:offtopic:Από την κυρία Σίμου
Printable View
:offtopic:Από την κυρία Σίμου
Ελληνική μηχανή αναζήτησης
apo to in.gr - Κεντρική σελίδα
entelos tixaia psaxnontas kati allo alla nomizo kollisa mazi tou einai poli kalo site
entelos tixaia psaxnontas kati allo alla nomizo kollisa mazi tou einai poli kalo site:bigsmile::bigsmile:
σερφάροντας :bigsmile:
thanks a lot
Καλησπερα.Συγχαρητιρια για το site.Για να πω την αληθεια ειμαι γραμμενη εδω και ενα χρονο περιπου.Το ανακαλυψα εντελως τυχαια.Λογω επαγγελματικων θποχρεωσεων ομως δεν το ειχα παρακολουθησει καθολου.χθες μου στειλαρε ενα mail και ξαναμπηκα.εχετε παρα πολλα ενδιαφεροντα θεματα που δεν εχουν σσχεση μονο με τις συνηθησμενες και τυποποιημενες προβλεψεις.μεσα απο τα αρθρα σας μπορω να μαθω πολλα πραγματα για την επιστημη της αστρολογιας.ευχαριστω πολυΝΙΚΗ:bigsmile:
Γειά σας παιδιά!Βρήκα τη σελίδα τυχαία ψάχνοντας κάτι στο google!
Σερφάροντας ...:wink2:
Μου το σύστησε μια πολλή καλή φίλη:bigsmile:
:bigsmile:
Καλησπερα σε όλους.Μέσω google έμαθα για την πολυ ωραία ιστοσελίδα σας.Σας ευχαριστω για την ωραία προσπαθεια.Φιλιά:laugh:
τυχαία... εντελώς όμως χαχα!
γεια σας εγω επερνα το περιοδικο σας καθε μηνα.μπορειτε να μου πειτε πωσ μπορω να βρω που εχω την αφροδιτη΄:toung:
Δώσε τα στοιχεία σου εδώ http://www.myhoroscope.gr/?page=natal-chart και θα δεις στον χάρτη που βρίσκεται η Αφροδίτη σου ;)
Έψαχνα στο Google να βρω τη διεύθυνση της Mediatel και της Mediafon και τις υπηρεσίες τους σχετικά με τηλεγραμματεία, τραπεζικές υπηρεσίες και κινητή τηλεφωνία και ακόμη δεν μπορώ να καταλάβω τι σχέση είχαν αυτά με αυτή την ιστοσελίδα και πώς βρέθηκα εδώ...:blink: Όχι πως μου κακοέπεσε δηλαδή...
καλημερα σε ολους.χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν εχθες.εψαχνα στο google για χαρτομαντεια και ηταν το πρωτο site που ανοιξα.φυσικα εμεινα εγινα μελος και αποφασισα να ασχοληθω περισσοτερο με την αστρολογια.οταν εχεις τετοια ωραια παρεα δεν νομιζω να ξεκολλας ευκολα απο τον υπολογιστη.
Κι εγώ πάλι καπως έτσι, τυχαία, έψαχνα κάτι αστρολογικό, είδα φως και μπήκα και ελπίζω να μεινω!!!!;)
Και γω μεσα απο την αναζητηση σαs βρηκα ψαχνωνταs κατι σχετικα με την καρμικη αστρολογια.Να το πω ...τυχαιο?
Ψάχνοντας σε δύσκολες στιγμές κάποιο παράθυρο...Μόνο που βρήκα πόρτα ανοιχτή και παρά τον λαβύρινθο κάθε μέρα είμαι εδώ. Ευχαριστώ όλους σας γιατί κάθε σχόλιο είναι πηγή προβληματισμού.
kalispera
Tyxaia apo to google otan epsaxna gia astroligikes problepseis kai fysika apo tote mpaino mono edw.
POly kalo site
eyxaristw
anna
Από το google
Ειναι αληθεια οτι το myhoroscope προκαλει εθισμο!! :cheesy::cheesy:
Από link σε άλλο site αλλά κόλησα για τα καλά:love:
Εχει τόσο ενδιαφέροντα άρθρα που πραγματικά σε μαγεύει!!
ψάχνοντας στο google να βρω τον αστρολογικό μου χάρτη!!!!! Πράγματι ενδιαφέρον site, από τα λίγα που υπάρχουν!:laugh:
Καλή Ανάσταση σε όλους!
Η αλήθεια είναι οτι με ενδιαφέρει αρκετά η αστρολογία..........οπότε είχα βρει ένα site και ενημερωνόμουν απο εκεί........Μια μέρα όμως σερφάρωντας βρηκα αυτό το site το οποίο ειναι καταπληκτικό!!!!!!!!!Δεν εχει καμια σχέση με το άλλο.:bigsmile:
Γειά σας παιδιά καλώς σας βρήκα! Μην απορίσετε για τον τυποποιημένο τρόπο με τον οποίο ξεκινάω την συμμετοχή μου στο φόρουμ ,αλλα είναι η πρώτη φορά που αποφασίζω να συμμετέχω ενεργά σε μιά συζήτηση (συνήθως διαβάζω τα αρθρα χωρίς να ειμαι μέλος). Η αστρολογία με ενδιαφέρει πολύ και ψαχνοντας να βρώ σχετικά αρθρα επεσα .......... πάνω στο myhoroscope.
Οι γνώσεις μου στήν αστρολογία έχουν τρομερά κενά , αλλά έχω ασχοληθεί αρκετά μόνη μου και μέσες - άκρες μπορώ να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας. Δεν ξέρω αν το forum απευθύνεται σε μαθητές αστρολογίας (αν κατάλαβα καλά) και τι μπορώ εγώ μα τόσο ελλειπείς γνώσεις να προσφέρω, αλλα ειλικρινά τα αρθρα που δια βάζω με μαθαίνουν πολλά πράγματα και χαίρομαι να διαβάζω τα εξειδικευμένα μηνυματα άλλων μελών . Συγνώμη αν σας κούρασα με την πολυλογία μου. ευχαριστώ για την φιλοξενία στο site σας.:
Ας μου πεί κάποιος πως θα βάλω μία φατσούλα σε ένα μου μήνυμα, προσπάθησα αλλά δεν τα κατάφερα.
απο το google!
μου αρέσει πολύ να διαβάζω και να μαθαίνω πράγματα γύρω από την αστρολογία!!
To φορουμ δεν απευθυνεται μονο σε μαθητες αστρολογιας με την κυριολεκτικη εννοια αλλα σε οποιον ενδιαφερεται γι αυτην....Καλωσηρθες λοιπον!
για τις φατσουλες οταν πατας απαντηση σε ενα θεμα εχει καπου μια φατσουλα πανω πανω αμα πατησεις πανω σου βγαζει....Διαφορετικα κατω στη γρηγορη απαντηση πατας πανω στις προσθετες επιλογες και κανεις παλι το ιδιο επειτα
από διαφήμιση σε περιοδικό:bigsmile:
Σερφάροντας...:bigsmile:
Έχω διαβάσει αρκετά από τα άρθρα σας και σας συγχαίρω γιατί έχετε κάνει τρομερή δουλειά για πολύ κόσμο που ενδιαφέρετε ερασιτεχνικά να μάθει κάποια πράγματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά για όσα βρίσκω και θα βρω και επιφυλάσσομαι για τυχόν απορίες καθώς το ψάχνω ακόμα.
εμαθα για το Site απο την φιλη μου,η οποια ουρλιαζε στο τηλεφωνο απο την χαρα της που σας ανακαλυψε...απο τοτε εχουμε παθει εξαρτηση!!!συγχαρητηρια σε ολους σας κανετε εξαιρετικη δουλεια!!!!!
Καλημέρα. Κι εγώ ψάχνοντας να βρώ site για αστρολογία, σχέσεις, συναστρία, έπεσα πάνω σας...κι είπα να κάνω κι εγώ μαι εγγραφή...όλο και κάτι θα μάθω παραπάνω για την αστορλογία...ελπίζω να κολλήσω κι εγώ όπως κι εσείς!
Εγώ κατά ένα μεγάλο ποσοστό "τυχαία" αλλά εν γνώση μου γιατί ήθελα να "επικοινωνώ" με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και να παίρνω καινούριες ιδέες για το πώς σκέφτονται.
:love::love::love: