Re: Ας μιλήσουμε, λοιπόν, και για Τοξότες!!!
Quote:
Originally Posted by
kia
χαχαχαχαχαχαχα λες και περιγράφεις την πολυαγαπημένη μου αδελφούλα :laugh::love:
Βαρεμάρα σε σημείο να βαριέσαι πλέον να τους λες τα ίδια και τα ίδια, αλλά να σου απαντούν και εκείνοι "Μα καλά δεν βαρέθηκες να με πρήζεις όλη την ώρα" :laugh:
Τσαπατσουλιά και απροσεξία; Παίζουμε λεξοπόλεμο κάθε φορά που έρχεται το θέμα της καθαριότητας και της τακτοποίησης του κοινού μας χώρου :laugh: Εγώ φτιάχνω, εκείνη χαλάει :laugh:
Πού να πιάσετε το βαθύτερο κίνητρο μιας τέτοιας συμπεριφοράς... αν είμαστε και λίγο γυφτάκια και έχουμε μέσα στη μέση 1002 πράγματα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιτότητες... Ν' αφήσουμε τον γάμο και να πάμε για πουρνάρια; :blink:
Το θέμα είναι ότι όταν μας τακτοποιούν, τότε χάνουμε την οργάνωσή μας...:laugh:
Quote:
Originally Posted by
DrMaroulita
Πού να πιάσετε το βαθύτερο κίνητρο μιας τέτοιας συμπεριφοράς... αν είμαστε και λίγο γυφτάκια και έχουμε μέσα στη μέση 1002 πράγματα, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχουμε διαφορετικές προτεραιτότητες... Ν' αφήσουμε τον γάμο και να πάμε για πουρνάρια; :blink:
Το θέμα είναι ότι όταν μας τακτοποιούν, τότε χάνουμε την οργάνωσή μας...:laugh:
Θα το έθετα διαφορετικά...να αφήσουμε τα πουρνάρια για το γάμο??!!:toung:
Ε βέβαια, οι σπουδές και γενικότερα αυτά με τα οποία ασχολείστε εκτός προσωπικού χώρου έχουν βασικότερη προτεραιότητα... Που να αχολείστε τώρα με τάξη, συμμάζεμα και τακτοποίηση χώρου; Ε δεν λέει! :laugh:
Πάντως όλοι οι Τοξότες ίδιες ατάκες χρησιμοποιείτε... Δεν έχω παράπονο! :toung:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Στην ερώτηση "που ήσουν τόσες ώρες" απάντησα απλώς "έξω" :nuts:
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν στοιχεία Τοξότη σε αυτά?
Σαφώς υπάρχουν στοιχεία Τοξότη καθώς και (ελλατωματικού)χρωμοσώματο ς Υ.:toung:Εξαιρετικός συνδυασμός!:laugh:
Παντως θεωρώ και πάλι ο ωροσκόπος και η σελήνη παιζουν σημαντικό ρόλο, όπως και η θεση του κυβερνήτη σας του Δία(και όχι μονον αυτά)!
Quote:
Originally Posted by
kia
Επίσης, όταν κάνετε κάτι που σας αρέσει πολύ, και σας μιλάνε ταυτόχρονα, πέρα βρέχει.... Σας απορροφά σαν σφουγγάρι η ασχολία σας.
Δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό....:cheesy:
Α τότε σας αρέσει να γράφετε τους υπόλοιπους! Μήπως το κάνετε και συνειδητά; :toung:
Παρόλο που είμαι Σκορπιός,έχοντας 4 πλανήτες στον τοξότη, νομίζω ότι το κατέχω καλά το στοιχείο του τοξότη!!!Μαρέσει πολύ η αισιοδοξία που έχω κάποιες φορές (να ναι καλά η σεληνούλα μου στον τοξότη), η θετική ενέργεια, το χιούμορ αλλά και η αγάπη για την μάθηση και την φιλοσοφία! Όσον αφορά τοξότες είναι η αδυναμία μου (μαζί με τους διδύμους).. Και άντρες και γυναίκες! Μαρέσουν και τα θετικά τους και τα αρνητικά τους! :love: Αυτό τα λέει όλα!!!
Εγώ έναν Ουρανίσκο έχω μόνο στον Τοξότη, αλλά τον υπεραγαπώ! Γι΄αυτό άλλωστε είμαι τρελή και παλαβή με τα της τεχνολογίας και ψάχνομαι συνέχεια σε όλα τα επίπεδα της :bigsmile:
Αν και δεν με συμφέρει που το παραδέχομαι όντως είμαστε τεμπέληδες αλλά οι ταπεινές καθημερινές δουλειές δεν είναι για εμάς. Δεν ταιριάζουν με την ιδιοσυγκρασία μας. Είμαστε και λίγο στον κόσμο μας, έχουμε και μνήμη χρυσόψαρου...αλλά γι' αυτό δεν μας αγαπάτε;:nuts:
Το διπλό κρεβάτι της κολλητής μου πάντως θα μπορούσε να φωτογραφηθεί και από κάτω να έχει λεζάντα "ΤΟΞΟΤΗΣ"...Ένα βουνό από μπερδεμένα ρούχα,τσάντες,ψαλίδια κινγκ σάιζ για κούρεμα,λοσιόν,κοσμήματα,κ σετοφωνάκι,σιντί και δε συμμαζεύεται στην κυριολεξία!Απορώ πως κοιμάται εκεί πάνω...