ενα ατομο, που ηρθε σ αυτη την ζωη για ενα συγκεκριμενο σκοπο. Προσφορα βοηθειας στους αλλους, παραμεριζοντας συνηθως τον εγωισμο του.(ηθικη - υλικη). Επισης μπορει να προηγειται πνευματικα και ψυχικα , σ ενα μικρο η μεγαλυτερο συνολο ανθρωπων εχοντας το ρολο του οδηγου, για να βοηθησει στην πνευματικη τους αναπτυξη.
Σχετικα με την εμφανιση του αριθμου 11 σε διαφορες μορφες στην ζωη των ανθρωπων, θα βρεις στο νετ πολλα αρθρα.:bigsmile:
-
Quote:
Originally Posted by
irro
γεια σας.θα ηθελα να ρωτησω αν εχω πλανητες εκτος οριων.εχω τον ουρανο στις 28ο στο 10ο.αυτο εννουμε εκτος οριων?αρχιζει απο τις 23ο μοιρες?πλανητες στις 24 μοιρες ειναι εκτος οριων?καπου διαβασα σ αυτο το site αλλα δε θυμαμαι που οτι αν υπαρχουν πλανητες μετα τις 27 μοιρες,στη ζωη του ατομου καθε 7,5 χρονια φευγει η γη κατω απ τα ποδια του,απροοπτα γεγονοτα,αλλαζει ξαφνικα το σκηνικο,αρνητικα.μπορειτε να μου πειτε σχετικα?
ημ,γενν:11/09/1968 στις 11.20 , 11.10 με 11.20
αλλη ημερομ:12/05/1969 6 το πρωι
αν μπορειτε κι αλλη μια:04/05/1957 6 με 6.30 το πρωι
υπαρχουν πλανητες εκτος οριων σ αυτες?
τα πολλα 11αρια στην πρωτη ημερομηνια τι σημαινουν?
Καταρχάς θα σας ζητήσω να ξαναδιαβάσετε το άρθρο για να μπορέσετε να καταλάβετε περισσότερο γιατί έχετε μπερδευτεί λιγάκι.
Η 1η ημερομηνία δεν έχει πλανήτη εκτός ορίων
η 2η ημερομηνία έχει τον Ερμή και τον ¶ρη
η 3η ημερομηνία έχει τον ¶ρη.
Για την τελευταία ερώτηση σας για έναν αστρολόγο που ασχολείται μόνο με την αστρολογία το 11 δεν σημαίνει κάτι καθότι η αριθμολογία δεν είναι τουλ σε αυτή τη βάση υπάρχουσα (υπάρχει αριθμολογία στις αρμονικές και στις όψεις σε ένα βαθμό) και καλό θα ήταν να μην το μπλέξετε με την αστρολογία για πολλούς λόγους.
Αν έχετε κάποια άλλη ερώτηση ευχαρίστως να σας βοηθήσω.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος ¶ρχος
Α περίπτωση Σελήνη εκτός ορίων Αφροδίτη εκτός ορίων και Ουρανός εκτός ορίων (μπορείτε να μου γνωρίσετε το συγκεκριμένο άτομο :bigsmile: )
Β περίπτωση
Ερμής και Ουρανός εκτός ορίων
Γ περίπτωση
Δεν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων
Δ περίπτωση
Ερμής Εκτός ορίων
Καλή σας συνέχεια.
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για την απάντησή σας.Το άτομο Α πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα να το γνωρίσετε και θέλει να μάθει πόσο δύσκολο είναι να έχει 3 πλανήτες εκτός ορίων.
-
Quote:
Originally Posted by
Matan
Σας ευχαριστώ πολύ κ. ¶ρχο για την απάντησή σας.Το άτομο Α πιστεύω πως δεν θα είχε πρόβλημα να το γνωρίσετε και θέλει να μάθει πόσο δύσκολο είναι να έχει 3 πλανήτες εκτός ορίων.
Δεν θα το έλεγα δύσκολο, ίσως κάτι ιδιαίτερο αλλά όχι δύσκολο!
Ευχαριστώς να τον γνωρίσω τον άνθρωπο θα ήθελα μία προσωπική επικοινωνία μαζί του μία συνέντευξη πιστεύω θα βοηθούσε πολύ την αστρολογία.
-
Γεια σας! θα ηθελα και εγω να μαθω αν εχω πλανητες εκτος οριων! Γεννηθηκα 19/12/1989 στις 22:45,Καβαλα
-
Quote:
Originally Posted by
nancytok
Γεια σας! θα ηθελα και εγω να μαθω αν εχω πλανητες εκτος οριων! Γεννηθηκα 19/12/1989 στις 22:45,Καβαλα
Καλησπέρα σας, έχετε τον Ερμή και τον Ουρανό σε εωσφορική φάση.
-
Καλησπέρα κύριε ¶ρχε!!! Έχω την εντύπωση ότι η αφροδίτη μου είναι σε εωσφορική φάση. Μπορείτε σας παρακαλώ να το τσεκάρετε και να μου πείτε τι σημαίνει? Έχω γεννηθεί 12.02.1980 στην αθήνα στις 03:00 τα ξημερώματα. Ευχαριστώ!! :bigsmile:
-
Ευχαριστούμε που αναρτάται τις μελέτες σας και έτσι εμπλουτίζουμε τις γνώσεις μας και μεις. :bigsmile:
Γενήθηκα 12-7-1976 Αθήνα και ώρα 05:45πμ.
Όποτε μπορέσετε πείτε μου αν έχω εωσφορικους πλανητες και αν ναι πως και που θα μάθω το πώς να τους διαχειριστώ σωστά για το καλό μου, αν αυτό είναι εφιχτό.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
καλησπέρα
να ρωτήσω κι εγώ 24/02/76 Πάτρα 11:45 περίπου
ευχαριστώ:embarrest
-
Καλησπέρα κύριε ¶ρχο,
Σας ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου για το υπέροχο αυτό άρθρο (αν και το διάβασα κάπως καθυστερημένα) καθώς και για όλες τις μελέτες σας.
Θα μπορούσατε να μου πειτε κι εμένα αν έχω πλανήτες σε εωσφορική φάση?
12/06/1971, ώρα περίπου 23:55 στο Βόλο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
Καλησπέρα Κ. Άρχο...
Αν μπορειτε δείτε κ το δικό μου χάρτη μήπως εχω κ εγώ πλανήτες εκτός ορίων...
Γεννήθηκα 13/11/1973 , στις 13:40 στην πόλη Varberg της Σουηδίας.
Ευχαριστώ πολύ....
-
Κύριε ¶ρχο, θα ήθελα να μου πείτε, αν γίνετε και τους δικούς μου εωσφορικούς πλανήτες
Γεννημένη 21 03 1960 ώρα 01 την νύχτα Iskenderun- Hatay- Τουρκία και αν δεν είμαι υπερβολική και του άντρα μου 22 12 1959 16.30 Αθήνα..Ευχαριστώ
-
Πολύ το άρθρο σας!!!!
Θα μπορούσατε να διαφβτίσετε και μένα αν έχω πλανήτες εκτός ορίων?
25/01/1994 Αθήνα 10:13 περίπου το πρωί!
-
Kαλημέρα σας Κε ¶ρχο. Ενδιαφέρομαι κι εγώ να μάθω αν έχω πλανήτες εκτός ορίων.
Ημ/νία γέννησης 16/7/70, 13.22΄Αθήνα.
Σας ευχαριστώ πολύ
-
Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες
Καλημερα κε Αρχο,
Και παλι συγχαρητηρια για το πολυ καλο αρθρο. Αναρωτιεμαι αν υπαρχει καποιος τροπος να διαπιστωνουμε εαν καποιος Πλανητης βρισκεται εκτος οριων η οχι. Γιατι οπως γραψατε, ο Πλανητης που βρισκεται κοντα στα Ηλιοστασια, δεν ειναι απαραιτητο να ειναι σε Εωσφορικη Φαση.
Ευχαριστω
-
Re: Declinations, η Εωσφορικη Φαση στους Εκτος Οριων Πλανητες
Χαιρεται!
Την ιδια απορια που εξεφρασε η theresa alma εχω και εγω. Επίσης, αναφερετε στο άρθρο σας ότι "Όταν λοιπόν τα άτομα δεν έχουν πλανήτες χωρίς όψεις ουσιαστικά είναι μέσα στο κύκλο του Ήλιου". Θα ήθελα να ρωτησω αν η συνοδος με τον ήλιο μπορει να θεωρηθει οψη και αρα αν Ηλιος και Ουρανος ειναι τοποθετημενοι στο γενεθλιο ωροσκοπιο στην 1η μοιρα αιγοκερω, ο Ουρανος βρισκεται εκτος ή εντος οριων..?:confused:
Ευχαριστω εκ των προτερων
-
Καλησπέρα σας. Ο μοναδικός τρόπος δυστυχώς είναι μέσω αστρολογικών προγραμμάτων. Έχω την εντύπωση ότι το αστρολογικό πρόγραμμα του myhoroscope σας δίνει αυτή τη δυνατότητα.
-
Η σύνοδος μπορεί να συμβεί και μεταξύ δύο πλανητών που είναι σε διαφορετική φάση αλλά και ίδια. Σε αυτή τη περίπτωση δηλαδή θα μπορούσε ο Ήλιος και ο Ουρανός να είναι κανονικά αλλά και ο Ουρανός να είναι σε εωσφορική φάση.
Παρόλα αυτά οι πιο δυνατές όψεις - σύνοδοι είναι οι εκλείψεις στα declination εκεί δηλαδή που υπάρχει σύνοδος και παραλληλία. Έκλειψη με πλανήτη εκτός ορίων ο Ήλιος ο Κρόνος και ο Ποσειδώνας δεν μπορούν να κάνουν.
-
Ευχαριστω! νομιζω καταλαβα καλα τι ειπατε. Η συνοδος-εκλειψη μπορει συνεπως να ειναι μια δικελιδα ασφαλειας για να εξετασουμε και να καταληξουμε αν οντως ενας πλανητης ειναι εκτος οριων, ακομη κι αν βρικσεται μεσα στη ζωνη που δινετε γυρω απο τη μηδενικη μοιρα καρκινου και αιγοκερω....? Σε ποιο απο ολα τα προγραμματα μπορω να δω την εωσφορικη ή οχι κινηση του ουρανου μου...?
Ευχαριστω και παλι για το χρονο σας!:)
-
Σε ένα βαθμό ναι λειτουργεί και ως δικλείδα ασφαλείας. Αν έχετε το solar fire με το που ανοίξετε έναν χάρτη και πατήσετε reports κάποιες θέσεις των πλανητών κάτω απο την κατηγορία "Decl" θα είναι ροζ, αυτοί οι πλανήτες θα είναι εκτός ορίων. Επειδή όμως αυτό είναι μόνο στο gold μπορείτε να πάτε στο ephemeres generator και να βρείτε απο εκεί αν βάλετε την ημερομηνία γέννησης σας και του ζητήσετε να σας βάλει θέσεις by declination θα μπορέσετε να δείτε μόνοι σας πότε περνάνε τα όρια και πότε όχι. Είμαι σίγουρος όμως ότι είχε και το πρόγραμμα του myhoroscope αυτή τη δυνατότητα.
-
Ευχαριστω πολυ...κυριως γιατι δε βαριεστε ποτε να απαντατε, οσα κι αν ρωταω! χθες κοιταξα προσεκτικα ολα τα προγραμματα που θα μπορουσα να βρω τους πλανητες εκτς οριων και βοηθησε λιγο η επιλογη "αστρολογικες εφημεριδες" στο "δωρεαν ωροσκοπιο". Εχει δυο επιλογες, με τη μια μπορω να δω την τροχια ηλιοκεντρικα και με την αλλη εν σχεσει με τη γη. Πιο λογικο μου φανηκε να το εξετασω σε σχεση με την τροχια της γης, καθως η σεληνη κινειται γυρω απο τη γη, οποτε δεν θα ειχε νοημα το ηλιοκεντρικο συστημα. Ειδα οτι η σεληνη μου ειναι εκτος οριων, κινειται μετα τις 27 μοιρες και κατι κατα την ημερομηνια γεννησης. Ελπιζω αυτα που γραφω, να ειναι οντως ορθα και να καταλαβα σωστα οσα ειδα.:confused:
-
toniateddybear, μπορείς από το μενού Δωρεάν Ωροσκόπιο να πας στη βάση δεδομένων σου και στους γενέθλιους χάρτες να επιλέξεις mySpecial. Εκεί έχει ένα αναλυτικό πινακάκι που περιέχει και Declination
-
Χρυσα σε ευχαριστουμε πολυ. Μηπως ομως καποιος μπορει να μου εξηγησει τι σημαινει αστρολογικα Detriment και Exalted? Τα βρηκα διπλα σε καποιες θεσεις πλανητων.
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας Καλα Χριστουγεννα.
-
Quote:
Originally Posted by
theresa_alma
Χρυσα σε ευχαριστουμε πολυ. Μηπως ομως καποιος μπορει να μου εξηγησει τι σημαινει αστρολογικα Detriment και Exalted? Τα βρηκα διπλα σε καποιες θεσεις πλανητων.
Ευχαριστω και ευχομαι σε ολους σας Καλα Χριστουγεννα.
Ζητω συγνωμη για το παραπανω post. Ουτε Ερμη αναδρομο να ειχα....
-
Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο σας!
Μπορείτε να δείτε για μια ημερομηνία αν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων ?
19/12/1990 00:39 Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ.
-
Καλησπέρα σας.
Έχετε Αφροδίτη και Ουρανό εωσφορικούς.
Να είσθε καλά.
-
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος Άρχος
Καλησπέρα σας.
Να είσθε καλά.
Είχα την εντύπωση ότι η Σελήνη είναι εωσφορική.
-
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Συγχαρητήρια για το υπέροχο άρθρο σας!
Μπορείτε να δείτε για μια ημερομηνία αν υπάρχουν πλανήτες εκτός ορίων ?
19/12/1990 00:39 Θεσ/νίκη
Ευχαριστώ.
Quote:
Originally Posted by
Χρήστος Άρχος
Καλησπέρα σας.
Να είσθε καλά.
Quote:
Originally Posted by
*alkmini
Είχα την εντύπωση ότι η Σελήνη είναι εωσφορική.
Καλημέρα σας !
Αν σας είναι εύκολο να ρίξετε μια ματιά στη Σελήνη που νομίζω είναι εωσφορική, σε σύνοδο με Ουρανό, Κρόνο και Ποσειδώνα στο ζώδιο του Αιγόκερου στον 4ο οίκο.
Ευχαριστώ προκαταβολικά !
-
Καλημέρα σας. Έχετε εωσφορική Σελήνη επίσης. Λόγω της τριπλής αυτής παρουσίας πλανητών αν θα θέλατe να μου δώσετε μία συνέντευξη σχετικά με τους πλανήτες mε ερωτήσεις θα ήταν μεγάλη μου χαρά. Μπορείτε είτε αν θέλετε να επικοινωνήσετε μέσω προσωπικού μηνήματος στο myhoroscope ή στο christosarchos@yahoo.com
-
Αναρωτιόμουν.. τι γίνεται με πλανήτες οι οποίοι βγαίνουν εκτός ορίων σε προοδευτικό χάρτη;
Έχω λίγο μπερδευτεί με τη λογική του προοδευτικού σε σχέση με την ουσιαστική κίνηση των πλανητών. Να υποθέσω πως με την ίδια λογική που 'δεχόμαστε' την ανάδρομη μελλοντική θέση, δεχόμαστε και τη μέλλουσα εκτός ορίων θέση;
Να ζητήσω συγγνώμη προκαταβολικά εάν έχει ήδη σχολιαστεί το θέμα..