Εγώ που είμαι γεννημένη στην Αθήνα, στις 21/08/1987 και ώρα 04:30πμ , ο Equal Ascendant μου βρίσκεται στον Καρκίνο ή κάνω λάθος ??
Είναι πολύ κακή θέση αυτή ή έχω ελπίδες ???
Παρακαλώ βοηθείστε με, σας ευχαριστώ.
Printable View
Εγώ που είμαι γεννημένη στην Αθήνα, στις 21/08/1987 και ώρα 04:30πμ , ο Equal Ascendant μου βρίσκεται στον Καρκίνο ή κάνω λάθος ??
Είναι πολύ κακή θέση αυτή ή έχω ελπίδες ???
Παρακαλώ βοηθείστε με, σας ευχαριστώ.
Το συμβούλιο των ιατρών απεφάνθει ότι έχεις ελπίδες, αρκεί να παίρνεις το φάρμακό σου στη σωστή δοσολογία και σε τακτά χρονικά διαστήματα. Το δε φάρμακο, ευτυχώς για εσένα είναι εύκολο να βρεθεί και βασίζεται κυρίως στην αισιοδοξία που σου δίνει ο Δίας με τα τριγωνάκια που κάνει, και που μάλλον θα σε βοηθήσουν σε πολλά και όχι μόνο στην περίπτωση του Εq. Όπου ο Eq, όσο σημαντικός και να αναφέρεται στο άρθρο, δεν παύει να είναι ένα σημείο του χάρτη από τα δεκάδες που υπάρχουν. Μην κολλάς σε αυτόν, λοιπόν, και δες τον χάρτη σου σφαιρικά :bigsmile:
Σωστά, άλλωστε τόσους πλανήτες στο λέοντα έχω, τι στο καλό, δε μπορώ να βρω λίγη αiσιοδοξία ?
Thanks.
Συγγνώμη είμαι εκτός τόπου και χρόνου?Αλλά την είναι ο Εq ?
Διαβάστε εδώ το πρώτο μέρος
http://www.myhoroscope.gr/%EF%DF%EA%...ascendant-781/
και η συνέχειά του που είναι πάνω από αυτά τα ποστ :bigsmile:
Νομίζω πως έχω Eq στο καρκίνο και έχω και σελήνη στο σκορπιό ,πόσο καταδικασμένη είμαι ?Είμαι γεννημένη 15/11/90 Αθήνα 23¨45
Ναι δεν λέω αλλά έχω 4 πλανήτες στο σκορπιό ανάμεσα τους Ήλιο Αφροδίτη και Σελήνη και όσα λέει για το Eq στο καρκίνο με περιγράφουν ως ένα σημείο ,το μόνο που έχω και με σώζει στο ωροσκόπιο μου είναι ο ωροσκόπος στους λέοντες ,είμαι καταδικασμένη ε ?(συγγνώμη για το πρήξιμο)