Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι για όλους μας με υγεία,ψυχική γαλήνη και ευτυχία!
Ας είναι το 2008 το έτος της προσωπικής μας εκπλήρωσης!:bigsmile:
Printable View
Χρόνια πολλά και καλή χρονιά εύχομαι για όλους μας με υγεία,ψυχική γαλήνη και ευτυχία!
Ας είναι το 2008 το έτος της προσωπικής μας εκπλήρωσης!:bigsmile:
Από τα βάθη της καρδιάς μου εύχομαι σε όλους "Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά μέ υγεία και αγάπη"!! Είθε η νέα χρονιά να φέρει την πραγμάτωση των προσδοκιών και των ονείρων όλων μας!!!
Καλή και ευτυχισμένη χρονιά και από μένα!
Με υγεία, αγάπη και χαρά για όλο τον κόσμο.
Ας συνεχίσω σε αυτό το θέμα που είχε ξεκινήσει η αγαπητή μου Maroulita πριν ένα χρόνο.
Να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου υγεία, ευτυχία και προκοπή. Οι ¶γιες μέρες που έρχονται ας είναι για όλους μας μέρες αγάπης και θείας κατάνυξης και ας μείνουμε μακριά από μικροψυχίες και επαρσιακές συμπεριφορές, προϊόντα του οικονομικού κέρδους και της πρόσκαιρης φήμης.
Πριν από ένα περίπου χρόνο κάπου στο ποστ 14 αυτού του θέματος είχα ευχαριστήσει πολλούς ανθρώπους.
Φέτος τα μεγαλύτερα και περισσότερα ευχαριστώ ανήκουν στις συντάκτριες μας. Τα κορίτσια μου, οι editors που είναι πάντα εδώ. Που δουλεύουν αγόγγυστα για να μεγαλώνει όλο και περισσότερο αυτό το τεράστιο δημιούργημα μου, το myHoroscope.
Που δεν ζήτησαν ποτέ ανταλλάγματα, που δεν έπαιξαν ποτέ με τα συναισθήματα και τις ανάγκες των μελών μας, που δεν προέβαλαν ποτέ οικονομικό κίνητρο για να δώσουν αστρολογική γνώση.
Καλές γιορτές myHoroscope.gr
Καλα χριστουγεννα σε ολους σας !
Χρόνια πολλά σε όλους και καλές γιορτές :Holly2:
:xmas-smiley-032::Snow:
:snowman4::new_year:Χρόνια πολλά σε όοοολουυυυς!!!!
YouTube - Βανδή / Βουρλιώτης - Χριστούγεννα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ .... με σαμπανια απ΄το γοβακι....:wacko:
(για να μην ξεχνιομαστε,δεν βαριεσε....και ας μπηκε ο πλουτωνας στον αιγωκερο)
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλα τα μέλη του φόρουμ
καλές γιορτές και καλή χρονιά ":icon_smile:
με υγεία και αγάπη σε όλους]
μάλλον θα σημειώσω αρκετές απουσίες τώρα στις γιορτές στο απουσιολόγιο του φόρουμ:embarrest
φιλικά :love:
Καλησπέρα σας!!!:icon_smile::icon_smile::icon_smile:
Ελπίζω ολοι να κάνουν χαρούμενες γιορτές, γεμάτες αγάπη, χαρά, ευτυχία και ηρεμία... και όλοι να μπορέσουμε να βρούμε αυτό που μας εκφράζει.
Ας είναι για όλο τον κόσμο μια αρχή για ένα καλύτερο αύριο για όλους...
Καλές γιορτές...:Holly2::Holly2:καλά χριστούγενννα!!!!:xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032::xmas-smiley-032: