Re: Η τεμπελια και η ευθυνοφοβια στον χαρτη
Quote:
Originally Posted by
black moon
Συγνώμη να υπερασπιστώ το σπίτι μου...
Το να αργείς πάντως να πάρεις μια απόφαση δεν συνδέεται με τη ευθυνοφοβία.Αντίθετα είναι πολύ υπεύθυνο να σκέφτεσαι διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά πρίν πράξεις.Εξάλου η αναποφασιστικότητα του Ζυγού,δεν σημαίνει οτι δεν παίρνει αποφάσεις, αλλα οτι αργεί να τις πάρει.Είναι και ζώδιο της δράσης...ξέρετε!
Πολυ σωστα τα λες.. Ανεφερα τη λεξη "αναποφασιστικότητα" και όχι ευθυνοφοβία, σε κάποιες περιπτωσεις του Ζυγου, και πάντα σε συνδυασμο με οικοθεσία και όψεις, και οχι μεμονωμένα.
Quote:
Originally Posted by
black moon
Συγνώμη να υπερασπιστώ το σπίτι μου...
Το να αργείς πάντως να πάρεις μια απόφαση δεν συνδέεται με τη ευθυνοφοβία.Αντίθετα είναι πολύ υπεύθυνο να σκέφτεσαι διεξοδικά τα υπέρ και τα κατά πρίν πράξεις.Εξάλου η αναποφασιστικότητα του Ζυγού,δεν σημαίνει οτι δεν παίρνει αποφάσεις, αλλα οτι αργεί να τις πάρει.Είναι και ζώδιο της δράσης...ξέρετε!
Θα συμφωνήσω επίσης! Μπορεί να αργεί, αν και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πάντα η αρχική του κρίση στα πράγματα είναι η σωστή, άσχετα αν θέλει να το καλοσκεφτεί ;)
Quote:
Originally Posted by
kia
Θα συμφωνήσω επίσης! Μπορεί να αργεί, αν και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι πάντα η αρχική του κρίση στα πράγματα είναι η σωστή, άσχετα αν θέλει να το καλοσκεφτεί ;)
Ένα άτομο με επιρροή από ζυγό κάθε άλλο παρά τεμπέλικο θα το έλεγα...Ίσως αργεί να αποφασίσει αλλά αυτό γίνεται γιατί προσπαθεί να "ζυγίσει" τα υπέρ και τα κατά προκείμενου να αποφύγει πιθανά λάθη!Του ταιριάζει η παροιμία "Σκέψου αργά και δράσε γοργά"!:cheesy:
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Γιατί η όψη αυτή, δεν υπάρχει....
το ξερω εχεις δίκιο φυσικά...
σύνοδο εννοούσα...
επείδη έχω τέτοια όψη στον χάρτη μου ξερω τι σου λέω...:bigsmile: