Re: Είμαστε χαζοί και, αν ναι, πόσο χαζοί;
εγω παντως σας κανω χάζι :toung: :laugh::laugh::laugh:
Quote:
Originally Posted by
zeta1987
Έχω σοκαριστεί....!!! :eek: Χιχιχιχιχιχιχι!!!:tease1::bigsmile:
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αν αδυνατείς να παρακολουθήσεις μια κουβέντα-όπως εγώ:wacko:-ανήκεις στην κατηγορία β1 υποπερίπτωση 2;Η μήπως B52 ;:toung:
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:
Μια απορία μου γεννήθηκε διαβάζοντας τα post. Αστρολογικά πως φαίνεται αν είσαι χαζός ?
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Δεν είμαι ειδικός στο θέμα, αλλά πιστεύω ότι υπάρχει συνδυασμός των υποπεριπτώσεων με τη συχνότητα των β52. Η κράση σου παίζει και αυτή ρόλο, οι γυναίκες αντέχουν λιγότερο :toung:
Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)
Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
Απλώς έχεις χαζέψει. Μην ανησυχείς, κι άλλοι το πάθανε και σε καλό τους βγήκε :toung:
Αχ βρε συ τι θα σε κάνουμε;;;;:amuse: Ντε και καλά να μας βγάλεις όλους χαζούς!! :toung::lol:
παιδια είμαστε χαζοι μονο εκει που θελουμε...... καποιεσ φορεσ παραβλεπουμε καποια πράγματα ή δεν θελουμε να πιστεψουμε κατι, .......
Quote:
Originally Posted by
roadrunner
Αχάααααααα!Πρωτοτύπησα και πάλι!:cheesy:
Οι γυναίκες αντέχουν περισσότερο πάντως.Έχουν καλή σύνδεση με την υποπερίπτωση που συζητάμε;)
Αστρολογικά θα σου λυθούν απορίες αν δείς τον χάρτη μου:toung::laugh:
Πέραν της πλάκας την σχετική αφέλεια,αθωότητα( ενώ ακόμα το ατομο πιστευει το αντίθετο για τον εαυτό του) δείχνει νομίζω ο Ποσειδώνας.Αν έχει και αδύναμο Ερμή και Κρόνο,τότε κλάφτααααααα:bigsmile:
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Quote:
Originally Posted by
aries engineer
Να σου πω γλυκια μου Κιαρρα,αν μπορεις καντο λιγο πιο λιανα αυτο με το Ποσειδωνα .......δηλαδη εγω που εχω εντονο τον πλανητη στο χαρτη μου(σχεδον με ολους τους πλανητες κανει τριγωνα) ειμαι χαζη????Οχι τιποτα αλλο αλλα ο ΜΗΤΣΑΚΟΣ θα τριβει τα χερακια του....:toung::toung::toung::toung:
Γιατί νομίζω ότι ενδόμυχα:toung: θες να απευθυνθείς στην roadrunner προς επίλυση της απορίας σου;:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
Μητσάκος
[B]Περιδιαβαίνοντας στις διάφορες ενότητες του αγαπητού μας ιστοχώρου, πολλές φορές έχω αισθανθεί χαζός. Είτε από τις απαντήσεις στις διάφορες ερωτήσεις, είτε από τις ίδιες τις ερωτήσεις. Εσείς έχετε αισθανθεί το ίδιο -υποτιμητικό για την αξιοπρέπειά σας- συναίσθημα ή όχι;
Για αρχή πιστεύω ότι, καμία ερώτηση δεν είναι χαζή για ό,τι δεν ξέρουμε. Γι' αυτό ρωτάμε, για να μάθουμε...ή, μήπως λέω χαζομάρες; κι αλίμονο, να συγχέουμε απαραίτητα ό,τι και όποιον δεν καταλαβαίνουμε με την χαζομάρα! τότε, ναι, δηλώνω χαζή και θα το χρησιμοποιώ και ως άλλοθι στο μέλλον μου στο forum:bigsmile: