Γεια σου κρασάκι, επειδή τυχαίνει να έχω και γω αυτή τη σύνοδο, στον 9ο όμως, και είχα και γω την επιστροφή αυτή την περίοδο, όπου μάλιστα πέρασε από τη σύνοδο 2 φορές, λόγω της αναδρομής του, νομίζω πως είναι πολύ σχετικό το τι θα φέρει και εξαρτάται άμεσα (πέρα από τις όψεις που κάνει η σύνοδος) από το σημείο που βρίσκεσαι στη ζωή σου και τις επιλογές που είχες κάνει μέχρι τώρα.
Εγώ έχω τελείως διαφορετικές εμπειρίες από αυτές τις 2 φορές, την πρώτη φορά που μπήκε στο Ζυγό και έπιασε το Δία πριν ακόμα πιάσει τον Κρόνο, με απλά λόγια να σου πω πως ό,τι μπορούσε να πάει στραβά, πήγε τόσο στραβά και ακόμα περισσότερο, αφού σκεφτόμουν πως δεν γίνεται να το ζω αυτό, πως κάποιος μου κάνει πλάκα.. τραγελαφικά γεγονότα.. Μετά την αναδρομή του και μέχρι να ξαναγυρίσει στο Ζυγό, είχαν αλλάξει τα πάντα μα τα πάντα στη ζωή μου και το δεύτερο πέρασμα ήταν σχετικά πιο ανώδυνο, με αρκετούς προβληματισμούς, περιορισμούς και όλα τα σχετικά αλλά καμία σχέση με τον πανικό της πρώτης διέλευσης. Μπορώ να πω πως η 2η διέλευση του από τη σύνοδο ήταν μέχρι και απολαυστική.. Δλδ η διαφορά σε αυτές τις δύο φορές, πιστεύω πως ήταν καθαρά στις επιλογές που είχα κάνει μέχρι τότε, σε όλα αυτά που έπρεπε να αλλάξουν και στις διορθωτικές κινήσεις που έκανα από εκεί και πέρα.
Να σου πω εν συντομία ένα περιστατικό που μου φαίνεται πολύ αστείο (τώρα που πέρασε και πήρα κάποια απόσταση) και νομίζω πως με μια μεταφορική έννοια είναι ενδεικτικό αυτής της διέλευσης. Την πρώτη φορά που ο Κρόνος ήταν σε σύνοδο με το Δία μου (και ήθελε 3 μοίρες ακόμα για να βρεθεί σε σύνοδο και με τον Κρόνο) , έδινα πρώτη φορά για το δίπλωμα οδήγησης. Είχα αποφασίσει να μην πληρώσω για να το πάρω, έτσι για το γαμώτο και ήμουν απόλυτα προετοιμασμένη για το ενδεχόμενο μιας δύσκολης και σκληρής εξέτασης. Παρόλα αυτά δεν είχα καθόλου άγχος και ήμουν πολύ αισιόδοξη και σίγουρη ότι μπορώ. Έρχονται λοιπόν οι εξεταστές και σε ποιον τυχαίνω;;;;;;; Στον διευθυντή του υπουργείου συγκοινωνιών και συγγραφέα του βιβλίου οδήγησης!!!!:nuts: :wacko: :nuts: Πόσο πιθανό ήταν να συμβεί αυτό;;:wacko:
Με πιάνει το πρώτο σοκ όταν έμαθα ποιος είναι.. να μην τα πολυλογώ, ξεκινάει η εξέταση, με απανωτές ερωτήσεις για σήματα, μηχανικά.. τα πάντα όλα!! 3 παρκαρίσματα, 2 οπισθογωνίες, στα οποία μπόρεσα να αντεπεξέλθω μια χαρά αλλά εν τω μεταξύ ο τύπος με είχε κάνει να ακούω κυριολεκτικά τους χτύπους της καρδιάς μου, δλδ μπορεί να τους άκουγε και ο συνοδηγός!!:wacko: Τελειώνει η εξέταση και μου λέει να ασφαλίσω το αυτοκίνητο και να κατέβω.. και γω με μια απίστευτη ανυπομονησία να φύγω και να μη τον ξαναδώ μπροστά μου, σβήνω τη μηχανή και ανοίγω την πόρτα... Και τότε ο κύριος Κρόνιος μου λέει με ένα ειρωνικό γελάκι: "Ξεχάσατε το χειρόφρενο κυρία μου, θα μπορούσατε να προκαλέσετε κάποιο ατύχημα.. ελάτε την επόμενη φορά με λιγότερο άγχος!!":nuts:
Αν δεν είναι αυτό το περιστατικό, Κρόνος πάνω στο Δία, τότε τι είναι;!:toung:
Εν κατακλείδι νομίζω πως ο Κρόνος ακυρώνει τελείως το Δία και η όποια αδυναμία θα έρθει στην επιφάνεια για να την αντιμετωπίσεις μέσα από διάφορες δυσκολίες. Δε χωράει ούτε πολύ αισιοδοξία (χωρίς να φτάνουμε στο άλλο άκρο της απαισιοδοξίας), ούτε το "θα δούμε, έχει ο θεός", συνήθως ο ενθουσιασμός καταλαγιάζει από τις δεύτερες και τρίτες και τέταρτες σκέψεις, χρειάζεται πολύ σοβαρότητα, ρεαλισμός, αναθεώρηση, επαναπροσδιορισμός, σκληρή προσπάθεια, σύνεση και να είσαι σίγουρος για κάτι μόνο όταν έχει ολοκληρωθεί ώστε να μην επαναπαυτείς και την πατήσεις.
Αλλά μιλάμε και οι δύο για γενέθλια σύνοδο Δία Κρόνου.. αν ήταν μόνος του ο Δίας στο γενέθλιο, λογικά το αποτέλεσμα θα εξαρτιόταν σε μεγάλο βαθμό από την όψη που θα σχημάτιζαν Δίας Κρόνος στο γενέθλιο.
Αυτά από μένα.. :love: