πραγματικα απιστευτο!!!τοσο οσον αφορα το ζωδιο μου οσο και του ατομου που με ενδιαφερει!!κριμα που δεν ηξερα πιο πριν!!
Printable View
πραγματικα απιστευτο!!!τοσο οσον αφορα το ζωδιο μου οσο και του ατομου που με ενδιαφερει!!κριμα που δεν ηξερα πιο πριν!!
Μήπως να το βγάλετε οδηγό τσέπης με περισσότερες λεπτομέρειες; λέω εγώ.... Μπράβο πολύ καλό θα πρότεινα και έναν διαχωρισμό σε γυναικεία και ανδρική προσέγγιση κατά τα άλλα σε ότι διάβασα πέφτει μέσα. Συγχαρητήρια!! :nuts:
χρησιμες συμβουλες για να ξερουμε με καθε λεπτομερεια το τι και το πως...:bigsmile:
Μεγάλες αλήθειες σ'αυτό το άρθρο!!!!:embarrest
Το δημοσίευμα είναι πολύ αξιόλογο αλλα μας απαντάει μόνο στο πώς θα τους αποπλανήσουμε γενικά και όχι στο πώς θα τους πλησιασουμε.
Πολύ καλό άρθρο με αρκετές αλήθειες!!:bigsmile:
πολύ περιεκτικό άρθρο που αγγίζει την πραγματικότητα! Η αποπλάνηση όμως είναι το εύκολο κομμάτι... μετά πως συντηρείται η σχέση?!? εκεί είναι τα δύσκολα!
Σίγουρα πολύ χρήσιμο και καλό το άρθρο αλλά ως γνήσιος Κριός δεν μπορώ να "αποπλανήσω" κάποιον με βάση ένα σχέδιο και το τι του αρέσει και τι όχι.
ενημερωτικό και διαφωτιστικό όντως, μόνο που ξεχάσατε να γράψετε το "κλειδί για να την ερωτική συμπεριφορά ", την πρόταση με τα κόκκινα γραμματάκια, για τους καρκίνους! καλή σας ημέρα:laugh::embarrest