Re: Τέλος στις Ημερήσιες προβλέψεις
Συμφωνώ και εγώ ότι οι ημερίσιες ηλιακές προβλέψεις είναι περιττές.
Συνεχίστε την προσπάθεια !!!
συμφωνω και εγω με την διακοπή τους, αλλωστε παντα το site εχει να προσφερει οτι καλυτερο :love::love::love::clapping::clapping:
Quote:
Originally Posted by
Dell Piero
Εγώ απλά καταγράφω ότι βρίσκεις έγκυρο κάτι που το ονόμασες σκουπίδι επειδή νόμισες ότι το γράφει άλλος.
Κακό είναι να γράφω τη γνώμη μου;
Εσύ τώρα είσαι διαχειριστής του forum; Ή μήπως γίνεσαι διαχειριστής όποτε σε συμφέρει; Κακό δεν είναι να λες τη γνώμη σου κακό είναι να προκαλείς καυγάδες και εσύ αυτό ακριβώς κάνεις αλλά εγώ δε θα σου κάνω τη χάρη.
1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μόνη που σου έδωσε thanks σ' αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι μέλος από την ομάδα που ανήκεις
2. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις -και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω και εγώ- εσείς (σαν ομάδα) έχετε τη συνήθεια να κάνετε "θεούς" και "φίλους" (κι όχι μόνο) αυτούς που συνεργάζεστε κι όταν λήγει η συνεργασία να τους καταβαραθρώνετε. Εγώ δε νομίζω τίποτα, εσύ νομίζεις πολλά αλλά πίστεψε με, είναι όλα λάθος όσα νομίζεις γιατί αγνοείς πολλά
Καληνύχτα σας
Quote:
Originally Posted by
pecora nera
Εσύ τώρα είσαι διαχειριστής του forum; Ή μήπως γίνεσαι διαχειριστής όποτε σε συμφέρει; Κακό δεν είναι να λες τη γνώμη σου κακό είναι να προκαλείς καυγάδες και εσύ αυτό ακριβώς κάνεις αλλά εγώ δε θα σου κάνω τη χάρη.
1. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι η μόνη που σου έδωσε thanks σ' αυτό που προσπαθείς να κάνεις είναι μέλος από την ομάδα που ανήκεις
2. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις -και όπως είμαι σε θέση να γνωρίζω και εγώ- εσείς (σαν ομάδα) έχετε τη συνήθεια να κάνετε "θεούς" και "φίλους" (κι όχι μόνο) αυτούς που συνεργάζεστε κι όταν λήγει η συνεργασία να τους καταβαραθρώνετε. Εγώ δε νομίζω τίποτα, εσύ νομίζεις πολλά αλλά πίστεψε με, είναι όλα λάθος όσα νομίζεις γιατί αγνοείς πολλά
Καληνύχτα σας
Η έχουσα την μυιαν μυγιάζεται, έχω να πω.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να κατεβάσεις εσύ τους τόνους και να αφήσεις τις προσβολές και τα υπονοούμενα κατά μέρος, γιατί μάλλον εσύ ψάχνεσαι για καυγάδες. Και για του λόγου το αληθές, μπορεί όποιος επιθυμεί να διαβάσει τα ποστ του καθενός και να καταλάβει... ¶λλωστε, όπως και συ ανέφερες παραπάνω, δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη με την πάρτη σου, γιατί δεν σε πιάνουμε πουθενά.
Αχ, να περάσει αυτός ο ανάδρομος και τι στον κόσμο ....:cry::wacko::dizzy:
Quote:
Originally Posted by
leoma
Αχ, να περάσει αυτός ο ανάδρομος και τι στον κόσμο ....:cry::wacko::dizzy:
Τι να λέει άραγε το ημερήσιό μας για σήμερα; :nuts:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος