Re: ........ ΑΣΤΕΡΟΕΙΔΕΙΣ .......
Quote:
Originally Posted by
katerina2
Ο αστεροειδής aphrodite αναφέρεται ότι παίζει σημαντικό ρόλο στη συναστρία. Σε περίπτωση που στον ατομικό χάρτη κάνει σημαντική όψη (συγκεκριμένα σύνοδο με ήλιο) μπορούμε να πούμε κάτι ή εξετάζουμε τον ''aphrodite'' μόνο στις συναστρίες?
τον εξεταζεις σε ατομικο επιπεδο και σε μια συναστρια , ειναι ενας αστεροειδης που διχνει την εκφραση αγαπης !! και την αγαπη καθαυτη !
τωρα μιας και κανει συνοδο με ηλιο σε κανει ναζιαρα και η αγαπη σε εσενα παιζει συμαντικο ρολο για την εκφραση του εαυτου σου ! :love:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
(313) Chaldaea
Ευχαριστώ. Λείπει ένα "a" και στους δυο στην πρώτη σελίδα και δεν τους έβρισκα στη λίστα με το "Find". :nuts:
"Siva - Δεικτης καταστροφης από την οποια επερχεται η αναγεννηση"
Siva (Σκορπιός) τρίγωνο με Αφροδίτη(Καρκίνος), τι να υποθέσω;
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Ευχαριστώ. Λείπει ένα "a" και στους δυο στην πρώτη σελίδα και δεν τους έβρισκα στη λίστα με το "Find". :nuts:
"Siva - Δεικτης καταστροφης από την οποια επερχεται η αναγεννηση"
Siva (Σκορπιός) τρίγωνο με Αφροδίτη(Καρκίνος), τι να υποθέσω;
χμμμ .... ισως οτι και να χαλασει μια σχεση σου πας ευκολα στην επομενη .... η ακομα οτι γεννιεσαι μεσα απο τις σχεσεις σου :toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
χμμμ .... ισως οτι και να χαλασει μια σχεση σου πας ευκολα στην επομενη .... η ακομα οτι γεννιεσαι μεσα απο τις σχεσεις σου :toung::toung:
Αχα, σ' ευχαριστώ. Όχι βέβαια ότι είμαι έτσι εγώ...λέμεεεεε τώρα, κουβέντα να γίνεται :σφύριγμα
Πάλι καλά γιατί κάτι σε καταστροφή στις σχέσεις μου έκανε εμένα.
Quote:
Originally Posted by
zouzounaraa
Αχα, σ' ευχαριστώ. Όχι βέβαια ότι είμαι έτσι εγώ...λέμεεεεε τώρα, κουβέντα να γίνεται :σφύριγμα
Πάλι καλά γιατί κάτι σε καταστροφή στις σχέσεις μου έκανε εμένα.
! :nuts: !
Quote:
Originally Posted by
cancerian
τον εξεταζεις σε ατομικο επιπεδο και σε μια συναστρια , ειναι ενας αστεροειδης που διχνει την εκφραση αγαπης !! και την αγαπη καθαυτη !
τωρα μιας και κανει συνοδο με ηλιο σε κανει ναζιαρα και η αγαπη σε εσενα παιζει συμαντικο ρολο για την εκφραση του εαυτου σου ! :love:
Αγαπητέ cancerian σ'αυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Να 'σαι καλά!:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
katerina2
Αγαπητέ cancerian σ'αυχαριστώ πολύ για τη βοήθεια! Να 'σαι καλά!:bigsmile:
Tιποτα ρει !!! :bigsmile:
βρε παιδια εγω εξακολουθω και δεν βλεπω ολους τους αστεροειδεις στον προοδευμενο χαρτη μου.....:nuts::dizzy:
Quote:
Originally Posted by
cancerian
Tιποτα ρει !!! :bigsmile:
Δηλαδή ο Ηράκλειτος μας έλεγε ψέματα??? :cry::cry:
εεεε.... να ρωτήσω κάτι??? Υπάρχει αστεροειδείς - δείκτης γονιμότητας???:unsure: