Re: Απορία για επιρροή Κρόνου.
Η άποψη για το ότι λαμβάνει χώρα κάποιο ξεκαθάρισμα νομίζω γενικά είναι σωστή για τη θέση του Κρόνου στον 11ο οίκο. Ωστόσο πρέπει να προσέξουμε γιατί το ξεσκαρτάρισμα μπορεί να είναι και δύο κατευθύνσεων. Να μας ξεσκαρτάρουν οι άλλοι, αντί να ξεσκαρτάρουμε εμείς. Ή να μη μας αποδέχονται στον κύκλο τους, οπότε τότε πονάει. Αν το δούμε έτσι, έχει πιστεύω περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο ολοκληρωμένο.
Quote:
Originally Posted by
Βασίλης Παπαδολιάς
Η άποψη για το ότι λαμβάνει χώρα κάποιο ξεκαθάρισμα νομίζω γενικά είναι σωστή για τη θέση του Κρόνου στον 11ο οίκο. Ωστόσο πρέπει να προσέξουμε γιατί το ξεσκαρτάρισμα μπορεί να είναι και δύο κατευθύνσεων. Να μας ξεσκαρτάρουν οι άλλοι, αντί να ξεσκαρτάρουμε εμείς. Ή να μη μας αποδέχονται στον κύκλο τους, οπότε τότε πονάει. Αν το δούμε έτσι, έχει πιστεύω περισσότερο ενδιαφέρον και είναι πιο ολοκληρωμένο.
Ωραία. Να ρωτήσω κι εδώ τότε, σε ποια θέση ο Κρόνος ΔΕΝ περιλαμβάνει ξεκαθάρισμα; Φερ' ειπείν και στον τρίτο που έχει να κάνει με την επικοινωνία, μπορούμε να έχουμε αντίστοιχο ξεκαθάρισμα, στον έκτο επίσης που να αφορά πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον (που δεν αποκλείεται όμως να συνδέονται και με το φιλικό περιβάλλον, καθώς πολύ συχνά οι φίλοι γίνονται και συνεργάτες ή το αντίστροφο).
Αντίστοιχα μπορούμε να ισχυριστούμε διάφορα και για τις υπόλοιπες θέσεις.
Επομένως, πότε ΔΕΝ έχουμε ξεκαθάρισμα; Υπάρχει κάποια τέτοια θέση;
Παντού είναι ξεκαθάρισμα, έχεις δίκιο. Δεν ακριβολόγησα. Στο προηγούμενο ποστ αναφέρομαι στο ξεσκαρτάρισμα στα θέματα του 11ου οίκου.
Quote:
Originally Posted by
gargoyle
Γενική παρατήρηση (παρακαλώ να μην προσωποποιηθεί): αυτός ο συνδυασμός της έννοιας του "ξεκαθαρίσματος" κατά τη διέλευση του Κρόνου με την αίσθηση πως πάντα φταίνε οι άλλοι και άρα καλά κάνουμε και τους δίνουμε φύλλο πορείας, πολύ μου αρέσει...
Προτείνω να εντάξουμε τις συγκεκριμένες όψεις - έστω και ως διελαύνουσες - σε εκείνες που εξετάζονται στο θέμα διερεύνησης του εγωισμού.
Πολύ ορθά το είπες, "με την αίσθηση". Είναι πολύ δύσκολο να δεχτεί κάποιος εύκολα πως ... μπορεί και να φταίει. Αυτό προϋποθέτει να έχει δουλέψει κάποιος αρκετά με τον εαυτό του.
Ο Κρόνος, στο ωροσκόπιό μας, έρχεται για να να δώσει σε εμάς μαθήματα και όχι στους άλλους.
Μια χαρά το παραπέμπεις στο θέμα του εγωϊσμού.
Ο φίλος μου είχε διέλευση Κρόνου από τον 11ο οίκο και΄τώρα από το 12οίκο και όντως έκανε μεγάλο ξεσκαρτάρισμα από φιλίες αλλά και έλεγε ότι δεν θέλει τίποτα και κανέναν...Πάντως στην φάση που είμαι φοβάμαι πολύ μία τέτοια διέλευση, γιατί παρόλο που δεν είχα ανάλογη πριν 2 χρόνια, έμεινα εντελώς μόνη από φιλίες μετά από ένα τεράστιο ξεσκαρτάρισμα...Τότε ο Κρόνος ήταν στον 5 οίκο, νομίζω ότι τετραγώνιζε Ερμή και Πλούτωνα στον 8ο οίκο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σύνδεση με τα γεγονότα.
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Τότε ο Κρόνος ήταν στον 5 οίκο, νομίζω ότι τετραγώνιζε Ερμή και Πλούτωνα στον 8ο οίκο. Δεν ξέρω αν αυτό έχει κάποια σύνδεση με τα γεγονότα.
Επίσης, μην ξεχνάς ότι ο 5ος συνδέεται με τον 11ο. ¶ξονας 5ου-11ου. Οπότε ο Κρόνος βρισκόταν στον 5ο σου αλλά ήταν και απέναντι από τον 11ο σου. Αν έχεις και πλανήτες στον 11ο, μπορεί να ενισχύεται το γεγονός ότι έμεινες μόνη σε θέματα φιλίας. :cry:
Παρεμβαίνω μόνο για να επιβεβαιώσω την επισήμανση της kia. Πολλές φορές οι οίκοι δρούν αλληλοσυμπληρωματικά. Καλό είναι να το λαμβάνετε υπ΄όψη σας.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Δεν παει να ειναι δασκαλος, καθηγητης η και ο πρωθυπουργος ο ιδιος
ειναι χαλια πλανητης και ποτε δεν τα πηγαινα καλα με τους δασκαλους και τις μορφες εξουσιας
Σε γενικα επιπεδα ευτυχως οι σκορπιοι ησυχασαμε απο αυτον προς το παρον :toung:
Τωρα βεβαια τι παιζεται με του καθενος τον αστρολογικο χαρτη ειναι αλλο θεμα