Re: Ηλιος Συνοδος Αφροδιτη
Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!
Quote:
Originally Posted by
black moon
Oυτε εγω μπορω να ξερω οπως και πολλα αλλα, αφου δεν εχουμε την δυνατοτητα να δουμε μοιρες με ακριβεια και ετσι σε πολλα υποθεσεις κανουμε...αλλα προσπαθω να της δωσω να καταλαβει πως να ειναι ευελικτη, στον τροπο σκεψης της και να μη κολλαει σε τυποποιημένες ερμηνειες. Γιατι πολυ την εχει απασχολήσει το οτι αυτη η συνοδος, δεν λειτουργει οπως θα επρεπε!
Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!
Quote:
Originally Posted by
may
Ξαναγυρνάμε στο ότι η Aφροδίτη στον 12ο και δη στον Aιγόκερω... "κολλάει". Συμφωνώ μαζί σου!
:bigsmile::bigsmile::bigsmile:
Ε, χμ, να.... ε εχεις απόλυτο δικιο!!!!
:embarrest
Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?
Quote:
Originally Posted by
bianca1993
Αλλά νομίζω οτι δίνει και πεισμα που είναι καλό μερικές φορες να υπάρχει. Νο?
Aπό τη φύση του ο Aιγόκερος είναι πεισματάρης (και άλλα πολλά και καλά και κακά βέβαια!). Aν και σύνήθως το πείσμα ή η ξεροκεφαλία μπορεί να φαίνεται από Ερμή ή από Aρη.