Re: Μαύρη Σελήνη ή Λίλιθ - ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΛΞΗ
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
δηλαδη μαρεσει να τον καθοδηγω και να κανει και αυτος το ιδιο??? αυτο ειναι μονο? τπτ αλλο?:cry::(
Απο ένα μόνο δευτερεύων (και βάλε) στοιχείο όπως η Λίλιθ, δύσκολο να εξάγεις περισσότερα στοιχεία για μια σχέση...Αλλά μια και όπως αναφέρατε σε άλλη σας δημοσίευση γνωρίζετε ήδη τα βασικά, θα γνωρίζετε και τον ρόλο της Λίλιθ.:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Απο ένα μόνο δευτερεύων (και βάλε) στοιχείο όπως η Λίλιθ, δύσκολο να εξάγεις περισσότερα στοιχεία για μια σχέση...Αλλά μια και όπως αναφέρατε σε άλλη σας δημοσίευση γνωρίζετε ήδη τα βασικά, θα γνωρίζετε και τον ρόλο της Λίλιθ.:bigsmile:
:laugh:
:bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile: :bigsmile::bigsmile::bigsmile::bigsmile:
:love::love::love:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
επειδη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια συνεχεια θα σας πω πως δεν ειμαι αστρολογος τα λιγα που ξερω σε μερικα πραματα δεν με βοηθουν και κανω ερωτησεις!ειμαι απλο μελος δεν ειμαι κατι πιο πανω απο αυτο και τα μελη ρωτουν για να μαθενουν! τι να πω πια? ..........:wacko: μονο με εμενα γινετε αυτο δεν καταλαβενω πια το γιατι!
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
επειδη βαρεθηκα να βλεπω τα ιδια συνεχεια θα σας πω πως δεν ειμαι αστρολογος τα λιγα που ξερω σε μερικα πραματα δεν με βοηθουν και κανω ερωτησεις!ειμαι απλο μελος δεν ειμαι κατι πιο πανω απο αυτο και τα μελη ρωτουν για να μαθενουν! τι να πω πια? ..........:wacko: μονο με εμενα γινετε αυτο δεν καταλαβενω πια το γιατι!
Αγαπητή φίλη,
δεν υπάρχει λόγος να έχετε επιθετικό ύφος. Αλλά δεν έχετε και ύφος που να ευνοεί την συζήτηση. Και σε άλλα θεματα είστε απαιτητική ως προς το τι ζητάτε και τον χρονικό οριζοντα των απαντήσεων γεγονός που δεν συνάδει με τον τρόπο λειτουργίας του forum μας. Αυτό σας είχαμε επισημάνει και σε προηγούμενες ερωτήσεις σας.
Θα παρακαλέσω λοιπόν, να λήξει εδώ το θεμα.
Φιλικά :bigsmile:
μια συνοδος λιλιθ και αφροδιτης (σε συναστρια) αλλα σε διαφορετικα ζωδια εχει επιρροη...?:blink:
οπως επισης κ ενα τετραγωνο αφροδιτης λιλιθ στην ιδια συναστρια...?:toung:
Quote:
Originally Posted by
-mg-
μια συνοδος λιλιθ και αφροδιτης (σε συναστρια) αλλα σε διαφορετικα ζωδια εχει επιρροη...?:blink:
με επιφιλαξη τεραστια θα σου πω πως εχει θετικη επηρροη λογο συνοδου και αφροδιτης περισσοτερο! δεν μπορω να πω κατι παραπανω .....:love::embarrest
Quote:
Originally Posted by
zw_epimenontas
με επιφιλαξη τεραστια θα σου πω πως εχει θετικη επηρροη λογο συνοδου και αφροδιτης περισσοτερο! δεν μπορω να πω κατι παραπανω .....:love::embarrest
σε ποια ζωδια ειναι η λιλιθ σας αν γινετε να μου πεις!!!να το δουν και αλλοι να σ απαντησουν πιο ουσιαστικα ισως
εγω εχω λιλιθ και αφροδιτη στον ζυγο ενω εκεινος λιλιθ στον σκορπιο και αφροδιτη στον αιγοκερω....
βασικα η αφροδιτη μου ειναι στις 29,59 του ζυγου, εντελως οριακα....