Re: Σημαντικές όψεις στις 30 Ιανουαρίου
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Τι γίνεται στην περίπτωση που δε μας αγγίζει στο γενέθλιο αλλά στο προοδευτικό?
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα κι απο μένα
Με ακμή 5ου στις 15 Σκορπιού ,11ου στις 15 Ταύρου και Λίλιθ στις 6.29 του Υδροχόου στον 7ο με πιάνει η πανσέληνος?Ρωτάω γτ διάβασα οτι δίνουμε ανοχή 5ο@(για να σιγουρευτώ κατάλαβες?)
Επίσης όποιος έχει το γενέθλιο ¶ρη στο Λέοντα , αλλά όχι σ αυτές τις μοίρες,επηρεάζεται ούτως ή άλλως???
(έχει τη μύγα δλδ?)
1ον Σε ...πιάνει
2ον Για προοδευτικά, θα σου πει η δασκάλα
3ον Επηρεάζεται από τον ¶ρη, που κάνει επιστροφή, ανάλογα με τη μοίρα του γενέθλιου ¶ρη. Η ανοχή για την πανσέληνο είπαμε ότι είναι 5 μοίρες :bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Γεια σου, Ειρήνη.
Ο στόχος της συζήτησης αυτής είναι, αν οι πλανήτες σου στα ζώδια που αναφέρεις είναι γύρω στην 10η μοίρα, να παρατηρήσεις το Σάββατο τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα γεγονότα της μέρας σου κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε όλοι μαζί.
Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest
επισησ σε διελευση που ειδα ο ηλιος σημερα ειναι στον υδροχοο στην 09° 24' 50" μοιρα και αυριο στην 10° 25' 50" μοιρα και η σεληνη Λέων 13° 02' 56" αυριο και οπωσ ειπα λιγο πιο πανω στον χαρτη μου η σεληνη ειναι στον λεωντα σε ιδες περιπου μοιρες!!:blink::blink: εχω επισησ αυριο Αφροδίτη Υδρ 14° 52' 24" Αρης Λέων 09° 32' 49" R Ποσειδώνας Υδρ 25° 34' 29" Λίλιθ Υδρ 13° 27' 20" αν και τα ξερετε εσεις αυτα που εγραψα εγω ανησυχω γιατι εχω ωροσκοπο και δεν ξερω τελικα τι θα γινει ! :cry: ας μου εξηγησει καποιος! :worried: thanks
Quote:
Originally Posted by
Natalia10
Σας ευχαριστω πολυ που απαντησατε στο post που δημοσιευσα.:bigsmile::bigsmile::bigsmile :
Πραγματικα ο αναδρομος Αρης με κανει να εχω πολλα νευρα και αποτομη συμπεριφορα,ιδιαιτερα απο σχεδον τελη Δεκεμβριου μεχρι σημερα (λιγοτερο ομως σε σχεση με τις αρχες του μηνα).
Το πρωτο δεκαημερο του Ιανουαριου ειχα κατι σαν "επανασυνδεση" με το ατομο που ειχα σχεση για 3 μηνες,με το οποιο ειχαμε χωρισει στην πανσεληνο του Νοεμβριου(2 Νοεμβριου),με ασχημο τροπο.Δεν ειμαι σιγουρη αν στην επανασυνδεση βοηθησε και ο αναδρομος Αρης (γιατι και στον γενεθλιο εχω αναδρομο Αρη...καθως επισης και αναδρομο Ερμη-που οταν εγινε η "επανασυνδεση" ηταν αναδρομος- και Αφροδιτη και Κρονο-ΕΛΕΟΣ δηλαδη)!!!
Η συζητηση που εχω να κανω αυριο αφορα αυτο το θεμα,και λογω της πανσεληνου φοβαμαι να μην εχω ασχημα αποτελεσματα (οπως με την πανσεληνο του Νοεμβριου).Επειδη δεν μπορω να αναβαλω την συζητηση , σκεφτομαι να παω με τα νερα του αυριο (χωρις δολιο σκοπο ομως, απλα οταν περασει η πανσεληνος θα υπαρχει μεγαλυτερη ευνοια).Εσεις τι λετε για αυτο?
Σας ευχαριστω για την συμβουλη σας,ευχομαι ολα να πανε καλα.
Ελπιζω να μην σας κουρασα.
Φιλικα:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Οι αστρολογικές όψεις δεν δείχνουν απλώς το αποτέλεσμα. Είναι μια εικόνα του τι γίνεται μέσα μας. Από την στιγμή που είσαι αγχωμένη και ανήσυχη για την συζήτηση αυτή, αυτό δεν θα μπορούσε να φαίνεται με θετικές όψεις. Κι η συζήτηση αν γινόταν μόνο με θετικές όψεις δεν θα υπήρχε καν λόγος να γίνει.
Quote:
Originally Posted by
konstantina318
Καλημέρα κι απο μένα
(έχει τη μύγα δλδ?)
Γεια σου, Κωνσταντίνα.
Στα δυο ερωτήματά σου, σου απάντησε ο Μητσάκος. Στην ερώτησή σου για τα προοδευτικά, οι σημαντικές όψεις έχουν επίδραση και στα προοδευτικά αλλά με μικρότερη ανοχή, μέχρι 2 μοίρες.
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
Κυρια κοραλια στον αστρολογικο μου χαρτη η τον χαρτη διευεσεων και προοδων?? στον αστρολογικο μοθ ειναι τα εξης για τον σταθερο σταυρο Ήλιος 14 Ταυ 56' 35" 3
Σελήνη 13 Λέων 41' 07" 7
Ερμής 13 Ταυ 13' 22" 3
Πλούτωνας 08 Σκο 24' 02" R 9
ισωσ να με επιρεασει οσον αφορα την σεληνη και τον ερμη γιατι οντως εχω καποιες περιεργες καταστασεισ εκει ! συναισθηματικα διανοητικα η στην επικοινωνια εχω ενα ζορι τισ τελευταιες μερες! αλλα αφροδιτη και αρη εχω Αφροδίτη 16 Κρι 04' 32" 2
Αρης 20 Διδ 06' 05" 4 ομως δεν καταλαβενω! τι με επιρεαζει τελικα και τι οχι? και στην τελικη ισως να παιζει ρολο και ο υδροχοος ο ωροσκοπος μου δλδ γαιτι η πανσελινος ειναι απεναντι! εσεις τι λετε για αυτα ?:embarrest:embarrest
Ειρήνη μου,
στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.
Quote:
Originally Posted by
Κοραλλία Μόζορα
Ειρήνη μου,
στον χάρτη σου η Πανσέληνος αυτή σου αγγίζει τον Ήλιο, τον Ερμή, την Σελήνη, τον Πλούτωνα και τον ωροσκόπο σου. Πρόσεξε στους πλανήτες αυτούς και τους οίκους που βρίσκονται τι θέματα θα έχεις αυτές τις μέρες κι αν θέλεις να τα συζητήσουμε.
πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
Σών, Ειρήνη, σών!!! Be cool! Όψη είναι, θα περάσει.........
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
πως να τους προσεξω κοραλια μου? βασικα απο σημερα μην πω απο χθες επειρεαζομαι αρνιτικα στο θεμα των αισθηματικων επικοινωνιας και γενικα το ολο μου ειναι και τι να κανω ! χανομαι σε ενα κοσμο πιεστικο με σκεψεις αισθηματα και οτι αλλο και δεν ξερω πια που παω ! δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως το ολο θεμα! :cry::cry::wacko::wacko: γενικα τα εχω παιξει
Ειρήνη μου,
αυτό είναι το νόημα των όψεων του χάρτη μας όταν ενεργοποιούνται από τράνζιτς. Υπάρχουν βαθιά μέσα μας σκέψεις και συναισθήματα (θέσεις του χάρτη μας) που κάποια στιγμή βγαίνουν στην επιφάνεια (τράνζιτς) και μπορεί να μας αναστατώσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή να τα παρατηρήσεις προσεκτικά, να τα εξετάσεις κι αν μπορείς να τα ξεκαθαρίσεις (Πανσέληνος, ανάδρομος ¶ρης). Σαν τρίτος, από απόσταση, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις κάτι ή να πάρεις αποφάσεις τώρα. Αν καταφέρεις να τα ξεκαθαρίσεις τώρα, να δεις τι πραγματικά αισθάνεσαι και γιατί, την επόμενη φορά που θα ξαναβγούν στην επιφάνεια τα πράγματα θα είναι καλύτερα γιατί ήδη θα γνωρίζεις.