αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουρια
Printable View
αυτος ειναι γεννημενος στις 4.11.81 ωρα 7 το πρωι κι εγω στις 28.01.80 γυρω στις 12 το μεσημερι απ οτι μου λενε οι γονεις μου αλλα οχι με πολυ σιγουρια
[QUOTE=τσεβω;107012]εγω γεννηθηκα στη θεσσαλονικη κι αυτος στην αθηνα.
Αγαπητή Τσέβω...
Αρχικά θα πρέπει να δούμε εσένα και τον πρώην σου σαν μεμονομένα ατομα...Εσύ εχεις πολλα απο τα στοιχεία του Υδροχόου,(ανεξαρτησία,ανοι τλο μυαλό,τρέλα κτλ,) που συμπληρώνονται όμορφα απο μια πολυ επικοινωνιακή Σελήνη στου Διδύμους και τον Ωρροσκοπο στον Ταυρο...θα έλεγα οτι υπάρχει μια εξισορρόπηση των στοιχείων και μια σχετική ευελιξία,αν και η επιμονη και το πεισμα των σταθερών ζωδίων στον ηλιο και τον Ωροσκόπο σου σε καθιστούν αρκετά ισχυρογνώμωνα,ενα χαρακτηριστικό που και εκείνος διαθέτει, οπως επίσης διαθέτει και μια νότα διπλωματίς λόγω Σελήνης-το "κλειδί" εδω είναι να γνωρίζετε και οι 2 ποτε πρεπει να προτάσσετε το δυναμισμό (την ευθεία προσέγγιση) και ποτε την ευελιξία σας!!!:love:
Πιο συγκεκριμένα, εκείνος έχει πολλα απο τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού με ηλιοζώδιο και Ωροσκοπο εκει,Σελήνη και Αφροδίτη στο Ζυγό αλλα και τον Ουρανο στον 1ο οικο που τον κανει ανεξάρτητο,επαναστατη,αντι κομφορμιστή,δε μπαινει σε καλούπια!
Η οικοθεσία του Ήλιου σου στο 10ο...σου προσδίδει την Αιγοκερίσια επιβλητικότητα αλλα και την επιθυμία για κύρος και κοινωνική καταξίωση κι η δική του στο 12ο δινει κρυφες συναλλαγες και παρασκηνιακές ενέργειες αλλα και κατι απο την φαντασία,τη μοναχικότητα,την αυτοθυσία και την ανιδιοτέλεια των Ιχθύων.
Αυτα σε γενικές γραμμές οσον αφορά τους χρακτήρες σας.Τώρα η μεταξ΄ύ σας συναστρία δείχνει μια θυελλώση σχέση, οπου καλείστε και οι 2 να κάνετε υποχωρήσεις ασκώντας συνεχώς αυτοέλγχο-αν δε θέλετε να χαλάτε συνεχώς την ψυχική σας ηρεμία!- γιατί είναι αδύνατον να συνυπάρξουν αρμονικά 2 κόκκορες σε ενα κοτέτσι!!!!!:toung:
Μελέτησε αυτα πρώτα,εγς εδς είμαι για τις όποις απορίς τυχόν εχεισ...και μετά θα σου πω κι αλλα για τη συναστρία αυτη αν θες.
Με εκτίμηση
Το Μαράκι
εμενα η σεληνη του μου εβγαινε οτι ειναι στον υδροχοο και η αφροδιτη στον τοξοτη ειναι στις 4/11/81.σιγουρα ειναι στο ζυγο?
Ναι...στην αρχή είχες γράψει οτι είναι το 80 νομίζω ή οχι?Τεσπα...αφου είναι έτσι οντως εχει Σελήνη στον Υδροχόο κοντά στον Ήλιο σου, κατι πολύ καλο για τη συναστρια σας αφου δηλώνει ψυχική επαφή και δέσιμο.Η Αφροδίτη είναι στον Τοξότη...η πεταλουδίτσα του ζωδιακού...:)
A κοπελιά...θα μου επιτερέψεις να θεωρώ περισσότερο πολυγαμική και επιρρεπή στις απιστίες την Τοξοτίσια Αφροδίτη (με αυτή τη έννοια τη λέω πεταλουδίτσα) με τη Διδιμίσια να έρχεται δευτερη αλλα οχι με μεγάλη διαφορά!!! :cheesy:
Γκουχ και στις δυο σας! :toung:
Θες HALLS αγόρι μου; :love:
ναι αλλα εγω γιατι παντα αισθανομουν οτι δε με ηθελε?ααα...και κατι αλλο βρε παιδια......λενε για τους σκορπιους οτι ειναι πολυ του σεξ......και πολυ παθιαρηδες.....εμενα γιατι δε μου το εβγαλε ποτε αυτο?????μεχρι στιγμης το πιο ερωτικο ζωδιο που εχω γνωρισει καα εχω παθει πλακα ειναι ο αιγοκερως.......