Re: Με τι browser ανοίγετε το MyHoroscope;;;
Quote:
Originally Posted by
emmalene
μμμμμμ...το ονομα Mozilla δεν με εμπνεει καθολου..Μου θυμιζει Godzilla...να το δοκιμασω λες?αν κρασαρει το κριμα στο λαιμο σου!και δεν ειμαι ασχετη...απλα δεν ειμαι εντελως σχετικη!!:laugh: :bigsmile:
Παντογνωστες Λιονταρια....
Πού να ήξερες;:love:
Πάντως ο mozilla κινείται πολύ καλύτερα από τον ΙΕ. Εγώ πλέον σχεδόν μόνο με mozilla ανοίγω:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Πού να ήξερες;:love:
Πάντως ο mozilla κινείται πολύ καλύτερα από τον ΙΕ. Εγώ πλέον σχεδόν μόνο με mozilla ανοίγω:bigsmile:
Τι Θα επρεπε να ηξερα kiaRRa?:nuts: Για πες για πες...
Περιεργος Ταυρος:laugh: :laugh:
Όλους άσχετους θα τους βγάλεις τελικά κύριε Διαχειριστά.....Απαπαπαπα κακός άνθρωπος που είσαι....
Όντως ο firefox είναι πολύ γρηγορότερος στο άνοιγμα της σελίδας σε σχέση με τον ΙΕ, διότι είναι πιο ελαφρύς και κάνει την πλοήγηση ακόμη πιο άνετη. Εγώ μία έτσι, μία αλλιώς. Αν αντιμετωπιζω προβλημα με τον ΙΕ (συνηθως να αργεί πολύ ή να κολλάει -πρόβλημα που ειχα ειδικά πριν κανω αναβάθμιση απο ΙΕ6 σε ΙΕ7), άνοιγω κυρίως με Γκοτζίλα :toung:
Στο ίδιο στυλ με τον Γκοτζίλα και το ίδιο γρήγορος browser είναι και ο Opera.
Quote:
Originally Posted by
kia
Όλους άσχετους θα τους βγάλεις τελικά.....Απαπαπαπα κακός άνθρωπος που είσαι....
Ευχαριστω πολυ!:love: Το κατεβασα το Godzilla εε το Mozilla εννοω..για να δω!
Αγαπημενοι και πανεξυπνοι φιλικοι Υδροχοοι...:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Τι Θα επρεπε να ηξερα kiaRRa?:nuts: Για πες για πες...
Περιεργος Ταυρος:laugh: :laugh:
Αχ μακάρι να μπορούσα, αλλά θα με αποκεφαλίσει:cry:
Πάντως μην τον ακούς:bigsmile: Μιλάει εκ πείρας
Επίσης για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μια ακόμα εναλλακτική λύση για web browser είναι και ο Οpera. Και με αυτόν όσες φορές άνοιξα, όλα έβαιναν τέλεια:bigsmile:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Αχ μακάρι να μπορούσα, αλλά θα με αποκεφαλίσει:cry:
Πάντως μην τον ακούς:bigsmile: Μιλάει εκ πείρας
Επίσης για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μια ακόμα εναλλακτική λύση για web browser είναι και ο Οpera. Και με αυτόν όσες φορές άνοιξα, όλα έβαιναν τέλεια:bigsmile:
Μην φοβασαι.ειμαστε περισσοτερες!:laugh: :laugh: αποφασισα να τα βαλω ΟΛΑ και μετα μαντεψτε ποιος θα μου φτιαξει τον υπολογιστη αν χαλασει??και δωρεαν γιατι ειμαι και Ταυρος...;) ;)
Quote:
Originally Posted by
emmalene
Αγαπημενοι και πανεξυπνοι φιλικοι Υδροχοοι...:bigsmile:
Ναι, το έχει το ζώδιο παιδί μου.. :laugh:
Quote:
Originally Posted by
kiaRRa
Ναι, ακριβώς, γιατί είναι στο ίδιο στυλ με τον firefox. Το ίδιο ελαφρύς και γρήγορος.
Υποψιαζομαι οτι σε λιγο θα πεσει το μηνυμα :Λαθος Ενοτητα να πατε για πιτσι πιτσι παραδιπλα!:bigsmile: :bigsmile:
Αντε θα ανοιξω το Mozilla....Και ο θεος του PC (αν ακουει...)μαζι μου...:nuts:
εγω μονο mozilla εδω και παρα πολυ καιρο και ολα καλα